- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
-
LOGOUT
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
Aliexpressről kinek milyen hydrogel fólia vált be ? Rendeltem mar több félét de egyik se akar normálisan le tapadni. -
Cry0
őstag
válasz
dualcore #17408 üzenetére
Persze, volt pár óra telefon beszelgetessemmel a Huaweivel valamint a postával, a posta állította hogy 27.en 12 órakor kezbesitettek a tmx részére (telefonba mondták már 28.ai dátumot is) szerviz pedig állította hogy hozzájuk nem érkezett be készülék. Voltam postán ahol indítottam eljárást hogy megtudjuk hol is van a csomagom illetve ki vette át. Másnap hívtak a posta tol hogy 27.en kézbesítve lett a tmx felé a meghatalmazott vette át, majd rögtön ezzel egyidobe a Huawei is keresett hogy nem kell semmi fele nyomozás hisz be került a csomag csak nem erkeztettek be így nem tudtak róla🤷♂️. Aznap a támogatás appban át is változott a státusz "javítás alattira" azóta nincs róla hír, de még csak a második napnál járunk miszerint foglalkoznak vele. Kíváncsian várom meg javítsák e hisz a garancia már lejárt, de fél éve volt kijelző cserém. ~9 éves Huawei pályafutásom során nem töltött egy telefonom se 2 hetet a szervizben, ez annyira nem is probléma, csak senki semmit nem tudott a csomagomról.
-
Cry0
őstag
válasz
anonymus89 #17405 üzenetére
igen mai nap menni fogok, valamint a szerviz felé panasz indult el.
-
Cry0
őstag
válasz
pajorgergo #17401 üzenetére
én küldtem a Tmx hez, postán Huawei Átvevő hellyel.
-
Cry0
őstag
na skacok, nekem is van egy szerviz történetem!előző hét hétfőn (07.26.) án fel adtam a telefonomat a postán a Huawei felé szervizben. azóta nem kaptam semmi infót a készülékről.csütörtökön érdeklődtem a postánál sikerült e a kiszállitás közölték hogy 27. kedden ki is szállitottk a tmx felé a telefont. na most a huawei azóta nem találja a telefonomat semmilyen formába se, ők azt állitsák (mind a Huawei mind a Tmx) hogy nem szállitották ki. a posta pedig azt állitja hogy 07.27. én kézebistették a csomagot. Elvileg a holnapi napon a Postától keresni fognak melyik személy is vette át a készüléket, és igy a Huawei kezdheti a nyomozást. Úgy néz ki eyenlőre telefon nélkül maradok.
-
Cry0
őstag
az a baj hogy elviekben be vizsgálják a készüléket és miután megbizonyosodtak róla mi/mik a hibák utána cserélik az adott alkatrészt.Persze meg lehet próbálni
nekem is garancia lejárta előtt ment a telefon akkumlátor illetve kijelző cserére, bár a kijelző az első generációs volt ami hires volt a zöld árnyalatáról. ami lehet igaz, és zöldes volt de én nem láttam rajta még is cserélték
rég óta nem nézegettem a telefonokat, egyik se győzött meg igazán, egyedül az s21 valamint az oneplus 9pro, viszont ezek olyan árba vannak hogy nem szivesen válltanék rájuk. ami lehetőség most elém tárult az egy Galaxy A52 5g, kicsit félek a közép kategóriától, viszont ha ugy nézem tudásba nagyjából eggál, kamerába biztos komprumisszumot kéne kötnöm vele. -
Cry0
őstag
Sziasztok!
az mitől van hogy ujjlenyomattal valamint alcfelismeréssel van védve a telefonom, hozzá van adva a helymeghatározás szerinti inteligens feloldás, ez mindaddig működött még ujra nem inditottam a telefont, azóta nem hajlandó működni. -
Cry0
őstag
válasz
Piotor #16913 üzenetére
kártyafügettlen a telefon, igy elvileg nem befojásolja a sim kártya.Imei szám alapján szórják a frissitéseket ki mikor kapja, én a 10 es emuira több mint 3 hetet vártam majd dload módszerrel ferkatam mikor márt nyilvánosan fentvolt a c432-es rom. várakozni kell és egyszer bedobja, hisuite- támogatás appban
-
Cry0
őstag
Skacok akiknek már fent van az emui 11, ez a mozgó aod hogyan működne ?
-
Cry0
őstag
válasz
Zsoleszhun #16815 üzenetére
hisuite nekem is feldobta az emui 11-et
-
Cry0
őstag
válasz
Zsoleszhun #16742 üzenetére
Igen rudom.hogy imei alapjan megy,a 10 , 10.1 et is dload modon raltam fel mert arra csak 3 hetet kellett varni. Valszeg a 11 sorsa is ez lesz :)
-
Cry0
őstag
Igen van.
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
Ki milyen jó fóliát javasol aliexpresszről? Vettem hydrogel foliat ra, de felnyomja a tok. 5. Napja van rajta de mar a szelen korbe engedi el a ragaszto. -
Cry0
őstag
Kedd reggel jött a futár a telefonomért, szervizbe küldtem. Töltő csatlakozó valamint beszéd mikrofon problémával. mai nap reggel vissza is kaptam a telefonomat.kijelzőt,akkumlátort,keretet,hangszórót,töltő csatlakozót meg még valamit cseréltek is rajta. Mindenkitől csak rosszat hallani a tmx szervizről de eddig szerencsére csak jó tapasztalatom van vele,főleg a huawei esetében még rendkivül gyorsak is. egyedüli negativum lehet hogy a készülék összeragasztásánál a kereten maradt egy kis ragasztó amit le kellett kapirgálnom
-
Cry0
őstag
Sziasztok! ki milyen hydrogel fóliát ajánl aliexpressről?
illetve régebben hallottam hogy azokat a készülékeket amelybe az első generációs kijelző került akkor cserélték őket, nos most eljött az idő hogy beadjam szervizbe, (néha sima töltés, néha szuper töltés illetve beszéd mikrofon hiba miatt (mind kettőt kitakaritottam) ) ez még mindig igy van hogy ezeket a készülékeket egyből cserélik vagy javitsák mostmár őket ? jelzem a kijelzőm hibátlan. -
Cry0
őstag
válasz
gilimbgalamb #14917 üzenetére
magán a rendszeren nem vettem észre javulást gyorsaságba, de az ujjlenyomat olvasó tuti jobb lett
-
Cry0
őstag
válasz
antal750 #12870 üzenetére
nm kártyád vagy type-cs usb adaptered ha van akkor az sd kártyán vagy éppen a usb eszközön csinálsz egy dload mappát majd a letöltött romot kicsomagolod és a software mappán belül lévő 3 zip fájt áthúzod a dload mappába. Ezek után csatlakoztatod a telefonhoz, tárcsázó majd beütöd ezt *#*#2846579#*#*. utána system upgrade majd kiválasztod hogy memórya kártya és elkezdi telepiteni.
-
Cry0
őstag
Skacok! aki nem tudna tovább várni, [link] itt van a friss ropogós C432-es 10.0.0.154-es rom.
Dload-os módszerrel fel is lehet rakni -
Cry0
őstag
🤣 pacsi
-
Cry0
őstag
valamiért én a frissitéseket mindig a végén kapom meg. már leskelődtem Xda-n de még nem találtam meg hogy valahova fel lenne töltve a c432-es rom.
-
Cry0
őstag
Skacok!
valaki tudja hogy ilyenkor mi van ? most állitottam vissza a telefont azóta ezzel fogad, próbáltam még 1 resetet de ugyan az a hiba áll fent. -
Cry0
őstag
Hi Care-t irják sokan hogy ha onnan megyünk a frissitési menüpontba akkor egyfül feldobja a frissitést. Bár nekem ez se vált be
-
Cry0
őstag
nekem a Hi Care csak bedob a rendszerfirritésekbe de nem talál semmit.
-
Cry0
őstag
válasz
Vizinyenyec #12046 üzenetére
értem, esetleg a hs tool os megodásba vakai tudna segiteni ? minent követek lépésről lépésre, végén rányomok a hisutiba a recovery-re elkezdi betölteni a fájlokat majd a második lépésnél a "your device is not supported for system recovery" szöveg fogad, azóta akár hányszor próbáltam már a legelső lépésig se jutok el az idézet szöveg miatt. valakinek volt ilyen problémája ? hogy sikerült megoldania ?
-
Cry0
őstag
Sziasztok! ma frissült a telefonom 338-ra, elvileg 330-al bejött a Dc Dimming funkció, ebből a romból lehetséges az hogy ez kimaradt
-
Cry0
őstag
válasz
torrente777 #11877 üzenetére
Szia! megpróbáltam újra ezzel a módszerrel felrakni de nem engedi nekem, végén a hisuite "your device is not supported for system recovery." szöveggel fogad.Pedig mindent lépésről lépésre csináltam, valami ötleted esetleg van ? vagy esetleg 3 lépéses telepitésre ez alkalmas?
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
valaki tapasztalt olyan jelenséged hogy legyen a készülékén bármilyen keyboard, ha belép a pl a messengerbe és irni szeretne akkor elsőnek a billentyűzet méretében zöld folt jelenik meg majd egyből jön a billentyűzet? nem mindig csinálja, de elég zavaró. és ezt eddig nekem egyik készülékemnél se produkált ilyet.
ha valaki tud rá megoldást azt nagyon megköszönném -
Cry0
őstag
aki nagyon nem tud várni és van nm sd kártyája vagy typ-c micro usb átalakitója.
Minden adatot töröl, én benéztem de ti erre figyeljetek.
Forrás Xda
I have uploaded 9.1 firmware to be used through the Dload Method,
1 .Create a folder Named dload on either your NM card or Usb OTG
2.Put all 3 zips in that dload folder.
3. Go to dialer and dial *#*#2846579#*#* it will bring up service menu, go to system upgrade then memory card upgrade/sdcard upgrade then accept.
4. your phone will reboot and being the updating process automatically.
[link] -
Cry0
őstag
hicareba én is láttom a frissitést viszont ahogy átdob a beállitásokba ott már nem találja sajnos.
-
Cry0
őstag
Szintén most jött a frissités, telekom.
-
Cry0
őstag
sziasztok!
mai nap mire hazaértem teljesen lemerült a telefonom igy ki is kapcsolt, töltőre dugva vártam kicsit majd bekapcsoltam megadtam a sim kártya pin kódját illetve maga a telefon pinkódját is megadtam viszont azt nem akarja elfogadni, másnak is csinált már ilyet ?
miellőtt fr-t nyomok esetleg ötletek hogy hogyan tudom lementeni róla a képeket? -
Cry0
őstag
itt nincs olyan a menübe mint a samsungnál hogy ki lehet kapcsolni a gyors töltést ? vagy ahoz hogy lasabban töltsön mindenképpen másik töltőfej kell?
-
Cry0
őstag
válasz
Fantomas80 #2547 üzenetére
na itt még jobb áron van mint a gyártó oldalán, sajnos mikor én vettem még itt nem árulták
egyébként innen vettem csak full bodyba. -
Cry0
őstag
Aki fólia vásárláshon gondolkozok annak tudom ajánlani a screenknight fóliát!
3 nap alatt megérkezett, féltem a felrakásától az ujjlenyomat olvasó miatt de mai nap felraktam és tökéletesen működik, tökéletesen érzékeli az ujjamat. -
Cry0
őstag
válasz
LaptopSystem #2060 üzenetére
Device Info Hw
-
Cry0
őstag
válasz
gilimbgalamb #2055 üzenetére
nekem 5 napos, lg paneles de szerencsére semmi elszineződés (kopp-kopp)
-
Cry0
őstag
sakcok hol lehet megnézni hogy milyen panel vana készülékembe ? melyik app irja ezt ki ?
-
Cry0
őstag
skacok! be akartam lépni a huawei fiókomba de nem engedte miszerint tévesa jelszó. küldtem már párszor elfelejtett jelszót de tegnap este óta nem kaptam meg.. valaki ötlet
-
Cry0
őstag
válasz
Fantomas80 #1746 üzenetére
nincs tok a dobozban, fólia csak a hátlapon van
-
Cry0
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megújult a PROHARDVER!
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest