- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
manoka
csendes tag
válasz
beyruth82 #4493 üzenetére
Oszinten belegondolva nem emlekszem, de eselyesnek tartom ezt, mivel csak messengeren tudok beszelni a barataimmal es egesz nap csipogok. Ezert is valtottam lg g5rol huaweire mert annak az akksija nem birta. 2akksi es tolto volt nalam mindennap kb az elso honap utan, es igy is volt, hogy kikapcsolt mire hazaertem.
-
Azt nem, főként JBL és Sony fülhallgatókat próbáltam, mert azok hangképe tetszik, mivel a mélyet külön preferálom.
Direkt megnéztem úgy is, hogy a telefont betettem a dzseki belső zsebébe és a nadrág első zsebébe is - mert leginkább ezeken a helyeken hurcolászom a telefont -, úgy sem volt probléma a kapcsolattal egyik fülessel sem.
Sokat hallgatok zenét a youtube-ról is, fagyással vagy más problémával nem találkoztam.
Az első firmware verzióval (*.115) volt youtube gond, hogy ha a messengerben bekapcsolt állapotban volt a chat-fejek és a youtube használata közben érkezett messenger üzenet, akkor összeakadt a két alkalmazás, de ezt azóta már javították, ha esetleg nem frissítetted még a telefon firmware verzióját, akkor érdemes megtenni emiatt is.beyruth82: Ráerőszakolom magam én is, aztán idővel kiderül, hogy kellően megszokom, vagy sem, eldöntik majd az előnyök és a hátrányok.
Szívem szerint, mindig csak zárt fejhallgatót használnék, de sokszor praktikusabb egy könnyen zsebre rakható füles.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Szia!
Én a napokban kapom meg (remélem) a rendelt fülesem, ez egy XIAOMI Noise Cancellation In-ear Type-C-s füles. [link]
A tesztek alapján meglepően jó, ki fog derülni hamarosan. Ha érdekel, szívesen megosztom itt a tapasztalatokat vele.*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
manoka
csendes tag
Meg egy kerdes. Most youtube
Nem hasznalom sokat, de neha ha olyanom van, meghallgatnek egy-ket zenet ami nincs fent spotifyn. viszont a telefon egyszeruen random kifagy yt kozben. Csak akkor ha az applikaciot hasznalom. Ha fb videokat nezek akkor jo. Ha messengerbol nyitok yt linket akkor is jo, bar nem engedelyeztem, hogy az alkalmazassal nyissa meg. Ilyen kifagyaskor, vagy nem is tudom, hogy nevezzem, egyszeruen kirak kezdokepernyore. Ujjlenyomtra nem reagal, elhuzni nem tudom a kepet, igy a kodot sem tudom beutni. Ujra kell inditanom, es utana mukodik. -
Szia,
A gyárilag hozzáadott fülhallgató valóban nem a legjobb minőséget nyújtja, illetve azt a kialakítást és működési módot sem szeretem, ezért én is kerestem C-s csatival jobbat, de nem találtam megfelelőt, így maradt az átalakító és a jól bevált jack csatis füles, még ha nem is annyira tetszik ez az átalakítósdi.
Kipróbáltam néhány BT fülest is - bár nem szeretem a hangot ilyen módon, vezeték nélkül továbbítani, hangosítással is foglalkozom és ez egyfajta rigolya nálam -, magasabb kategóriában találtam azért néhányat, amiknek kifejezetten tetszett a hangja is, a kapcsolattal sem volt gond még kisebb akadályokat beiktatva sem, ezért kezdek arra hajlani, hogy egy jobb BT füles lesz a vége.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
manoka
csendes tag
Sziasztok.
Kb negy hete nyuzom a kis szornyetegem. Eljott az ideje, hogy kerdezzek. Elore is bocsanat, ha valakit megbantok, vagy azt erzi s*ggh*lye vagyok minek vetten ezt a telefont.
Nos, engem valahol a belseje nem erdekel, igen szoke is vagyok. Olyan telefont akartam aminek birja az akksija, a mindennapi eroszakot. Ez birja. Facebook, messenger, messenger hivasok, spotify. Leginkabb erre hasznalom, tudom telefon, de pont arra hasznalom a legkevesebbet. Namarmost, minden tokeletes. Egy valamivel nem tudok kibekulni, a fulessel, es a hangzassal. Legnagyobb banatomra meg a szifon is veri amit ez a huawei fules nyujt. Utalom ezt a fajta fulest. Probaltam az atalakitoval az elozo jack-es fulest, de nem adja amire vagyom. Lenyultam uram bluetooth fuleset, fx- et felraktam. Ezzel oke, de en nem szeretem a bluetooth dolgokat. Az orajaval is csak baratkozok, tudtok ajanlani olyan fulest, ami nem horror arkategoria, jo a dugo, ne kelljen az atalakito, mert ormotlan, es adja az elvarhato minoseget?
Most elvagyok ezzel a bluetooth fulessel, de pl ha zsebre rakom a telot mar szakadozik... Minden segitseg erdekel.
Razer fulesek mindenhol out of stock igy az sajna kizarva, bar abban remenykedem. :/ -
-
válasz
molacika91 #4481 üzenetére
Szia,
Mate 9-nél nézegettem és alaposan hasonítgattam, de ennél a telefonnál már nem különösebben, mert a matematikát és a fizikát nehéz szoftveres felkonvertálással megerőszakolni, még ha bizonyos esetekben csalhat is a látszat.
A monokróm képeknél mehet a 20 MP, mivel ahhoz adott a 20 MP-es modul, de a színes 12 MP-es, azt nem akarom "'digitális nagyítás" gyanánt 20 MP-esre alakíttatni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
molacika91
tag
Sziasztok!
Ha egy témáról csináltok 12 és 20 megapixeles képeket is auto módban ti melyiket látjátok jobbnak?
A tesztben és itt a fórumon is olvastam, hogy jobb a 12 megapixel, de most egy elég sötét szobában nézegettem és mintha valamivel jobb lenne a 20 megapixeles kép. -
apezka
aktív tag
Jól tudom, hogy nincs beépítet hívás rögzítés funkció, vagy csak én nem tudtam elő csalni?
Előre is köszi a választ!A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
zebede
őstag
Tehát az adapteren keresztül tudod tölteni is a telefont PC mod közben?
Mert akkor mégis ilyet kell rendelnem a sima kábel helyett...Néhány játékot, ha időd engedi, kipróbálnál?
Meg word, excell esetleg?Esetleg nincs véletlenül TVGO-d?
Mert az még nagyon érdekelne hogy megy e PC Modban.A telefonra telepített programok, automatikusan megjelennek desktop modban is?
Filmhez, gondolom másik lejátszót kellene használnod pl. MX player.
Online nézed így a filmeket egyébként?[ Szerkesztve ]
-
válasz
stnorcy #4445 üzenetére
Nem találok alapban ilyen beállítási lehetőséget, bár eddig azért nem is kerestem, mert a legtöbb telefonon nem állítható, biztonsági okból kikapcsol egy idő után nyugiban, ellenkező esetben annyi lenne az akkumulátornak. (A fejlesztői beállításokat nem néztem.)
A wifi és a mobilnet esetén szabályozható külön, de a hotspot egyszerre használja a kettőt.[ Szerkesztve ]
-
-
Dave69
tag
válasz
pitimany #4462 üzenetére
vodafonnál 10 ezerft csomagba is benne van már az alapkészülék biztósitás. beázás rongálás törés vagy bármi más baja van 20 ezerforintért megcsinálják ha meg nem tudják kapsz egy új készüléket
ha lopásra is akarsz akkor már 690ft-tal drágább és 20 helyett 25ezret kell befizetni és kapsz egy új készüléket
s7 EDGE-m már volt ripityára zuzva és 20-asért kaptam újat
Az élet olyan, hogy mindig másképp történik minden, mint ahogy elgondolta előre az ember.
-
pitimany
tag
válasz
spawn21 #4459 üzenetére
Én is több, mint 20 éve használok mobilt és még egyiket sem törtem totálkárosra, ezért a valószínűsége növekszik, hogy egyszer fogom. Manapság olyan drágák a mobilok, hogy muszáj valahogy védeni őket, de a biztosítás sajnos irreálisan drága.
(Persze ha Te rendszeresen töröd, akkor lehet rentábilis is.) -
-
válasz
spawn21 #4450 üzenetére
Jogos, nem igazán van olyan fizikális védelem, ami kivétel nélkül kizár minden hibalehetőséget. (Mondom ezt úgy, hogy 20 éve mobilozok és sosem kötöttem még készülékre biztosítást, ahogy extra tokokat és fóliákat sem használok, de szerencsére nem is volt még ebből problémám, így viszont megspóroltam már egy új csúcskészülék árát, nekem ez a biztosításom.
.)
[ Szerkesztve ]
-
válasz
pitimany #4448 üzenetére
Igen én gyári tokot használok.A telefonon van egy kínából rendelt kijelzővédő is.A kettő együtt tökéletes védelmet nyújt. A gyári tok nagyon jól néz ki viszont az értesítési ledet nem látni a fedelétől. Én szinte mindig néma üzemmódban használom a telefont viszont honor band 3-at használok így az rezeg ha értesítésem érkezik és fel sem tünik a led hiánya.
-
pitimany
tag
válasz
zoleeno1 #4449 üzenetére
Köszi a választ!
A flip tokot én sem szeretem, körülményesen használható és erősen csökkenti az esztétikai élményt, ugyanakkor a szilikon tok csak a hátlapot és a keretet védi.
Én az alábbiakat néztem ki, esetleg használja valaki, valamelyiket?[ Módosította: #45553408 ]
-
zoleeno1
veterán
válasz
pitimany #4448 üzenetére
Nálam nillkin üveg van és nillkin szilikon tok. Milyen tapasztalatra vagy kíváncsi? A 9H üveg biztosan többet véd, mint a gyárilag rajta lévő fólia, de ez sem életbiztosítás, én is törtem már be kijelzőt úgy, hogy nillkin üveg volt rajta. Biztos, hogy sokkal minőségibb, mint a párszáz forintos vackok. A legbiztosabb megoldás az üveg+flip tok, az azért többet véd, mint egy sima szilikon. Én nagyon utálom a flip tokokt, szóval nálam szóba sem jöhet, de tuti többet véd, mint egy sima. Én most ilyet rendeltem, de még sok idő, mire ide ér: [link]
Honor Magic5 Pro
-
pitimany
tag
Sziasztok!
Holnap érkezik a Mate 10 pro, és szeretném hosszabb ideig használni, mint az eddigi Galaxy S8-at.
Okulva a fentebb írt - és sajnálatos - szilveszteri üvegtörésből, milyen tokot és kijelzővédőt ajánlotok a viszonylagos biztonság érdekében?
Nilkin szilikon tokot és Nilkin edzett üvegfóliát néztem ki, vagy gyári flip tokot, esetleg használ valaki ilyet, ha igen megosztaná a tapasztalatait? -
Dicker
őstag
Sziasztok!
Asztali módhoz rendeltem ezt a hub-ot, meg egy másik gyári töltőt. Jól működik mind a kettő.
Tapasztalat egyelőre kevés. Videóknál a filmeknél hangbeli kodek gond van a gyári lejátszóval, formázni kellene, de VLC ad hangot mindenhogy, viszont abban nem tudtam még semmit csinálni, se megállítani, se pörgetni, nem támogatja ezt a módot. Meg fura az fps néha, de lehet a lejátszó miatt van ez is.
Meríteni nagyon tudja a telefont, ha nincs a töltő bekötve sokáig nem használható.
Böngészés, egyéb külső appok egész jól mennek.
Majd kipróbálok még más programokat is. Valakinek esetleg tapasztalat? Nekem főként a filmek, videók kivetítéséhez kellene, abban bármi tanácsot elfogadok. -
stnorcy
aktív tag
Huawei Mate 10 pro készüléknél hol lehet beállítani hogy a Hotspot ne kapcsoljon ki ha tétlen?
Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
Pepeninho
őstag
Nah, kozel 1 het hasznalata utan egy kis szosszenet:
Akksi bika! Best forever!
Wifije az eddigi teloim kozul a legerosebb.
Nem roccen, nem torpan meg.
GPS megbizhato es stabil.
Kijelzo az en igenyeimnek megfelelo.
Ha valaki akar akkor tud jo fenykepet csinalni, igaz, kicsit bele kell nyulni a beallitasokba, mert az automata meg nem az igazi.
Kulsore nagyon szep, mindenki megakarja tapizni.Osszessegeben nagyon elegedett vagyok. A legjobb, hogy eddig nem volt olyan pont, hogy meg kellett volna alkudnom valamiert. Egyszeruen mindent tud ami nekem kell.
Pedig eddig sem voltak szar telefonjaim. Az LG g szeriajat vegignyomtam, voltak flagship Samuk is, par kinai csoda es a Motorollaval is volt dolgom.
Ezzel csak a bizonytalankodo embereket szeretnem batoritani a Huawei marka melle. Hozzatartozik, hogy Szifonom soha nem volt, nem is lesz. En pl. a Note 8 es a 10 pro kozott vacilaltam, de nem bantam meg. Nem er annyival tobbet a Samu.Uff
Ps4, Xiaomi 11T
-
Aryon87
félisten
válasz
ForRedGlory #4438 üzenetére
Hoppa, akkor hetvegen megyek tapizni
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
koxminator
senior tag
válasz
ForRedGlory #4438 üzenetére
hoppá! Ez engem is érdekelne, viszont mivel hivatalosan az európai verziókat csak jan. 8-tól forgalmazzák, az majdnem biztos, hogy ázsiai modell lehetett (és akkor erre mit nézett volna az eladó csokker, hogy mégegy ázsiai teló!
)
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
atikó
őstag
Ma elmentem egy MM-be, hogy meglessek egy példányt, és egy 1sim verzió volt kirakva, c675(India) régióval, kérdeztem egy eladót de ő váltig állította hogy EU régiós, aztán mutattam neki és csak lesett, engem meg nagyon meglepedt a dolog.
A telo továbbra is tetszik , de sajna nem volt 2simes verzió majd február végén lesz, hiány van belőle. Az uveg hátlap még minidig visza tart a vásárlástól. Alternatuvának a Honor V10 gondolkodom -
Ez volt régebben és ilyenkor jól jött: Link
Én egy évig sem tartom meg jó ideje a telefonjaimat - valamelyik 3 hónapot sem bír ki nálam, mert jön egy újabb, ami jobban bejön -, de eladáskor így is jól jön a minél hosszabb jótállási intervallum.
Most a 2 év okés - bár a 3 év és az extrák kimagaslóan jók voltak például a Mate 9-em esetén -, egyedül az iPhone-ok esetén bosszant a csak 1 én jótállás, amikor olyanom van, azokat semmi esetre sem tartanám meg a jótállás lejártával még akkor sem, ha amúgy hosszabb ideig használnám a telefonjaimat.
Mielőtt bárki is leírná (mert ilyenkor ez szokott történni), hogy de az iPhone-ra is van 2 év szavatosság, ha hivatalos hazai forrásból származik; Nem, a szavatosság nem egyenlő a jótállással (a jótállás a kedvezőbb az ügyfél szemszögéből nézve), hiába van 2 év szavatosság, a jótállás csak 1 év az Apple esetén.[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
Jaaajjj az fajhatott... Azert jo drágán merik a kijelzot... Esetleg meg fagyalllo kollégát keresd meg itt PH-n, nem tudom huawei-el foglalkozik e, de nekem anno LG G3-ban kb fele annyiert cserelte a gyari üveget, mint a tmx. Es a gari is megmaradt ra, utana meg gariban alaplapot is csereltettem benne, fogalmuk nem volt, h ez mar nem az "eredeti" kijelzo.
Honor Magic5 Pro
-
spider80
őstag
Félre értetted. Régebbi modelleken volt olyan, hogy az első 3 hónapra vonatkozott kijelző törés garancia 1 alkalommal. Tehát ha ezalatt összetörted, garanciában ingyen megcsinálták.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
apezka
aktív tag
Ez nem garis javítás lesz, max. csak a biztosítás segítene, de az meg valamiért eszembe sem jutott anno, bezzeg most!
Közben utána kérdeztem a TMX-nél dolgozó samsungos-nál, aki megkérdezte a a huawei-eseket () a kijelző csere 75-80e körül mozog a Mate 10 pro esetében. Hát sokkalom is, meg nem is...
#beyruth82: Nem vártam sokat a gyári "védelemtől", de azért ettől kicsit többet, bár valószínűleg pont arra az 1mm kilógó rész ért előbb a földre amin semmi nem volt...
#spawn21: Legalább ittam volna! Mindig akkor töröm össze a telefonom vagy magam bulikban, ha nem iszom. Ezt lassan Jelként kellene kezelnem!
#hacki87: Nem ismerem de megkérdezem őket. Köszönöm!
A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
Dave69
tag
válasz
#04441088 #4424 üzenetére
Szerintem meg nem tesz hozzá hogy most 3 hónappal több garancia van vagy se.... 2 év múlva úgy is le cseréled mert jön egy jobb... ez mindig is így volt és így is lesz ezen kár vitatkozni vagy inkább úgy írom hogy szót se érdemel ez a dolog ...
Az élet olyan, hogy mindig másképp történik minden, mint ahogy elgondolta előre az ember.
-
Ááá, rossz ilyet még olvasni is...
Hivatalos/gyártói/szerződéses szervizben akarod javíttatni, hogy a jótállás megmaradjon, vagy az nem szempont és jó az ilyentén olcsóbb csere is?
Konkrét árkat nem találok, de a gyártói szerződéses szerviz még árajánlatot sem szeret adni látatlanban, hanem csak a végén szembesül vele az ember, hogy a problémásnak látott/vélt elemen kívül ezt és azt is cseréltek még...
Ha van rá lehetőséged, szerintem a 1085 Budapest, József krt. 17. címen elérhető hivatalos szervizközpontba vidd be, ott van helyszíni javítás, hátha mondanak rá valami érdemlegeset, Budaörs (TMX, még ha a korábban említett is részint az) csak végszükség esetén.[ Szerkesztve ]
-
apezka
aktív tag
BUÉK mindenkinek!
Mivel sikerült úgy kezdenem az idei évet mint két éve, így érdeklődnék, hogy ho,l hogyan, mennyiért lehet telefon kijelzőt cseréltetni?
Úgy tűnik ebből hagyomány lesz nálam hogy a szilveszterkor 1-2 hónapos telefont összetöröm, korábban Honor 7-t, most a Mate 10-t...
Ugyan itt jelzem, hogy a gyári szilikon tok és fólia ellenére is tud pont úgy esni a telefon, hogy elrepedjen a kijelző.
A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
gusthy
veterán
válasz
ForRedGlory #4412 üzenetére
Azért javasoltam kikapcsolni ezeket, mert ezek alapértelmezetten be vannak kapcsolva.
Nyilván PC-n nézve mindegy, de sokan nem azon nézik.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Azt én is tudom hogy sok találatot dob, de egyik sem elég részletes.
Itt is inkább ez a színhülyesség
téma megy, csak azt nem értem akinek tényleg ennyire látványos az eltérés, miért nem viszi vissza gariba?
Vigye be, ha nem akarják elismerni a hibát, fényképezze le az ügyintézőt, mondja meg neki hogy magyarázza meg mé ilyen piros a szája a képen.Én biztos hogy egy napig se tudnék együtt élni vele, ha tized ennyire zavarna is valami, amiről meg lennék győződve hogy hiba, nem egy negyedmillás, hanem jóval olcsóbb készüléket is vissza vinnék, ha így lenne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem ki van kapcsolva mindenhol.
Rosszul meri a feheregyensulyt ennyi, nincs ezen mit ragozni.
A kerdes csak az hogy ezek a modellek selejtesek es go garancia avagy a csodalatos MI autista nehany keszulekenUi: hiaba hiszel a dxomarknak ha itt van elottem meg masoknal is mint lathatod a hibas kep. Nyilvan a dxomarknak nem selejtes peldanyt kuldtek tesztelesre.
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Na csak hogy kicsit lenyugtassam a kedélyeket színhelyesség ügyben, ezt írja a dxomark, és nekik hiszek :
"White balance is generally accurate and very consistent across multiple frames. A slight warm color cast is visible in outdoor pictures, but remains pleasant, and some photographers will appreciate the warmer tones. Occasional failures in color rendering can result in over-saturation for specific colors, however — particularly reds, which display a slight tint bias turning them a little pink in some outdoor shots. Texture and detail are excellent on static scenes in bright light, and although lower levels of detail are recorded in scenes that include subject motion, they remain very acceptable."Akinek nagyon piros minden, kíváncsi lennék egy olyan tesztre, hogy mind a kamerán, mind a kijelzőn kikapcsolják az " élénk" beállítást.
-
válasz
Aryon87 #4400 üzenetére
Cseréld le inkább a Note 8-at, mert elméletben könnyű kitalációkkal foglalkozni, más telefonjával játszani...
Én nem kezdek el pánikolni, ha egy külsős tesztelős alkalmazás (legyen az a DIHW, Aida64...stb.) 4000 mAh helyett 3100 mAh értéket ír az akkumulátorra, vagy a két hátlapi kamera helyett 0 darabot, esetleg bármi más butaságot, mert tudom, hogy nem valós a teszt eredménye.KZP: Nem olyan töredezettség-mentesítés, ami a hagyományos HDD-nél van, nem véletlenül kínálja fel és természetesen nem okozhat problémát.
SSD-nél sincs igazi töredezettség-mentesítés az újabb oprendszereknél, hiába írja ki azt a rendszer, mert ez nem HDD, aminél számít, hogy az adatok miként vannak elrendezve.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest