- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krinyo
senior tag
Éjszaka lefrissült a telefon .318-ra...
-
haladó
tag
Sziasztok!
Esetleg valaki megírná, vagy beillesztene egy képernyőmentést, hogy a csengőhang_Zene (tároló) alatti menürészben mik találhatóak?
Nem rég váltottam egy mate 20 pro-ról (9.1) egy másik (új) mate 20 pro-ra (9.0) és az említett rész üres. Míg az előzőnél a formázás után sem volt az (nem emlékszem, hogy használtam volna olyan appot, ami miatt kerülhetett abba a részbe vmi nem gyári zene).Másik érdekes dolog, hogy míg az előzőn a rendszerverzió vissza lett állítva hisuit-tal 9.0-ra és zavaróan bugos volt. Pl a gesztusvezérlés csak az elején működött rendesen, majd nagyon hamar a felfelé-húzásra nem hozta be a futó appokat csak kilépett a főképernyőre. A fb is akadozott néhány téren. Ezt a problémát megoldotta a frissítés 9.1-re.
Viszont a deaktivált automatikus szoftverfrissítés ellenére ezerrel nyomta az értesítéseket, ahogy kedve volt.. Akár napi 6-10et is.
Az új példány soha nem volt frissítve, tehát gyári 9.0 és nincs olyan gond vele mint az előzővel. Illetve töredék értesítést küld csak szoftverfrissítés miatt. -
nebancsa
senior tag
Nekem meg a 2015 ben vásárólt mate 7 van meg. Most kaptam vissza a lányomtól, neki kevés lett a tárhelye 16Gb A bekapcsoló és a hangerő gomb az már tropa lett és az akksi sem erős, még a gyári van benne. Reggeltől estéig azért kihúzza. Most rendelek hozzá akksit és gombokat, megérdemli hogy költsek rá kicsit. Valahogy netezni és gépelni jobb vele, mint a 20 proval, a széles kijelző miatt.
-
Gameboy77
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes egy ilyen használt telóra beruházni? Itt az aprón láttam egy szimpatikus példányt.
Láttok annyi potenciált a vasban,hogy pár évet lehetne még használni gond nélkül?
Egyébként paramétereiben, tudásban tetszik.Köszönöm szépen.
-
Patics
tag
válasz
Soltee1 #15884 üzenetére
Igen, működik. Érdekes volt, mert egy régebbi 10.1-es verzióra álltam vissza elöször. Feltettem a hangrögzítő frissítést és a hívásrögzítőt, de nem működött, nem volt aktív a "rögzített hívások" menüpont és engem is kidobott (mint egy régebbi hozzászólót) a menüből amikor aktíválni akartam az "automatikus hívásrögzítést". Gondoltam is, hogy na, hiába volt a visszaállítás, megszívtam.
Aztán amikor frissítettem mindent, az EMUI-t is, akkor helyreállt és most működik teljes mértékben... -
RR-13
őstag
válasz
Soltee1 #15886 üzenetére
Akkor Te is erre vártál, mint még páran.
Lényegében én is frissíthetném főleg, ha végre bármit is felajánlana, de annyira megszoktam a 9.1-et, hogy már nem is nagyon megyek 10-re fel, ha nem szól, hogy van frissítés, mert manuálisan nem akarok frissíteni több ok miatt sem, ráadásul tartok a korábban több Tagnál is előfordult bármilyen "anomáliáktól", vagy épp újaktól.
Most nincs semmi gond, így a beváltat nem cserélem le a kicsit is "bizonytalan" rendszerre, ha nem muszáj.
-
RR-13
őstag
válasz
Patics #15882 üzenetére
Örülök, hogy legalább ha máshogy nem, de így sikerült megoldani.
Sajnos én is azért írtam fentebb, hogy bizonyos rendszer appokat nem lehet törlés után visszatelepíteni, mert a Tippek appot én is töröltem tavaly novemberben, és nem engedte feltelepíteni később már, én is gyári visszaállítást csináltam ezért is, meg hátha kapok frissítést....
-
Patics
tag
Huawei szervízben (telefonon) is csak azt mondták, NEM LEHET visszaállítani a hangrögzítő alkalmazást, csak rendszervisszaállítással. Fos rendszer.. Pedig a telón rajta van, a széfben másik felhasználónál simán ott van.
Mindegy, rendszervisszaállítás indít.. Naná, hogy mindent törölt, nem csak visszállt egy régebbi verzióra az adatok, beállítások megtartásával, hanem visszaállt gyári alapbeállításokra, 10.0-ás EMUI-val, egy régebbi verzióra.
Mindent frissítettem, mindent visszaállítottam, már amit lehetett a mentésekből. Sajnos sok minden nem állt vissza, pl. mail jelszavak, fiókok, alkalmazások felhasználó nevei, jelszavai, stb.
Viszont a Hangrögzítő és a Hívásrögzítő a legfrisebb és beépült a híváslistába, MŰKÖDIK!
Köszi a segítségeket!
-
Fifi
őstag
Gondoltam a témámban kicserélem a hívásrögzítő ikonját, de valamiért nem sikerül
A kiválasztott képet com.huawei.phone.recorder.png néven raktam a többi ikon közé, de nem cseréli le és nem tudom miért
Ötlet? Valaki kipróbálja, hogy nála sem működik?
-
RR-13
őstag
válasz
Patics #15866 üzenetére
Amennyiben sikerül feltenni végre valamelyik verziós HANGRÖGZÍTŐT, akkor, ha annak az indító ikonjára nyomsz, akkor az listázza az összes HANGFELVÉTELT, és felül a HÍVÁSOK (mint rögzített hívásfelvételeket) is egy jobbra mutató kis nyíllal >.
Próbáltam válaszolni erre a "Mivel listázzam és hallgassam a rögzített hívásokat?" kérdésedre azért, hogy ne a hívásnaplóból "akard" mindenképp indítani a "listázást".
-
dualcore
őstag
A gyári hangrögzítő listázza a felvett hívásokat, és emellett diktafonként is használható. Míg a hívásrögzítő csak a hívások hangjait játsza le.
Így néz ki a két ikon:
-
-
pgemil
aktív tag
Sziasztok!
Egyedi csengőhangot hogyan-hol tudok beállítani egy-egy névjegyhez? -
RR-13
őstag
válasz
Patics #15866 üzenetére
Bocsi én is félreértettem, hogy mit szeretnél
Azt gondoltam, hogy a híváslistában szeretnéd látni a DIKTAFON hangfelvételeit is..., a pöttyök alatt értetted, hogy épüljön be, ahonnan meg tudnád nyitni a hívásrögzítő fájljait.
Én onnan sosem nyitom meg a felvételeket, ezért nem értettem elsőre, de már értem... -
Patics
tag
Te biztosan jobban vágod, nem akarok hülyeséget írni, de:
Eddig a HANGRÖGZÍTŐT ha megnyitottam, felajánlotta, hogy a rögzített hangokat VAGY a rögzített hívásokat szeretném-e listázni és meghallgatni.
Amig nem töröltem a HANGRÖGZÍTŐT, addig a híváslistában a három pöttyre kattintva, felajánlotta, hogy :"Rögzített hívások" és ha ráklikkeltem, kilistázta. Miután töröltem és ráklikkelek a "Rögzített hívások" szövegre, azt írja ki: "Nincs megfelelő alkalmazás a művelet elvégzésére".
Most a HANGRÖGZITŐ nincs feltelepítve, az általatok javasolt HÍVÁSRÖGZÍTŐ fel van telepítve. Fel is veszi a hívásokat, de nem listázza, csak kiírja, hogy van x számú rögzített hang.
Igazából bármi megoldás jó lenne csak tudjam listázni és visszahallhatni.
Ja meg persze azért volt jó az eredeti hangrögzítő, mert nem volt benne reklám. Ha most letöltök egyet, az tele van reklámokkal...
Oké, felteszek egy hangrögzítőt és mőködik.
Fentvan a hivásrögzítő és működik.
Mivel listázzam és halgassam a rögzített hívásokat?
Holnap felhívom a szervizt is, majd megírom, mit mondtak? -
RR-13
őstag
válasz
Patics #15861 üzenetére
A hangrögzítőnek nem is kell beépülnie a híváslistába, csak a hívásrögzítőnek.
Tényleg kevernek páran dolgokat itt, mert néha már én is keverem a magyar és angol neveit ezeknek a felvevő appoknak.A lényeg az, hogy ha bármelyik HANGRÖGZÍTŐ verziót sikerül feltenned, és rögzít is DIKTAFON-ként, akkor ez ennyi, nem fog beépülni a híváslistába, kár várni.
-
Patics
tag
válasz
dutrás #15860 üzenetére
Mit nem lehetne használni? A hangrögzítőt (diktafont)?
Szerintem folyamatosan keveritek a hívásrögzítővel.
Nekem NEM a hívásrögzítő kellene hanem a "sima" hangrögzítő, diktafon.
Arra meg nincs szabályozás. Vagy én keverek valamit?Van valami hivatalos Huawei ügyfélszolgálat ahol esetleg tudnak segíteni?
Végül is, még garanciális (Tcom-os) a teló, ha nem települ a gyári szoftwer, gariban kellene telepíteniük, nem? Persze ők biztosan teljes újrahúzást csinálnak, akkor meg kezdhetek mindent elölről.Vagy ilyen esetre milyen mentést javasoltok, amivel vissza tudok állítani minden adatot, appot, beállításokat?
-
-
Patics
tag
válasz
Ateszpapa #15854 üzenetére
Köszi, de sajna nem érted a problémámat...
Amit linkeltél, az HÍVÁSrögzítő. Ezt már tegnap feltelepítettem, nincs vele gondom. Most, hogy írtad, feltelepítettem újra, feltelepült, "nem is látja" a tegnap óta rögzített hívásokat, vagyis telepítés után NULLÁRÓL indul, de ez most nem gond, ezzel nincs bajom.
Ami nekem kellene az HANGrögzítő. De ne makármilyen, mert van több is a Play áruházban, hanem az eredeti Huawei hangrögzítő kellene mert ez listázná ki a hívásrögzítő által felvett hívásokat a "rögzített hívások" menüpont alatt.
Most az a helyzet, hogy rögzíti a hívásokat, de nem listázza ki, azt írja, "Nincs megfelelő alkalmazás a művelet elvégzésére". Ott vannak a fájlok a mappában de nincs ami kilistázza és lejátsza, ezt végezné a hangrögzítő, amit hülye fejjel letöröltem, mert letöltöttem egy frissebbet, ami viszont nem települ fel, és már egyik sem ami van... -
dutrás
őstag
válasz
Ateszpapa #15853 üzenetére
A fotók az sajnos nem de webes felületen megy.Azt nem tudom hogy külsős alkalmazással megoldható e mint a drive. Mi elkezdtük használni a MegaApp-ot ami 50 giga tárhelyet ad oda automatikus a szinkron.
Sokan amúgy felheggesztik a google-t onnan hibátlanul megy a szinkron.
Mi nagyon elvagyunk (gyereké a telefon} google nélkül. -
Patics
tag
Mate P20 Pro
EMUI 10.1.0
Memóriakártya nincs a telóban, két SIM kártya van benne.
Ehhez kellene a gyári hangrögzítő, amit letöröltem.Próbáltam több verziót is feltelepíteni, pl.:
9.1.1.347
10.0.1.562
de mindegyiknél, 1 másodperc alatt lefut és kiírja, hogy nincs telepítve.Hívásrögzítőm 10.1.0.302 - de ezzel most nincs problémám.
Mi lehetne a megoldás, hogy újra legyen gyári hangrögzítőm?
-
dutrás
őstag
válasz
Ateszpapa #15846 üzenetére
Gmail szinkronizál saját levelező kliensel vagy ott a Bluemail ami a google fiókkal szinkronizál gyakorlatilag. Youtube? Ha csak nincs előfizetésed nem is éri meg használni. Ott a Vanced vagy a NewPipe.
Nagyon sok dolog megoldott már a HMS-en de vannak hiányosságok persze bőven.
Érdemes kérdezősködni a P40 pro vagy a Lite topikjaiban.
Nekünk van itthon P40 Lite ami kell minden megy nincs gond. -
dualcore
őstag
https://www.huaweicentral.com/emui-11-for-huawei-mate-20-series-in-development-beta-starting-soon/amp/
Emui 11 béta teszt
-
Szpisti
addikt
Amelyik telefon GMS-el jött ki, azokon maradni is fog. Sehol nem volt szó róla, hogy leszedik róluk...
-
dualcore
őstag
válasz
bajnokpityu #15845 üzenetére
Van nálam P40, szinte minden ugyanúgy fut, csak a GMS dolgok (YT, Gmail stb. ) böngészőből érhetőek el, nem közvetlen appal. A HMS appok ezen a linken ellenőrizhetőek, hogy kinek milyen banki vagy más alkalmazás van meg a HMS-ben. Ezek után mi magunk döntünk, hogy maradunk a Huawei márkánál vagy sem.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
bajnokpityu #15845 üzenetére
Eléggé szívás lenne nekem, se play áruház, se youtube, gmail, maps..stb
De a nagyobb szívás azok az appok amik GMS keretűek és nem működnek nélküle, pl egyes banki appok.Nekem nem kéne GMS nélkül.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
bajnokpityu #15843 üzenetére
Android lehet rajta, csak GMS nem lehet.
-
bajnokpityu
félisten
valaki el tudná mondani, mi várható a huawei telefonokkal kapcsolatban?
mate 20 pro ugye androiddal volt kiadva, emiui 10.1nél tart, várhatóan gondolom lesz rá 11es android, ugye?
de látom, h a 30pro, ami már a balhé után lett kiadva, ott emiui 10.1nek hivják, de az már nem hivatalos android?
hogy is van ez?vagy csak a google play hiányzik, amit utólag nem lehet felrakni?
-
pepetech
őstag
válasz
Litván Zongora #15798 üzenetére
Próbáltad amit írtam?
-
RR-13
őstag
A hangrögzítő az rendszer alkalmazás, azért nem látod.
A Super Backup Pro nem látja a rendszer appokat, illetve nem menti le azokat, csak a telepített appokat látja.
Én még a régi ES File Explorer Pro-val (Play-en ez már nincs fenn. ES_File_Explorer_Pro_1.1.4.1) mentem a rendszer appokat, ami külön mutatja a rendszer alkalmazások listáját is. -
RR-13
őstag
válasz
Patics #15834 üzenetére
A gyári hívásrögzítő nem tud törölni semmit sem, maximum áthelyezte a memória kártyádra, ha van a telefonodban.
Amikor törölted a korábbi hívásrögzítőt, akkor ajánlhatja fel esetleg valami miatt, hogy törlöd-e a fájljait is, de nekem ezt sem ajánlotta fel, és törlés után sem törölt semmit, minden rögzített hívás megmaradt.Most akkor melyik hívásrögzítő van fenn?
És melyik EMUI verzió van a telefonodon?
Az ugyanazt az EMUI verziót használóktól kellene kérned egy Hangrögzítő verziót.
Nekem csak a 9.1.1.354 van, azt fel tudom tölteni ide, ha segítség. -
Patics
tag
válasz
Szpisti #15835 üzenetére
Amit AtiSnatch megadott linken: a "com.android.soundrecorder_10.0.1.562-100001562_minAPI29(arm64-v8a,armeabi-v7a)(nodpi)_apkmirror.com.apk" nevűvel.
Ezt ha telepítem, utána kapom "Az alkalmazás nincs telepítve" üzenetet és sajnos most nincs hangrögzítőm (diktafon).
Igen, tudom, hogy nem kellett volna törölnöm, de mivel a linkelt ujabb verziójú volt mint a telepített, gondoltam frissítem...
"A rögzített hívások nem törlődtek, ott kell lenniük a Sound/CallRecord katalógusban."
Törlődtek, de nem gond, hiába is rakom vissza nem ismeri fel őket a hívásrögzítő.
Eddig a régi .amr formátumban rögzített, most ez az új, .m4a formátumban rögzít, gondolom, ezért.. -
Patics
tag
válasz
Patics #15833 üzenetére
Próbálgatva, úgy tűnik a hívásrögzítő működik, készít felvételt, de mivel nincs telepítve a hangrögzítő, azt írja ki amikor listázni szeretném a felvételeket: "Nincs megfelelő alkalmazás a művelet elvégzésére".
Ja, és a hívásrögzítő telepítéskor tötölte az összes eddigi több száz felvételt.. Még jó, hogy előtte lementettem őket.. -
Patics
tag
válasz
AtiSnatch #15764 üzenetére
Sziasztok!
Olvasgatva itt a segítségeket, mivel nekem sem működik a hívásrögzítés, letöröltem a régi hívásrögzítőt, feltettem az újat, idáig minden oké. Mivel láttam, hogy van ujabb verziójú hangrögzítő, azt is töröltem és letöltöttem az uj apk-t.
És innen van a gond, hiába telepítem, a telepítés után azt írja ki, "Az alkalmazás nincs telepítve" és inentől nem működik egyik sem.
Segítsetek ha tudtok, mi lenne a megoldás? -
dualcore
őstag
válasz
Jack Oneill #15827 üzenetére
Meg aztán az USA a legnagyobb kemkedo a világon, és fáj neki a konkurencia.
-
Krinyo
senior tag
válasz
Jack Oneill #15827 üzenetére
A sárgák csúnyán átléptek a konkurencián és ez fáj nekik. Fejleszteni kéne, nem ilyen eszközökhöz nyúlni.
-
Krinyo
senior tag
válasz
Jack Oneill #15805 üzenetére
Ebből is látszik, hogy semmi köze ennek az egésznek a biztonsághoz, vagy hasonló megfontolásokhoz, egyszerűen üzleti érdekből megy ez az egész. Kapja be Trump, remélem a repülése után megoldódnak a gondok.
-
gleni
csendes tag
Sziasztok. Kissé mintha csúszna a szeptemberi biztonsági frissítés kiadása. 🤔
-
yoogie
aktív tag
Szerintetek megérheti februárig még garanciális készülék (Mate 20 Pro), ellenben a hátlapja törött, 60 ezerért?
Az eladó állítja, hogy gyári hátlapot 15 ezerért raknak rá.
Előtte még amiket nézegettem LG V40 illetve Samsung Galaxy Note 9, de ez jóval olcsóbban jönne ki.
-
RR-13
őstag
És mi van akkor, ha kiveszed a memó kártyát? Akkor is látszik a Tárhely engedély a Recorder engedély listában? (Nekem nincs memó kártyám, így ezt nem tudom tesztelni.)
Kiveszed a memó kártyát, és mást nem állítasz át, megnézed hova menti a felvételt.
Majd megnézed, hogy az engedély listában van-e akkor is Tárhely opció.
Köszi. Ez csak azért érdekel, mert nem értem miért nem lehet kiválasztani, hogy belső tárhelyre mentse. -
Fifi
őstag
A hívásrögzítő alkalmazásnál van tárhely engedély. Ha elveszem tőle, akkor nem rögzít sehova, ha visszaadom, akkor meg a memóriakártyára.
Ez legyen a legnagyobb baj, működik végre EMUI 10 alatt rendesen.EMUI 10-re upgrade után egy programom buktam az Android API változás miatt: Net Monitor
Szerencsére minden más működik. -
RR-13
őstag
válasz
dualcore #15809 üzenetére
Engedély kell hozzá, hogy látszódjon, a fentiek szerint.
Amennyiben mindent jól csináltál a telepítés után, akkor meg kell, hogy jelenjen majd a hívásnaplóban is a lejátszó ikon, ha erre gondoltál, hogy most nincs.Szerk.: Mire megírtam a választ addigra megcsináltad
Köszi a "Tárhely" választ. -
RR-13
őstag
Örülök, hogy működik.
Az, hogy mi az oka nem tudom, de elképzelhető, hogy a gyári app ilyen jogosultságot határoz meg a mentésre (aminek nem tudom mi értelme van egyébként).
Sajnos nem tudom tesztelni, mert 9.1-en vagyok még mindig.Próbáld meg kivenni a memó kártyát, és megnézni, hogy akkor hova menti a felvételt.
Előtte esetleg a Recorder alkalmazás engedélyét megnézni, hogy ott van-e valami megadva, aminek a mentéshez van köze. (Nálam a 9.1-en nincs semmilyen engedély a Recordernek megadva, üres a lista.)
-
Jack Oneill
veterán
Hírek
[link] -
RR-13
őstag
Akkor megoldás a következő, amit a Többieknek is írok, akiknél nem jelenik meg a lejátszó gomb:
Lépj be a Beállítások / Alkalmazások / Alkalmazások menü / (rendszer alkalmazások megjelenítése, ha szükséges), keresd meg a „Névjegyzék” alkalmazást, és engedélyezd az Engedélyeknél a „Memória” vagy "Tárhely" néven található jogosultságot, ezután a felvételek meghallgatásának gombja megjelenik a híváslistában.
Nem tudom, hogy a 10.1-nél milyen néven van a "Tárhely", de engedély kell ahhoz, hogy látszódjon a híváslistában az elmentett felvétel lejátszó ikonja.
Sok sikert a beállításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia