- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
Nincs Mate 20 Pro-m, de:
Neutronban működik az EQ BT kapcsolaton is. Ez a próbaverziója. -
Z.É.T.
őstag
Illetve ezt találtam még: korábbi hsz
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Litván Zongora #4362 üzenetére
Kikapcsolni elvileg nem. Ha nem használsz gesztusvezérlést, akkor virtuális gombnak ki lehet tenni a negyediket alulra és azzal is lehúzható az értesítési függöny. (hátsó ujjlenyomat-olvasóval is le lehetett, de az itt nem opció, ugye)
-
Z.É.T.
őstag
Aki most tervez M20Pro-t (vagy más Huawei/Honor készüléket) venni, komoly akció a Firstphone-nál
-
Z.É.T.
őstag
válasz
KKrisz751 #4341 üzenetére
"A beállítást amit fényképeztél, hol találom?"
Ezt másoknak is írom, amikor keresnek egy beállítást (vagy akár alkalmazást), ezekre például zseniális a főoldalról lefelé simitással elérhető kereső. Beírod a kulcsszót, amit keresel és kidobja az adott beállítást, beállításokat, alkalmazást. Nem kell a menüben keresgélni. (Off telefonomból legjobban hiányzó Huawei feature.)
(és nagyon hiányzik egy topikgazda és egy összefoglaló, sajnálom, hogy kali más márkára váltott, az ő szolgálatkész és szofisztikált segítségei tették - többek között - szuper topikká a M10Pro-ét)
-
Z.É.T.
őstag
Helyzetjelentés: 4 napos LG kijelzősön eddig nulla zöldülés.
-
Z.É.T.
őstag
Mai Telenor - Pólus vásárlás LG display.
.122 azonnal jött rá.
Nem zöld. (még) -
Z.É.T.
őstag
válasz
tomboy0013 #2355 üzenetére
(((Ettől a telefontól függetlenül, én pedig pont arra vágyom. Hosszabb záridőhöz állvány, színes triphez éjszakai mód használata nappal, videózásnál meg nem "balhézik" össze a gimbal és az optikai stabi.)))
-
Z.É.T.
őstag
válasz
LaptopSystem #2063 üzenetére
-
Z.É.T.
őstag
válasz
xedamen #2021 üzenetére
Ez most szerintem nagyon béna, bocs.
A 3 kamera az nem minőségi, hanem szolgáltatásbéli különbség, azt pedig mindenki tudja, hogy videózásban a Huawei nincs a csúcson.Itt az a kérdés, hogy a főkamera képei kinek mennyire jönnek be, azonos "fotós" által készített képek alapján.
(nem néztem még meg, most csak telefonon tudnám, ezen meg nem érdemes...)
-
Z.É.T.
őstag
Egyelőre ez van, de szerintem napok kérdése a teszt: Tech2 teszt YouTube link
-
Z.É.T.
őstag
Ma én is kipróbáltam, azt, hogy 20 ezret sem ér, én túlzásnak tartom. Szerintem a 35-40 rugó reális. Kibontva, pár naposan meg mondjuk 30-at. De pár nap és tele lesz mindenhol az apró vele (már van fent néhány), onnantól 40-ért is ki kell várni majd a vevőt, valószínűleg...
-
Z.É.T.
őstag
válasz
smidipeti1 #1783 üzenetére
Elvileg 9.0 Pie-on nem lesz többé használható egyik sem
-
Z.É.T.
őstag
9:05-től
YouTube link, HAndras videó -
Z.É.T.
őstag
Csak egy javaslat: ha átveszitek, mielőtt belakjátok, érdemes frissítést nézni akár több KÜLÖNBÖZŐ szolgáltató SIM kártyájával és ha van, update után nyomni neki egy fr-t.
(M10pro-nál bevált)((és óra még mindig érdekel))
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Gergőke88 #1465 üzenetére
Ne fogadj rá, a szolgáltatós ajándékok jellemzően félár környékén/alatt mennek, én is adtam már el ilyesmit 40% - os áron. Ráadásul szerintem ez egy hajszálnyit túlárazott termék, a max 200€ bruttó reálisabbnak tűnik és hamarosan jön a Honor verzió, ami még olcsóbb is lesz.
Ebből meg több tucat lesz eladó, ha valaki vissza szeretne kapni pénzt és nincs türelme megvárni, míg kikopik az apróból, úgy 40 felett nem is próbálkozik. Szvsz.De azt kívánom, mindenki találja meg a számítását!
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Mindreader #1461 üzenetére
Mert a világtörténelemben találkoztam már tévedéssel (vevőként és kereskedőként is) és ha véletlenül valakinek azt csomagoltak, az nekem többet ér ennyivel.
-
Z.É.T.
őstag
válasz
N.YCityBoy #1455 üzenetére
-
Z.É.T.
őstag
A Watch GT classic és sport között csak a szíj a különbség?
-
Z.É.T.
őstag
Immár teljes a legrészletesebb teszt (notebookcheck), igaz, ez is béta szoftverrel.
M20Pro teszt link -
Z.É.T.
őstag
Ha ki tudod és akarod csengetni, miért nem webshopos rendelés és ha nem jön be, akkor élsz az elállási jogoddal?
Én egy embert ismerek, aki Note9-ről váltott M20Pro-ra, kb két hét után is előrelépésnek éli meg, kényelmesebb méret mellett. Tegnap este beszéltem vele, azt mondta, hogy Note-ról nem cserélne ráfizetéssel Mate-re, de ha most venne telót és a kettő közül választana, a Mate mellett döntene. Kivéve, ha sokat videózna. Üzemidő nála valamivel jobb maradt, mint a Note-nál, de nem nézegeti, csak azonos használat mellett 10-20%-kal több marad estére.
Két nagyon jó készülékről beszélünk, nincs rossz döntés. Szerintem. Egyéni preferencia kérdése.
(gsmarena pont ugyanúgy az első generációs Touch ID sebességéhez hasonlítja a UD fp opvasót, mint tettem én korábban)
-
Z.É.T.
őstag
-
Z.É.T.
őstag
-
Z.É.T.
őstag
válasz
sebijani1982 #1103 üzenetére
Gondolom telefonon kerestek, a beszélgetést rögzítették. Keressék vissza és ha ez elhangzott, akkor valahogy oldják meg.
-
Z.É.T.
őstag
válasz
LaptopSystem #1093 üzenetére
Jaja, nem vagy egyedül. Samsungok, Oneplus valamelyik modell, iX nekem mind használhatatlan - sajnos.
-
Z.É.T.
őstag
Nem így értettem, hanem úgy, hogy ha valami nem a legjobb, attól még nem kuka. Főleg úgy, ha van másik opció. Erre a másik opcióra írtam (arcazonosítás), hogy amikor valamiért nem kényelmes - mittomén, bankrablás közben a maszk miatt, vagy fejenállás, stb - ezt kiváltani teljesen jó a kijelzőbe épített megoldás.
Ha már megrendelted, szvsz ne olvass teszteket, bízz a saját ítélőképességedben és döntsd majd el, mennyire jön be.
Persze szigorúan szerintem. -
Z.É.T.
őstag
Nem vagyok jó angolos, de szerintem itt csak annyit állít, hogy az arcfelismerés jobb.
Nem vitatkozom vele.
Ahogy azt is mondom, hogy a korábbi megoldás gyorsabb volt. Meg a gesztusokkal együtt praktikusabb is.De ha így fogalmazol, hogy a "fp kuka", akkor az iPhone XS Max az jó, az Xr kuka. Az X kuka. Az i8 kuka. Satöbbi.
A teszteket meg azóta nem tartom sokra, mióta magam is lebonyolítottam számtalant, más szegmensben. (hifi)
Még egy kettős vaktesztet is tudok úgy befolyásolni, hogy a kívánt hatást/eredményt érjem el.
Amit meg csak én teszteltem, arról simán írok pozitív, vagy negatív hangvételűt is, úgy, hogy még elfogultnak se lehessen nevezni.Kicsit uncsi azt látni - ez nem neked szól, inkább általánosságban - hogy bármely eszköz esetén a kedvelők és ellendrukkerek pusholják az ideológiákkal megtámogatott szubjektív véleményeket.
Egyik oldal sem hasznos az érdeklődőknek, egyedül a csatázó feleknek lehet szórakoztató...Ha már így belelendültem:
Korábban felvetődött, vajon mennyire jó a display a M20Pro-ban.
A notebookcheck (displaymate?) műszeres tesztje alapján az Xs Max szintjével azonos és jobb, mint a csúcs Samsungok.Erre senki nem reagált, pedig linket és screenshotot is dobtam be, abban bízva, hogy aki korábban ennek az ellenkezőjét állította, hátha jobban ért hozzá nálam - ez nem nehéz - és rávilágít valamire, amit én nem értek a számok nyelvéből.
Arra például rendkívül kíváncsi lennék, mi lehet az oka, hogy a Samsung S8+ és Note8 kijelzője (valamint az iPhone X-é is) 10perc> után már bántja a szemem. Sokáig a pwm frekire gyanakodtam, de nem akarom elhinni, hogy az a 20-30 Hz különbség, ami papíron a Huawei M10pro és M20Pro előnyét mutatja, már ilyen rövid idő alatt is megmutatkozna. Ha erre tudna bárki okosat, azért nagyon hálás lennék, de ha itt nem, akkor valamikor átmegyek egy monitoros szaktopikba és megkérdezem az okosabbakat.
Röviden csak ennyit akartam mondani. Röviden.
-
-
Z.É.T.
őstag
A kijelzőről is felkerült némi infó: notebookcheck link
-
Z.É.T.
őstag
Inkább írjuk azt, hogy rontHAT rajta. A gyári mellett volt még két adapterem, az egyik jobb, a másik rosszabb volt a tartozéknál, gondolkodtam azon is, hogy egy-két fülesemen lecseréltetem type-c-re a csatit, aztán eladtam a M10pro-t, így nem léptem meg. És az S8 - Note8 - on hiába volt 3.5mm jack...
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Dare2Live #410 üzenetére
Nem biztos, hogy érthetően fogalmaztam, de úgy értettem, hogy a M20Pro jobb mindenben, mint a M10pro.
A benchmark meg sosem izgat, nagyjából belőhető vele a kategória, de mindennapi használatban sokszor nincs valós párhuzam.
(Az offtopik készülékekre vonatkozót inkább töröltem)
-
Z.É.T.
őstag
válasz
#49913699 #372 üzenetére
Én Ascend Mate óta ülök ezen a vonaton, csak most kicsit átültem egy fapadosra, Samsungokhoz képest sima, de nem tökéletes. A sebesség nagyon korrekt, de a darabosság tényleg jelen van. Nem biztos, hogy minden készüléken egyformán, de a társaságomban jelenleg 5 db M10Pro van, mind egyforma. Ettől függetlenül eddigi legjobb telefonom volt, no offense.
A M20Pro szerintem kategóriákkal jobb mindenben, ami nem a szubjektív kategória. (mint pl design)
-
Z.É.T.
őstag
Na, ez eléggé bosszantana, ha így lenne.
Nekem is M10Pro volt, engem is zavart a darabosság (Mate8 lassabb, de jóval fluidabb volt), zavar a jelenlegi Redmi Note5 esetén is és az általam próbált S9, Note9-en is, valamivel kevésbé durván, de a Mi 8-on is. Mindössze 10 percet tudtam megnyomkodni egy ismerős (telekommunikációs cégnél dolgozik, mielőtt még...) M20Pro-ját, 3 napja használja, előtte Note9-et használt, pár nap iPhone XS kitérővel és szerinte a videón kívül kb mindenben jobb a Mate20Pro. Az alatt a 10 perc alatt engem annyira meggyőzött, hogy egy pillanatra meginogtam, pedig tavasz előtt nem akarok váltani. Nekem az iPhone-ok mellett a leginkább fluidnak tűnt, viszont az XS-nél jóval gyorsabbnak. (nem volt piszkálva az animáció)Kijelzőben pedig számomra a legjobb az összes közül, nem zavarja a szemem, mint a Samsungok és Oneplusok, de nem olyan fakó és gyenge csúcsfényű, mint a Mate10Pro és a P20Pro.
Ha szélesebb lenne a display, szerintem már előrendeltem volna.
Így viszont várok vele és ha igazad van, akkor kibírom tavaszig és meglátom, mi lesz még addig.(Akit esetleg aggasztana a készenléti fogyasztás, éjszaka 2-3%-ot fogyaszt nála wifi+sync mellett.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- ASUS ROG Ally
- Home server / házi szerver építése
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Konteó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest