- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowww
tag
Sziasztok. Remellem valaki tud megoldast a kovetkezo problemara. Adott 1 sim kartya amit egy samsung tablagepen hasznalok termeszetessen csak mobil internet megosztasra. A mai nap gondoltam hogy a kartyat atrakom a mate 20 ba ami gond nelkul sikerult is. Mobil internet sebesseg teszt ami fenomenalis es egybol felcsillant a szemem mert itt joval nagyobb a letoltesi sebesseg. De az orom korai volt mivel az internet megosztasnal sajnos egy gepem se csatlakozik...... Illetve csatlakozik de nincs internet. Athelyeztem a kartyat egy masik teloba... P10be... Ott is van internet de a megosztas mar sikertelen. Csatlakoznak a gepek de nincs internet. Visszahelyezve a kartyat a tabletba minden mukodik rendessen. Van internet es masik gepek is csatlakozhatnak. Mi lehet a gond?
-
spileraaa
senior tag
A whatsapnal most csak telefon számokat ír neveket nem
hogy tudom megoldani hogy ujbol írja a neveket is?
huawei phone cloneal lett minden átrakva egyik telefonról a másikra de úgy látszik ez nem a legjobban sikerult -
Vizinyenyec
aktív tag
Ez okozta szegény telefon vesztét
[link] -
N_A_S
veterán
válasz
Vizinyenyec #16990 üzenetére
A vízállóságot alapból buktad, engem legalábbis a FirstPhone-nál erről tájékoztattak. Sehol nem cserélnek készüléket beázásra tudtommal. Azt mondták ha víz alatt akarsz képeket csinálni, akkor vannak erre megfelelő tokok.
Ez nem azt jelenti hogy nem vízálló (bizonyos mértékben) a készülék, csak nem biztos hogy megéri vele kísérletezni
-
Piotor
tag
válasz
Vizinyenyec #16990 üzenetére
Én már amúgy se merem vízbe tenni. Két évesen ki tudja hol ereszt.
-
N_A_S
veterán
válasz
Motion_Blur #16987 üzenetére
Azt vetted ami Fehérváron volt, és eDigitalos, vagy MM-os volt (már nem emlékszem pontosan)? Ott a bolttól függ, mivel rajtuk keresztül ment a garancia. Illetve ha van kézzel fogható papírod a garanciális cseréről és megvan a számla is, akkor meg lehet próbálkozni hivatalos szerviznél is, ha úgy adódik.
Vizinyenyec
Egy hátlap csere 5-15perc alatt megvan. Csak figyelj hogy jól ragasszák vissza, én itt cseréltettem akkut, és nem volt jó először a ragasztás, de miután visszamentem gond nélkül javították, azonnal. Azt viszont nem tudom hogy ha Ali-s hátlapot viszel oda, annak mennyire örülnének...Ha ilyen megoldást választanál akkor, magad is le tudod cserélni, neten találsz videókat róla. A gyári hátlapon egy kétoldalú ragasztó van, az instant felrakható. Az után-gyártotthoz adnak valami tubust talán, de típusa válogatja. Egy hőlégfúvó kell a művelethez.
Az új felrakásához találtam itt is ragasztót: [link]
Meg szerintem hátlapot sem találsz náluk olcsóbban: [link] (Alit nem ide véve persze) -
Vizinyenyec
aktív tag
Sikerült szilánkosra törnöm a hátlapot egy rosszul átgondolt lassitott videónál. Valaki rendelt esetleg aliról már alkatrészt? Vagy esetleg a Fehérvári szervizzel van valakinek tapasztalata?
-
madgie
titán
válasz
Motion_Blur #16982 üzenetére
Lassan fél éve semmi nincs a kijelzőn, nem is tervezem, hogy raknék rá bármit.
Hajszálkarc van? Van. Érdekel? Dehogy -
spileraaa
senior tag
első benyomásra nagyon jó ez a fólia főleg hogy nagyon egyszerű felrakni a kerettel
Huawei Mate 20 Pro Bestsuit Fullcover Flexible Glass 9H Hot Bending V2
azt hószútávon derül ki menyire jóviszont ez a lencse védő sehogy sem akart rendesen kimenni alóla a levegő így viszont nem rontja a képek minőségét?
Sticla Camera Huawei Mate 20 Pro, Geam Protectie Wozinskyjobb ha leveszem?
-
Fifi
őstag
válasz
::Trunks:: #16978 üzenetére
Sokszor vagyok olyan szituációban, amikor fel kellene írni valamit, amit nem tudnék megjegyezni ( telefonszám, posta vagy e-mail cím, bankszámlaszám stb.), de nem szabad a kezem. Ha sokan megírnák sms, e-mail stb. és nem éreznének kényszert szóban elmondani, akkor talán nem is kellene.
Na meg akkor is jól jön, amikor asszonnyal megbeszélünk valamit, ő meg elfelejti és vissza lehet neki játszani a beszélgetést.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
::Trunks:: #16978 üzenetére
Nem a legjobb a memóriám, aztán néha visszahallgatom mit is mondtak pontosan, idővel pedig törlöm.
Vannak ismerőseim akik nagyon gyorsan hadarva mondanak valamit aztán ha nem vagyok biztos pl egy címben akkor visszapörgetem és nem visszahívom, hogy te mennyi is volt a házszám 4 vagy 7? 😂 -
::Trunks::
senior tag
Látom rengetegen használjátok/használnátok a hívásrögzítő funkciót, érdekelne, hogy mi célból? Személyes használatra nem látom értelmét, de meggyőzhető vagyok
-
válasz
Szpisti #16976 üzenetére
Persze, nem nagy ügy, megoldató, megszokható. Engem csak az egész eljárás értelmetlensége zavar. Mi a töknek belenyúlni ilyesmibe? Gyakran az ilyen kényszeres változtatások abszolút kontraproduktívak, emlékszem, mikor még iOS-es voltam, és a 6-os verzióról váltottak 7-esre, és csak úgy művészkedésből minden csúszka vastagságát lecsökkentették kb. 1 nanométeresre - attól kezdve semmit nem tudtam eltalálni, megragadni a képernyőn, csak sokadik próbálkozásra... Rövid úton át is tértem Androidra, bár ez csak a végső lökést adta meg.
-
Szpisti
addikt
válasz
Litván Zongora #16974 üzenetére
Ja, amúgy a némításról annyit, hogy én úgy szoktam meg, hogy lehúzom a felső gyors menüt és ott van az ikon amire rá kell bökjek. Ugyanannyi mozdulat, csak egy gombnyomás helyett simítani kell egyet.
De mondjuk az új hangerőcsúszkát is ha lehúzod, teljesen elnémul ugyanúgy...
De persze ott az app is amit linkeltem...
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Litván Zongora #16974 üzenetére
Mar en is letettem ezekrol a frissites mizeriakrol. Nekem megjott a sima mate 20-ra az EMUI 11,de ha nem jott volna, akkor is hasznalhato, teljes erteku telefonom lett volna. Regen eltem haltam a frissitesekert, ma mar nem erdekel annyira. A google terve valoauljon meg inkabb, hogy gyartoktol fuggetlenul, play aruhazon keresztul jonnek a biztonsagi javitasok.
-
-
spileraaa
senior tag
vírusirtót használtok ha igen melyiket?
-
N_A_S
veterán
válasz
szita.erno #16969 üzenetére
Sokat nem hoz ám az új rendszer.. Minél jobban várod annál nagyobb csalódás lesz.
-
Szpisti
addikt
válasz
szita.erno #16966 üzenetére
Próbáltátok a Támogatás appban is?
És gépre kötve HiSuite-al? (nekem ezzel frissült)
eRecovery-ben?
Ha egyik sem, akkor várni kell sajna... -
Piotor
tag
válasz
szita.erno #16966 üzenetére
Ne aggódj, nem vagy egyedül.
-
szita.erno
aktív tag
Hogy lehet az hogy még mindig nem kaptam frissítést a készülékre. Már lassan egy hónapja elindul a készülék frissítése?
-
Fifi
őstag
-
Fifi
őstag
válasz
Motion_Blur #16962 üzenetére
Kösz!
Rendeltem egyet Aliról 2700 HUF-ért. -
csipesz_70
csendes tag
válasz
pajorgergo #16958 üzenetére
Kérdés hogy létezik-e rá valami program amivel lehetne mérni.
-
Fifi
őstag
válasz
Motion_Blur #16959 üzenetére
Ez milyen töltőkábel? Van hozzá linked?
-
Motion_Blur
félisten
Köszi, ez tényleg gáz.. ahogy néztem most majd másfél nap alatt kb. 7,5 óra lehetett a kijelzőidőm, 10%-nál tettel fe töltőre.
Egy kis töltés érdekesség, bár gondolom sokan tudják:
0-20% között ciklikus töltés 1-38W között kb. percenként
20-80% előbb fix 15, majd 20W töltés
80% fölött 10W és folyamatosan csökkenIntelligens töltés ON
Intelligens akkukapaciáts OFFmod:
nálam clearplex fólia van a telefonon, egyelőre egy sima gumitokban, de rendeltem 0.3-as átlátszó szilikont
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Jack Oneill #16957 üzenetére
szó szerint nagyon...semmi értelme.
Így aztán főleg nem tudja meg az ember, mennyi a valós képernyő idő -
Jack Oneill
veterán
válasz
Motion_Blur #16954 üzenetére
Sehogy. Nagy szivasnak tartom, ezt nagyon elrontottak.
-
spileraaa
senior tag
válasz
Vizinyenyec #16955 üzenetére
én végül ezt rendeltem meg hogy hamar itt legyen hétfőre talán itt is lesz
Huawei Mate 20 Pro Bestsuit Fullcover Flexible Glass 9H Hot Bending V2de tartalékba jó lenne valami alirol ha van egyáltalán olyan amit érdemes onnan
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Skynet258 #16945 üzenetére
@spileraaa: én egy sima 2000 huf szilikon tokot használok clearplex fóliával. Megvédi ez is mindentől. Esett már ki a zsebemből létráról 2m magasról járólapra. Az ütő is megállt bennem de semmi baja. És ezt többször
is elhátszottam már csak kisebb távolságról ott is tette a dolgát
-
Motion_Blur
félisten
Hogyan tudok képernyő időt nézni, nem az utolsó 24 órát alapul véve, hanem a 100% feltöltöttség óta, mint régen?
-
tsyl
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #16952 üzenetére
Én tegnap telepítettem fel és úgy néz ki tökéletesen működik.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Fredy02 #16949 üzenetére
Működik: EMUI 11 call recorder
-
Piotor
tag
Mióta frissül a rendszer! 2 hete?
-
Fredy02
tag
Hello!
Most hírtelen nem találtam, a hívásrögzítő műkodik az új 11es rendszerrel?
Érdemes frissíteni egyébként? -
spileraaa
senior tag
válasz
pajorgergo #16947 üzenetére
koszi hogy szóltál hiába írom a keresőbe hogy mate 20 pro kiadja a p20 pro-t is kb mindenhol
a megfelelő link ahol 4.3 az értékelés ami lehet nem túl jó
ScreenKnight Huawei Mate 20 Pro -
-
spileraaa
senior tag
válasz
spileraaa #16938 üzenetére
na megjött a telefon
hát nagyon meg kell szokni huawei mate 10 pro után
első benyomásra pl asztalról sokall nehezebb felvenni mert annyira szar fogása van tokban is ( spigen tok) mert a élei sokkal vékonyabbakesetleg tudtok olyan tokot amiben jobb fogása van?
előző kérdés
valaki használt ilyet?
ScreenKnight Huawei P20 Pro SCREEN PROTECTOR - Military Shield
vagy ebay/ alirol melyik ajánlott?
spigen tok esetén érdemes kamera lencsevédő 9H üvegfóliát rakni rá? -
madgie
titán
-
Skynet258
veterán
Összetört ma a telefonom, amúgy is elegem van ebből a rohadt Androidból, rendeltem egy iPhone 12-t...
-
spileraaa
senior tag
valaki használt ilyet?
ScreenKnight Huawei P20 Pro SCREEN PROTECTOR - Military Shieldvagy ebay/ alirol melyik ajánlott?
spigen tok esetén érdemes kamera lencsevédő 9H üvegfóliát rakni rá?
-
spileraaa
senior tag
válasz
Motion_Blur #16936 üzenetére
végül azért nem sikerült a vásár mert az eladó egyáltalán nem volt segítőkész ( értéklesei viszont nem azt sugallják ) sőt vissza sem irt másodjára
a tanulság hogy a értékelések nem minden esetben fedik a valóságot ( sőt nagyon nem)
egyiknél kiderült hogy részletre volt vásárolva hirdetésben egy szót sem irt róla (406 pozitív és egy semleges)
másiknál kiderült nem aksi hanem képernyő volt cserélve ( meg hamisította a számlát az volt a mázlim rá írtam arra aki javította és az vette észre hogy nem az eredeti számlát mutatta nekem) ( 20 pozitív most látom sikerült eladja és pozitív értékelést kapott a törölt hirdetés után is)P30 pro volt a másik amin gondolkoztam végül az ár különbség miatt döntöttem a mate 20 pro mellet
-
pajorgergo
aktív tag
Tokból egy ideig UAG plasmát használtam, de az nekem túl nagy volt és mivel korábban lett az üvegfólia felrakva így pont felnyomja a fóliát (emiatt akinek kellene írjon, tovább adom).
Most Spigen Rugged Armor van a telefonon, ennek annyira jó így a fogása, meg Aqua-ről rendeltem ~2500ft + RECASH app-ban volt kedvezmény így kb ilyen volt a posta. -
Fifi
őstag
válasz
pajorgergo #16929 üzenetére
Fóliából nálunk a MediaMarkt-os clearpex vált be. Tokból a Spigen NeoHybridet használom, felségem meg az általad is linkelt Spigen Rugged Armor-t.
Köszi a linket a tokhoz!
Magamnak is akartam beszerezni múltkor a Rugged Armorból, de nem volt sehol, azóta meg elfelejtettem. -
pajorgergo
aktív tag
válasz
pajorgergo #16931 üzenetére
jah, bocsi, nem néztem erdélyi vagy, így már értem a nálatok nem kapni dolgot elnézést...
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
spileraaa #16930 üzenetére
Őszinte leszek 3x olvastam el, de nem tudtam teljesen értelmezni amit leírtál.
Szóval Spigen tokot kaptál a telefonhoz, üvegfóliához meg ott a link. Vagy a topic összefoglaló alján van még pár tipp, én az AliExpress-es üvegfóliákkal befürödtem, havernak a Spigen elég jól véd, nekem Type Gorilla üvegfólia link van fenn, de az annyira mégse jött be ezért egy ideje inkább nem ajánlom senkinek, plusz a Spigen üvegfólia postával is olcsóbb. -
spileraaa
senior tag
válasz
pajorgergo #16929 üzenetére
közben kiderült hogy spigen tokot kaptam hozzá
hanem spigen fólia nálunk nem kapható sajnos ( amugy tok sem mind elfogyott)
külföldről be lehet esetleg szerezni? vagy más alternatíva? -
spileraaa
senior tag
ha nem jön semmi közbe hétvégén én is mate 20 pro tulaj leszek
milyen tokot és fóliát ajánlotok rá?
-
Szpisti
addikt
válasz
szita.erno #16925 üzenetére
Nekem nem egyszer volt, hogy 3 hetet késett egy-egy frissítés.
De most volt harmadjára az elmúlt két évben, hogy gépre dugva HiSuite-al jött meg a frissítés, a telefonon a Támogatásban appban sem volt még semmi. (Vagy nem vártam eleget) -
gombasm
aktív tag
"kártyafügettlen a telefon, igy elvileg nem befojásolja a sim kártya"
Igen, de csak elvileg.
Nekem a telenor kártyával azonnal feldobta, aztán amikor már tényleg frissíteni szerettem volna, akkor nem volt benne SIM, el is tűnt a frissítés.
Betettem a SIMeket (telekom + telenor) és voilá: azonnal megjelent a frissítés újra. Szóval nekem a telenoros kártya csalta elő... Esetleg kérj kölcsön egyet 15 percre.
-
Piotor
tag
válasz
Robi BALBOA #16918 üzenetére
Köszi megoldódott
-
Szpisti
addikt
válasz
WOLF1stein #16910 üzenetére
Én egy ingyenes akcióban vettem meg azt az appot anno...
-
Cry0
őstag
válasz
Piotor #16913 üzenetére
kártyafügettlen a telefon, igy elvileg nem befojásolja a sim kártya.Imei szám alapján szórják a frissitéseket ki mikor kapja, én a 10 es emuira több mint 3 hetet vártam majd dload módszerrel ferkatam mikor márt nyilvánosan fentvolt a c432-es rom. várakozni kell és egyszer bedobja, hisuite- támogatás appban
-
Piotor
tag
Feladom. Minden frissítési lehetőséget kipróbáltam, visszaálltam hivatalos verzióra, cache törlés stb, nem frissül. Várunk akkor. Már csak nekem nem jött? Régen volt olyan, hogy Telekom kártyával nem jött. Létezik ez még?
-
Krinyo
senior tag
válasz
WOLF1stein #16911 üzenetére
Mindig is húzta, azért nem használtam sosem.
-
WOLF1stein
tag
A 11 óta bekapcsoltam az AOD-t. Nektek is ilyen brutálisan húzza az akksit?
-
WOLF1stein
tag
válasz
Litván Zongora #16888 üzenetére
Szpisti kollégának hatalmas hála az ötletért. Feltettem, kipróbáltam, tökéletes.
Kb egy százalékát használom az app tudásának, mert olyan, mint egy A380 cockpit, mindent is be lehet állítani vele, de nekem csak a némítás gomb kellett oda, ahol megszoktam.
De az még mindig büdös nekem, hogy ezért egy külön appot kellett vásárolnom. -
Piotor
tag
Hisuite se ismeri fel.
-
Piotor
tag
válasz
Zsoleszhun #16903 üzenetére
Ja csak nekem február 10 körül járt le. :( De mondasz valamit, megnézzük.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Piotor #16902 üzenetére
Április 30-ig kiterjesztett garancia, egy próbát megér, hátha belefér.
-
Piotor
tag
Szórakozik a telefonom. Nem akar szuper tölteni. Néha tölteni se. Szerintetek? Múlt hoban járt le a gari :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR