- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:28 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok! Szerintetek az akksinal a teljesitmeny mod hatassal van a fotozasra?
-
Jack Oneill
veterán
Ha csak ezt a ketto telot nezzuk, akkor en azert valasztanam a xiaomit, mert nekem megvasarolt google alkalmazasaim vannak, bajban lennek, ha nem tudnam hasznalni oket. Kameraban elegge toppon van a 12Tpro, de ha lenne google a huawei rendszeren, gondookodas nelkul a Huawei-t valasztanam.
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Semelyik. Szervizes kollega is leirta anno. Ezek csak korulbeluli ertekek, nem veletlenul merik be muszerrel az ilyet.
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Latom, beindult az update. EMUI 12 utan ujabb update.
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Na szuper 🙂
Remelem nem lesz csalodas es tetszteni fog neked is.
Nyilvan nem eget vero valtozasok, de orulunk. -
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Tevedtem. Mintha jobban merulne kicsit. Gondolom, majd beall. De érdekes, mert kijelzoido megvan rendesen.
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Eddig, tobb, mint 10 ora kijelzoido es 21% akksi. Nem erzem, hogy gyengebb lenne.
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Ami fura, hogy mar nem ir android verzio szamot, csak azt, hogy 12 build es februari javitas. Az uj ertesitesi sav, vagy vezerlopult tetszik, kicsit szokni kell. Lassan szerintem masnak is feldobja a frissitest.
-
Jack Oneill
veterán
Tetszik. Uj ertesitesi sav, uj animaciok. Uj tema, betutipus. Akksira kivancsi leszek.
-
Jack Oneill
veterán
EMUI 12 most jon le OTA sima Mate 20ra
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
En sima Mate 20 akksit csereltem gari ido lejartakor. Nem kerdeztek, miert aksrom, de en beszelgettem addig veluk, es mondtam, hogy ki szeretnem hasznalni a gari idot, mivel meg megtartom a telot, szeretnek egy uj akksit, ennyi. 2 oran belul megcsinaltak szo nelkul. Rendes Huawei szerviz volt. Természetesen nem kellett erte fizetnem.
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Android 11 es EMUI 12
[link] -
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
A frissitesekre visszaterve. Olyat meg nem probaltal, hogy bemenni a hivatalos szervizbe rautni az asztalra, hogy te nem ezert vetted a telefont, hogy elavult rendszer legyen rajta stb stb, es itt es most oldjak meg a frissetest? Nekem volt ilyen ismerosom, aki bement, azt mondta rendorrel vitessek ki, mert addig innen nem mozdul, mig le nem frissitik. Megcsinaltak. Igaz, regen volt es samsung.
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Szerintem erdemes. En is hivtam oket elotte. Es a hetfot javaslom, mert het vege fele tobb munkajuk van.
-
Jack Oneill
veterán
MOM park melletti szerviz, jo esetben 2 oran belul kesz. Reset nincs. Sajat pelda , lehet elteres nyilvan.
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Tudtok nekem a kovetkezo dologra magyarazatot adni?
Az Erste Bank appjaban csinalok egy kepernyomentest es a kovetkezo lesz a fajl neve.
Screenshot_20210806_111327_pegasus.project.ebh.mobile.android.bundle.mobilebank
Van okom megijedni? -
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Ertem, koszi. Bizom benne, hogy hamarosan visszakerul, mert ozonlenek az ezzel kapcsolatos panaszok kulfoldi forumon is es a playen is.
-
Jack Oneill
veterán
Na a gyári resettel nem csak ez a probléma oldódott meg, hanem az, hogy a gmail üzenetek is végre jeleznek.
Viszont most, hogy mindent újraraktam, a nyomorult facebook azt csinálja, hogy a külső linkeket csak saját facebook böngészővel nyitja meg. Már nem tudom beállítani a gyári böngészőt, amit eddig lehetett. Erre van ötlet? -
Jack Oneill
veterán
Sajnos Erste másképp működik, itt csak app által küldött PUSH értesítésre kattintva lehet engedélyezni bármit.
Viszont jó hír, a dolog megoldva! Gyári reset kellett, minden működik! -
Jack Oneill
veterán
Szerintem sem fog megoldodni ettol, de nagyon eroskodnek, hogy menjunk vegig a folyamaton,ha mar elkezdtuk.
-
Jack Oneill
veterán
Sajnos nem jutottunk elorebb. Mivel masoktol nem erkezett erre vonatkozolag panasz, a Mate 20 keszuleken, igy amit tudnak javasolni, az egy gyari reset. A huawei mondjuk meg nem irt konkretat.
De az szerintem nem igaz, hogy masok nem kuzdenek ezzel a problemaval, max nem jelzik a bank es gyarto fele, mint en.
Mindenesetre a gyari resetet megcsinalom, amugy is rafer mar a telora. -
Jack Oneill
veterán
A masik topikban a kollégának szinten nem jon semmi ertesites, pedig be vagyunk lepve az applikacioba. Tehat elinditom, nem lepek ki, de nem jon semmi. Nagyon kivancsi leszek, mit hoznak ossze most egyutt a bank es a gyarto. Meg tesztkeszulekeket is kertek, hogy megvizsgaljak a dolgot.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség, tapasztalat átadás stb.
Hosszú-hosszú levelezésben vagyok az Erste Bank technikai embereivel, illetve a a Huawei technikai részlegével. Ráadásul már ők ketten is is egymással leveleznek, hogy megoldják a problémát. A dolog a következő. Adott az Erste Bank George app. Ha neten vásárolok, vagy be akarok lépni a webes bankba, akkor ezen az appon keresztül kellene jönnie egy értesítésnek, email-ben engedélyezem az adott belépést/vásárlást stb. Na ez az értesítés egyszerűen nem jön. Már képernyő videót is készítettem mindkét technikai csoportnak. Egyszerűen ők sem értik, bár még vizsgálják. Minden lehetséges dolgon már végigmentünk, energiatakarékos beállítások, alkalmazásindítás-állandó futás háttérben, vírusírtó törlése, stb stb, minden lehetséges dolog megvolt és erről videó is készült. Nem jön az értesítés. Ergo nem tudok neten semmi fizetni, mert csak app hitelesítéssel megy. Kérdésem, hogy valaki használ-e ilyen appot és ha igen, találkozott-e már ilyennel.
Egyelőre most a két fél egymással tárgyal és próbálnak rájönni a hiba okára. Itt tartunk most.
(Egyébként sima Mate 20 van nekem.) -
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
En a MOM park melletti szervizbe vittem, lehet, hogy egyrol beszelunk. 2-3 oran belul meglett ingyen. Nekem garis meg.
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Nekem aktiv bluetooth van (watch gt 2 ora miatt) es allando wifi, ha tehetem. Nekem a sima mate 20 van, tobb, mint 2 napig megy atlag 8-10ora kijelzoidoim voltak(rengeteg facebook, messenger, jatek, fotozas) amit most sehol nem tudok megnezni, mert idiotan mutatja.
-
Jack Oneill
veterán
Es a kijelzoidot sem latjuk normalisan 😄
-
Jack Oneill
veterán
Mar en is letettem ezekrol a frissites mizeriakrol. Nekem megjott a sima mate 20-ra az EMUI 11,de ha nem jott volna, akkor is hasznalhato, teljes erteku telefonom lett volna. Regen eltem haltam a frissitesekert, ma mar nem erdekel annyira. A google terve valoauljon meg inkabb, hogy gyartoktol fuggetlenul, play aruhazon keresztul jonnek a biztonsagi javitasok.
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Sehogy. Nagy szivasnak tartom, ezt nagyon elrontottak.
-
Jack Oneill
veterán
Ha valakit erint. Esetleg aki lefrissitette mar es hibat tapasztal.
[link] -
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
EMUI 11-ben az akksibeallitasokban van egy uj funkcio.
Intelligens akkumulatorkapacitas. Ezt hasznalja valaki? Erdemes? -
Jack Oneill
veterán
En a gyarit eddig eleg sok LG teven, sot, monitoron is probaltam es gond nelkul ment. Nekem a play aruhazban levok nem mentek.
-
Jack Oneill
veterán
Toltesi animacio is uj lett.
-
Jack Oneill
veterán
Megoldottam!!!
Alkalmazasokban kikerestem a szoftverfrissites gyari appot es minden adatat toroltem. Utana mar nem csinalta. -
Jack Oneill
veterán
Itt egy video a jelensegrol. Kozben a sima Mate 20 topikban jeleztek, hogy masnal is van ez a hiba.
-
Jack Oneill
veterán
Nalam egy rohadt nagy bug van. EMUI 11 utan jon meg egy frissites, ami par kb, ez egy rendszerparameter frissites. Vegtelenszer jon. Ranyomok a frissitesre, telepul, kesz. Ranyomok a frissitesre, megint telepul, kesz. Es ezt vegtelenszer tudom csinalni
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Evek ota ez van nalam is. Sajnos a szigoru hatterfolyamatok miatt altatja azappot a rendszer. Hiaba az energiagazdalkodasi resz, ahol kenyszeriteni is lehet, hogy soha ne altassa, semmi eredmeny. En mar 2 eve manualisan nezem az emaileket, megszoktam.
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Szerintem sehol. Ez a szolgaltatas resze törvényileg. Hivd fel oket es meglatod. En 2x voltam bent. Eloszor azt tanacsoltak, a gari ido vege fele jojjek vissza es hasznaljam ezt ki. Vissza is mentem. A kovetkezo dolgok ingyenesek: Kijelzocsere, ha be van egve, akksi csere, foliazas, karbantartas (teszteles teljeskoruen) Nekem akksi csere lett es USB aljzat csere.
-
Jack Oneill
veterán
Itt szerintem hamarabb fog menni. En ma vittem be es 3 ora alatt megvolt. Celszeru het elejen bevinni.
-
Jack Oneill
veterán
Ha meg garis, csak beviszed a szamlaval, plusz huawei app, amiben szinten irja pl ha meg van hosszabbitva. Megmondod, hogy szeretnel egy karbantartast, akksi cseret stb. Megnezik rogton a kijelzot es ha be van egve, azt is cserelik. A MOM park melleti Huawei szervizben voltam es azt is javaslom.
Nekem akksit es usb portot csereltek. -
Jack Oneill
veterán
Korabban irtam, hogy gari ido lejartanak kozeledtevel ingyenes karbantartasra lehet a telot bevinni a szervizbe. Na most lett kesz a kicsike. Vadiuj akksi, karbantartas, folia csere, a kijelzot is ingyen cserelik, aha baj lenne vele, nekem nem volt. Szoval aki nem akar valtani, annak ajanlom ezt a lehetoseget.
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
[link]
Ezert mondtam, hogy olvasd megegyszer, mit irtam.
Android 11 nem lesz jelen allas szerint, hanem 10-re epulo EMUI 11 lesz.
En nagyon orulnek, ha ez valtozna, de jelen allas szerint ez a helyzet, 2 ev foverzio frissites ide vagy oda.De azt kivanom, hogy neked legyen igazad es megkapjuk 🙂
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Itt a magyar cikk. EMUI 11 meg jon, de nem android 11 verzioval. Viszont iden meg elkepzelheto, hogy lesz nehany biztonsagi frissites a cikk szerint.
[link] -
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
En korabban bent voltam szemelyesen. Akkor azt mondtak, ingyen csinalnak mimdent, teljes karbantartast, foliazast, akksi cseret. Garit igazokni kell. Ha nincs szamlad, huawei fiokkal is tudod igazolni, amit beolvasnak, a telorol.
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Az android appok egy resze is menni fog. Mondtam regebben, hogy szerintem minden android app menni fog idovel.
[link] -
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Na ki fogja telepiteni?
[link] -
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Van remeny.
[link] -
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
A meglevo, google rendszerrel mokudo telefonok soha nem lesznek elválasztva a google rendszerrol. Teves es alhir az, ami ilyet ir.
-
Jack Oneill
veterán
Jó, azt mondjuk értem, hogy mire megkapjuk, már android 11 jön, de a lényeg látható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 14" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ilyenkor örülök, hogy vannak, akik ésszerűen látják a dolgokat. Facebook hozzászólásokban olvasni olyan primitíveket, a kedvencem: