Hirdetés
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
xedamen
senior tag
Én sajnos minden évben elkövettem azt a hibát, hogy március környékén megvettem a legújabb Samsung Galaxy S-t, majd október körül az iPhone-t. S8-nál megfogadtam, hogy soha többé Samsung. iPhone-t idén már nem veszek, tavaly volt X-em, e az idei Max 64Gb 440-ért kiba**ta a biztosítékomat. Májusban vettem meg életem első Huawei készüléket (P20 pro) és nem tudok rá rosszat mondani, kivéve a picit gyengus Kirin 970. Augusztus óta OnePlus 6-om van (szintén első), nagyon jó készülék, de nincs meg a prémium érzés (nyilván, 170 ezerért nem is vártam). Zavar a FullHD kijelző ha egy QHD-s kerül mellé, a mono hangszóró... Úgyhogy én is Mate 20 Pro mellett döntöttem. Kissé bánom a 6GB RAM-ot, n3m azért mert nem lenne elég, hanem ha Xiaomi meg OnePlus 150-70ért bele tudja tenni, akkor nehogy már 330ért ne férjen bele... Na mindegy, várom nagyon. P20 videós képességei nem voltak erősek, ez most javult, szebb kijelző, nagyobb akksi, nekem ennyi elég. Szerintem nem fogod megbánni. Jah és aki a szoftveres támogatást említette: P20 már utolsó béta Pie-t tolja, elvileg valahol már a végleges is kint van. Samsung talán január/februárban elkezdi szórni.
-
Skynet258
veterán
Telenortol hívtak délután, 6-án kezdi el kihozni a Criterion a Mate 20 Pro-kat, óra is jutott (fel áron vihetitek tőlem is aznap vagy ahogy megbeszeljük, jó nekem a Huawei Watch-om továbbra is...).
-
spartan44
tag
Engem bezzeg cs.sznek hívni, pedig már október 20-án beadtam az igényt, hogy hívjanak majd vissza.
(Sőt, asszem 24-én is, mert nem voltam biztos benne, hogy a 20-ai kérvényem elment-e.)
Egyelőre még várok egy darabig, mindenesetre a biztonság kedvéért az Euronics-nál is van egy előrendelésem.
Akinek már megvan a készülék/megkapta az infót, hogy mikor jut hozzá, annak gratulálok és használják egészséggel!
Amúgy tok szempontjából van valakinek valami jó javaslata? Ezt a videót találtam a témával kapcsolatban, de az őszintét megmondva, annyira egyik sem győzött meg. (Esetleg max. a Wallet Cover, ha nincs más.)
https://www.youtube.com/watch?v=ERNvgSQxuCgNem azt mondom, hogy frizbizni akarok majd vele, de valami protektívabb tokot nem tud valaki?
-
vasi89
addikt
Telenor nekem is visszaigazolta a keddi szállítást. Tudom nem adokveszek de ha valakit érdekel az óra akkor írjon privit, megegyezünk. Én továbbra is analóg párti vagyok így csak a fiókban porosodna.
-
joey04
titán
válasz N.YCityBoy #1386 üzenetére
mi mix 3 a nudli teleppel a mérethez és súlyhoz képest, gyengébb kamerával, szerencsétlen kialakítással. kösz nem.
-
legenda
Vannak viszont olyanok, akiknél nem a kinézet a fő szempont, mert nem nézegetni és/vagy mutogatni veszik az okostelefont, hanem használni, ami miatt a funkcionalitás, meghatározott képességek...stb. a mérvadó meghatározói a típus kiválasztásának.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Wucky
senior tag
válasz xedamen #1402 üzenetére
Hát az LG G2 óta csak flagshipet veszek. De nem volt még olyan hogy gyenge. A Kirin 970 sem gyenge. 5 évvel ezelőtti soc is fullon futtat mindent ha 6-8 GB ram van mellette. Nem is értem neked mi a gyenge benne. I7 plus-t adtam most el. Semmi nem hozta zavarba a saját szoftverén kívűl. Előtte G5,S6. Az S6 a touchwiz miatt gáz volt,de nem volt gyenge. Ez a másodim előrendelt telóm. Asszony augusztusban kapott egy P Smartot. Nagyon megszerette,pedig ő ős samus. Így ez is egy pont a Huawei mellett. De sosem értettem azokat akik évente kétszer cserélnek telót. Ha ez beválik akkor tuti 2-3 évig nem is veszek telót.
Keveset telefonálok. Viszont nagyon sokat bámulom,használom. Ha nálam kibír 2 évst az akksi napi 2-3 töltéssel,akkor bárkinél. Nálam főleg játék,videó készítés a játékról,és stream megy.[ Szerkesztve ]
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
vetro.mihaly
újonc
-
Dare2Live
félisten
válasz xedamen #1402 üzenetére
Mindig minden evben tavasszal megvenni uj csucs galaxyt osszel iphonet... az veszett sok penz.
Egy S7em van 2.5eves es kb semmi baja es mivel se s9 se p20pro nem nyujt olyat hogy huha marad meg.
Pedig nem volt messze. Egy note9/poco aksiido osszejott volna + nem csak tele kapott volna oist + nem cseszi el huawei memo kartyat ....megvettem volna.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
spartan44
tag
válasz vetro.mihaly #1411 üzenetére
Köszönöm az ajánlást, ez jónak néz ki!
Viszont ahogy nézem, ez csak a hátlapot védi, ha "pofára" ejtem véletlenül a telefont, akkor az ellen nem annyira véd. (Vagy legalábbis a képek alapján nem nagyon látok előemelkedő részt az elülső felszínen.)
-
vetro.mihaly
újonc
válasz spartan44 #1413 üzenetére
Erre egy előlapi 9 h üveg
https://m.aliexpress.com/item/32951058429.html?spm=a2g0n.orderlist-amp.item.32951058429&aff_trace_key=4047a2a39231456180a9fa2d9a969746-1540903899451-03712-UneMJZVf&aff_platform=msite&m_page_id=2496amp-rCg-_81vsrcr6oKdC0d--Q1541018112158És egy hátlapi védő
https://m.aliexpress.com/item/32949490209.html?spm=a2g0n.orderlist-amp.item.32949490209&aff_trace_key=4047a2a39231456180a9fa2d9a969746-1540903899451-03712-UneMJZVf&aff_platform=msite&m_page_id=932amp-rCg-_81vsrcr6oKdC0d--Q1541018177224Vetró Mihály
-
spartan44
tag
válasz vetro.mihaly #1414 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Ha van aki megválna fél áron a vadi új órájától az legyen szíves írjon privát üzenetet.
-
gilimbgalamb
tag
válasz Misi1980 #1417 üzenetére
Segítsetek! Mit jelent a fél ár forintban? Eddig azt hittem, hogy az óra vissza tud hozni vmit a horribilis árból... De azt érzem ez véletlenül sem így lesz.
Nekem jelenleg egy gear s3 frontierem van, de a vezeték nélküli töltés miatt azt tartanám meg inkább.„Engem nem lehet elfelejteni, csak nehéz megjegyezni." :DD
-
Misi1980
senior tag
válasz gilimbgalamb #1418 üzenetére
Olyat kéne megkérdezni aki el akarja adni hogy forintosítva mennyi.Itt olvasgatom hogy sokan megválnának tőle fél áron.
-
7Heads Drago
veterán
Nem tudom volt-e már: [Itt az olcsó Huawei Mate 20 Pro, de nem kapunk belőle ]
Pedig így már engem is érdekelne. Kár érte. Kiváló ügynök volt....[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
LaptopSystem
őstag
Hát ez vicc😀 nem kellene almás mobil meg1x az tuti
[link]Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
félisten
válasz LaptopSystem #1422 üzenetére
Ez barkinek problema, nem az Apple mernokeinek a hibaja.
while (!sleep) sheep++;
-
Misi1980
senior tag
válasz MikeWazowski #1420 üzenetére
-
Luser2000
addikt
válasz 7Heads Drago #1421 üzenetére
Régebben (kb 2 éve) vásároltam a IX. kerületben a puremobile.hu üzletében Mate telefont. Gondoltam ajánlom neked, mert ők kifejezetten kínából hoztam be készülékeket. Most látom, hogy bebukott a bolt. Pedig olyan "stabilab" fajtának tűnt.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Wucky
senior tag
Hát a 80k-s órát nem adnám 65 alatt az biztos. Az is hülye aki 40-ért eladja. Mégha nem használná akkor is.
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
No.01
őstag
Majd a piac bearazza... De, ha elindul a domping akkor a 65e az sok lesz ha tetszik ha nem...
Ahogy irtak is korabban. Massal hadakozni, igergetni... inkabb adjak/vigyek fixen es gyorsan ugy mind2 fel boldog lesz. Szerintem...A velemenyeket majd a passzolo uvegrol ne felejtsek az illetekesek megoldani, mert S9-nel megfogadtam, h tobbet soha azt most meg megiscsak ezt a topicot olvasgatom
[ Szerkesztve ]
-
legenda
Az árakat a piac aktuális helyzete, a kínálat és kereslet határozza meg, ha valakinek meg nincs rá szüksége, akkor akár féláron is eladja, az a pénz is valami, ahelyett, hogy feleslegesen állna a termék a fiókban, ráadásul még kockáztatna is, mert nem kizárt, hogy később olcsóbb lesz hivatalosan is a termék és úgy még többet bukhat azon.
Nagyon sokan írták a fórumon, hogy nem akarják megtartani az órát, eladják, így várhatóan nagyon sok ilyen hirdetés fog megjelenni az aprón, akkor pedig ha valaki gyorsan szeretné eladni, nem hirdetheti túl drágán.
Az is érthető persze, ha valaki inkább megtartja, mint olcsón eladja, az ő terméke és pénze, másnak nincs beleszólása, viszont egyik álláspont képviselőjét sem szabadna hülye jelzővel illetni.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
-
mjani1172
addikt
válasz N.YCityBoy #1430 üzenetére
Mint ahogy írták majd a piac beárazza.
Én tuti nem venném meg 65 ért hiszen az drágább mint az új nettó ára. -
veterán
-
Z.É.T.
őstag
Immár teljes a legrészletesebb teszt (notebookcheck), igaz, ez is béta szoftverrel.
M20Pro teszt link[ Szerkesztve ]
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
Black_Raven
veterán
válasz N.YCityBoy #1432 üzenetére
Ja, csak azt felejted el, hogy oda adják majd 10 havi kamatmentes részletre, csak vigyed. Havi 8k jobban hangzik mint 65k.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
WiZARD
addikt
Karácsonyi dömping, aha.
A következő 5-10 napban lesz kiosztva az órák nagyrésze, karácsony meg majd 50 nap múlva lesz.A 80ezres óra már most is van ahol 75ezerért van hirdetve, ami igazából nettó 60ezer... (de az EUR listaára is csak 199€, azaz 65ezer forint)
Ehhez lesz majd alsó hangon 100 db eladó óra simán (csak a telenornál lesz 120 db, mint az egyik legkisebb szolgáltató), számla nélkül, "ajándék volt", stb... (és kb annak is örülni lehet, ha lesz hozzá különálló, rendes garipapír, és nem a telefonnal közösen kap vmi papírfecnit)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
veterán
válasz Black_Raven #1434 üzenetére
Akinek nincs egyben a mai világban 65000ft-ja, az nem fog 8000/hó okostelefont sem venni, szerintem.
-
Dare2Live
félisten
válasz N.YCityBoy #1436 üzenetére
Te ugye nem MOon élsz ahol a legjobban nem a 0%os vagy lakás hanem a személyikölcsön megy 8-30%ra.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
mati12
senior tag
Én pedig biztos,hogy megtartom az órát. Kb. az ötödik okosóra lesz a sorban amit használtam már,de szerintem ez nagyon jól fog illeszkedni a Huawei Mate 20 pro-Huawei okosmérleg-Huawei Watch Gt rendszerbe.
(Ugyanitt Xiaomi Amazfit Stratos eladó )[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
legenda
A Telekommal van (többszörös) pozitív tapasztalatom ilyen téren, adnak az ajándék kiegészítőkhöz is külön jótállási jegyet - így lesz most a Mate 20-ak mellé adottakknál is -, de ez valóban nem mindenhol van így, sőt... (Extreme Digital azt nyilatkozta korábban a Mate 10 Pro mellé adott panoráma kamera kapcsán, hogy arra nem adott jótállás, ami nonszensz...)
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Watch Gt teszt (tech2).
[link] -
mati12
senior tag
Hát sajnos ez is csak egy innét-onnét összegyüjtögetett hírmorzsákból született felületes iromány. Az ő kezében illetve a kezén sem volt még élőben az óra..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest