- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
z67
őstag
válasz
Táltos Suhan
üzenetére
Szerviznapok alatt 50 körül lett volna a nyáron.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Táltos Suhan
üzenetére
70-80ért már kapni Mate 20 Pro-t, inkább vennék egy másikat. A töröttet meg meghirdetném
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Táltos Suhan
üzenetére
Tényleg sok, de ér ennyit a készülék.
-
Táltos Suhan
csendes tag
Sziasztok!
Mate 20 Pro kijelző üvegem betört. Csak teljes kijelzőcserével van javítási lehetőség? Sajnos az a dilemmám, hogy 70-80e Ft lenne egy javítás, de nem ér már ennyit a készülék.
-
cinikis
tag
Messengerben eltűnt az avatár.
Esetleg info hogy miért? -
Szpisti
addikt
-
N_A_S
veterán
.172-re frissült nekem is a hétvégén. Ez a legfrissebb?
-
-
Richee11
senior tag
Hát igen. Egyszerűen tanácstalan vagyok. Media marktba megnéztem az a52s-t, és fotóztam vele párat meg össze is hasonlítottam a mate 20-al és nem győzött meg.
Annyira le van redukálva a lehetőségek száma, hogy tanácstalan vagyok.
Igazából a OP 8T az ami szóba jöhet, de jelenleg nincs készleten a Telekomba.
A Xiaomi felülete nem tetszik, az S21-et lehúzták és ki is fújt.Nagyon magasra tette a mércét a Mate.
-
keke25
csendes tag
Páromnak A52s telefonja van. Azért egy középkategóriás telefon kameráját nem lehet összehasonlítani a Mate 20 pro kamerájával. Nem rossz az A52s kamerája, de jelentősen elmarad a Mate 20 pro képminőségétől.
-
Szpisti
addikt
válasz
pajorgergo
üzenetére
Én a DxOmark listáját néztem, ahol 112 pontos a Mate 20 Pro-nk és 102 pontos az A52... Nekem ez nem tűnik akkora különbségnek, de persze a puding próbálja az evés...
Viszont a Mate 20 Pro zászlóshajó volt anno, míg az A52 egy középkategóriás teló... -
Szpisti
addikt
válasz
Richee11
üzenetére
Én a Samsung A52s 5G-vel szemeztem, az teljesítményben hasonló, fotósképessége hangyányit elmarad, de elegendő, árban pedig optimális (130e), de egyenlőre marad a Mate 20 Pro. Ilyen sok ideig egyetlen telefonom sem volt még meg. Hibátlan. január elején lesz meg 3 éve...
-
Ádám16
addikt
válasz
Richee11
üzenetére
2 éve Telenor? :) Ugyanez a cipő egyébként, már írtam is ezt pár hete/honapja.
Tényleg nem tudok hova váltani innen. 200-at pedig nem fizetek rá, hogy egy kicsivel jobb telefonom legyen. Muszáj itthagynod a topikot, úgy érzed? Miben szeretnél javulást a M20P-hoz képest? -
Richee11
senior tag
válasz
Krinyo
üzenetére
Sziasztok!
Csere előtt állok. Nagyon magasra tette a mércét a mate 20, de eljött a váltás ideje. Továbbra is Android vonalon mozognék. Fontos lenne a kamerás teljesítmény, az üzemidő, a rendszer gördülékenysége és természetesen a gyorstöltés.
Jó lenne mem valami földtől elrugaszkodott árazás, mert annó a mate 20 szolgáltató kedvezménnyel kb 120 ezerért érkezett.Esetleg valaki tud ajánlani alternatívát a következő 2-3 évre?
-
Szpisti
addikt
Nem tudom mi van srácok, de az előbb meg megkaptam a .172-t. (júliusi bizt. friss.) Egy hét alatt ez a harmadik frissítés plusz a Telekomos update.
Tényleg megjönnek sorban az elmaradtak... -
Mi ez a nagy frissítés özön?
Január óta semmi, majd most 1 héten belül jön a 3. nagy frissítés.
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Na ez egy remek hír
-
-
Jack Oneill
veterán
Android 11 es EMUI 12
[link] -
Szpisti
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Attól, hogy a telefonon be van kapcsolva, nem biztos, hogy a szolgáltatónál is be van. Pl. Nekem annak idején külön telefonálni is kellett ezért. (Ráadasul a Telekomnál nem jelzi a telefon kis ikonnal, hogy a VoLTE aktív...)
-
mjani1172
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Arra gondolnék hogy nem nálad van a hiba. Hiszen az összes többi jó.
-
Szpisti
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
A VoLTE annyit tesz, hogy internet alapon tudsz telefonálni, nem a hagyományos módon, ami jobb hangminőséget (HD hívás) és telefonálás közbeni internet elérhetőséget jelent.
Persze csak akkor működik a jobb hangminőség, ha a hívott fél is VoLTE-n van. Arról, hogy azzal a bizonyos Apple készülékkel nem volt hang, én úgy gondolom nem a te telód tehet, hanem azzal lehet gond, de lehet nincs igazam... Más Apple telót próbáltál hívni úgy? -
Szpisti
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
VoLTE kikapcsolása esetleg?
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Megtörtént nem segített sajnos, esetleg ötlet Valakinek?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, az mitől lehet, hogy ha egy Apple telefont hívva nincs hang és ez oda-vissza így van?
minden mással működik csak azz az eggyel nem?
Csináljak egy gyári visszaállítást? -
Szpisti
addikt
Azt hiszem a Telekomos frissítés óta azt vettem észre, hogy a power gombra késve reagál kb. fél másodperccel. Ez kikapcsoláskor kellemetlen, mert szokásom úgy lerakni, hogy ráfogok a képernyőre és sokszor megnyomok valamit mielőtt kialszik a képernyő. A Facebookon mástól is olvastam ezt a hibát, Telenorostól is, de talán a Huawei Tárca app küldött a hét elején valami értesítést, hogy a power gomb dupla kattintására beállíthatom, de én teljesen kikapcsoltam az appban, de nem változott semmi...
Másnál nincs ilyen késedelem? -
Redchucky
aktív tag
Van olyan kolléga, aki 139-es vodafone verzión ragadt?
-
Krinyo
senior tag
Elvileg kapunk még EMUI 12-őt is...
-
Szpisti
addikt
Telekomos vagyok, megkaptam én is, bár rákerestem a My Huawei appban lévő Frissítés gombbal... Március vége óta most kaptam frissítést újra. Fantasztikus márciusi biztonsági frissítés októberben... Kicsit le vagyunk maradva, nem?
-
felali
tag
Sziasztok ma reggel kaptam 11.0. 0.152 frissítést.
-
dualcore
őstag
válasz
trancee
üzenetére
Az hogy nem jobb, az enyhe kifejezés. A testreszabhatóság,a működés, a menürendszer, a kamera, a stabilitás sehol nincs a Mate 20 pro hoz. Röviden, nekem nagy csalódás! Most alkuszok egy 40 pro-ra, nem zavar a GMS hiánya. Most is van GMS nálküli Huawei, tökéletesen megy minden app ami nekem kell.
-
dualcore
őstag
válasz
SzaSza0909
üzenetére
Én most váltottam egy Xiaomi 11T re, de verem a fejem a falba miatta (utólag persze már késő) Szóval gondold meg jól.
-
Fifi
őstag
válasz
SzaSza0909
üzenetére
Ezek egyikében sincs memóriakártya bővítés, így számomra ezek is felejtősek.
A napokban elgondolkodtam, hogy esetleg Samsung Galaxy S20 Ultrára váltanék, de normális helyen már nincs forgalomban és még mindig majdnem kétszer annyiba kerül, mint amennyiért vettem a Mate 20 Pro-t anno (168eFt volt).
-
SzaSza0909
csendes tag
Sziasztok!
Én is Mate 20 Pro-t használok 2,5 éve, és mint sokan itt, ugyanúgy határozatlan ideig még maradnék is vele, amennyiben lesznek security patch-ek és nem hullik szét. Egyszerűen nem volt mire váltani visszalépés nélkül.
Most kezdenek felbukkanni az első olyan telefonok, amikre talán lesz értelme váltani, ha kicsit lemegy az áruk (nekem a fotóképességek is elég fontosak). Nektek van értelmes utódjelölt, ha kiesne a Mate?
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10833&idPhone2=10918&idPhone3=9343#*,*,lya-l29
-
antal750
senior tag
Sziasztok
Jött egy 200 megás frissítés -
Szpisti
addikt
válasz
eddieke666
üzenetére
Mivel "csörgéskor" az alsó főhangszórót használja, fent pedig a beszédhangszóró van. Lehet, hogy belement valami kosz ami gátolja, de az is lehet, hogy már cserére szorul. Nem gondolnám, hogy szoftveres a hiba, de mielőtt szervízbe vinnéd, egy gyári visszaállítás nem ártana, hátha helyrehozza...
-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok!Olyan problémám van,hogy telefonálás közben a hangszóró nagyon halk.Mikor csörög,akkor nem veszek észre ilyen problémát.Valaki találkozott már ilyennel.
Hangerő természetesen maximum. -
Piotor81
csendes tag
Sziasztok. Alza garival kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
-
viewed
tag
No még kettő
:
- Vivaldi
- CM Browser
Szerintem ezekbe át lehet vinni a jelszavakat meg minden mást is... -
Krinyo
senior tag
Brave, csak hogy egy újabb versenyző is legyen. :)
-
-
Fifi
őstag
A Huawei Mate 20 Pro előtt minden okostelefonom Samsung Galaxy S szériából volt, így maradtam a samsung browsernél. Semmi gondom vele.
-
Ádám16
addikt
A Chromeban jobb az adblocking, és az összes jelszavam oda van mentve. Lehet exportálni valahogy Edge-be/Opera-ba?
-
hari73f
aktív tag
Nekem az Opera böngésző vált be legjobban az elmúlt években.... bármely mobilon
(akár bekapcsolható VPN is van, de azzal nyilván lassabb a betöltés)A Firefox / Edge kicsit lassabb ... a Chrome-ot régen száműztem>>>mindig letiltva
-
N_A_S
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
De sajnos az Edge is laggol újabban (Chrome alapú)
-
hari73f
aktív tag
válasz
HollywoodBoy
üzenetére
Ha esetleg finom fémpor ment bele, azt kívülről nem tudod tisztítani.
Cserélni kell. -
Ádám16
addikt
Srácok, csak nekem laggol újfent elképesztően a Chrome
-
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Azokhoz fordulnék akik már hosszabb ideje használják a készüléket. Az enyém 2,5 éves, úgyhogy már nincs rajta garancia. Kb. 1 éve volt javítva garanciálisan, mert zöldült a kijelző és nem mindig vette a töltést. Kicserélték az akksit, a kijelzőt és a teljes burkolatot.
Az elmúlt 1 évben azt vettem észre, hogy a beszéd hangszóró egyre rosszabb. Ma már ott tartok, hogy alig hallom a vonal másik végén lévő személyt ha nem egy csendes szobában vagyok.
Nektek nem volt/van ilyen probléma? Próbáltam tisztítani ezt a felső hangszórót, de nem lett jobb.
Van ötletetek?
-
Ricsike1778
újonc
Elég komoly egy telefon.Érdekelne a vásárlása
-
dualcore
őstag
-
Zototh64
őstag
Nyugi, nálunk ugyan ez van.
Haza értünk, Telekom 2gb-ás net.
Az én P40Pro-m és a feleségem Mate 20Pro-ja csatlakozik az itthoni wifi-re, sebesség is van, csak internet elérés nincs, wifi szimbólum jobb alsó sarkában felkiáltójel.
A Galaxy Note 20 Ultra 5G-m, és a feleségem céges Xiaomi telója megy szépen a wifin.
Ezek szerint a Huawei telókkal van valami.
Kíváncsi vagyok, hogy holnap melóban mit fog csinálni a wifivel. -
Fifi
őstag
A huawei telefonok mi alapján állapítják meg, hogy adott wifi hálózaton van-e internet elérés?
Gondolom egy oldalt pingelne vagy egy huawei szolgáltatással teszteli.Azért kérdem, mert most a családban az összes Mate 20 Pro azt írja ki a wifi hálónkra, hogy nincs internet elérés és közben mégis van
A telefonon betöltődnek a weboldalak, megy a clash royal
Igaz pár szolgáltatás nem megy pl. a telekom alkalmazása vagy a MÁK Webkincstára.Samsung, iPhone telefonokkal nincs ilyen gond.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 0perces Kolink KLA-003
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB 512GB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone SE 2020 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4893, 96% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)