Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
spartan44
tag
válasz Jack Oneill #4990 üzenetére
Hali!
Nos, a kameráknál ha nem változtatsz a gyári beállításokon, akkor 10 MP-es képeket csinál.
Ugyanúgy a 40 MP-es szenzor dolgozik alapesetben (1x zoom), csak letömöríti 10 MP-re. Én csináltam képet a 10 és a 40 MP-es felbontással is és előbbit sokkal élesebbnek találtam, így azon is hagytam.Kicsi az esély, hogy ne BOE kijelzőset kapj, főleg, hogy azt beszélik, hogy állítólag a Huawei egy szállítmányt vissza is hívott.
Ha esetleg mégis elkezdene zöldülni, akkor el kell küldeni szervizbe és ott ki fogják cserélni jóra. (Legalábbis eddig mindenkinek cserélték.)A program, amivel ki lehet deríteni, hogy milyen kijelzős telefonod van, az a Device Info HW. A Play Áruházból szedhető és egy kis érdekesség: az új frissítés óta már magyarul is használható.
Szerk.: a gyorstöltés a gyári töltővel, ha jól tudom, nem kapcsolható ki, így vagy mással használod vagy rákötöd a PC-re és beállítod, hogy nem másolni akarsz, csak tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #4997 üzenetére
Ja es Telekomtol vennem reszletre.
-
őstag
válasz Jack Oneill #4998 üzenetére
Telekom és LG van benne
-
Szpisti
addikt
válasz Jack Oneill #4998 üzenetére
Tegnapelőtt vettem a Telekomtól és BOE a kijelző.
Más: Meg lehet valahogy változtatni a navigációs sávot alul, hogy fekete alapon legyenek fehér gombok?
-
őstag
válasz Jack Oneill #5001 üzenetére
3hete kB. De el írtam. BOE. Elnézést (valamiért LG volt bennem)
Valami normális üvegfóli jól jönne nekem is. Egyet már ki dobtam. Nem érzékelte az ujjam
[ Szerkesztve ]
-
Pongi1975
tag
válasz Jack Oneill #4994 üzenetére
Ne a gyári kábelét használd, és nem lesz gyors töltés. MM-ben lehet kapni gyári Huawei kábelt ami nem tudja az 5A-t.
-
veterán
válasz Jack Oneill #5015 üzenetére
Értem, engem nem zavar mivel soha még egy telefon sem tartott ki 1 évnél tovább nálam😀
Addig biztos elég lesz a szufla, majd aki megveszi a többit megoldja👍 -
Pongi1975
tag
Nem károsítja az akksit. Mind a töltőfejben mind a telefonban megtalálható egy chip ami a töltést menedzseli
Részlet a Huaweiblog.hu oldalról:
".A töltőáramot a telefon szükségleteinek megfelelően változtatja (Additional Voltage Transfer), így elkerülve a túlmelegedést." -
veterán
válasz Jack Oneill #5023 üzenetére
Igen nálam minden így megy👍
Komolyan nem érdekelnek ezek a dolgok!
Most komolyan remegjek, hogy meddig bírja az aksi vagy karcos lesz a kijelző?
Használom mivel ezért vettem, és ha elhasználódott veszek másikat, ennyi.
Ez nem egy Herendi váza, hogy vitrinben tartsam és csak nézegessem😀Már ez is sokaknál nagyon rossz irányba elment, sokan státusz szimbólumként tekintenek egy szaros telefonra is, és simogatják meg becézgetik mintha egy élő valami lenne
[ Szerkesztve ]
-
Wucky
senior tag
Basszus. Olvassatok már utánna az akku technológiának. Az 5 A épphogy gyorstöltés a mate-nek. Attól nem lesz baja. Az élettartamot az csökkenti ha 100%-ra töltöd mindig.
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Mr X
veterán
válasz Jack Oneill #6083 üzenetére
Láttam, köszönöm, de biztosat nem tudtál mondani, ezért írtam le.
-
Bilux
veterán
válasz Jack Oneill #6153 üzenetére
Huawei csak pár éve foglalkozik mobiltelefonokkal.
A Huaweit 1987-ben alapította Zsen Cseng-fej egykori katonatiszt, és egy, az alkalmazottak tulajdonában lévő magáncégként kezdte meg működését. Kezdetben egy telefon alközpontkapcsolókat (PBX) gyártó hongkongi cég értékesítéseit végezte, 1990-ben azonban a vállalat önálló kutatásokba kezdett. Első áttörését 1992-ben érte el a telekommunikációs piacon, amikor bemutatta a saját fejlesztésű C&C08 digitális telefonkapcsolót, ami az akkori Kínában a legnagyobb kapacitású kapcsolónak számított. Eleinte kisebb városokban és vidéki körzetekben terjeszkedve a Huawei lassanként egyre nagyobb piaci részesedést szerzett magának, beszivárogva a főbb piacokra is.1997-ben nyert el először pályázatot a Huawei tengerentúlra; a hongkongi Hutchison Whampoa cég számára szállítottak vezetékes hálózati eszközöket. Még ebben az évben elindult a vezeték nélküli GSM eszközök gyártása is. 1999-ben a cég megnyitotta a kutatási-fejlesztési (K + F) központját az indiai Bangalore városában, 2000-ben Stockholmban, 2001-ben pedig négy újabb K + F központ létesült az Egyesült Államokban.[forrás?]
2004-ben a Huawei folytatta külföldi terjeszkedését egy harmadik generációs hálózat létrehozásával a holland Telfort mobilszolgáltató részére. A szerződés több mint 25 millió dollárról szólt, ez volt a cég első jelentős európai fellépése.[forrás?]
2005-ben már a külföldi megrendelések száma meghaladta a cég belföldi forgalmát.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
csokito100
aktív tag
válasz Jack Oneill #6439 üzenetére
Köszi megvan. Igen a build számot megérinted párszor, kilépsz és onnantól fejlesztői beállitás is van. Eddig sem volt lassú, de most agyament gyors lett minden váltás.1x-ről 0,5x-re állitottam. Eszméletlen jó! Köszi mégegyszer a segitséget. Jó éjt
-
Pongi1975
tag
válasz Jack Oneill #6490 üzenetére
Te rendszer alkalmazásról beszélsz, míg én egy keretrendszerről. Hogy egy hasonlattal éljek, a windows alkalamazások között ie található olyan, ami nem működik a Net keretrendszer nélkül. Szerintem ennyi a megoldás.
-
aktív tag
válasz Jack Oneill #6839 üzenetére
Nos, én nem emlékszem ilyenre - maximum olyanra, aki csak azt hitte, hogy zöldül a kijelzője.
Shit happens. Size matters. Time flies.
-
veterán
válasz Jack Oneill #6857 üzenetére
Nekem télen sem volt ezzel gondom...
-
MikeWazowski
veterán
válasz Jack Oneill #7223 üzenetére
Csak a gesztus. Valami fantasztikus szerintem.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Jack Oneill #7230 üzenetére
Én beállítottam tavaly novemberben és azóta is vígan használom. Helyet se vesz el a képből. Valamint az egykezes használatot is javítja, mert nem kell lenyúlni, simán oldalra húzok és vissza is lépett. De, hát mindenki úgy használja, ahogy szereti.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
csokito100
aktív tag
válasz Jack Oneill #7232 üzenetére
Én is gombokkal használom. Nem vesz el helyet? Mi elől? Nem elég nagy a kijelző?
-
Pjotr
senior tag
válasz Jack Oneill #7235 üzenetére
Arra leszek kíváncsi, hogy aki használja a navibar-t tapasztal-e majd valamikor beegest az ikonok helyen lent.
[ Szerkesztve ]
-
ravebp
senior tag
válasz Jack Oneill #7263 üzenetére
Igen vagy a Google keresőben található mikrofon jelre. Érdekes...
Rave
-
Sógi
addikt
válasz Jack Oneill #7358 üzenetére
+1 de sztem ezt a gboard is tudja, csak be kell állítani, ha jól emlékszem.
-
őstag
válasz Jack Oneill #7428 üzenetére
Párom telója 5 hónapos Note 9 és kék függő
-
T0rnad0
addikt
A hűség lejárta után ingyen kell függetlenítenie a szolgáltatóknak. Az más kérdés, hogy a Telekom már függetlenül adja a készülékek nagy részét.
-
Goblin12
őstag
Én úgy tudom, hogy 1 év után kötelességük kinyitni, hogy ne legyen többet független,de lehet, hogy nem 1 év hanem szerződés lejártakor.
-
Pjotr
senior tag
válasz Jack Oneill #7432 üzenetére
Dual sim-es telefonokat a T már rég függetlenként árulta. Azért vettem mindig olyat.
-
Sógi
addikt
Köszi, nem hallottam róla
Amúgy a telenoronál valószínűleg a dual simeseket mind függetlenül adják..
Mate 20 Pro + Galaxy A6 + Redmi 6 + Honor 7S-eket is mind függetlenül kaptuk..Mind DS... -
MODERÁTOR
válasz Jack Oneill #7452 üzenetére
Az a baj arra meg nincs kapcsoló az értesítő sávon, csak a menüben.
Everybody lies.
-
MerLinh
senior tag
válasz Jack Oneill #7494 üzenetére
Hat azert mert netalantan nem venne eszre, illetve, ha tetszik akkor mindent abba fotozz engem az zavar hogy a hdr modhoz be kell mennem a beallitasokba, nem egy egyszeru kapcsolo....csak a szelfi kameranal....
[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
vasi89
addikt
válasz Jack Oneill #7494 üzenetére
nekem pl ki van kapcsolva az MI mód és, ha akarnék kaját fotózni akkor ne kelljen bekapcsolni
-
Zsolty20
senior tag
válasz Jack Oneill #7549 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Még gyűjtöm az infókat mindkét telórol, hogy jó döntést hozzak. Van ami az S10+-ban tetszik jobban, s van ami a Mate 20 Pro-ban.
-
spawn21
veterán
válasz Jack Oneill #7632 üzenetére
Ez a kép így önmagában semmit sem ér.
Konkrétan aku használat úgy az igazis24U+15p
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #7636 üzenetére
Engem sokkal inkabb az erdekel(ezt figyelem a napokban), hogy mennyire valtozik a fogyasztas, ha manualisan korlatozom a hatterben futo appokat. Az akksi beallitasokban meg lehet adni, hogy az appok hatterben futasat automatikusan kezelje, vagy azt mondom, hogy semmi nem futhat a hatterben es nem is indithatja el masik alkalmazas sem. Nyilvan a csevego programokat nem szabad allitgatni. Ha ezzel kapcsolatban valakinek van tapasztalata, ossza meg velunk. Konkretan arra vagyok kivancsi mi fogyaszt jobban, ha mindig fut es automatan kezeli az MI vagy ha sosem fut, csak ha szukseg van ra, (de szerintem ilyenkor az inditas es leallas plusz energia).
[ Szerkesztve ]
-
Hauzer
tag
válasz Jack Oneill #7636 üzenetére
Én nem mondtam,hogy rá töltöttél. Én azt mondtam nem értem..mit csinálok rosszul.
-
Krinyo
senior tag
válasz Jack Oneill #7637 üzenetére
Én ezt manuálisan szabályozom, van, hogy a nap végén 78 százalékkal állok (pedig használom a telefont, nyilván meló mellett nem olyan sokat, de nem is keveset). Azokat lövetem ki a háttérből amikor kilépek belőle, ami biztos, hogy nem kell hogy fusson, csak akkor, ha elindítom...
-
Krinyo
senior tag
válasz Jack Oneill #7642 üzenetére
Ezeket az appokat ritkán használom, biztos, hogy a felesleges memóriasználatuk többet árt, mint használ.
-
Krinyo
senior tag
válasz Jack Oneill #7644 üzenetére
Ha valami feleslegesen ül a memóriában, olyan appok elől foglalja a helyet, amikre gyakrabban van szükség. Így pont hogy nagyobb lesz a töltés-kitárazás igénye, mint ha hagyom, hogy feleslegesen ott üljön.
Egy példa: ha a Chrome-ban böngészel, nem mindegy, hogy a feleslegesen ott ülő alkalmazás miatt esetleg ki kell lőni valamit, amire viszont gyakrabban van szükség, akár rendszeralkalmazás, mint ha több a szabad memória és nem kell hozzányúlni a bent ülő folyamatokhoz.
Nekem az a tapasztalatom, hogy így beállítva jóval tovább bírja a teló akkuja, a 2 nap simán megvan sok kijelzőidővel is. -
Szpisti
addikt
válasz Jack Oneill #7632 üzenetére
Ilyet én akkor tudok csinálni, ha nem töltöm fel száz százalékra a telót, hanem előbb leveszem...
Mert csak akkor nullázódik, ha 100%-ra tölt.[ Szerkesztve ]
-
Szpisti
addikt
válasz Jack Oneill #7657 üzenetére
Bocsánat, úgy nem próbáltam még, de elhiszem. A lényeg, hogy ha akarom, csinálok 30 órás kijelzőidőt...
-
MikeWazowski
veterán
válasz Jack Oneill #7759 üzenetére
Köszönöm!
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #7854 üzenetére
Most 36-ra hűlt. Vannak fázisok, amikor fel megy, aztán vissza, gondolom szabályoz valamit a töltő is a leírás szerint.
-
veterán
válasz Jack Oneill #7854 üzenetére
Teljesen normális, sőt...
-
legenda
válasz Jack Oneill #7855 üzenetére
Figyel és szabályoz a töltés, ezzel a kóddal ellenőrizheted direktben: *#*#2846579#*#* -> 6
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
adamsauvage
aktív tag
válasz Jack Oneill #7876 üzenetére
tesomnak vettem ajandekba egy p30 prot es maga a telefon nem tetszik viszont a rendszere igen, ezzel parosul az hogy a mate 20 pro meg kinezetre is tetszik, hardver nagyjabol ugyanolyan mint az s10+ban, uzemidot azt hallottam hogy sokkal jobb mint barmi mas
es nekem tetszik a notch is foleg iphone x es xs utan[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro / Macbook Pro
-
csodacsoki
tag
válasz Jack Oneill #7893 üzenetére
Video lag fix-ről semmi hír, félek ez így is marad. Ez így számomra csalódás, lehet 1-2 hét múlva el is adom.
-
csodacsoki
tag
válasz Jack Oneill #7896 üzenetére
4k 30fps illetve FullHD 60fps elegge akad illetve szetesik a kep. FullHD 30fps mar oke de egy ilyen keszulektol tobbet vartam.
-
Remiel
őstag
válasz Jack Oneill #7921 üzenetére
köszönöm
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
dani971207
kezdő
válasz Jack Oneill #8012 üzenetére
Igen gesztust használok, ha szóközt nyomok akkor ez lehet a hiba? Baromi idegesítő...
-
spartan44
tag
válasz Jack Oneill #8018 üzenetére
+1
Akkor ezek szerint nem csak engem dobál ki.
(Ráadásul én nem is Swiftkey-t használok, hanem Gboard-ot.)Nekem meg egyébként a Magazin feloldás nem akar megint frissülni. Jó néhány héttel ezelőtt csinálta már, aztán egyszer csak jó lett, most megint "Nincsenek képek vagy szövegfrissítések a Magazin feloldáshoz", már több, mint 3 napja. Ráadásul úgy, hogy előtte vagy 2 hétig nem töröltem ki egy borítót sem.
Úgyhogy már kezdem unni, dobok is egy levelet erről a Huawei-nek. -
dani971207
kezdő
válasz Jack Oneill #8018 üzenetére
Bízzunk benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok