- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
-
LOGOUT
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vizinyenyec
aktív tag
[kép]
Tegnap lőttem fénnyel festés funkcióval
-
Vizinyenyec
aktív tag
Van egy jó hírem is. Igaz ez csak nekem az
Az utolsó frissítés megjavította a lassított videót. Végre újra tudok 120 és 240 fps videót csinálni -
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
patkányevő #18006 üzenetére
Sajnos más is járt már így mint Te, hogy bármit csinál nem jön meg a frissítés. Az okát sajnos nem tudjuk. Nem vagy Telecomos véletlen?
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
jencsikdani #17934 üzenetére
Ha emlékeim nem csalnak 6000 ft volt 2019 augusztusban nekem.
Mindenképpen megérte mert jó a tapintása, nekem jól működik vele az ujjlenyomat olvasó és megvédte a telefont többszor is. Pl mikor pofára esett a tört kavics ágyba. Sima üvegfólia szinánkosra tört volna ezen pedigcsak pár be mélyedés volt a kavicsok éles sarkánál. Abból is a már csak 2 db látszik az is alig. -
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
jencsikdani #17906 üzenetére
Én is rágugliztam már de semmi. Azt hittem a gyerek nyomott el valamit, a kamera appot már visszaállítottam alapra mindenhol és semmi. A korábbi lassitott videókon sem tudok állítani. Viszon a google fotókban még lassitott videó, tudom is állítani, de az újat nem. Az a fura nem vagyok egyedül, korábban tabletgenius is jelezte, nála is eltünt ez az opció.
Esetleg tud valaki egy kamera appot amivel tudok lassitot videót csinálni? Eddig csak olyat találtam ami a sima videót lelassítja. -
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #17904 üzenetére
Sajnos amiért vártam az frissítést nem oldotta meg a problémámat. Továbbra sem tudok valamiért lassított videót csinálni, csak 960 fps-t a többinél nincs ott az állító csúszka és sima videó lesz. Viszont a neve továbbra is slo_mo_vid. Nem értem mi lehet a probléma
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
jencsikdani #17902 üzenetére
My huawei app/támogatás/frissítés
Mindig ott keresem mert ott megtalálja a beállításokban meg nem -
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
jencsikdani #17900 üzenetére
Amióta Jack Oneill írta hogy megkapta minden nap nézem de ma végre nekem is megjött
most jön lefele
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
tabletgenius #17867 üzenetére
Igen ez a bajom nekem is, hogy eltűnt a csúszka és így csak sima videó
-
Vizinyenyec
aktív tag
Olyan problémába ütköztem hogy nem tudok lassított videót csinálni. Csak a 960fps videó megy, a 240 és 120 fps csak sima videó lesz, nem lehet állítani a lassítást, sima videóként kezeli, de az infóként lassított videónak van írva. Másnál működik rendesen?
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Jack Oneill #17668 üzenetére
Na ez egy remek hír
-
Vizinyenyec
aktív tag
A támogatás app nekem is feldobta a frissítést. Telenoros kártya, független telefon
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
anonymus89 #17489 üzenetére
Én még az elején vettem fel 4 ujjamat. Azóta is működik mindegyikkel. Igaz néha nem akarja az igazságot, de utána jó darabig megint jó. Banki appoknál 10/10 vagy 10/9. De csak fizetéshez kell ujjlenyomat minden másra ott a face id.
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
anonymus89 #17089 üzenetére
Köszi, nekem megoldotta a mobilaréna laggolását. Kb 1 hete kezdte de ezzel megszűnt. Thx
-
Vizinyenyec
aktív tag
Használ valaki Haylou okosórát?
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
anonymus89 #17001 üzenetére
Ilyen már nekem is volt korábban. Semmi köze az sms-hez. Nyugodtan telepítheted
-
Vizinyenyec
aktív tag
Ez okozta szegény telefon vesztét
[link] -
Vizinyenyec
aktív tag
Sikerült szilánkosra törnöm a hátlapot egy rosszul átgondolt lassitott videónál. Valaki rendelt esetleg aliról már alkatrészt? Vagy esetleg a Fehérvári szervizzel van valakinek tapasztalata?
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Skynet258 #16945 üzenetére
@spileraaa: én egy sima 2000 huf szilikon tokot használok clearplex fóliával. Megvédi ez is mindentől. Esett már ki a zsebemből létráról 2m magasról járólapra. Az ütő is megállt bennem de semmi baja. És ezt többször
is elhátszottam már csak kisebb távolságról ott is tette a dolgát
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Jack Oneill #16787 üzenetére
Köszi a tippet! Ma melóba minden csajnak én frissítgetem a telefonját akit érint
-
Vizinyenyec
aktív tag
Bocsi, időközbe rájöttem csak a kártyám Telenoros, amúgy az emagon vettem függetlenül én is.
-
Vizinyenyec
aktív tag
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
patakir1107 #16513 üzenetére
Szervízt nem kérdezted esetleg hogy lehetne feléleszteni? Vagy ha beviszed ott csak tudnak vele kezdeni valamit
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
bajtokarpi #15940 üzenetére
Ha kilövöd az MI-t sokat javul a helyzet. Amikor be van kapcsolva mindig keresi a beállításokat és amíg nem találja meg nem tudsz fényképezni. Bosszantó tud lenni ha hirtelen kell fényképt a telefon meg szöszöl a beállításokkal
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
joefasalasso #15729 üzenetére
Elvileg erős napfényben oldalról láthatő. Többen is beszámoltak már a jelenségről
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
eddieke666 #15562 üzenetére
Én már teszteltem is 2 nap. Feljebb van videó is. Bevállt. 2 óra a vízben simán birja. Végig zsebben volt a medencében csak fotózni meg videózni vettem elő a víz alól. 2 napot fürödtem vele én nem ázott be.
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Krinyo #15545 üzenetére
Én még blade4 korábbi fórumtárstól vettem.
Ő elvileg innen rendelte:
https://almastokok.hu/Huawei-Mate-20-pro-vizallo-tok
Az a fura hogy képek alapján nem jó hozzá még is ezt a linket rakta be tavaly szeptemberben.@dutrás: sorozattal nem érdemes próbálkozni ahoz nagy mázli kell, én mindig hosszúzáridővel szoktam csinálni a dslr-el is.
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #15536 üzenetére
A tok amit használtam és egy demó videó ha valakit érdekel:
https://youtu.be/HAYQ674XolU [link] -
Vizinyenyec
aktív tag
Tegnap rájöttem, hogy a fénnyel festés funkcióval villámot is lehet fotózni
Illetve végre kipróbáltam a vízálló tokot ami majd 1 éve megvan csak még nem volt rá lehetőségem. Szerintem baromi jó videókat csinál a víz alatt. A váltás a felszin és a víz alatt is gyorsan reagál -
Vizinyenyec
aktív tag
Valaki szokta váltogatni a felbontást?
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
TechMagneTic #15211 üzenetére
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
bajnokpityu #15154 üzenetére
Az első kb 1 hétbe nekem is merült nagyon. De aztán 2x 100ig töltöttem meg rajt hagytam még egyideig úgy 20ra és most jobb mint bármikor
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
HollywoodBoy #15129 üzenetére
Valamit még ki kell kapcsolni. Kb 1.5-2 hónapja ez volt téma. Akkor írta valaki hogy mit kell még kikapcsolni az intelligens képernyőképen kívül. Kipróbáltam működött, cdak visszállítottam mert szoktam képernyőképeket csinálni csak sajnos elfelejtettem mi volt az és nem is találom a keresővel
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
bajnokpityu #15036 üzenetére
Szerintem a 10.1 óta még hangosabb is lett
-
Vizinyenyec
aktív tag
Köszi az infót Ikristóf és Krinyo
-
Vizinyenyec
aktív tag
Akadozik másnál is az OTP-s fizetés? Ma 2x akartam a telefonnal fizetni és mind a 2x azt írta ki hogy 'tokenek letöltése folyamatban' és nem tudtam fizetni. Múlt hét csütörtökön is 1x volt ilyen de akkor azt hittem egyszeri eset.
-
Vizinyenyec
aktív tag
Tegnap kipróbáltam a vízállóságot. Kinthagytam a tetőn a viharba egy fél órára time lapse videózni. Jól sikerült a videó és a telefon is bírta. Után még az utcán is csináltam 960 fps videót az essőcseppekről azt os jól bírta. Igaz az esőcseppek néha elnyomták a fókuszt
Ha valakit érdekel ezt sikerült felvennem:
https://youtu.be/byPtUNf2fBY -
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
csakaloki2 #14702 üzenetére
Én tökéletesen elégedett vagyok vele. Szerintem baromi jó videókat csinál. Eddig bárkinek mutattam mindenki le volt nyűgözve milyen szép videókat csinál a telefon.
-
-
Vizinyenyec
aktív tag
Meg szeretném kérdezni hogy ki milyen videoszerkesztőt használ? A video glich-et használom most de a végeredmény mindig rosszabb mi őségű mint az eredeti. Így sajnos pixeles lesz a kész video. Pedig van pár édekes ötletem
https://youtu.be/JyF4sigbmks
Tud valaki olyan programot amivel meg fordítani meg visszafele is lehet a videót? -
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
HollywoodBoy #14567 üzenetére
Én clearplex fóliát használok sima szilikontokkal amit az euronicsban vettem. 3 hete 2 méterről kicsuszott a zsebemből és a kőpadlóra esett amikor másztam a létrán. Semmi baja nem lett. Igaz az ütő megállt bennem egy pillanatra
a fólia pedig birja a tiszta ipari szesszel való törölgetést.
Más. Nekem a .214 óta megszünt a crome fagyás is.
-
Vizinyenyec
aktív tag
Aki vezeték nélkül köti össze a telefont a tv-vel megkérdezhetem mit használ? Elsősorban fényképeket meg videokat szeretnék visszanézni tv-n.
-
Vizinyenyec
aktív tag
A gyorstöltéssel kapcsolatban annyit vettem észre hogy ha a töltőkábelre vagy valami másra teszem a telefont hogy legyen légrés a hátlapnál nem melegszik jobban mintha 2A-al tölteném. Így azóta csak a gyorstöltést használom és a melegedéstől sem kell tartanom.
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
1kawarider #13400 üzenetére
Én még Aliról rendeltem a G4-hez egy tapadós tartót. Tökéletes ehez is.
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Azurooandrew #13262 üzenetére
Mivel az első két napban sűrűn nyomkodtam így kb 4-5 nap után már stabilan ugyanazt a szintet hozta nekem miután beállt a napi rutinom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Politika
- Megújult a PROHARDVER!
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest