Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
dutrás
őstag
válasz
Juditta_56 #9708 üzenetére
Milyen fejegység van a Skodrikban?
Én alapból médialejátszóként ismertettem fel a telefont bár telefonként is látta.
A kormány mögött amit látsz fedélzeti számítógép az írja ki a kódot a párosításhoz. Beírod a kódot a telefonba és meg van a kapcsolat. A telefon könyvet is automatikusan leszinkronizálja. Ha automatikusan nem ismeri fel telefonként is akkor manuálisan is kerestesd meg.
A bluetooth-t sose kapcsolom ki ha nincs kapcsolat gyakorlatilag nem fogyaszt. Bekapcsolt blue-nál automatikusan csatlakozik gyujtás ráadás után. -
Juditta_56
aktív tag
...és Mindenkinek, aki Smartbank ujjlenyomat-problémával küzd:
Visszaolvastam a Playen és egy Mate 9-es kollégának javasolták korábban, hogy törölje az appot, majd állítsa be újra a telón az ujjlenyomatát, ezután telepítse újra az appot és regisztráljon újra és állítsa be újra az appban is az ujjlenyomat-azonosítást. Nos, megtettem mindezeket és most működik!
Remélem, ezt nem kell minden frissítéskor végigcsinálni! -
törölt tag
válasz
Juditta_56 #9795 üzenetére
Nekem így sem sikerült bejelentkezni a HiCare-be... :/
-
snorbi82
senior tag
válasz
predator00 #9792 üzenetére
Mert még ez is Beta állapotban van. Legyetek türelemmel.
-
törölt tag
válasz
Leslie1966 #9786 üzenetére
Nekem pont az ilyenek miatt van már tele a tököm a hüvellyel. Hiába csinálnak "jó" telefonokat, ha a szoftver tele van idegesítő hibákkal. Frissítési mizériáról ne is beszéljünk.
-
Lozi8
tag
válasz
Leslie1966 #9786 üzenetére
Jeleztem f@szbukon a Huawei Mobile-nak, azt mondták utána néznek....
-
Leslie1966
senior tag
válasz
OutSider17 #9774 üzenetére
Remélem.
-
OutSider17
senior tag
válasz
Leslie1966 #9771 üzenetére
Frissítés előtt be engedett, de azóta nem tudok belépni.
Remélem az Oreóval rendbe hozzák ezt a bugot. -
Lozi8
tag
válasz
Én sem tudok belépni, de a frissítés előtt sem ment. Új jelszót sem lehet kérni....
-
Jocy
aktív tag
válasz
Akkor ez lehet a gond... Tegnap nekem is frissített, mikor be akartam lépni. Azóta nem enged be.
Valami nagyon félre ment, remélem gyorsan javítják.Lozi8: Pár napja nekem még jó volt, de tegnap óta semmi...
-
brd
nagyúr
Most, hogy a telefon funkciókat is elkezdtem használni, felmerült 3 hiányosság:
1. Túl hangos a csörgés, egy bizonyos szint alá nem lehet lehalkítani, ami még mindig hangos.
2. Nem tudja az Auto-Answer-t (pl. Bluetooth-hoz jól jön, ha tele az ember keze).
3. Hívásrögzítés. Az eddig más telefonon használt nem működik, a túloldalt nem rögzíti, pontosabban rosszul, mert ha lenémítom az én oldalamat, akkor a túloldalról sem rögzít semmit.Ezekre tud valaki megoldást, ill. működik neki valahogyan? Ha igen, megtenné, hogy megosztja velem, hogyan?
-
k5.20
senior tag
válasz
Juditta_56 #9764 üzenetére
Nálam volt ilyen probléma. Most újra lett húzva a készülék, működik. Volt, aki jelezte, hogy az egész app törlése, újra telepítése segített, addig, amíg újra nem indította a készüléket. Állítólag rootoltnak látja az app...tehát abban van a baj.
-
törölt tag
válasz
Juditta_56 #9759 üzenetére
Nálam is jó.
-
viewed
tag
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy a Huawei ID-vel nem tudja a telefon egyes dolgait használni (pl.: HiCare). PC-n tökéletesen enged belépni, viszont telefonon keresztül a belépés során hibát jelez.-
-
KZP
őstag
válasz
OutSider17 #9758 üzenetére
Ja, azt nem is néztem, hogy megvan mind a 3 letölthető fájl.
-
choco01
addikt
válasz
Juditta_56 #9759 üzenetére
Nálam jó a SmartBank.
-
Juditta_56
aktív tag
Nyilván én vagyok a hunyó...
A saját autómhoz is trükköznöm kell, hogy csatlakozzon: Ha bt kikapcs-bekapcs után nem csatlakozik, illetve eldobja pár másodperc után, akkor elfelejtetem az autórádiót, bt kikapcs-bekapcs, rányomok a CarKit-re, majd rögtön ki kell kapcsolni a "Láthatóság"-ot (hogy csak a párosítottakat lássa), majd "Névjegyek megosztása" kikapcsolása és a "Telefon hangja" bekapcsolása, így van csak stabil kapcsolatom. Úgy veszem észre, ezt akkor csinálja, ha több elérhető bt-s készülék van a közelben.Még szerencse, hogy aránylag hosszú utakat autózom egyhuzamban...
Ma egész délután cégesautózom, majd játszom vele, meglátjuk.Még egy probléma: a Smartbank napok óta nem hajlandó ujjlenyomattal beléptetni, vagy QR kódot olvasni, az ujjlenyomat bevitele és elfogadása után "Hiba történt" üzenet van a képernyőn és nem történik semmi. Használja Valamelyikőtök a Smartbankot? Nektek működik?
Köszönöm előre is!
-
KZP
őstag
válasz
OutSider17 #9756 üzenetére
Hát, a FULL OTA-ban, a letölthető fájlok között csak egy update.zip van, ami 183 MB, így valami még biztosan hiányzik mellőle.
Én még várnék a helyedben kicsit. (Bár, a Funky-ról -kredit ellenében- biztosan fel lehet telepíteni.
-
OutSider17
senior tag
Ezek közül valamelyiket szerintetek mennyire lenne rizikós fel rakni a telefonomra?
-
KZP
őstag
-
KZP
őstag
-
dutrás
őstag
válasz
Leslie1966 #9752 üzenetére
Hol találtad?
-
Leslie1966
senior tag
Ez vajon már a hivatalos lenne : MHA-L29 8.0.0.361(C432) ???
-
Bornie127
aktív tag
A B198-at nyugodt szívvel felrakhatom? Nem bugos?
-
KZP
őstag
válasz
conanabarbár #9746 üzenetére
Gondolom, arra célzott, hogy akinek már fent van valamilyen Oreo-s változat a telefonján, az csak ezzel a PV-s firmware-rel tud visszalépni a 7-es androidra. (Ha csak "sima", nem PV-s firmware-t tenne fel, azzal nem lehetne visszalépni az Oreo-ról, esetleg még a teló is elhalálozna.)
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
velkeibalesz #9745 üzenetére
Nem igazán tudom,hogy hogy kapcsolódik ide az oreo....ennyire nem értek hozzá.
-
velkeibalesz
tag
válasz
conanabarbár #9744 üzenetére
Teljesen máshogy van particionálva az Oreo. A PV az egy komplett 7.0-s rendszer, ami azokat a particiókat is tartalmazza, ami 7.0-n belüli ugráláshoz nem kell.
-
KZP
őstag
válasz
conanabarbár #9742 üzenetére
Ott van a PV leírásában: Ez a frissítés visszaállítja a telefon operációs rendszerét Android 7.0-ra (EMUI 5.0).
-
conanabarbár
aktív tag
valaki tudja mi a különbség a fullOTA-MF-PV és a fullOTA-MF között?
-
KZP
őstag
válasz
velkeibalesz #9738 üzenetére
Nem baj az, az sincs már messze.
-
velkeibalesz
tag
Ez az Oreo nekünk zárt bootloadereseknek, Firmware Finderben, hitelesítve valószínűleg már csak jövőre fog megjelenni. :/
-
Decske
senior tag
válasz
Leslie1966 #9733 üzenetére
Mit tökölnének? Kínában már elindult, nálunk meg majd jön. Jelenleg is jó a rendszer, nem kell várni úgy mint a messiást.
-
Looserke
őstag
válasz
Leslie1966 #9733 üzenetére
Google telefonokon kívül kapott már más telefon Oreót (nem bétát)? Szerintem nem.
-
Leslie1966
senior tag
Mi a bánatot tökölnek már a Huaweinél ezzel az Oreo-val ?
Igaz, még a Xiaomi Mi A1-esem sem kapta meg... -
Muky_
tag
válasz
Acélfarkas #9730 üzenetére
snorbi82 kolléga is Oreon van, ha jól tudom.
És nem volt kedvem mindig újra flashelni és újra belakni a telefont.
A legújabb beta a MHA-L29 8.0.0.329(C432log),MHA-L09 8.0.0.329(C432log) (1,90GB) ami per pillanat elérhető full telepítőként. -
Muky_
tag
Sziasztok!
A mai nappal visszaálltam a beta oreo-ról.
Kíváncsiságból a B194-est raktam vissza ,hogy megjön e a 198-as vagy manualba kell felraknom.
(közben volt egy rebrand (L09-ről L29-re) mert kiderült ,hogy 2 simes a teló)
És amint hálózathoz jutott (net) már dobta is fel a frissítést.Az oreo-ról: Nagyon szépen muzsikált. Minden működött, nem tapasztaltam anomáliát. Sztem ugyan olyan gyors volt mint a mályvacukor.
-
brd
nagyúr
Köszi', azóta vettem egy nagy levegőt, lementettem mindent, frissítettem, majd bootloader újranyit, root és mindent visszaállítottam a mentésből, és újra beállítgattam az Androidot, meg amit nem lehet menteni. A teljes csomag (2+GB) bármire telepíthető, a kisebb (pár 100 MB) csak az előzőre.
-
törölt tag
válasz
OutSider17 #9720 üzenetére
Neked ez ilyen fétis, hogy folyton felkiáltasz?
-
KZP
őstag
válasz
OutSider17 #9715 üzenetére
Jaja. Aztán lehet, majd visszasírjuk az elején ezt a 7-est, amikor még kijönnek a gyerekbetegségei az Oreo-nak, elég csak a Mate10Pro topikját olvasgatni.
Amikor kikapcsolt wifinél és mobiladatnál megérkeznek az emailek... -
dutrás
őstag
válasz
Juditta_56 #9710 üzenetére
Nekem Octaviam van Amundsen fejegységhez minden gond nélkül kapcsolódott elsőre. Azóta is gond nélkül működik.
Valamit nem jól csinálsz. -
Sword
őstag
Telekom - dual - független: 198 OTA becsengetett.
-
mjani1172
addikt
válasz
Juditta_56 #9708 üzenetére
Töröld ki a bluetooth kapcsolatot, és vedd fel újként.
A vw dolgokkal (általában a gyáriakkal) sokan kinlódnak.De menni kell.
Nekem volt egy prius 3-am pár éve, amihez az akkori telefonom sehogy nem tudott csatlakozni.
De azóta már fejlődött sok minden. -
Juditta_56
aktív tag
Igen, olvastam, köszönöm!
Az érintéses vásárlás kiválóan működik, viszont a BT-vel megkínlódtam! Mostanra (mind a Mate-et, mind az autórádiót többször újraindítottam) annyit elértem, hogy a saját autóm olcsó kínai bt-s rádiójához sikeresen kapcsolódott, telefonálni már tudok.
Viszont a két céges autó (két éves Skodák, gyári BT-s fejegységgel) egyikéhez sem kapcsolódik, nem is látja őket, azok se a Mate-et. A régi telómhoz és egy öreg Samuhoz gond nélkül csatlakozik.
A rádiómmal először kapcsolódott, majd pár másodperc múlva eldobta. Aztán úgy maradt, de csak a "Névjegyek megosztása" volt aktív, nem is lehetett bekapcsolni a Telefont, vagy a Médiát. Most végre sikerült, hogy a Telefont bekapcsoltam és úgy is maradt. Egyelőre nem nyúlok hozzá, az autóban telefonálás nekem fontosabb, mint a zene...
Ki érti ezt? -
Imre9211
aktív tag
Most olvastam napidroidon hogy a 'zorejoval mesterségesen okos lesz a mate 9esem is
Nem mintha eddig nem lett volna az, de ám legyen
Jó lenne idén még befutna
-
Nem mintha hatalmas újításokat hozna és világokat váltana meg a 8.0
-
Szpisti
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- Mesterséges intelligencia topik
- Last Epoch
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest