Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamesz
tag
válasz
Leslie1966 #9278 üzenetére
Siker
Már az új tulaj élvezheti a mate 9 frankóságát
igaz várnia kellett egy napot hogy a szutyok s7edgetől megszabaduljon
Köszönöm a segítséget!
-
Galahed
senior tag
Sziasztok!
egy hete megérkezett a Mate 9-em, eddig pompás minden. Látom nem MirrorLink kompatibilis. Létezik, hogy ennek ellenére össze lehet hozni egy Mirrorlink képes autó fedélzeti eszközzel? Vagy ennek valamilyen hardver akadálya van? (ha szoftver akkor gondolom azon lehetne segíteni...
)
-
Fec0131
újonc
https://www.androidblog.gs/how-to-update-huawei-mate-9-to-android-8-0-oreo-official-firmware/
-
karl_fischer
aktív tag
Most jött meg a 197-es. Telekomos dual sim-es.
-
Fec0131
újonc
igy még nem néztem de sok plusz funkcio van sokkal kezelhetöbb.
44% majd nem 6óra hátra levö idő van.
fény képek tökéletesek plusz jött 3d panoráma.
-
Fec0131
újonc
nekem fent van a béta oreo nagyon szuper minden mukodik nagyon szuper.
-
Tomtailor85
senior tag
Valaki megkapta már az Android Oreot?
-
bezo076
tag
Srácok...asszonynak sem jött meg.....Kezdhetek izgúlni?😂😂😂
-
choco01
addikt
Nekem is jön le fele..
-
pamesz
tag
válasz
Leslie1966 #9276 üzenetére
Fú bakker megnyugodtam, nem szart be a teló. Köszi a jó híreket. Holnap megpróbáljuk orvosolni. Viszont ez így b@szott jó. Ha ellopják, vagy elhagyod, nemnagyon fogja más sem használni
-
Leslie1966
senior tag
válasz
elekreg #9275 üzenetére
Kérd vissza lépegess be és kapcsold be az OEM feloldás engedélyezését a fejlesztői beállításokban !!! Utána lépj ki azokból a fiókokból, ahogy fentebb írták. Ha belépsz a Fastboot menübe- hangerő le és usb kábel közben gépre csatlakoztat- azt kell látnod, hogy FRP UNLOCKED, azaz Factory Reset Protection ( gyári reset)
engedélyezve. -
pamesz
tag
Sziasztok! A napokban megjött a M10Pro telóm, így megválok a jól bevált mate9-emtől. Egyik barátom azonnal le is csapott rá, így ma odaadtam neki. Előtte wipe cache, majd factory reset. Nem tudja belakni a telefont. Indítákor kezdő lépéseket folyamatosan körbe körbe dobája neki a rendszer, sosem tud belépni a mobilba. Forog az EMUI logó majd újrakezdi a nyelv választásnál. Tegnapig én használtam a telefont. Semmi hibával. Minden nagyobb frissítésnél megcsináltam ezt, semmi gondom nem volt vele. Legfrissebb OTAn érkező szoft. volt rajta. Semmi mókolás, minden gyári. Most meg használhatatlan lett a teló. Legrosszabb esetben huawei szervíz, de előtte hátha van valami ötletetek. Találkoztatok már ilyennel?
-
Szpisti
addikt
Ma se jött meg. Majd holnap...
-
tal-garius
aktív tag
válasz
velkeibalesz #9262 üzenetére
6órát lazán hozok B197-el. Ebben van filmnézés, játék, netezés...
-
törölt tag
válasz
velkeibalesz #9262 üzenetére
Nem az adatokra gondoltam, hanem a masszív használatra.
-
törölt tag
válasz
#24536576 #9261 üzenetére
Ezt sosem értettem. Van,aki odafigyel az akkuhasználatra,van aki nem. Egyik sem elítélendő.,csak aki nem figyel,sosem hisz a többinek. Aztán kiderül, hogy akinek rövidebb ideig bírja, az sosem kapcsol ki wifit,gpst,lépésszámlálót,5 google fiókot, twittert, anyámkínját szinkronizál, folyamatos adatkapcsolat,a fényerő meg fix 97%-on van.
Mégegyszer nem baj,ha valaki így használja, csak ne nézzen hazugnak olyat,aki odafigyel és ennek eredménye is van.
-
KZP
őstag
válasz
Tomtailor85 #9266 üzenetére
Itt feljebb írta valaki tegnap, hogy a kínai rom-ra már kijött.
-
KZP
őstag
[Ezek szerint jön hó végéig az Oreo... ]
Lehet, hogy ez a B197-es frissítés csak amiatt kellett?
-
törölt tag
válasz
velkeibalesz #9260 üzenetére
Én meg láttam a télapót.
-
velkeibalesz
tag
Nálam b197-en 8-10 óra kemèny használattal. Csak fèl fènyerőn netezèssel több, mint 10 óra. Adguard is fut.
-
ivatti10
aktív tag
válasz
Tomtailor85 #9254 üzenetére
Teljes. HiCare még soha nem ajánlott fel bétát. Azt írja a végén, az EMUI 5-re vissza tudsz térni HiSuite-al.
-
Sanki
addikt
Nem fog működni, ha nyitott a bl és rootolva van. Előtte vissza kell állítani a gyári boot és recovery img-t.
A frissítéshez mindenkinek: a kiadott frissítések nem egy időben fognak megjelenni, ugyanez a helyzet mind honor mind huawei vonalon. Van, aki egyből megkapja van, aki hetekkel később. Valószínű régiónként és imei csoportonként adják ki a frissítéseket. A szerver leterheltség esetén pedig igaz lehet, nem csak a mate 9 létezik.
Flashelni a PV végű romokat lehet. -
ivatti10
aktív tag
Éééés . . . itt az Oreo! A kínai verzióra (AL00C00) az imént megérkezett a8-as verzió HiCare-n. 😃
-
KZP
őstag
válasz
Nuada herceg #9249 üzenetére
Szerdán valószínűleg.
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok.
Nem volt időm vissza olvasni, csak érdeklődni szeretnék, hogy az oreoról lehet tudni valamit, hogy mikor jön? -
Nfsman20
tag
válasz
Ferenczi Áko #9244 üzenetére
Részemről csak irónia volt
pont nem érdekel mikor jön... így is jó a teló, jobb, mit akármelyik volt eddig. Nyilván várom az oreo-val az új dolgokat, de ha nem jönne, akkor sem bánnám.
-
gubacsino
aktív tag
válasz
Igazából nincs miről beszélni
Na jó túlzok.
Néha betoppan néhány elégedetlen fényképész, az UFS botrány is alábbhagyott mostanra, én nem bánom, hogy ezek a legnagyobb gondjaink -
válasz
az oreo azért az mindig jöhet. na....
-
Ferenczi Áko
addikt
Bocsánat, hogy bunkó leszek, de nem unjátok még egy nap 3szor megkérdezni, hogy mikor jön a B197 vagy az Oreo?
-
Szpisti
addikt
Ahogy előre megmondtam, nekem még mindig sehol semmi... (Telekomos, független) De nem panaszkodom, jó a telefon. De a plusz akkuidő kinek nem jönne jól?
-
Tyibur
tag
Üdvözlök mindenki!
Tegnap vettem át a telefont. Jól működik, az elvárásaimnak megfelelően teljesíti az utasításokat. Lumia 950 (nincs windowsos K&H applikáció, a bank nem is készít,- írták:-), majd Xiaomi Note 4 (nincs nfc) után ezt vettem meg, szolgáltatói részletfizetéssel. Gyors, szemnek, fülnek, kezeknek kellemes, asszony sem szidott....Az egyik lányomnak most ajánlottam kb 1/2 órája a Note 4-et, rögtön kérte is. A Lumiát is kínálgattam három unokámnak is, de rajtam ragadt, pedig nagyon jó telefon az is, hiányosságokkal.
A fotók jók lettek, a filmek élesek. Bekapcsolás után frissült, a tárhelye UFS 2.1 (KLUCG4J1ED-BOC1), EMUI verz: 5.01. Szóval friss minden benne, rajta. Sok -sok érdekes dolgot olvasok ebben a fórumban. Még nem jutottam el a mai napig, valahol a 7000. hozzászólásnál tartok,- de igyekszem:-) Annak kifejezetten örülök, hogy nincs túlzásba víve a romolás... a miként lehet feléleszteni... a mikor frissítenek már...stb.
Pedfone 2-öm az android 4.2-es verzióval működött ez év májusáig, hibátlanul. Sajnos feladta.
Ez a telefon egy nagyon jó készülék, pont azt tudja amire gyártották! Nem bántam meg, hogy megvettem, többek között lehet kényelmesen "bankolni" is vele, s tudja azt szolgáltatni, amit a pénzintézetben nem régen vezettek be: mobiltárca ujjlenyomattal. Igazi használható, többfunkciós használati eszköznek tűnik eddig.
Hiányosságai: nem porszívózik, nem törli a port, a kertet továbbra is nekem kell felásni, stb. -
brd
nagyúr
Sziasztok! Jól sejtem, hogy ha bootloader nyit+root, akkor onnantól az OTA frissítés nem fog menni?
-
Looserke
őstag
válasz
OutSider17 #9223 üzenetére
Vegyél akkor PixelXL 2-őt... Szuper gyorsan jönnek a frissítések, igaz, hogy szinte minden nap kiderül hogy ez szar vagy az szar a telefonban (kijelző, kamera, hangszóró stb...), de mindig a legfrissebb rendszered lesz...
-
OutSider17
senior tag
válasz
#35723520 #9232 üzenetére
Semmi probléma! Ebben az esetben én is elnézést kérek tőled a nyers fogalmazásért és a stílusért!
Örülök hogy sikerült ezt a félre értést tisztázni!Nincs vele különösebb problémám azt leszámítva hogy a háttérben futó alkalmazásokat hiába nyitom meg, újra kell indítanom őket hogy működjenek! Illetve írta itt valaki hogy mintha az akkumulátor idő is javult volna. Az pedig nekem mintha kicsit rosszabb lenne B194 alatt mint előtte!
-
törölt tag
válasz
OutSider17 #9229 üzenetére
Elnézést,nem sértegetni akartalak, csak nem értem, hogy mi ez a frissítési mizéria megint a fórumban?
Ezért kérdeztem, hogy ennyire rossz a telefon nélküle? Az enyém gyorsan és tökéletesen működik! -
KZP
őstag
válasz
OutSider17 #9229 üzenetére
Ja, ne kezdjétek már itt a keménykedést, erre nincs szüksége ennek a topiknak.
-
OutSider17
senior tag
válasz
#35723520 #9226 üzenetére
Na akkor kezdjük az elején..... Ki szólt hozzád???
Másodszor majd ha én elkezdek neked ilyen stílusban írogatni utánna írogathatsz nekem te is ilyen stílusban. Addig pedig jó lenne ha kicsit vissza vennél az arcodból!
De ha gondolod meg beszélhetjük személyesen is a nézet eltérést! -
törölt tag
válasz
OutSider17 #9223 üzenetére
Mi a bánat baja van a telefonodnak(vagy neked)? Frissítés nélkül használhatatlan talán? Csak mert úgy adod elő, mintha katasztrófa lenne a Mate 9! Vegyél almás telefont, arra rendszeresen jön a frissítés, mégsem tökéletes! (Ipad Air 2-t használok, tudom miről beszélek...persze az nem telefon, de az ios ugyanaz!)
-
Telekom dual sim, semmi.
-
Tav-Csoves
őstag
[Mate 10 Pro bemutató]
Ha esetleg érdekel valakit. -
OutSider17
senior tag
válasz
vwpolopg #9207 üzenetére
Szervusz!
Mert az teljesen normális hogy egy "ekkorra" cég mint a Huawei nem képes egy időben egy fajta modellre kiadni az adott frissítéseket ugye?
Szerver túl terheltség??Mitől a mate 9 frissítéstől??
Nem az új rendszert (Oreót) várjuk/vártuk páran hanem egy szaros biztonsági frissítést..... Konkrétan még Augusztus 5.-ikei az utolsó biztonsági frissítésem! (Még a vodások közül is van aki B197-en van míg én a szaros gyári független telefonommal B194-en vagyok és hiába keresem a frissítést.... mert nincs elérhető!)
De hát azt is lassan már sorszám alapján osztogatják. Vegyek én is akkor Pixelt??
Hát kicsit bánnom már hogy nem azt vettem... -
Pongi1975
tag
válasz
Tomtailor85 #9219 üzenetére
-
Fec0131
újonc
csak frissiteni akartam 321 329re de nem engedi
-
sirály69
őstag
Nekem szokás szerint még most sem elérhető a frissítés...
Majd talán jövő évben... -
Fec0131
újonc
a hitelesités sikertelen tudja valaki hogy mitlehet csinalni
-
törölt tag
Érdekes. Sokáig nekem se volt vele problémám, most az utóbbi 2 napban lett. Ami érdekes, hogy mindkétszer azután, hogy reggel levettem a töltőről. Élő háttereknél nem a mozgással van gond, hanem pl a DualBoot háttereinél nem lép be a beállításokba, főképernyővel nem mozog egyszerre a háttér. Pl OceanHD-val kipróbálhatod, van ingyenes verzió...
-
törölt tag
Ma reggel frissítettem 197-re! (Vodafone, single sim)
-
snorbi82
senior tag
válasz
Tomtailor85 #9196 üzenetére
Ha jól láttam ott meg a 321es verziós beta van fent. Azóta jött már ki újabb, a 329es build ami még mindig beta.
-
bezo076
tag
válasz
vwpolopg #9203 üzenetére
Gondolom nem baj ha ennyit kiadsz a telefonodra ès szeretnèd,hogy naprakèsz legyen szoftveresen.Talán mèg a hibajavításokat is megkapnád időben...
Talán ez elvárható egy prèmium kategoriás telefonnál...
Szerintem az összes topikban van sírás a frissítèsek miatt....nem nálunk van csak ilyen. -
Looserke
őstag
Megjött a 197 OTA, Telekom dual SIM.
-
vwpolopg
őstag
Sok telefonom volt már, de ilyen nevetséges frissítéspara egyik teló topicjának lakoin sem vt... Mi a tosz van veletek?
-
bezo076
tag
Azèrt az vicc,hogy a Vodás telefonok mèg mindíg a 190-es romon tanyáznak!Legalább a biztonsági frissítès jöhetne...
-
mtm800
senior tag
válasz
tal-garius #9200 üzenetére
Nálam is most jelzett B197, Független készülékre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Home server / házi szerver építése
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest