- Asszociációs játék. :)
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz Viper26 #7977 üzenetére
Meg se lepodok ezen. Mar nem foglalkozom vele, hadd kezizzenek a Samura.
En megkaptam a Mateval amit akartam, "öröm es bodottá" van
Faceen a fotosban ertelmesebb visszajelzesek vannak mint ottXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Buckey
őstag
válasz Viper26 #7854 üzenetére
A 125-ös szoftvernél én is nyűglődtem a Tesla unread Novával. De a Smart launcherrel is ugyan ez volt a jelenség, így maradtam a gyárin.
Pedig mindent engedélyeztem, lelakatoltam, de egy idő után már nem rakta ki a kis számokat. Azt mondjuk nem próbáltam, hogy a gyári launchernál letiltom a jelvények jelzéseit, vagy esetleg az egész gyári launchert. De most az újnál majd megpróbálok okoskodni, hátha.
De már megszoktam ezt a gyárit is. -
-
zoleeno1
veterán
válasz Viper26 #7581 üzenetére
Az oldalsó gombokat kicsit szokni kell vele, valamint nekem lejött az "X" a feliratból, így leszedtem a többit is Külön jó, így nem kidomborodik, hanem olyan, mintha bele lenne marva a felirat az anyagba Egyenlőre nem is kopik.
Ez a Mofi van még úton, barnában, ezt is dicsérik: [link]
(#7582) hacki87: tényleg, köszi!
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
legenda
válasz Viper26 #6922 üzenetére
Nekem elég volt az okosórához tartozó alkalmazást védetté tenni, abban van opció a bluetooth bekapcsolása vonatkozásában - ahol írja is, hogy ha kikapcsolom azt a funkciót, akkor deaktiválja az értesítéseket -, úgy működik lezárt, készenlétben lévő telefonnál is.
deka10: Akár gyökeresen is kiiktatható,
Beállítások -> Biztonság és adatvédelem -> Képernyőzár és jelszavak -> Magazin feloldás -> Előfizetések -> Letöltve: Itt törlöd a képeket, alább az előfizetésekről pedig leiratkozol a jelölések eltávolításávalspanyoll: Az OTP-s alkalmazást passzolom, de nekem a K&H-s tud gyorsfizetést is, úgy nem kell elindítani az alkalmazást, hanem 5000 Ft-ig anélkül is lehet fizetni. (Nem használom, kikapcsoltam, magam engedélyezek minden fizetést.)
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Viper26 #6699 üzenetére
Akkor a korábban írtak:
10 napja vettem egy új kétkártyást, az egykártyást meg elvitték 5 napja.
Eszembe nem jutna jelenleg bármilyen más típusra váltani, de nem is találnék ilyet az aktuális csúcstelefonok között, hogy megy 48 órája, folyamatos 4G(+), több alkalmazás és folyamat szinkronizál (időjárás, naptár, két e-mail fiók...stb.), használgattam is valamennyit, 1 óra kijelző van benne, kis telefonálás és netezés, frissült tegnap néhány alkalmazás a Play áruházban is, és még 20% sem hiányzik az akkumulátorból, illetve az utolsó kép feltöltésekor váltott le 80%-ra:Hétköznap jobban használom persze, meg akkor bekapcsolva a második SIM kártya is, de péntektől hétfő reggelig nyugi(bb) van.
[ Szerkesztve ]
-
TheMrCappie
újonc
-
legenda
válasz Viper26 #4221 üzenetére
Pedig akkor kellene, hogy működjön.
Esetleg próbáld ki másik SIM-mel, a jelenlegi mindkettőt helyettesítheted másikkal, ha valamelyik kártyád okozza, úgy kibukhat a dolog, nylacika esetében csak a SIM csere után oldódott meg a probléma, hiába próbált ki előtte mindent.[ Szerkesztve ]
-
impact2
tag
válasz Viper26 #4221 üzenetére
Nálam Telenor és Voda megy benne.
Alap a Telenor net, amikor a céges (Voda) jön bejövő hívás és felveszem akkor a mobilnet automatán átvált a Voda hálózatára és nincs vele probléma, majd a beszélgetés végén visszakapcsolja a Telenoros netet. A netelérés hívások közben és a kétkártyás 4G van bekapcsolva, valamint a mobiladat mindig aktív és az LTE nagy sebességű mód is.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Viper26 #4217 üzenetére
A Telenor miatt ha 3G-re van jelenleg korlátozva az adat (is, meg a hang is azon megy), akkor az elvileg okozhat ilyen problémát a nem aktív kétkártyás telefonoknál a másik foglalat aktiválásával (mert oda is kell a 3G a hangnak), bár ezt csak elméletben futottam most végig.
Ha 3G korlátozás van a Telenoros SIM-en, akkor egy próba erejéig felengedheted 4G-re, illetve szintén egy teszt erejéig megnézheted a Telekomos SIM-en a 4G adattal alapértelmezetten, hogy fordítva működik vagy sem.
Amennyiben mind a két SIM felmehetne a 4G-re és nem csak a Telekomos, úgy a korábban írt Cat 16/18 LTE nagysebességű módot kellene kikapcsolni, úgy párhuzamosan is mehetne akár, ha amúgy minden beállítás...stb. rendben van.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Viper26 #4214 üzenetére
Azonos, vagy eltérő szolgáltatós a két SIM?
Beállítás tekintetében egyrészt amiket írtál, hogy az alapértelmezett SIM legyen kiválasztva, a hozzáférési pont is ahhoz legyen beállítva és aktiválva, illetve ha két SIM-en párhuzamosan kell net, akkor a Cat 16/18 LTE nagysebességű mód legyen kikapcsolva. (4G-nél)[ Szerkesztve ]
-
thebeegee
tag
válasz Viper26 #3994 üzenetére
Mivel a #3982 nekem címződött, és te arra a hozzászólásra válaszolva helyeselted, így jóhogy magamra vettem. Mindegy. Mivel sokak szemét szúrja a kameraösszehasonlítás, így ráhagytam. Viszont engem pont a kamera rész érdekel a mobilban, azért is látogattam eddig ezt a fórumot, mert másban mindenben kiválónak tartom a telefont, a kamera sem rossz, kis állítgatás, csiszolgatás kell csak, illetve a gyengeségeit ismerni kell és úgy kell fotózni. (ha lát egy monitort a képen, akkor nagyon sárga lesz a kép, illetve az auto hdr hiánya miatt néhány képet utólag szerkeszteni kell). Ezekkel együtt lehet élni szerintem. A fotózáshoz venni kell egy rendes fényképezőt választ is értem, de rengeteg olyan helyzet van az életben (baráti összejövetelek, gyerekkel ez-az), hogy a fényképező épp nincs nálam, de a telefon igen, és én éppen ezért vettem ilyen drága készüléket, mert a mobilon egyébként nem játszom, tehát egy 60-80 ezres kategória is elég lehetett volna, de azokba nem tesznek jó kamerákat. Szerencsére ez annál a kategóriánál sokkal jobb képeket csinál, inkább a fotós résznél azzal van csak gondom - mint ahogy szerintem sokunknak - hogy bakizgat néha a kamera, a mai összehasonlításaim a Note8-cal pedig azért születtek, hogy az sem tökéletes - mobilos keretek között -, így már a hibái sem zavarnak annyira.
-
zebede
őstag
válasz Viper26 #3990 üzenetére
Legszebb volt, minap mikor az egyik kollega csak azért csinált egy (még egy?) reget [link] hogy mégjobban beleállhasson a kamera vitába.
Aztán mikor négy hozzászóláson belül megbukott, [link] mert ráköszönt valakire az meg visszaírt hogy mit akar egy órás reggel [link] , gyorsan el is tűnt...
Így zajlik ez.
[ Szerkesztve ]
-
thebeegee
tag
válasz Viper26 #3990 üzenetére
Mate 10 tulaj vagyok, valószínűleg fogást keresek rajta... Aha. Egy 4000 hozzászólásos fórumon meg hagy legyen már 1000 hozzászólás a kameráról. Kezdtek itt átmenni balerinába. El is hagytam a fórumot, sajnos én sem látom semmi értelmét ezt olvasgatni, hogy egy Telefon fórumon valaki felrak Telefonnal kapcsolatos képeket, összehasonlításokat, majd jön rá legalább 5 másik hozzászólás, hogy ez már lerágott csont, fogást keresnek a telefonon, kötekedni jönnek ide, stb. Akkor minek a fórum? Szánalmas, ja nem is:
S Z Á N A L M A S -
legenda
válasz Viper26 #3537 üzenetére
Pont az imént olvastam az iPhone OFF topikban panaszt, hogy lehalkított telefonon maximum hangerőn bömböl a Viber értesítése üzenet érkezésekor.
Az iOS nem annyira szabható személyre értesítések terén, bár ettől ott sem normális, de ha már Androidon is annyira erőszakos...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nagyúr
válasz Viper26 #3357 üzenetére
Jó ez a szelfibot/álvány kombó, csak keveset használnám, sajnálom rá még ezt a kevés pénzt is De amit vettél az patent, elolvastam a tesztet róla
"Tsebacsi! Mi pedig szeressük tovább!"
Azon vagyok! Bejön nagyon, az S7E már idegesített a kijelző kerekítés miatt, és merült mint egy kő. Ez nem nagyon akar A kamera meg bőven jó, azt hinném, hogy a samum jobb volt, de nem.
[ Szerkesztve ]
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
zoleeno1
veterán
válasz Viper26 #3234 üzenetére
Az engem se
Ez a kamera minden egyes telonal orok vita marad, kezd unalmas lenni... Nem ertem mit várnak egyes emberek egy telefontol, ekkora lencsetol. Egyikben az a jobb, masikban a masik. Azt kell venni, amelyik szimpatikusabb. Mint irtam, nekem ez boven eleg, nem tervezek fotokiallitast nyitni... Peace
Honor Magic5 Pro
-
Aryon87
félisten
-
nagyúr
válasz Viper26 #2206 üzenetére
Gearbest-en láttam meg. Nézegettem milyen lehetőségek vannak noise cancellinges fülesre type-c usb-vel és más oldalon is ajánlott volt. Csak nem tudom kompatibilis-e.
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
zoleeno1
veterán
válasz Viper26 #1763 üzenetére
En is, egyenlore a gyari toltovel, ami tenyleg kegyetlen gyors... De amint megjon az atalakito, rogton a jo oreg 0.7A-es samu toltovel fogom, mert vallom, hogy az akkunak ez nem jo, hogy allat modjara toljuk bele a kraftot A kicsivel meg felteszem ejjel es reggelre boven feltolti. Csak elfelejtettem, h ez type-c, a régi nem jo, kellett atalakito. Bangoodrol rendeltem 2 blitzwolfot, bizom abban a markaban, az osszes kabelem, autos toltom toluk van, nagyon minosegi.
Honor Magic5 Pro
-
freemanone
addikt
válasz Viper26 #1544 üzenetére
Áhh! Köszi szépen!
Az első hiányzott, a "special access" menu felett valamiért eddig átsiklottam.... be is tettem 1-2 appot.
Így minden meg is van ami nekem must have, ez volt a puzzle utolsó darabja, minden más csak extra.
Nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal![ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz Viper26 #1259 üzenetére
jó ez a kamera, akárki akármit mond
Ha valaki mást is érdekel, van már Nillkin 9H+ üveg a pro-ra is
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
freemanone
addikt
válasz Viper26 #1147 üzenetére
Első gondodra ha rájösz engem is érdekel, péntek óta próbálom az AdGuard-ot életben tartani, de mindig kilövi és változó hogy meddig hagyja futni. Van amikor egész nap tökéletes, van amikor 10p után off.
Eltüntetésre app van csak: [link](#1151) zoleeno1: Csak akkor látod ha van olyan alkalmazásod, ami háttérben futó service-t futtat. Így néz ki amúgy: [link]
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
-
zoleeno1
veterán
Nagyon kevés kiegészítő van még hozzá ahogy látom, de már több mint pár napja. Beindul ez szépen lassan.
Én most ezen gondolkozom: Aluminum Metal Bumper + Brushed Back Hard Case(#517) ADAM1337: köszi, akkor el is dőlt
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest