Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhonin
senior tag
válasz Műszakis #8227 üzenetére
Akkuhasználatról is dobj be egy képet légy szíves ha még tudsz.
AOD on/off? Szerintem amúgy elég sokat zabál, nálam kb. az akssiból saccra 10-15%-ot simán kiharapott.
1500-2000 ébresztést csinált 1 ciklus alatt Gsam batteryvel monitorozva.
Bár lehet, hogy valami be volt/van ragadva mivel külső AOD progi is volt feltelepítve igaz el lett távolítva, de ki tudja milyen anomáliákat okozott, hogy korábban fent volt.Mások szerint ennyit nem kellene számítania, emiatt gondolom, hogy nálam nem volt ok ezzel kapcsolatban valami.
Amúgy 2 teljes nap használattal kb. 6 órás kijelzőidő jön össze fele/fele mobilnet/wifi és automatán váltogat.
Auto fényerő mellett. Jó lenne ha el tudnám ezt érni amit te. -
Kavinton75
senior tag
válasz Műszakis #8227 üzenetére
Nem rossz, de nekem mindig be van kapcsolva a:
- bluetooth
- 4G mobiladat
- NFC
- Wifi
- Always on display
- GPSNem akarok semmit sem kapcsolgatni, mert pont, amikor kellene, akkor nem megy
Ezekkel együtt nekem teljesen megfelel és 2 napot szépen elmegy.
Elég sok alkalmazást letiltottam a háttérben, de még nem végeztemTovábbi termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
rhonin
senior tag
válasz Műszakis #8236 üzenetére
Ezek mennek nálam is automatán + messenger lite + hangouts, youtube.
Gmail helyett Aquamailt használok beérkezett üzenetekre push e-mail van beállítva. éjszaka off.
Chrome helyett pedig a Samu browsert.Nálam a memória fele mindig elérhető. Ilyen problémám még nem volt. Egy cache törlést lehet, hogy megejtek majd valamikor mert még soha nem küldtem rá.
Lehet, hogy az is dob a latban nálad, hogy hotspotról kapod a netet és nem mobilneten jön.
Bár más is linkelt már ilyen 10 órás képernyőidőket.... -
legenda
válasz Műszakis #10531 üzenetére
Szia,
Többször is volt már szó róla, általános Oreo probléma, a Pixel és Nexus telefonoknál vették észre először: Link
Nem mindenkinél és/vagy nem mindig jelentkezik, mert bizonyos esetekben csak meghatározott üzenetküldő alkalmazások generálják a hibát, mint például a cikkben is írt WhatsApp és társai.
Én például sosem tapasztaltam még, bár nem is használok kapcsolódó alkalmazásokat, de korábban többen is írták, hogy használnak ezt vagy azt és mégsem találkoztak még a dolggal, mások meg igen, szóval elég összetett, biztos több tényező függvénye.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Műszakis #16454 üzenetére
Szia,
Csak újraindítás esetén, ha más nem változott, akkor normális esetben nem kell újra beállítani.
Ha másik SIM kártyát teszel be - vagy kétkártyásnál ha azokat felcseréled - és az általad elvárt állapot eltér a szolgáltató révén az előfizetésen eszközölt alapbeállítástól, akkor viszont muszáj, mert a készülékek első alkalommal a SIM kártyáról olvassák le a beállítandó állapotot.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Műszakis #16456 üzenetére
Azt lenne érdemes tudni, hogy mi az előfizetésen az alapbeállítás, amit a SIM kártya közvetít a készülék irányába.
Nem küldi és azt szeretnéd, hogy küldje, vagy fordítva?
Régebben volt olyan, hogy a telefonon csak akkor lehetett módosítani a hívószám küldését vagy nem küldését, ha az az előfizetésen alapértelmezetten tiltva volt, de ez - szolgáltató függvényében - változott azóta.
Melyik szolgáltatónál vagy?
Az online felületen vagy az alkalmazásban is ránézhetsz, hogy mi van alapértelmezetten beállítva.
Nekem alapértelmezetten tiltva van az előfizetésen a hívószám küldése ([kép]), de ha a telefonon módosítom, hogy küldje, akkor utána bárhányszor indítom újra a telefont, nem változik és mindig küldi.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Aryon87
félisten
válasz Műszakis #17433 üzenetére
At fog valtani es a mobilnetet offolja addig. A wifi+ mellett a mobilnet is aktiv, ha a rendszer ugy iteli meg, hogy kell a kraft egy letolteshez pl.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Sógi
addikt
válasz Műszakis #24428 üzenetére
Hello, én sem tudtam először belépni recovery menübe, de jó sokáig tartani kell még a logó után is, aztán bejön..Bár most esik le a gyári visszaállítás sztem a "wipe partitiont" is törli...
Hard reset nélkül tettem fel a frissítést, kipróbálom, hogy működik, kíváncsi leszek[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
válasz Műszakis #24741 üzenetére
Hát irigyellek. 9es frissítés után 1 hétig volt jó, akkor hozta a 7 óra Sot-ot, azóta jó ha megvan a 4 óra. Hétvégén otthon, csak wifin max 5 óra jön össze. Felraktam aksi figyelő alkalmazást, semmi nem szívja. Ez így nagyon gyenge. Ez volt az első Huaweiem de az utolsó is, nem ér ennyit, túl van hypeolva a kamera miatt ( az se nagy durranás szerkesztés nélkül szerintem).
1 éves a készülék, gyakorlatilag boldog lehetek ha 100ért megvenné valaki.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
bollizolee
tag
válasz Műszakis #25851 üzenetére
Nekem ugyan ez a problémám. Csak én azt vettem észre hogy a töltő része szarakodik nem a kábel. Hetek óta nem akar gyári kábellel szuper tölteni. Nekem el vissza ugrál sima töltés és gyors töltés között. Próbáltam másik töltőt gyári kábellel, ami tudja a gyors töltést ott semmi probléma sincs simán működik. És igen ki van tísztítva a csatlakozó. Másik kábellel nem is csinál semmit a töltő, ha ugyan azt a nem gyári kábelt át dugom a másik gyors töltőbe akkor tökéletesen tölti a telefont gyors módban.
-
GEIL
addikt
válasz Műszakis #27201 üzenetére
Este már ott voltam hogy kattintok és települ "vissza" a 8.0.......Hisuit-tal.......viszont a szuperlassítós 960 fps videó hiányozna....
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
wwhy
veterán
válasz Műszakis #27209 üzenetére
pl QR kódot szerettem volna beolvasni egyszerűen képtelen volt rá fókuszálni,
ez érdekes, mert napi szinten több QR-t olvasok be 9 alatt, és monitorról a legtöbbet, sose volt hiba.[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Kiskutya
veterán
válasz Műszakis #31470 üzenetére
Köszi az infót. Lassan nekem is muszáj lesz a csere azért nen egy mai darab a mate 10 pro. Én úgy szeretném cserélni hogy érezzem a prémium érzést minden téren mint amikor ezt vettem. Szerintem a mai napig az egyik legszebb telefon. Majd nézelődök de van egy olyan érzésem hogy az évbe még marad főleg hogy a biztonsági frissítés is aránylag friss ami most jött rá.
hmm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs