- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Jól sejtem, hogy nincs olyan lehetőség, miszerint fotózásnál ha ment raw-t akkor ne mentsen jpeget is? Fölösleges, úgyis kukázom csak.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Wilika
aktív tag
válasz
molacika91 #6964 üzenetére
Lehet, hogy termináltól is függ, mert tegnap sikerült 180-at fizetnem és semmit nem kért.
mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
nylacika
aktív tag
Lenne egy banális kérdésem... Bluetooth-on csatlakoztatott eszközt hozzá lehet utólag adni megbízható eszközként? Sehol sem találok ilyen beállítási lehetőséget...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
válasz
NASATech #6995 üzenetére
Kár volt szétszedetni a telefont, mert nem azzal lesz a gond, de ezt nagyjából igazolta is, hogy az alaplap cseréje sem jelentett megoldást.
Szerintem ha beletennéd a telefonodba az én Telekom + Vodafone SIM kártyáimat - vagy bárki másét, akinél megfelelően működik bármilyen két SIM kártya - nálad sem lenne probléma, a te két SIM kártyád viszont másik, azonos típusú készülékben is gondot okozna.
A WCDMA és UMTS is 3G mód, ezekre a kétkártyás 4G funkció nem lehetne kihatással, ellentétben az internetelérés hívások közben funkcióval, ami a 2. SIM-et kifejezetten érinti.
A hozzáférési pontoknál nem az értékek módosítására gondoltam, azok alapban jók, viszont érdemes megnézni - pláne a második SIM kártyánál -, hogy automatikusan aktiválódott fixre, vagy sem, az APN neve előtt a kék körben fehér a pötty, vagy nem: Link, Link
Ha minden beállítás stimmel, akkor korrekt SIM kártyákkal nem lehet gond, de ez sajnos nem csak azt jelenti, hogy fizikálisan okés a SIM kártya, hanem az ahhoz tartozó profil is rendben legyen a szolgáltatónál, mert ha azzal probléma van, akkor még a SIM kártyát is hiába cserélik, a gond megmarad (és ez úgy is megnyilvánulhat, hogy nem minden készüléknél jelentkezik, például régebbieknél nem).
Feltétlenül próbáld ki idegen SIM kártyákkal, lehetőleg úgy is, hogy a te két SIM kártyádhoz külön-külön is társítasz nem sajátot, így kiszűrhető, hogy ha a tiéd problémás, akkor melyik.
A flottát nem véletlenül kérdeztem, az a SIM kártya duplán hibalehetőség.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
NASATech
csendes tag
Kérdéseidre a válasz:
Másik SIM kártyával nem próbáltad, csak adott kettőt felcserélve?
V: Csak az adott kettőt felcserélve, holnap tudom tesztelni másik T-s kártyával.
A Voda kártya lett már cserélve ami kb 1 hétre, a következő restartig oldotta meg csak a problémám. Utána újból ugyan az a hiba fogadott. Tehát elvben nem a sim kártya volt a ludas.Valamelyik SIM flottás?
V: Igen, a T-s. Lehet, hogy a kártya is régi már.Az értesítési sávon egyszerre csak egy adatkapcsolatot jelez ki - ott az alapértelmezett csak akkor változhat, ha manuálisan változtatva van -, de itt mit ír, amikor problémát látsz:
Beállítások -> Rendszer -> A telefon névjegye -> Állapot -> Hálózat -> 1. SIM és 2. SIM résznél, ott kijelzi, hogy kapcsolódott a 4G vagy más hálózatra?
V: Igen, kapcsolódott. Voda WCDMA Telekom pedig UMTS-en. Itt az a baj, hogy ha az 1-es SIM-en elszáll az adatkapcsolat, akkor ugyebár nem jelzi ki a kapcsolat típusát a térerő ikon felett, ekkor a 2-es SIM-en sem jelzi és ezáltal nincs egyáltalán mobilnet. Ha viszont a DualSim4g be van kapcsolva, akkor ugyan ez a felállás, annyi különbséggel, hogy a 2-es SIM-ről megy az adat, de a kapcsolat sebessége oda sem íródik ki, úgy ahogy az előző opcióban sem. Ha viszont, a SIM2 a default akkor kiírja, az adatkapcsolat típusát a térerő fölé. Ezért volt fájóan meglepő, hogy míg hó végén a voda 0kb-ot vitt addig a Tkom meg 1-1,5gb-ot.A hozzáférési pontokat bepöttyözted manuálisan, vagy úgy vannak, ahogy a SIM kártya alapján a rendszer betöltötte?
V: Default minden. A vodafone beállításokat ellenőriztettem, és azok jók voltak. Bár már hoztam létre újat kézzel, ugyan azokkal a beállításokkal, de semmi változás.
A T beállításaival nem foglalkoztam még lévén, hogy az mindig is működött.Az LTE nagy sebességű mód be-, vagy kikapcsolt állapotban van?
V: Mindegy, hogy be vagy ki van e kapcsolva, a hibán nem változtatott. Huawei ÜF azt mondta kapcsoljam ki de nem történt javulás.
Ma mentem vissza a szervizbe. Hátlap és alaplap csere volt. Még ott a helyszínen leteszteltem és nem változott semmi. Mutattam az ügyintézőnek is és végül abban maradtunk, hogy elhozom és írok a Mo-i Huaweinek.[ Szerkesztve ]
ntch
-
válasz
NASATech #6993 üzenetére
Pont azért írtam, illetve kérdeztem, mert a C takar sok régiót (a 432 a miénk), bár ideális esetben nincs jelentősége.
Nálad valami nem kerek akkor.
Másik SIM kártyával nem próbáltad, csak adott kettőt felcserélve?
Valamelyik SIM flottás?
Az értesítési sávon egyszerre csak egy adatkapcsolatot jelez ki - ott az alapértelmezett csak akkor változhat, ha manuálisan változtatva van -, de itt mit ír, amikor problémát látsz:
Beállítások -> Rendszer -> A telefon névjegye -> Állapot -> Hálózat -> 1. SIM és 2. SIM résznél, ott kijelzi, hogy kapcsolódott a 4G vagy más hálózatra?
A hozzáférési pontokat bepöttyözted manuálisan, vagy úgy vannak, ahogy a SIM kártya alapján a rendszer betöltötte?
Az LTE nagy sebességű mód be-, vagy kikapcsolt állapotban van?[ Szerkesztve ]
-
NASATech
csendes tag
Szia,
Én is pont ebben a kombinációban használom. Voda + Telekom. Mindkét kártya HU.
A "C" jelölést pedig onnan kapta szerintem, hogy BLA-L29 8.0.0.129(C432)-es update van rajta.Ha beírom a SIM1 pint akkor felcsatlakozik hálózatra és van adatkapcsolat. Ha utána beírom a SIM2 pin-t akkor levágja az 1-es SIM kártya adatkapcsolatát és onnantól kezdve nem hajlandó működni. Csak akkor működik, ha a dual sim 4g be van kapcsolva, de ebben az esetben is csak a 2-es simet hajlandó használni adatra.
ntch
-
válasz
#04441088 #6991 üzenetére
Szia,
A VoLTE nem mindenhol tökéletes még az országban, többen is kikapcsolták - más telefonokon is -, mert problémákat tapasztaltak, de folyamatosan reszeli a szolgáltató, csak kialakul lassan az ország minden részén.
Én még nem tapasztaltam problémát, ahol eddig megfordultam, de engem is hívott már ismerős úgy, hogy problémás volt a hang, kikapcsolta a VoLTE funkciót az iPhone-ján és felhívott újra azonos helyről, úgy már nem volt gond.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali!
Egyre gyakoribb nálam, hogyha beszélek valakivel, miközben én rendesen hallom az illetőt, ő arra panaszkodik, hogy akadozik a hangom.
Ez mitől lehet?
Térerő van. SIM-el nincs gond. VoLTE be van kapcsolva, illetve a HD Hívás dolog is.
És teljesen mindegy, hogy hol vagyok, akár város, akár falu, illetve az is, hogy az adott partner hol tartózkodik, milyen telefonja van, mert minden esetben előjön az adott probléma. -
válasz
NASATech #6989 üzenetére
Szia,
Én Telekom + Vodafone előfizetéshez tartozó SIM kártyákat használok és nincs probléma.
Támpontot adhatna, hogy nálad milyen szolgáltatós SIM kártyákról van szó, már ha HU szolgáltatókról van szó, mert a "C" jelölés mást is sejtethet.
Szolgáltatós hálózati regisztrációs probléma esetén érdemes mindig úgy indítani a telefont, hogy az alapértelmezett adatkapcsolattal rendelkező SIM kártya legyen csak aktív, a másik legyen kikapcsolva, majd ha az elsődleges SIM kártyát regisztrálta a hálózatra a szolgáltató és létrejött az adatkapcsolat, akkor bekapcsolni a másikat.[ Szerkesztve ]
-
NASATech
csendes tag
Sziasztok,
Az alábbi problémával találkozott már valaki Huawei Mate 10 pro DualSim (BLA-L29C) esetében?
Hibajelenség:
Alapesetben a SIM1-en van adatkapcsolat.
-> Ha újraindul a telefon akkor megszűnik az adatkapcsolat a SIM1 slotban lévő kártyán.
-> Ha a dual sim 4g be van kapcsolva, akkor van adatkapcsolat de csak a SIM2 kártyán.
innentől kezdve a telefon nem hajlandó a SIM1 adatkapcsolatot használni.és ez mind független attól, hogy melyik a default adatkártya illetve, hogy melyik kártya melyik slotban van.
Előre is köszi!
Üdv,
ntch
-
Kerio
őstag
Én az ACR-t egy hónapja használom. Bluetooth fülessel is működik. Egyedül a beszéd közbeni átkapcsolást nem szereti, vagyis ha beszéd közben átváltasz fülesre vagy fülesről telóra
A Beállításokat a következőképp kellett módosítani:Audio forrás (MIC)
Felvétel formátuma (M4A)
Kimenő hívás felvételének késleltetése: 1
Bejövő hívás felvételének késleltetése: 0
Felvétel Bluetooth-on: bekapcsolva
Zajcsökkentés (Alapértelmezett)
Bluetooth hangforrás (Automatikus)Telefon beállítás:
Beállítások/Akkumulátor/Indítás/ACR mellett kikapcs. Vagyis kézi kezelésre van kapcsolva ilyenkor. Így nem lövi ki automatikusan energiatakarékosság miatt.Semmilyen más hangrögzítő program ne legyen aktív.
[ Szerkesztve ]
-
Pongi1975
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #6980 üzenetére
Ez alapján csináltam. A mínősége kíváló, még bt fülessel is.
-
Pongi1975
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #6975 üzenetére
-
bébi67
aktív tag
Bocsánat, nem mindig indul el, storno az előző hozzászólásom.
-
bébi67
aktív tag
-
zozzzzzzzzzz
tag
Köszönöm, akkor lehet hétvégén megcsinálom.
Ha lenne normális alternatíva a hívásrögzítésre akkor nem érdekelne a dolog, viszont az összes ilyen app nagyon hektikusan működik, ha működik. Vagy nagyon szar a minőség ...
[ Szerkesztve ]
-
Pongi1975
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #6972 üzenetére
Igen működik az OTA, és igen újra kell rakni az appot frissítés után.
-
ivatti10
aktív tag
válasz
zozzzzzzzzzz #6972 üzenetére
OTA csak gyári recoveryvel működik, a root önmagában nem akadály. Tudomásom szerint.
ZTE nubia Z60 Ultra
-
Z.É.T.
őstag
Egy kis érdekesség:
"Rengetegen kérdezitek, hogy milyen eszközökkel forgatunk.
A videóban nem tudjuk túl részletesen bemutatni az eszközparkot, de íme a részletes infók:Nóri eszközei:
- telefon: Samsung Galaxy Note 8
http://www.samsung.com/hu/ses/retail....
- Stabilizátor a mobiltelefonhoz: DJI Osmo Mobile: http://www.duplitec.hu/info.html#cont...
- drón: DJI Spark : http://www.duplitec.hu/products.html#...
- kis kamera: GoPro Hero 4
- mikrofon a GoPro-n: Senheiser MKE 2 elements :https://hu-hu.sennheiser.com/kulso-vi...Pali eszközei:
- kamera: Fuji X-T2 :https://www.fujifilm.eu/hu/termekek/d...-mikrofon a kamerán: Senheiser MKE 440 https://hu-hu.sennheiser.com/mke-440
- telefon: Huawei Mate 10 Pro https://consumer.huawei.com/hu/phones...
- drónok: DJI Mavic Pro és DJI Spark
http://www.duplitec.hu/products.html#...- szemüveg a drónhoz: DJI
http://www.duplitec.hu/products.html#...- Instant fényképezőgépek: Fuji Instax :https://www.fujifilm.eu/hu/termekek/i...
Vágóprogram: Final Cut Pro"
[ Szerkesztve ]
-
Risard
aktív tag
Üdv! Valaki váltott itt note 8 ról? És a telenoros gond már megoldódott? Vagy még nem jött ki rá frissítés?
-
molacika91
tag
Köszi, ezt nem tudtam, 100k fölött még nem fizettem telefonnal.
-
-
M_Toni
csendes tag
Én telenoros kártyával használpm a mobilt. Az enyém egy kártyás készülék, és korlátlan netem van. Hello Data csonaggal. A nettel még sosem volt bajom. sem ebben a készülékben, sem máasikban. Viszont a Mate 10 Pro nálam is a topicban már oly sokszor említett egy hívás utáni, elérhetetlenség problémájával bír a telenor hállózatán.
-
Wilika
aktív tag
válasz
molacika91 #6937 üzenetére
100k huf-ig elég a kijelző feloldása. 100k felett a terminál kér kódot.
mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
Pongi1975
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #6947 üzenetére
A gyárit root nélkül sehogy nem tudod. A rootolást az ITT található megoldással csináltam, és az AI is működik.
-
theooracy
aktív tag
6950-re valaki? Egyszerűen, ha le van zárva a kijelző, semmiféle értesítést nem jelez ha messenger üzenet jön. (sem a lite-nél, sem a rendes messengernél...) Ha feloldom, ott a parancsikon mellett a szám, hogy hány üzenet jött.. De lezárva semmi. Se mobilnet, se wifi esetén... Mi a francot kellene beállítani. Már mindennel próbálkoztam...
-
theooracy
aktív tag
Üdv. Kikapcsolt kijelzőnél nem jelez a messenger, hogy üzenet jött. Ezt hol lehet beállítani, hogy jelezzen?
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
zozzzzzzzzzz #6947 üzenetére
na ez engem is érdekel
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
ForRedGlory #6938 üzenetére
Mondjuk akit érint az persze, hogy ezen pörög ...
Engem viszont jobban érdekelne az, hogy a gyári Call Recordert hogyan lehetne root nélkül felvarázsolni ....
Vagy ha mégsem akkor hogyan menjen a root, vagy melyik felvevő működik .... -
OldSonyES
tag
válasz
Én "telenor károsult" vagyok, emiatt (is) keveredtem a topicra, vitatkoznék veled, hogy csak ez a téma. Az tény, hogy sokan emiatt jöttek ide, de a probléma szervesen összefügg, csak a M10P készülék és a Telenor között áll fenn, hívás fogadás esetén, 4G hálózaton. Túl a morális latolgatáson, műszaki megközelítésből tárgyalja ezt a topic, amit nem érzek ördögtől valónak. Örülj, hogy Te nem jársz ebben a cipőben!
Amúgy a Telenor rákon kívül, megtudtam, hogy van pl. AOD és tök jó, sikerült a Gmail csengőhangomat beállítani, továbbá a kedvenceimet sorba rakni és ezek a kérdések nem csak az én kérdéseim voltak. Nem akarom ismételni magam, de köszönöm azon topic társak operatív visszajelzéseit, akik segítenek ezekben továbblépni.
Xiaomi 13 Pro
-
Spricccer
tag
Udv urak.
Type c hdmi kabel vasarlas elott allok. Wishen neztem olyat ami type cbol hdmit, type ct es usbt csinal. Tamogatja a mate 10 pro az ilyet?
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
szabcsab
csendes tag
válasz
spanyoll #6925 üzenetére
Nem kell a simple alkalmazást megnyitni!
A fizetés indítása előtt a telefont fel kell oldani, és ettől a pillanattól két perc áll rendelkezésedre, hogy a fizetést az érintéssel lebonyolítsd, természetesen bekapcsolt NFC-vel!
Ha ujjlenyomat olvasóval nyitod a telefont, akkor fizetési limit sincs![ Szerkesztve ]
-
telapobacsi
csendes tag
válasz
-
ForRedGlory
félisten
Ha már magadra vetted.
A Telenor gond nem a telefon gondja (valószínűleg, vagy legalábbis az eddigiek szerint), így valóban baromi unalmas, hogy az ember naponta 2x néz be, mert van napi ~200 hozzászólás, erre fel már megint a Telenor téma pörög, aminek a Telenor topicban kellene elsősorban.
Nem is nagyon írok ide, de attól még olvasom, hátha a telefonnal kapcsolatban látok valami értelmeset, viszont ami itt megy az kissé túlzás. Bezzeg a kamera gond esetében egyből jöttek a védőszentek, hogy abba kellene hagyni, mert nem a kamera a hibás.
Engem csak ez bosszant. (Nem neked szól, csak te találtál be).
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Viper26 #6922 üzenetére
Nekem elég volt az okosórához tartozó alkalmazást védetté tenni, abban van opció a bluetooth bekapcsolása vonatkozásában - ahol írja is, hogy ha kikapcsolom azt a funkciót, akkor deaktiválja az értesítéseket -, úgy működik lezárt, készenlétben lévő telefonnál is.
deka10: Akár gyökeresen is kiiktatható,
Beállítások -> Biztonság és adatvédelem -> Képernyőzár és jelszavak -> Magazin feloldás -> Előfizetések -> Letöltve: Itt törlöd a képeket, alább az előfizetésekről pedig leiratkozol a jelölések eltávolításávalspanyoll: Az OTP-s alkalmazást passzolom, de nekem a K&H-s tud gyorsfizetést is, úgy nem kell elindítani az alkalmazást, hanem 5000 Ft-ig anélkül is lehet fizetni. (Nem használom, kikapcsoltam, magam engedélyezek minden fizetést.)
[ Szerkesztve ]
-
AtiSnatch
aktív tag
-
spanyoll
addikt
Telefonos kártyás fizetésnél mindenképp meg kell nyitni a dedikált alkalmazást?
Otp-s vagyok, a simplet használom és ma ikeában kipróbáltam a telefonos fizetést(ahol ha balfaszkodok az önkiszolgáló kasszában akkor nem áll miattam a sor nagyon meg nem idegesítek eladót).
Mindenképp meg kell nyitni a simplet, vagy elég ha az nfc be van kapcsolva és odaérintem?
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Boss81
senior tag
-
deka10
senior tag
A magazin feloldást ki lehet kapcsolni valahogyan?
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
Viper26
nagyúr
Ki lehet kapcsolni, hogy spórolás címén ne lője ki a bluetooth-t a telefon?
Sokszor van, hogy akkor látok üzenetet, mail-t stb, ha feloldom a telefont.
iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
válasz
TheMrCappie #6911 üzenetére
Én is gondolkodtam korábban, hogy a másodlagos előfizetésem Telenoros legyen - az elsődleges a 20+ éves Telekomosom, az adott -, a Hello Data is képbe került, hogy a Telekomost visszább veszem adatforgalom tekintetében, de aztán osztottam és szoroztam, végül pedig arra jutottam, hogy ha drágább is valamennyivel a Telekomos korlátlan mobilnet, akkor is az kell inkább, másodlagosnak a Vodafone meg más miatt lett a Telenor helyett, de most duplán örülök ennek, külön a Mate 10 Pro miatt is.
miquci: Több oka is lehet, például a fejlettebb 4G+/LTE-A (Cat) modul, ami bár visszafelé kompatibilis, ennek megfelelően jól is működik a Telekom és a Vodafone adott hálózatán, de a Telenornál valamiért probléma van azzal.
A Telenoros problémát másik oldalról is vizsgálva; azonos hálózati mód, frekvencia és csatorna esetén sincs gond a többi szolgáltatónál, sőt, a Telenor hazai 4G hálózatán adott probléma külföldön sem áll fenn, ha a Telenoros SIM kártyával romaming történik más szolgáltató 4G hálózaton, így összességében nagyon úgy tűnik, hogy csak a hazai Telenor 4G hálózattal van gond.spanyoll: A Mate 9 tud 4G+/LTE-A funkciót, de "csak" Cat12-t, a Mate 10 Pro Cat18.
A G4 Cat6, de nem minden verzió 4G+/LTE-A képes.[ Szerkesztve ]
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
TheMrCappie #6904 üzenetére
Ha jól értem akkor a telenor kártyádon hívást nem fogadsz?
-
miquci
tag
válasz
TheMrCappie #6904 üzenetére
Köszönöm a tippet, és elég szomorú ez hogy ez a felsőkategóriás telefonnal ilyen gondok vannak.
-
Bilux
veterán
Telenorral nagy bajok vannak tegnap este óta szarakodik a hálózatuk. Telefonttól függetlenül.
Telenorosoknak nem lesz túl zökkenőmentes a tulajdonos váltás.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
A Cella készenlét akkor eszik sokat, ha problémás a térerő, vagy sokat van mozgásban a készülék és gyakran kell váltogatnia celláról cellára, de nem is annyira a százalékos érték számít, hanem annak a többihez viszonyított aránya, persze a használat függvényében.
Azt érdemes még megnézni, hogy mennyi volt a hálózatkeresési idő, mert ha nem volt ki- és bekpacsolgatva a készülék, illetve repülő módba téve és vissza, vagy bármi hasonló, amik miatt szükség lehet hálózatról lecsatlakozni, majd oda vissza és az érték mégis magas, akkor nem stimmel a dolog.
A Telefonkezelő több tényezőt figyel, a víruskereséstől kezdve mindent, amik ott feltüntetésre kerültek, mindennek stimmelnie kell, hogy 100%-ra értékelje:[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
Ma reggelre a Cella Készenlét 13% -ot merített le a telóból.
3G/2G módban van. Este megpróbálom 4G/3G/2G módban hagyni, hátha.
A telefonkezelő sosem mutat 100%-ot tisztítás/optimalizálás után.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
TheMrCappie
újonc
Már írtam korábban, én is Telekom-Telenor kombót használok. A Telenor a netes kártyám (Hello Data). Minden bekapcsolást vagy újraindítást úgy végzek, hogy előtte menüben a "Két-kártyás beállítások"-nál letiltom a Telekomos kártyát. Miután a telefon bootolt és a Telenor feljelentkezett a 4G hálózatra, újra engedélyezem a Telekomos kártyát is. Így működik a Telenor, egyébként tényleg nincs adatforgalom.
(Telenorral nem telefonálok, a másik hiba nem érint, illetve így nem is tapasztaltam)[ Szerkesztve ]
-
válasz
zoleeno1 #6902 üzenetére
Nála mondjuk ha egyáltalán nem volt mobilnet a Telenoros SIM kártyával, akkor az nem a tipikus Telnoros 4G probléma - amikor van 4G kapcsolat, de készenlétben nem vált át hívás beérkezésekor 3G/2G módba -, hanem valami más, ilyet viszont eddig nem nagyon írtak Telenor előfizetők.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Autós topik
- Politika
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest