Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoleszhun
addikt
Sziasztok.
Az edigitalnál van rengeteg flip és szilikon tok 90-290Ft-ért [link] -
Pityu99
tag
De a szolgáltatás már jó pár napja elérhető, fizetni lehet, ahogy mutattad is az nfc beállításokban ott van, a Revolut például appon belül is felajánlja, hogy társítsd a kártyád. Gondolom a droid rendszerbe integrálva van egy alap Gpay a fizetéshez, csak megnyitható app nincs mellé.
Ha külön Google-ben rákeresel a Gpay appra, akkor feldobja a Play áruházban [link], de írja, hogy nem elérhető az országunkban. Érthetetlen, hogy miért. Viszont aptoide-ból felrakva működik szépen és play áruházban is ott a megnyitás gomb.
-
Pityu99
tag
Nincs fent a Google Pay alapból és play áruházból sem tölthető, nem elérhető az országunkban, azt írja. Ennek ellenére a fizetés már megy vele.
Ha viszont szeretnéd a Gpay appot is, akkor szedd le az Aptoide áruházat és azon régiókorlátozás nélkül megtalálod. Apk alapján telepíti és utána menni fog. Látsz benne minden korábbi Google-ös pénzköltésed, a csatold kártyá(i)d.
-
pgemil
aktív tag
válasz
szatocs1981
üzenetére
Egy hónapja van meg a Mate 20 pro, előtte Honor 8-al fizettem , mint ahogyan most is.
(OTP Simple-vel .) -
RR-13
őstag
válasz
szatocs1981
üzenetére
Nálam még a 9-es Android van, és több bank érintős fizetését is használom, és az "NFC fizetés" tökéletesen megy ezeken.
A gyári G Pay az NFC menüben ott van, ki is lehet választani, de maga a G Pay a telefonon nem található alkalmazásként, vagy legalább is én nem tudom hol van, mert nem kellett eddig.
-
bzoley
veterán
válasz
szatocs1981
üzenetére
Kijelenteni nem merem, mert rég volt, de lehet hogy 9-en is ment nálam. Most 10.1 van már, ott gond nélkül. Soha nem bohóckodtam gpay appal. Lehet többeknél az kavar be főleg most, hogy letiltogatja. Odaát nagyon megy az ötletelés, nem biztos, hogy foglalkozni kéne vele.
-
pgemil
aktív tag
válasz
szatocs1981
üzenetére
Nekem Honor 8 is ment, pedig ott csak android 8 van!
-
szatocs1981
aktív tag
Sziasztok, még android 9-en vagyok, megér feltenni a 10-et? NFC fizetés használható lenne így már?
Előre is köszi
-
Kephamos
addikt
Üdv!
Találkozott már valaki olyannal, hogy a sim1-en csak "nincs szolgáltatás" jelentkezik? Mi lehet a baj? Létezik, hogy valamelyik szolgáltató függő a telefon? Csak telekomos kártyával tudom kipróbálni sajnos.
Mod.: kóddal csekkoltam, elvileg nincs vendor lock.
-
Skynet258
veterán
válasz
bajtokarpi
üzenetére
HMS nem egyenlő Harmony... Csak hogy ne legyen ebből kavarodás. HMS most is van a telefonodon. ;)
-
válasz
dualcore
üzenetére
EMUI11 != Android 11
Annak ellenére, hogy elvileg az emui számozását az android verziójához igazították 2 éve.
@Jack Oneill
Igen, de csak az jön. Én meg inkább kihagyom egy új OS telepítését. Örülök annak, hogy van Play, nem akarom szivatni magam.Szerk.: De nem akarok hülyeséget írni, én csak örülök ha megcáfoltok.
-
dualcore
őstag
válasz
fahrii
üzenetére
Dehogy nem kapjuk meg a 11-et. Elviekben decemberben jön.
Huawei Mate-sorozat:
Huawei Mate 30 Pro (hivatalosan megerősítve)
Huawei Mate 30 Pro 5G (hivatalosan megerősítve)
Huawei Mate 30 (hivatalosan megerősítve)
Huawei Mate 30 5G (hivatalosan megerősítve)
Huawei Mate 30 RS Porsche dizájn (hivatalosan megerősítve)
Huawei Mate 20 (hivatalosan megerősítve)
Huawei Mate 20 Pro (hivatalosan megerősítve)
Huawei Mate 20 X (5G) (hivatalosan megerősítve)
Huawei Mate 20 X (4G) (hivatalosan megerősítve)
Huawei Mate 20 Porsche RS (hivatalosan megerősítve)
Huawei Mate X (hivatalosan megerősítve)
Huawei Mate Xs (hivatalosan megerősítve) -
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Én is úgy érzem mint itt sokan mások, egyszerűen nincs alternatíva. Pixel 2 xl-rol váltottam, nekem nagyon hiányzik az a kamera / szoftveres környezet, de sajnos a pixelekkel mindig van valami gubanc, ami miatt végül elmaradt a váltás. Egy hétig próbálhattam egy Samsung note 10-et, visszalépésnek éltem meg a mate 20 pro után. Nagyon örülök hogy anno lecsaptam rá a telekomnal, 130-ert ajándék volt. Azt sajnálom hogy Android 11-et már nem fogunk kapni, de ezzel együtt tudok élni.
-
takacsbotond
őstag
válasz
pepetech
üzenetére
Leejtettem, és azóta megint működik.
Én valami kontakt hibára gondolok, erre irányult a kérdés, mert ha nem muszály nem veszek feleslegesen egy hangszórót, de egyébként 1500Ft lenne, csak össze van törve a hátlapom is, és még idő mire megjön a másik (ugyebár az tartja a kamera lencséjét, és a töröttet ha leszedem azt már nehezen rakom vissza). -
bajtokarpi
őstag
válasz
Skynet258
üzenetére
Valóban nagyon jó készülék, bár nekem egyre idegesítőbb az ujjlenyomat olvasója. Az a fura, hogy felveszem a lenyomatot, az első 10-15 feloldás makulátlan, és utána nem működik megfelelően. Baromi idegesítő. Tudom ott van a face ID, de mivel szinte egész nap maszkban vagyok, az most kiesik. Már azon filózok, hogy hozzáadok egy megbízható eszközt, de akkor csak "védtelen" a készülék. A másik, hogy szerintem a kamera minősége is romlott a frissítésekkel. de tény, hogy nem nagyon van alternatíva, egekben vannak az árak.
-
Skynet258
veterán
válasz
dualcore
üzenetére
Mate 40 Pro is volt nálam nemrég, az valóban nagyon jó lett, 2 dologba tudtam csak belekötni: egyik a GMS hiány másik a túlzott kijelző kerekítés ami már valóban zavaró volt itt-ott. Ezeken kívül viszont egy álom az a teló.

Szpisti: régen én is váltottam orrba szájba, de ezt 200k-s árig nem tudnám mire váltani jó szívvel. Sőt, tudjátok mit, volt nálam most egy Galaxy Z Fold 2, az 750k, de esküszöm arra se váltanám le.
-
Skynet258
veterán
Kértem tesztre egy S20 FE-t mert nemrég még átsuhant a fejemen, hogy erre leválthatnám a Mate 20 Pro-t. Nagyon nem néztem utána, felületesen megnéztem a speciket, külsőt képeken, ennyi. Most itt van a kezemben az S20 FE és 10 perc után világos is lett, hogy erre (sem) cserélném le a Mate-et.
Egyszerűen értelmes ársávon belül nincs mire... Durván jól összetették ezt a cuccot még így 2 év távlatából is.
-
pepetech
őstag
válasz
takacsbotond
üzenetére
Magától semmi sem fog megjavulni sajnos. Mindenféleképpen látogass meg egy szervízet 10-15 körül megoldják a gondod szerintem. Ha pedig még garanciális ez nem is kérdéses.
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy a type-c hangszóró nem mindig müködik?
Elhallgatott 2 napra, majd megjavult, kb 1 hónapig nem is volt vele gond, majd most ismét nem szól.
Bármi ötlet? -
KKrisz751
aktív tag
Srácok.
Ma vettem észer, mivel mostanában a telót csak alap szinten használom, hogy eltüntek a file.ok a telefonról. Rohadtt sok könyvtár, zenék, képek (még a DCIM mappa ) is. csengőhangok, stb... A belső tárhelyről lényegébe minden ami nem applikáció.
Volt valakivel már ilyen? Mertz még egy frissítés sem csinált ilyet nekem.
318 as az utolsó verzió. -
spartan44
tag
Akkor nálam késik egy kicsit.
Mindegy, majd megjön egyszer.
Köszönöm a válaszokat!
-
spartan44
tag
Hellósztok!
Ti megkaptátok az októberi vagy a novemberi biztonsági frissítést?
Nekem még csak a szeptemberi van.
Nem mintha most rinyálni akarnék, mert amúgy nálam minden rendben van, csak kíváncsiság. :) Mert nem lennék meglepve, hogy a Mate 40 széria érkeztével átcsúsztunk a negyedéves csoportba, azaz lehet, hogy most már csak 3 havonta kapunk frissítést. -
RR-13
őstag
Teljesen egyetértek!

A körúti boltba "parasztok" voltak pl. decemberben... úgy beszéltek az ügyfél háta mögött az "ügyfelekről", hogy ha azt valaki meghallaná soha többet nem tenné be a lábát hozzájuk!
A saját fülemmel hallottam véletlen, hogy miket mondtak kettő ügyfélről is...
MOM parknál meg lehet várni a cserét? Az nagyon jó dolog.

-
z67
őstag
válasz
Szpisti
üzenetére
Ajanlom. Helyben javítják. Előző delutan fel 5-kor voltam. Inkabb visszahivtak a ragasztás miatt masnapra. Mert amúgy ott kellett volna hagynom éjszakára. A kijelzőt is megnézték, de az nem volt cseres. Ez is TMX és a József körút is. De nekem volt velük Budaörsön is kellemes csalódásom a Samsung drive-nal. Ott is megvaros kijelzőcsere.
-
Szpisti
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Április elején jár le a gari a telómról (eredetileg január elején járt volna le, de amikor volt az a bizonyos "kiterjesztett garancia" akció én rátoltam azt is +3hónap) így én előtte egy hónappal fogom beadni aksicserére, de szigorúan a körúti szervízükbe. Most se rossz az aksi, de kezd érződni, hogy kevésbé bírja már, igaz az AccuBattery Pro szerint még 89%-os.
-
bzoley
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nem rég vettem egy akkut. Aliról "istibizti" eredeti 2900-ért. Közben a hátlapot is levettem. De mire ideért, a telefon megjavult, úgyhogy a csere elmaradt.
-
bajnokpityu
félisten
Azért rohadtul lehetett tudni, h nem fehér a biznisz.
Ahogy a számlákkal bántak csere, visszavitel esetén az nemtom hogy lehet tiszta.
Aztán bemakoltam alzan egy magyar garis at alig drágábban mint a sufnik.Akkut cserélt már vki? 10korul van a gyári, ha meglesz még tavasszal a turaszezon előtt, akkor cserélem.
-
-
McSico
senior tag
válasz
antal750
üzenetére
Még jó hogy nem náluk vettem. De csak azért mert nem volt náluk Twilight színben.
Ezért érdemes kicsit utánanézni a cégnek. Mert ha ha csak 1-2 éve üzemel, akkor azt érdemes fenntartásokkal kezelni, ha már valaki ilyen alternatív beszerzésre adja a fejét. Ha eltűnik a bolt, akkor a gariztatással lesznek gondok. -
nebancsa
senior tag
Mondjuk kabaré amit ezek a világ márkák csinálnak a garanciával. Nem mindegy hol veszem ha az ő terméküket veszi az ember? Azonosítókkal mindent tudnak a telefonról... Még jobban is járnak ha egy németben vett telefont magyar szervíz javít.
-
antal750
senior tag
Hátha valakit érdekel.
Turbado.hu érdekesség bedőlt a cég [link] -
Szpisti
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Én nem hiszem. Hiszen azon sem lesz GMS. Pont ez a problémám az új modelekkel... Egyenlőre kivárok, hátha javulni fog a helyzet a HMS-el...
-
Jack Oneill
veterán
Na ki fogja telepiteni?
[link] -
Szpisti
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nekem nincs bekapcsolva alapból.
-
dualcore
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nekem nem volt alapban bekapcsolva, direkt néztem az FR után is.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
[link] Miért van ez alapban bekapcsolva????
-
bajnokpityu
félisten
biztos észrevettétek, h fosul szól az USBs headset.
átalakitóval is, anélkül is. poenból kipróbáltam egy youtube hangtesztet, bazeg, ez mono... -
nebancsa
senior tag
válasz
pajorgergo
üzenetére
Hát én kifogtam valami selejtet
Nem illeszkedik rendesen a kijelzőhöz, két oldalt van 1-1cm-es légrés. Így nem ajánlom senkinek ezt a Gorilla védőüveget. Nilkin-el nem volt ilyen gondom és olcsóbb is. -
mjani1172
addikt
Nem szeretnék ünneprontó lenni, de ezek tákolmányok.
Én pont azért vettem Huaweit mert csak használni kell, nem olyan mint a legtöbb kínai pl Xiaomi. Nem fagy, nem lassul, és működik. Ott minden egyes topicban csak a bütykölés megy, a mai napig, még mi pro ultra topicban is. Ez nem megy, az nem megy, eu rom global rom, indiai régió, stb....
Ez a 3.Huawei-em, 1000 óránként újraindítom és ennyi, tökéletes.
Szarakodni nincs kedvem, időm. -
dutrás
őstag
válasz
pajorgergo
üzenetére
A hidrogelfólia nem keni össze a kijelzőt. A lányomnak ilyet szoktam felrakni.
Én folyadékosat használok ami UV fényre megköt. Tökéletes. Sokszor mentett már meg kijelzőcserétől. -
pajorgergo
aktív tag
válasz
nebancsa
üzenetére
Én 8-ért rakattam fel 😂 De ezt nem nyomja fel a tokom, az alisok ilyen távtartósak, azoknál nem működik az ujjlenyomat olvasó.
Hidrogel csodákat elengedtem, nem akarom összekenni bármivel a kijelzőt.
Próbáltam az öngyógyítós fóliákat, de mondom 6-ért vagy felrakok egy új fóliát, vagy ezt 8-ért 😃
De nem bántam meg -
nebancsa
senior tag
válasz
pajorgergo
üzenetére
Igen megrendeltem, bár sokkolt az ára. A kijelző törésnél sírva is fakadtam volna... Régi lg készülékemnél a kijelző csere 10e ből megállt. Itt a védő üveg postával majd 8e. Rendeltem ali.-sat is ott a 2db. 2.500-ból megáll, csak lehet 2 hónap mire megjön....
-
Fredy02
tag
Sziasztok!
Sajnos lefrissült éjszaka a telefonom, pedig nem engedtem neki. A hívásrögzítőm nem működik, (ezt olvastam is korábban főleg ezért nem engedtem neki a frissítést) elég sürgős lenne, hogy újból működjön. Van valami gyors megoldás vagy downgrade? -
pepetech
őstag
válasz
nebancsa
üzenetére
Gondolom azért írják így mert az üveg alatt ami a kijelzőre tapad az fólia. Én már többször szedtem le telefonról üveg fóliát teljesen ellene vagyok. Most hogy megvettem használtan a mate 20 pro-t az volt az első hogy letéptem róla a fóliát... És amikor törik az üveg látni hogy van alatta fólia. Bár lehet félre fordítás is.
-
antal750
senior tag
Ezt olvastátok már?
[link] -
nebancsa
senior tag
Létezik olyan hogy üvegfólia? Ez nem valami félrefordítás? Most vagy fólia vagy üveg kijelzővédő van nem? Az ára kedvező, de mindenképpen üveget szeretnék a telefonra. Tegnap leejtettem a telefonom, és szerencsére csak a védőüveg törött rajta össze.
[link] -
Cry0
őstag
Sziasztok! ki milyen hydrogel fóliát ajánl aliexpressről?
illetve régebben hallottam hogy azokat a készülékeket amelybe az első generációs kijelző került akkor cserélték őket, nos most eljött az idő hogy beadjam szervizbe, (néha sima töltés, néha szuper töltés illetve beszéd mikrofon hiba miatt (mind kettőt kitakaritottam) ) ez még mindig igy van hogy ezeket a készülékeket egyből cserélik vagy javitsák mostmár őket ? jelzem a kijelzőm hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Autós topik
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még a lányomnak gyorsan vettem egy honor 20-at, az is jó vétel volt még.
Mindegy, majd megjön egyszer.