Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Érdekes látni, ahogy a MA átpártolt a huaweihez.
Jó kis teló lett, de ebben is látszik, hogy csak egy kínai teló. Valami mindig el van cseszve. 330K-ért nem tud videót rögzíteni, ujjlenyomat-olvasója kuka, edge kijelző kopi, közben nem rég még a Samsungot oltották... Viszont legalább van értelme a noccsnak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"Amikor a konkurencia atomstabil 4K felvételt kínál 30 FPS-sen (de néhol a 60 is opció), nehezen bocsátható meg a QHD+ kijelzős Mate 20 Pro bukdácsolása ezen a felbontáson. Pedig egyértelmű 4K felvételeinek részletességbeli előnye 30 FPS-en (a Kirin 980 sajnos 4K / 60 FPS-t nem tud), viszont mozgás és fordulás esetében látványos a széleken a lencsebizonytalanság, balra néha egy szürke sáv is megjelenik, a nagylátószögű felvételek pedig szaggatottak."
Éjszakai videókon gondolom 1080-ban is meghal a videó.
-
törölt tag
válasz Gergőke88 #30 üzenetére
Sajnos ez a megoldás nem sokat ér. Egy 150K-s kínai csodában még oké, de ebben az árkategóriában vicc(Porsche design-on nem hiába volt hátlapi olvasó is). Majd az ultrahangos lesz igazán jó. A Face ID kopi viszont jól hangzik, kérdés, hogy mennyire hamarkodták el a kiadását(mint az ujjlenyomatnál). Huaweinél mindig azt érzem, hogy nagyot akarnak gurítani, minden jól hangzik, aztán a végén semmi se megy rendesen.
-
törölt tag
válasz Cattle_Decap #48 üzenetére
A "felháborodás" nem azért van mert egy telefon nem tud 4K-t, hanem egy mindent gyalázó telefonnak lett ez beállítva, mégis az egyik lehfontosabb funkcióban vicc kategória. Ráadásul évek óta ugyan ott vérzik el a Leica matricás kamerájuk.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz beyruth82 #184 üzenetére
Ha ez 2018as proci, akkor 2,5 hónapra tervezte a Huawei, ami elég gáz. Továbbá azt se értem, hogy a nagyobb példányszámban eladott telefonjuk miért kap egy előző éves processzort. Azt se értem, hogy miért a rövidebb ciklust gondolod az adott évének... Bár, ha Huawei telefonod van, akkor megértem, hogy ezzel nyugtatod magad.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #472 üzenetére
Hát, a kínaiak nem a tökéletes másolásukról híresek
-
törölt tag
Ciki [link]
-
törölt tag
válasz Jegesmaci81 #912 üzenetére
Nekem 1 évet bírt azért a Mate9. Utána - 2 óra SOT, brutál laggok... Az agyonajnározott szuper töltés biztos jót tett a cuccnak.
-
törölt tag
Sokaknak nem tetszett, hogy kritizálom a kis gyöngyszemüket. Én mindig a saját telefonomról beszéltem. Amikor megvettem, nagyob bejött, kivéve a kamera. A vége felé meg mindennapos lett a bosszankodás. Egyszerűen amikor rossz fényviszonyok mellett akartam videózni, használhatatlan volt. Az aksi gyengült, a rendszersebesség szintén. Néhány olyan program nem működött megfelelően ami nekem fontos, ez a Kirin sokadrangúságából ered. Kijelző se volt egy amoled... Ezek szó átétele kiverte a biztosítékot. Jelenleg a Note9 a tökéletes telefon nekem, remélem így is marad legalább 2 évig.
-
törölt tag
A világ legszebb kijelzője.
Nem hiba, feature. [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest