Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
Lehetne, de nem minden gyártó hajlandó hálózati zárat tenni bizonyos telefonokra még a szolgáltató kérésére sem, például a Mate 10 Pro sem véletlenül volt független az első pillanattól a Telenornál és a Vodafone-nál is, ahol amúgy függőt adnak, amiből és amikor csak tudnak.
Annyi (volt) a különbség, hogy a szolgáltatóknál egykártyás, egyéb hivatalos viszonteladóknál pedig kétkártyás típus került forgalmazásra. (A Telekom amikor csak tud, kétkártyást ad már, a másik két szolgáltató hajt az egykártyásra.)
Van egy olyan érzésem, hogy a Mate 20-akon sem lesz hálózati zár.utomi: Külön szolgáltatós firmware verzió valóban nincs az újabb Huawei telefonok esetén, de attól még a szolgáltatótól is függ, hogy mikor és melyik firmware verzió kerül kiadásra a készülékére, illetve a szolgáltatók itt úgy oldják meg, hogy külön egyéni verziós frissítőcsomagot ad(hat)nak ki a készülékekre, több hazai szolgáltató él is a lehetőséggel.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
domel
tag
A lehajló képernyős telefonok a nőknek valók, mert ők tudnak rá vigyázni
-
djbelo
senior tag
Szerintetek mennyi lesz a készülék ára óra nélkül? Tetszik a Mate 20pro, de lehet megvárom a P30-at.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Skynet258 #964 üzenetére
Ez igaz, de sajnos nemelyik nem dual simes.
Nekem pl. a ket kartya kezelesenek hianya kizaro ok.
Egyebkent meg semmi konkretum nincs arrol, hogy 1 vagy 2 simes lesz-e naluk a telefon." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
LaptopSystem
őstag
Vodafone-nál mi a helyzet ki tudja?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
WiZARD
addikt
válasz Skynet258 #964 üzenetére
Egyre inkább gondolkozom, hogy Telenornál vegyem.
Nekem 2 sim nem kell. Későbbi eladás során se kapok érte 50el többet...
Ha 40ért elmegy az óra, akkor nettó 180ezerből megvan a telefon.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
LaptopSystem
őstag
itt [link] dual Sim-es de sajnos itt elég drága szolgáltatokhoz képest
[ Szerkesztve ]
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
bigrock
addikt
válasz LaptopSystem #968 üzenetére
Én emagnál 5K feletti értékű telefont nem vennék, két év ide vagy oda...
-
bigrock
addikt
válasz LaptopSystem #970 üzenetére
Jópár céges telefont vettünk onnan,
1. A fele meghalt akksi/alaplap/kijelző hibával, nagy szerencsénkre még pont a garancia lejárta előtt
2. A gari érvényesítése egy rémálom volt, átlag 6 hetet dekkolt náluk a telefon.
Igazsághoz tartozik, hogy az alsó szegmensből vettük a telókat (J3, Doogee, Huawei Y6) -
spartan44
tag
Lehet, rosszul emlékszem, de valaki mintha feljebb írta volna, hogy megnézne egy Mate 20 Pro kontra iPhone XS (Max) teljesítmény tesztet.
Ezenkívül nekem még egy olyan kérdésem lenne, hogy én a Telenornál adtam le az igényt az előrendelésre. Viszont még soha nem rendeltem elő telefont. Kb. hogyan zajlik ennek a menete?
Gondolom felhívnak majd(?), aztán adatokat kell megadni, meg ilyenek, de pl. lehet olyat kérni, hogy üzletben vegyem át a készüléket?
Valamint részesülök bármilyen hátrányban, ha én feltöltőkártyásként akarom megvenni a mobilt és nem akarok mellé előfizetést? (Nem tudom, már pontosan hol, de olvastam, hogy a feltöltőkártyásokat az előrendelői lista végére teszik.)
Előre is kösz! -
Fradipuma
tag
Valakinek esetleg van infója, hogy itthon hol lehet majd a zöld variánst megvásárolni?
-
Z.É.T.
őstag
A kijelzőről is felkerült némi infó: notebookcheck link
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
törölt tag
Sokaknak nem tetszett, hogy kritizálom a kis gyöngyszemüket. Én mindig a saját telefonomról beszéltem. Amikor megvettem, nagyob bejött, kivéve a kamera. A vége felé meg mindennapos lett a bosszankodás. Egyszerűen amikor rossz fényviszonyok mellett akartam videózni, használhatatlan volt. Az aksi gyengült, a rendszersebesség szintén. Néhány olyan program nem működött megfelelően ami nekem fontos, ez a Kirin sokadrangúságából ered. Kijelző se volt egy amoled... Ezek szó átétele kiverte a biztosítékot. Jelenleg a Note9 a tökéletes telefon nekem, remélem így is marad legalább 2 évig.
-
NY_A
őstag
válasz #24536576 #975 üzenetére
A Note 9 valóban nagyon jól sikerült. Már a 8 is tetszett, csak azt akkor az akku miatt nem vettem. Ha most nem jön a Mate 20 akkor én is Note 9-et veszek. Ez már biztosan kiszolgál téged 2 évig, legalábbis ha a tudását és teljesítményét vesszük alapul. Én ugyan ezt várom a Mate 20 Pro-tól.
-
LaptopSystem
őstag
akkor ha jól értem vodafonosként is megvehetem a telenornál a telefont,mert független igaz?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz LaptopSystem #977 üzenetére
Ha független lesz náluk a készülék.
Ezt a telenor tudja hivatalosan megmondani neked." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
LaptopSystem
őstag
vodafone-nál nem is tudom tarifa nélkül megrendelni
-
tipuka
addikt
válasz LaptopSystem #977 üzenetére
ha nem is független, de kártyásan vennéd meg mondjuk, akkor függetlenítik a telenornál a telót azt hiszem 6k-rt. szóval kártyásan így is jó biznisz ott a Máté20Pro.
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz Gergőke88 #960 üzenetére
Az Alzában 305e vezeték nélküli töltővel meg egy 128 mem kártyával. Igaz nem itthoni hozzá a gari. De akkor is piszok jó ajánlat. Mégse külföldre kell postázni, meg elég csak magyarul tudni hozzá.
Minden telo ára be szokott esni 1-2 hónap után. Az almát kivéve.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
-
7Heads Drago
veterán
válasz spartan44 #972 üzenetére
Én nem látom darabosnak a Mate-t. A játékok betöltésében tényleg gyorsabb az alma, de a többiben általában pont a Mate a jobb. Illetve a kamera-böngésző váltás között volt némiképp lassabb. A facet meg sajnos újra kellet neki töltenie. (nesze neked 6 gb)
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Gergőke88
addikt
válasz 7Heads Drago #981 üzenetére
Nem érzem piszok jó ajánlatnak. Telenor kártyás ár lenne bomba ár ha dual Sim lenne.
-
hurenzon
senior tag
Osztrák vagy német esetleg szlovák, olasz, francia akciót tudtok?
-
-
Skynet258
veterán
válasz Black_Raven #986 üzenetére
Én Telenornál dolgozom, hivatalosan minden készülékünk függő, ezt az infót kapjuk folyamatosan. Gyakorlatilag a Huawei-es képviselő mondta, hogy ők nem engedik zárni a készülékeket, ezért az összes Huawei nyitva van. Y5-öt P20-at próbáltam ügyféllel, ment a T-s kártya. Ha normális helyre/ügyintézőhöz mész akkor szerintem bele tudod próbálni a kártyád, ha megy akkor megveszed.
-
spartan44
tag
Huawei Mate 20 Pro vs. iPhone XS Max vs. Samsung Galaxy Note 9 vs. Google Pixel 3XL - akkumulátor teszt, meglepő eredménnyel! (Legalábbis én nem számítottam rá.)
-
etnies
senior tag
válasz 7Heads Drago #995 üzenetére
Nekem egy bajom van az ilyen tesztekkel: nem valós körülmények között tesztelnek.
Valós életben mászkálsz, megy a wifi, kapcsolódik a telefonod routerről-routerre, keresi a gps jelet, váltogatja a cellákat. Előveszed, bekapcsolja a kijelzőt, nyomkodod, elalszik, előveszed, stb.
Elképzelhető, hogy mondjuk az egyik telefon takarékos amikor videót nézel, de mondjuk jobban kéri az energiát, amikor keresi a cellákat, stb. Ezért a gyakorlatban kijöhet más eredmény.Nem a Huaweit szarozom (P20 prom van), imádom az aksiját és a gyorstöltést, csak az ilyen teszteknek nem látom értelmét
Arra emlékeztet, ahogy az autók károsanyag kibocsájtását/fogyasztását mérték. Készültek a csalós szoftverek, valós életben soha nem tudtat reprodukálni a laborban előállított értékeket.
"önmagam hite vagyok magamban"
-
legenda
válasz spartan44 #993 üzenetére
Bármelyik telefon kihozható ilyen tesztekben győztesnek - meg is teszik sokszor, hogy előre kiadva, milyen eredmény szülessen -, csak aszerint kell trükközni, ezért kérdéses az eredmény.
Sokszor kiderül később a gyakorlati használat során, hogy más a helyzet.
Mate 20 Pro és Pixel 3 XL teszt itt még nincs, de ez alapján a Note9 már minden értékben jobb, mint az iPhone XS Max; [link] kontra [link], viszont az is valószínű, hogy a P20 Pro is jobb lesz, talán az összestől.
Az iPhone XS Max esetleg a Pixel 3 XL-t előzheti meg, de az még kérdéses...[ Szerkesztve ]
-
legenda
Mate 20 Pro akarna lenni az a P20 Pro, elírtam egy helyen, de addig is itt van néhány ellentétes eredmény, ahol a Note9 jobban bírja, mint az iPhone XS Max: [link], [link], [link], [link]
Ennyit ezekről a tesztekről...
Válogatok majd ilyen Mate 20 Pro teszteket is később, ha kellő számban készülnek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest