- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
snowww #18118 üzenetére
Kis túlzással, bármire cseréled, meg fogod bánni.
Én rápróbáltam egy Samsung S22-re, 3 nap múlva iszkoltam vissza a Mate 20 Pro-hoz
mintha az S22-vel éveket léptem volna vissza..
Mate 50 Pro tökéletes lenne, ahogy a 40 és a 30 is, csak nincs gugli.. P40 Pro dettó.
Ha "kéne" váltanom, akkor vagy egy csúcs Xiaomi vagy egy iPhone 13/14 Pro.
Csak ugye egy patika Mate 20 Pro piaci ára ezeknek a telefonoknak az ötöde..
Nekem ez a tökéletes telefon. Ha lehetne, vennék egy zsír újat tarcsiba
-
nebancsa
senior tag
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz
snowww #18118 üzenetére
Ha csak ezt a ketto telot nezzuk, akkor en azert valasztanam a xiaomit, mert nekem megvasarolt google alkalmazasaim vannak, bajban lennek, ha nem tudnam hasznalni oket. Kameraban elegge toppon van a 12Tpro, de ha lenne google a huawei rendszeren, gondookodas nelkul a Huawei-t valasztanam.
-
Krinyo
senior tag
válasz
snowww #17243 üzenetére
Telekomra még nem jött.
Tegnapi Harmony OS bejelentést látta valaki? Elvileg a hamradik negyedévre ígérik a harmonys frissítést a telóhoz, lesz akku- és hátlapcsere kampány, stb... nem engedik el a régi telefonok kezét. Nekem Google nélkül nem kell, ha hátha így lesznek még biztonsági frissítések is. -
Szpisti
addikt
válasz
snowww #17235 üzenetére
Nem kell rendszerkönyvtárba. A Belső tárhely főkönyvtárába a "Ringtones" alkönyvtárba másolod a zenét, és megjelenik a csengőhang listában. Ugyanez a "Notification" mappa, és megjelenik az értesítési hangok között. Lehet a memóriakártya (ha van) ugyanezen mappájába is.
Ez már nagyon régen így működik az Androidnál... -
cssaszi
tag
Letöltöd, kicsomagolod a zipet. Az USB-s pendrivera vagy memkártyára gyökerébe csinálsz egy dload nevű mappát. (memkártya/dload). Ebbe a mappába bemásolod a 3 zip fájlt amit kicsomagoltál. Utána a tárcsázóba bírod *#*#2846579#*#* előjön egy menü, ott software update vagy upgrade és azon belül az sdcardot választod. Van a 3gombos módszer a hangerő+- és power gombot egyszerre lenyomva indítod a telót és kB 7-8mp-ig nyomva tartod ezután bejön a frissítő menü és automatikusan elindul a frissítés. MINDENT TÖRÖL A TELÓRÓL!!! Ami kell mentsd le.
Stabi83 még annyi hogy szerintem a kamera mintha picivel jobb lenne.
-
KKrisz751
aktív tag
Nem kell túlizgulni. Már a google saját nyilatkozata is ugyan azt mondja. Az eddig kiadott, akár még polcon, raktárba stb. lévő és még el nem adott telefonokra is megjön minden frissítés, nemhogy a már eladottakra.
Max az új android a kétséges, de minden más ugyan olyan mint előtte.
Sőt nekik még neccesebb. Ez a gazdasági háború.
Reklámok, adtatokkal való kereskedés. Ebből él a gooigle. Aki nem androidot használ azt elveszítik. Ez a tőke ami nem kevés, pedig elég nagy nyomás gyakorlás az amcsi kormányzatra. Biztos vagyok, hogy a háttérben már bőségesen megy a lobbizás az amcsi cégek részéről. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron