Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. Segítségeteket kérném. Biztos vagyok benne hogy be lehet állítani de fogalmam sincs hol.
Azt szeretném hogy messenger üzenetnek legyen hangja de ne rezegjen. Esküszöm a nokiában régen volt ilyen csak hang rezgés nélkül de nem találom ezt pontosan hol lehet beállítni.Köszi a segítséget.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Szia! Természetesen nincs bekapcsolva :-(
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit kezd már tele leni a micsodám ezzel a szerencsétlen telefonnal. Hiába van benne 6Gb ram két alkalmazás között nem tudok váltani 2 perc elteltével de hogy rögtön utána is vissza betölti. Csak nálam ilyen szr vagy más is szív ezzel? Kicsit idegesítő , hogy a telefonszámlát nem tudok befizetni mert mikor átlépek a Mytelenor alkalmazásból a Smartbankba engedélyezni mire visszalépek már újratöltődik a Mytelenor. De ez lehet akár névjegyzék-jegyzettömb, galária-chrome stb.Van erre megoldás vagy csapjam földhöz?
Köszönöm
-
Coempi
tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Azt is szokni kell.... Egy csomószor a képernyő közepét bámulom a kamera helyett....
-
anonymus89
addikt
válasz
manoarc
üzenetére
Igen van benne valami csak is azért vettem neki mert ha pont pofára esik akkor legalább egy kavics vagy más szilárd tárgy ne zúzza be. Tokból spigen tokot használ az szokott csodákat tenni egy eséskor.
Coempi: a faceid tökéletes tényleg nagyon szuper ez mind csak azért van mert sajnos ügyetlenke....
-
manoarc
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Az én telómon sose volt üvegfólia (elmúlt 2 éves) és nagyítóval sem találni rajta karcot.
Különösebben nem vigyázok rá. Kulcs és aprópénz mellé nem rakom talán ennyi. Esés miatt is kár ezen görcsölni. Ha nagyot zuhan fóliával meg nélküle is ripityára törik, ez inkább szerencse kérdése. -
Coempi
tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Én Aliról rendeltem anno üvegfóliát, de nem sokáig bírtam, annyira idegesített. Pedig a FaceID-t is használom. Nem vártam meg, míg megrepedt...
-
anonymus89
addikt
válasz
Ádám16
üzenetére
Nem tudom de arra emlékszem, hogy üvegfólia előtt tökéletesen működött igaz most volt cserélve komplett kijelző benne.
Ha erősen ha gyengén sehogy sem megy de addig nem akarom levenni az üvegfóliát míg meg nem reped valahol.
Megmondom királylánynak használja a pinkódos képernyőzárat fizetéskor. -
bajtokarpi
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
Szia!
Nálam is ugyanez van. Feladtam, ott van a FaceID. Rengetegen panaszkodtak, hogy mondhatni az egyetlen hibája ennek a készüléknek az ujjlenyomat olvasója. Nekem mondjuk kezdetek óta MM-es fólia van rajta. Nekem azt csinálja, hogy felveszem újra, meg újra a lenyomatot, kb. 2-ser-3-szor jó, utána nem ismeri fel. Meguntam pedig sokszor jól jött volna.
-
Ádám16
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Nem lehet szenzorhiba? Garis még? Erősebben próbáld nyomni, nekem még akkor szokta visszadobni, ha gyengén érintem.
-
Nekem is ez az utolsó Huawei, kár hogy nincs mire váltani.

-
hari73f
aktív tag
Én pont azon vitáztam egy másik fórumrészlegen itt, hogy mennyire fontos a telefonok
(tényleges) IPXX védelme.
Aztán lehurrogtak hogy az másodlagos dolog....merthogy vigyázzunk rá..Pedig könnyen ki tudsz nyírni egy több százezer Ft-os telefont is ha nincs...
(15+év mobil szervizelés tapasztalata van a kezemben..bő tízezer telefon javításával)Eddigi vagy 80db mobiltelefonom közül egyetlen Nokia8 [IP53] telót nekem is sikerült véletlen vízbe merüléssel kinyiffantanom
.... 100eFt vételár és másfél év használat után. -
pajorgergo
aktív tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Az a baj pénteken megyek fel Budapestre ("vidékről") aztán azért gondoltam, hogy akkor egy aksi cserét bejátszok 7490ért mert itt Szombathelyen 17'000 lenne és a héten Görögországi nyaralás alatt nem bírta az egész napos fotó, videó, gps stb.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
pajorgergo
üzenetére
Szerintem erdemes. En is hivtam oket elotte. Es a hetfot javaslom, mert het vege fele tobb munkajuk van.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Érdemes előtte nap felhívni őket, hogy van-e készleten vagy nagy eséllyel lesz?
-
z67
őstag
válasz
Szpisti
üzenetére
Hát érdekes gondolat. Ezt a szart én teli áron vettem 270 ezerért. Hidd el leszarnam, ha mondjuk Trump által kialkudott 80 ezres iranyaron vágják hozzám.
Persze 2 mondás is lebeg előttem, ha már ezen a sínen vagyunk, az egyik: nem úgy kell nézni, jarhattal volna sokkal szarabbul is (mondjuk nem tudom hogyan), a másik pedig, nem lehet mindig jól járni. De a szavamat tartom, soha többet Huawei. Éppen nyaralok és egy 50 ezres Redmivel készítem a fotókat, ez a legjobb csavar a végére.
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz
pajorgergo
üzenetére
MOM park melletti szerviz, jo esetben 2 oran belul kesz. Reset nincs. Sajat pelda , lehet elteres nyilvan.
-
Szpisti
addikt
Jah, én is cseréltettem a gari lejárta előtt az aksit, de az is igaz, hogy nem tettem vízbe a telót azóta de előtte se volt szokásom. Amikor új volt, kb 2 és fél éve, egyszer kipróbáltam a kádban, de azóta sem. Inkább nem kísértettem a sorsot...
Amúgy sem véletlen árulnak ehhez a telefonhoz vízálló tokot és van víz alatti mód a fényképező appban... (Aminek bekapcsolásakor szintén felhivja a figyelmet annak használatára...) -
z67
őstag
válasz
pajorgergo
üzenetére
Nagyon gondold meg a kijelzőcseret a TMX szervizekben. Nekem így pusztult el a telefon, még úgy láttam másoknak is, csak ők még rendbe tudták rakatni garanciában. Az IP68 védelmet valószínűleg nem képesek helyreállítani, de erről egy szót nem szólnak. Az első vízzel való érintkezésnél be is ázott és azóta max. zölden villog a.kijelzo. a Huawei hallani sem akar a szavatossági javításról, így most majd jön a békéltető testület, stb. Ahhoz képest ahogy megismertem őket, végtelenül inkorrekt az eljárás, nekem és az ismerősi körömnek, családomnak biztos soha többet nem ajanlok és veszek bármilyen terméket tőlük.
-
pajorgergo
aktív tag
Sziasztok, aki Budapesten szakszervízben cseréltetett aksit garancia időn kívül.Melyik szervizbe vitte?
Meg lehet várni?
Nagy valószínűséggel factory resetet kap a telefon igaz?
Pénteken megyek fel pestre és mondom 7490ft-ot megér nekem egy aksi csere.
Gondolom a kijelző védő üveg fólia is ugrik ilyenkor. -
Jack Oneill
veterán
Új EMUI
[link] -
manoarc
senior tag
Imádott telefonunkhoz most 90ft-ért lehet jófajta szilikon tokot kapni az edigitalnal amit easyboxba ingyen kihoznak.
Nem dolgozom ott és nem kapok jutalékot csak gondoltam szólok
-
Ádám16
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Egy ujjat vegyétek fel többször. 10 perc szívás, utána pontos lesz.
Egyébként arcszkenn a tuti. :) -
AngelH
aktív tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Fóliával vettétek fel az ujjlenyomatát? Fólia előtti rögzítés után a fóliával nekem is nehezebben ismerte fel, újra kellett rögzítenem, azóta sokkal jobb. Az arcfelismerő amúgy nálam hibátlanul működik, bukósisakban, napszemüvegben is.
-
anonymus89
addikt
Királylánynak a Spigen Glass fóliával sajnos van, hogy egyáltalán nem akarja olvasni az ujjlenyomatát az előzményekhez annyit most toltam rajta végig a frissítéseket gyári visszaállítás nélkül.
Ja és 2 hete kapott új kijelzőt is és emlékeim szerint üvegfólia nélkül tökéletsen működik az olvasó. -
Szpisti
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Hát nekem sem a HiSuite, sem az OTA nem hozza fel a 158-as frissítést. Pedig a My HUAWEI-en belül is próbáltam a frissítésre keresni, de semmi... január 1-es a biztonsági frissítésem...
Érdekes, mert az összes eddigi frissítés mejött pár napon belül, ahogy itt jelezte valaki, hogy van már neki, de most már több mint egy hónapja késik... -
anonymus89
addikt
Srácok most végig toltam az updateket 9.1 ---> 11.0.0.138-ig és utána a HiSuite nem jelzett frissebbet de OTA hozta a 11.0.0.158-at csak szólok ha valaki így járna.
-
Tom5
addikt
Szia.
Én bementem a Médiába és rakattam fel Clear plex fóliát. Nem olcsó de már 2 éve rajta van a telón és tökéletes. Sőt csajszi munkatársamnak is ez van P30p-n és nála is szépen véd. Pedig Ő nagy fólia gyötrő. Szerintem inkább ez mint rendelgetni mindenfélét, amik ráadásul szarok és még fel is idegelik az embert. Itt bemész. fél óra alatt kész és tökéletes.
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
Aliexpressről kinek milyen hydrogel fólia vált be ? Rendeltem mar több félét de egyik se akar normálisan le tapadni. -
z67
őstag
válasz
Vizinyenyec
üzenetére
Sajnos az lett. De most nincs 51 ezrem a kijelző cserére.
-
nebancsa
senior tag
Sziasztok! Hol tudom beállítani ha bluetooth-os headset-et használok, ha hívnak autómatikusan fogadja a hívást?
Előre is köszönöm! -
mukurisho
tag
válasz
::Trunks::
üzenetére
Appon belül:
Alsó menü sávon Támogatás -> Előnyök.
ott pedig írja.
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok. Myhuawei app azt írja, hogy garanciális a készülékem, de hol tudom megnézni, hogy pontosan meddig? Köszönöm!
-
madgie
titán
válasz
pajorgergo
üzenetére
iPhone 12 Mini, a mérete/súlya miatt, na meg amiatt, mert Macen dolgozom, így egyszerűbb.
-
madgie
titán
válasz
madgie
üzenetére
Visszakaptam a telefont, elvileg gariban megcsináltak mindent rajta (munkalapon nincs részletezve, de az USB-C csati végre nem kontaktol), viszont a hitetlenkedve fogadott, 2022 áprilisig tartó Támogatás appos jótállást gyorsan "visszavették", a javítás időpontjával lejáróra
Nem mintha egy 2018-ban vásárolt készüléknél olyan nagy gond lenne ez, eleve hitetlenkedve fogadták, hogy lehet erre még jótállás (írtam abban a hozzászólásban, amire válaszolok) csak nem túl elegáns így eljárni. Mindegy, kész, működik, nekem már úgyis csak navi meg drónvezérlős telefon, ezekre meg elsőrangú eszköz 
-
z67
őstag
Valakinek volt már hasonló tapasztalata, vagy ötlete az alábbiakkal kapcsolatban?
Tegnap elkezdett vibrálni a kijelző, ekkor még képpel, azóta viszont vagy zölden vibrál vagy jobbára csak fekete. Kétszer sikerült még kapcsolgatással eljutni oda, hogy be tudjak lépni, de utána csak az elsötétedés jött újra. Néha még rezeg és kb. ennyi a reakció.
Köszönöm szépen!
-
Redchucky
aktív tag
Sziasztok!
Ma egy képernyő lezárás után minden átmenet nélkül törlődött a telefonról az ujjlenyomat és az arcfelismerés is. Persze az alkalmazászár is, mindent újra be kellett állítanom. App telepítés nem volt, de még frissítésre sem emlékszem ma. A fejlesztői módot kapcsoltam csak be, az android autot piszkálgattam.
Történt már ilyen valakivel? -
antal750
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Ott a pont, de természetesen szupertöltésre gondoltam. A gyorstöltést azt kiírja.
-
antal750
senior tag
válasz
Rottweiler89
üzenetére
De ez amoledes
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
LCD kijelzőt honnan érdemes rendelni jó áron?
-
Szpisti
addikt
Van olyan Telekomos köztünk, akinek megjött a 158-as frissítés? Lassan egy hónapja láttam, hogy egy-két embernek megjött itt, de nekem még mindig semmi...
-
madgie
titán
Én is elküldtem a TMX-nek, elsőre a Huawei-en keresztül szerettem volna intézni, de az ügyintéző bizonytalan volt a gari miatt, szerinte egy 2018-as telefonnak már nem lehet garija, én meg állítottam, hogy 2019-ben cserélték a telefont, a Támogatás appban kétszer is kaptam már azóta ajándék fél évet, szóval az app szerint 2022 tavaszáig még garis. Inkább elküldtem a TMX-nek, ők is csörögtek, hogy nem garis, elküldtem nekik a Támogatás appból a képernyőmentést, azóta csend van, nem tudom, hogy javítják-e, vagy azon agyalnak, hogy ez akkor garis-e, vagy sem
-
Kovaratis
senior tag
Hogy állunk a Harmony OS-el? Elérhető valahol?
-
haladó
tag
Sziaszto,
A garanciakiterjesztés kapcsán kerdeznék:"4. A Kiterjesztett Garancia feltételeiA mobileszközöket Magyarországon kell megvásárolni egy engedélyezett kereskedőnél (nem használt vagy felújított eszköz, nem magánértékesített, nem aukciós platformon vásárolt), ahol a kupon igénylésének időpontjában még nem járt le az említett készülékek kezdeti jótállási ideje."
Az eszközt magánszemélytől vásároltam, amit egészében garanciában cseréltek (vodás) , mert az előzőt eldobta, de biztosítva volt. Minden papirja megvan. Viszont ugye csak az o neve szerepel a doksikon.
Igy is működik a kiterjesztés? -
nebancsa
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Valszeg az új appjuknak ezt a nevet adták mielőtt még ez a kém buborék felfújódott volna...
A képernyő mentés nálunk úgy működik, a a fájlnév utal hogy hol lett készitve. Ersténél meg ez az internetes domainneve az alkalmazásuknak
Pegasus mailnak most milyen szívás 😂 -
dualcore
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Basszus, nekem is ez van, és csakis a netbankos képernyő mentésnek ilyen a neve.
-
Jack Oneill
veterán
Tudtok nekem a kovetkezo dologra magyarazatot adni?
Az Erste Bank appjaban csinalok egy kepernyomentest es a kovetkezo lesz a fajl neve.
Screenshot_20210806_111327_pegasus.project.ebh.mobile.android.bundle.mobilebank
Van okom megijedni? -
Cry0
őstag
válasz
dualcore
üzenetére
Persze, volt pár óra telefon beszelgetessemmel a Huaweivel valamint a postával, a posta állította hogy 27.en 12 órakor kezbesitettek a tmx részére (telefonba mondták már 28.ai dátumot is) szerviz pedig állította hogy hozzájuk nem érkezett be készülék. Voltam postán ahol indítottam eljárást hogy megtudjuk hol is van a csomagom illetve ki vette át. Másnap hívtak a posta tol hogy 27.en kézbesítve lett a tmx felé a meghatalmazott vette át, majd rögtön ezzel egyidobe a Huawei is keresett hogy nem kell semmi fele nyomozás hisz be került a csomag csak nem erkeztettek be így nem tudtak róla🤷♂️. Aznap a támogatás appban át is változott a státusz "javítás alattira" azóta nincs róla hír, de még csak a második napnál járunk miszerint foglalkoznak vele. Kíváncsian várom meg javítsák e hisz a garancia már lejárt, de fél éve volt kijelző cserém. ~9 éves Huawei pályafutásom során nem töltött egy telefonom se 2 hetet a szervizben, ez annyira nem is probléma, csak senki semmit nem tudott a csomagomról.
-
vpanangin
senior tag
Segítsetek legyetek szívesek!
Szeretném tudni (csak hogy mindenkinek valós dolgot válaszoljak), hogy garancia időn belül történt akksi csere után miként alakul a telefon garanciája? Csak a cserélt akksira kapok további 1 vagy 2 év garanciát, vagy esetleg a telefon garancia ideje is újraindul?
Köszönöm válaszaitokat.
-
vpanangin
senior tag
Nos akkor ma épségben meghozta a futár a telefont a TMX-től. Akksi csere megtörtént garancia időben.
Gondoltam beírom ide, mielőtt felteszem hirdetni a megfelelő helyekre. A héten ha valakit érdekel, még nem hirdetem sehol, az itteni érdeklődők prioritást élveznek. Privátban szívesen válaszolok minden + egyéb kérdésre is.
-
Cry0
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
igen mai nap menni fogok, valamint a szerviz felé panasz indult el.
-
Cry0
őstag
válasz
pajorgergo
üzenetére
én küldtem a Tmx hez, postán Huawei Átvevő hellyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.... 100eFt vételár és másfél év használat után.

az igen. Akkor marad a szopás és szarakodás a jobbnál jobb fóliákkal. részvétem.