Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vizinyenyec
aktív tag
Szevasztok!
Péntek óta én is boldog tulaja vagyok egy Mate 20 próbák. Imádom a készüléket. Egy kérdésem lenne viszont. A szuperlassítás szoftveresen nem tud hosszaban felvenni vagy a kamera nem bírja? Baromi jó videókat lehet vele csinálni csak lehetne egy ici picit hosszabb
-
Vizinyenyec
aktív tag
Nem tudja valaki hogy a 960 fps videó időkorlátjának hardveres vagy szoftveres oka van?
-
Vizinyenyec
aktív tag
Tudna nekem valaki segíteni?
Ha csinálok egy 240 fps lassított videót de átküldöm valakinek ott nem lesz lassított, teljes sebességgel megy. A 960-nál nincs ilyen gond. Igaz ott nem is lehet babrálni a videót. Kell valami program ami fixálja? Vagy van valahol egy beállítás amivel ezt elérem csak nem találtam meg? -
Vizinyenyec
aktív tag
válasz Vizinyenyec #10703 üzenetére
Erre valaki? Hiába keresgélek a korábbi hsz-ek között nem találok semmit
-
Vizinyenyec
aktív tag
Ha valakit érdekel időközben rájöttem hogy lehet fixálni a lassitott videókat hogy másoknak elküldve is az legyen.
Videó lejátszás közben a jobb felső sarokban van 3 pont. Arra nyomva előjön az az ablak amiben van egy "videó mentése" gomb. Arra nyomva elmenti egy új videófájlba. Az eredeti is megmarad ha mégis variálna az ember a belassított részt -
Vizinyenyec
aktív tag
válasz Sztyepadzso #10897 üzenetére
Köszönöm szépen a válasz
Akkor lehet hogy esetleg késöbb még 1-2 másodpercel hosszabb lehet a videó? Pl az új EMUI-ban? -
Vizinyenyec
aktív tag
Az elöbb nekem is megjött a 310-es frissítés
-
Vizinyenyec
aktív tag
Használja valaki az otp simple appot érintéses fizetésre? A kérdésem az lenne hogy működik arcfelismerés után is vagy csak ujjlenyomatos feloldásal?
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #10948 üzenetére
Nemrég volt pont egy ilyen összehasonlítás. Többen a mate 20 pro-a szavaztak mert méretre kb ugyanakkora viszon a 3x zoom jobban hadználható beltérben. De olvass vissza kicsit.
-
Vizinyenyec
aktív tag
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz Sátán44 #11000 üzenetére
Az MM-ben 2 hónapja is 300k volt a neten. Szerencsére mindenhol máshol csak lefele megy az ára. Én is sokáig vártam mire az emagon is 169k-ért odaadták. A legtöb hivatalos helyen meg már kifutott kezdve az edigitáltól az euronicsen keresztül. A többi boltban meg kb 1 hónap aladt engedtek 20 ezret az árából ahogy nézem
-
Vizinyenyec
aktív tag
Lehet hülyeséget kérdezek de van ugye barométer a telefonba. Ezt esetleg valamelyik programmal használhatom a külső légnyomás mérésére?
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz smallcurrant #11112 üzenetére
Én G4-ről jöttem. Úgy vettem meg a megjelenés után 2 évvel hogy tudtam hogy bootloopos lehet bármikor de tudtam hogy ha be következne garanciába cserélik. De így is megérte nekem mert a kamera baromi jó volt. Most vettem a Mate 20 pro-t. Olvastam hogy zöldülhet de nem érdekelt mert tudtam hogy ha be következik garba cserélik. De nagyon megérte. Nagyon jó telefon. Imádom
[ Szerkesztve ]
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz smallcurrant #11151 üzenetére
Én pont ma rakattam fel. Ujjlenyomat olvasó ugyanúgy működik mint elötte. Nem gyűjti az ujjlenyomatokat szerencsére. Kb 2-3 óra mire teljesen megköt rajta.
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz smallcurrant #11166 üzenetére
A veszprémi MM-ben rakták fel az okospultba. 6000 ft. Ott vágja méretre a telefonhoz a szaki. Kézben kivittem majd a kocsiba a kardánboxban utazott velem haza. Otthon feltettem töltőre mire feltöltött majdnem mindenhol jó volt rajta csak pár folt maradt de mostanra nyoma sincs semminek tökéletesen illeszkedik nyom nélkül
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz California1 #11215 üzenetére
Én simán előfizettem a prémiumra. Meghívhatom 5 családtagomat akiknél szintén prémium youtube lesz. Így lebontva egyáltalán nem drága. És nem csak telefonon lesz reklámmentes hanem asztalin is. Fut a háttérben és lezárt képernyőnél is
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz California1 #11224 üzenetére
A szinek és szemvédelemnél kapcsold ki a természetes tonust mert az autómatikusan állít a külső fényviszonyokhot igazítva. Valszeg az kavar be és amiatt tűnik neked úgy
-
Vizinyenyec
aktív tag
Lehet M20P-val VR tartalmakat nézni? Ha veszek egy VR boxot abba belerakva tudok VR videókat nézni? Vagy VR játékokkal játszani?
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz smallcurrant #11344 üzenetére
Az első 5000 hsz kb erről szólt
De igazából nem tök mind1? Ha zöldül mindegy mikor garban cserélik ha meg nem akkor meg megint.
Ne ezen parázz, inkább élvezd milyen jó telefonod van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest