- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viper26 #6699 üzenetére
Akkor a korábban írtak:
10 napja vettem egy új kétkártyást, az egykártyást meg elvitték 5 napja.
Eszembe nem jutna jelenleg bármilyen más típusra váltani, de nem is találnék ilyet az aktuális csúcstelefonok között, hogy megy 48 órája, folyamatos 4G(+), több alkalmazás és folyamat szinkronizál (időjárás, naptár, két e-mail fiók...stb.), használgattam is valamennyit, 1 óra kijelző van benne, kis telefonálás és netezés, frissült tegnap néhány alkalmazás a Play áruházban is, és még 20% sem hiányzik az akkumulátorból, illetve az utolsó kép feltöltésekor váltott le 80%-ra:Hétköznap jobban használom persze, meg akkor bekapcsolva a második SIM kártya is, de péntektől hétfő reggelig nyugi(bb) van.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
Daffni2 #6695 üzenetére
Ezzel szemben a Telenor azt állítja készülék hiba és szervizbe küldi, szóval pont ez a történet, nem véletlen ajánlották fel nekem is, hogy adnak más fajta készüléket vagy álljak el a vásárlástól, mert nem cserélhetik ki, hiszen levették a forgalmazandó listáról a készüléket. De ezt már más is leírta feljebb, hogy neki is felajánlotta a telenor, hogy kérjen másik készüléket vagy álljon el a vásárlástól. Mivel a telenor hibás készülékre hivatkozik, így a szerződés szerint megteheted. Nem mellesleg az információ mindenképp valós, hiszen a szerződés szerint amit bemásoltam elállhatsz a vásárlástól, nem csak a cseréjét kérheted.
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
Daffni2 #6689 üzenetére
"Kellékszavatossági igénnyel abban az esetben élhet az Előfizető, amennyiben a termék nem felel meg a szerződésben vagy jogszabályban megállapított minőségi követelményeknek (hibás teljesítés). Az eszközzel kapcsolatos hibás teljesítés esetén az Előfizető a Telenorral mint forgalmazóval szemben – választása szerint – a következő kellékszavatossági igényeket érvényesítheti: kérhet javítást vagy cserét, kivéve, ha a választott igény teljesítése lehetetlen vagy a Telenor számára más igény teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a javítást vagy a cserét nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a Telenor költségére az Előfizető is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy - végső esetben - a szerződéstől is elállhat. Emellett az Előfizető a választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban az Előfizető viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a Telenor adott okot."
Mi a valótlan?
-
Próbáld meg úgy - már ha ezt még nem tetted -, hogy: Beállítások -> Felhasználók és fiókok -> Személyes fiók kiválasztása és azon belül pötty a szinkronizálásra
hacki87: Ja, a Mate 10 Pro hirdetésemre gondolhatott?
Igen, 10 napja vettem egy új kétkártyást, az egykártyást meg elvitték 5 napja.[ Szerkesztve ]
-
"El is állhattál volna a vásárlástól, 3 napod van rá"
Ne terjessz ilyen valótlan információt!
A vásárlástól számított 3 munkanapon belül, amennyiben olyan hibája van az eszköznek,ami a rendeltetésszerű használatát akadályozza,lehet kérni a cseréjét!A vásárlás napja nem számít bele a 3 munkanapba.
"Aki ad,az nyer"
-
A Google fiók belépési adatainak megadása után megjelenik a lehetőség a gyári naptárban, ott csak kipipálom a megfelelőket és megjeleníti.
A Google naptárban már korábban beállítottam a névnapokat és ünnepnapokat, így azokat is megjeleníti a telefon naptárában is.
Azért jó, mert bármelyik eszközömön felviszek vagy törlök valamit a naptárban, leszinkronizálja azt a telefonra is, illetve ha a telefonon teszem azt, akkor a többi eszközre is, laptopon és tableten pedig szintén a Google naptárt használom.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz
pergabb #6646 üzenetére
Visszagondolva, beugrik ilyen Telenoros probléma, amikor az aktuális iPhone (talán a 4s) nem működött megfelelően a Telenor hálózatán, de csak azon, más szolgáltatókkal nem volt gond egyik SIM kártyával sem, akkor az lett megoldás, hogy az új 128 kilobyte-osra kellett cserélni.
A Mate 10 Pro esetén azon gondolkodom, hogy biztos nagy a szórás, valaki régebbi SIM kártyával használja, más meg újabbal és mindegyikkel adott a Telenoros 4G probléma, ha ehhez hozzáveszem még azt is, hogy a Telenoros SIM kártya + Mate 10 Pro kombináció külföldi hálózaton roamingolva megfelelően működik 4G hálózaton is - itt írta valaki -, akkor pláne érdekes lesz, ha a SIM csere jelent megoldást, de legyen úgy, talán az a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
p2pp
őstag
Szia....... sajnálom a kellemetlenséget. A Huawei Mate 10 pro készülékek esetén olyan hibát tapasztaltunk, amely miatt nem tudjuk a megfelelő minőségű szolgáltatást nyújtani, a gyártóval együttműködve jelenleg is dolgozunk a hiba elhárításán. Köszönöm a türelmed.....Hipernet Guru
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Ha beáll az akksid és nagyjából azonosan állítod be és használod a két telefont - már amennyire az eltérő oprendszer engedi -, érezhetően jobb lesz a Mate 10 Pro.
Az a "baj", hogy itt sokkal részletesebben személyre lehet és kell is szabni a rendszert, hogy amikre nincs szükséged, azok kikapcsolásra kerüljenek - amikor épp iPhone-om van, azt szeretem, hogy a nulláról fele idő alatt balakom manuálisan, mint az Androidot -, de az Android mindig is ilyen volt az iOS ellenében.
A GSM Arena akkumulátoros tesztjei azok, amiknek évek óta hiszek látatlanban, mivel szinte az első tesztjeik óta követem őket, ahány telefont csak vettem vagy használtam azóta, mindig azok az arányok jöttek nagyjából, amiket ők is mértek adott telefonoknál.A telefon gyári naptárát használom, beleintegráltam a Google naptárt, onnan a névnapokat is, de a Facebook passz, hogy mennyire működne.
[ Szerkesztve ]
-
Boss81
senior tag
Szia(sztok)
Pár szó a tesztekről , amik a neten fellelhetőek . Akkor most konkrétan Android vs IOS , illetve a Mate Pro vs IPhone 8+.
A tesztelők nagyrészt két hétig kapnak promo telefont , ami nem elég sok mindenre . Személy szerint én is megnézem ezeket a teszteket , mert kíváncsi vagyok , a készülékek tudására , de azért nem hiszek el sok dolgot , bár szerintem Ti sem .
Akkor ahogyan én látom a dolgokat
nagyon friss Mate tulajként . Az iphonomat most adtam el , és előtte jó pár évig azt a rendszert használtam . Próbálok nem elfogult lenni ennek ellenére .Kijelző : Huawei sokkal szebb
Ujjlenyomat : Huawei sokkal gyorsabb
Töltésől ne is beszéljünk : Huawei fényévekkel elhúz az apple mellett
Akkumulátor : Na itt ezzel vitáznék , nem mondanám hogy frankó , bírja zabálni az akksit rendesen , itt az iphone a nyerő. (egyenlőre , de idő kell mire beáll az akksi)
Gyorsaság : Egy nagyon kicsit mintha a huawei gyorsabb lenne , nem mindenben , ma pl meg is akasztottam , és szépen lefagyott , ios-nál ilyen soha nem volt .
Kamera : Nekem a Huawei a nyerő , portré módban is !
Anyaghasználat/összeszerelés minősége : Szerintem mindkettő egyformán összevan rakva ahogy kell , nem találtam a huaweiben semmi hibát . (pedig kerestem)Szoftver : Nekem az IOS-al az volt a bajom , hogy kegyetlen zárt a rendszer , ez volt az oka hogy váltottam .
Az androidban sokkal több a lehetőség , nincs az ember bekorlátozva , és nincs rákényszerítve arra hogy egy bizonyos "utat" kövessen .Az Apple fossa folyamatosan az IOS frissítéseket , amik egyre rosszabbak , hibásak , nem kidolgozottak , és még ugye akkor ismétlem magam , korlátozott rendszerhasználat , nagyon de nagyon korlátozott .
Nagyobb a sebezhetősége az androidnak , az ios-al szemben , ezen szerintem kár is vitatkozni .
Hirtelen ennyi ami eszembe jutott , de ha lesz valami le fogom írni ígérem
Amúgy bocs a rengeteg kérdésért az ezt megelőző posztokban , de vissza kell szokni az android rendszerre , mert nagyon régen használtam , és akkor még gyerek cipőben járt a mostanihoz képest .
Ha esetleg valaki tuna erre a gondomra megoldást azt nagyon megköszönném
-
theooracy
aktív tag
Érdekes hozzáállás ez a Telenor részéről. Én tegnap a Vodafone-nál jártam, mert az előző telómban micro sim kártya volt és az újba nanó kell, ugye. Kérdeztem a hölgyet, hogy hogyan tudnánk "nanosítani" a kártyát. Válasz az volt, hogy vagy kivágja, vagy ad egy újat. Utóbbit választottam. Ingyen kicserélte. 5 perc volt az egész. (Ez nem a voda fényezése volt, van nekik is vaj a fülük mögött, csak így is működhet..) Ja, annyit még, hogy a lecserélt kártya sem volt még egy éves, mert akkor is cseréltettem...
-
p2pp
őstag
Voltam bent Telenorban. Elhajtottak. Kb. Fél éves a Sim kártyám.
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
válasz
theooracy #6671 üzenetére
Szia,
Gratula, használd egészséggel!
A Telenoros előfizetéssel elvileg csak akkor lesz gond, ha a készülék 4G lóg, de már készenlétben lesz kikapcsolt kijelzővel, úgy nem érkezik be a (3G) hívás egy idő után, aktív kijelzővel fogadja a hívást.[ Szerkesztve ]
-
theooracy
aktív tag
Üdv. Nos, én is beléptem ebbe a klubba egy kétkártyás (extreme digitalos) Titanium Grey masinával. Eddigi tapasztalatok: Egy Telenoros adat-hívás (Hello Data) és egyVodafonos hívás kártyával üzemel. Indítás után kb. 10 másodperccel már működött a mobilnet, az új frissítést egyből felajánlotta, ami le is ment rendesen. Próbáltam másik telefonról hívni a telenoros számot bekapcsolt 4G-vel, gond nélkül kicsengett, működött.
Nagyjából belaktam már, úgy néz ki, hogy minden működik. Kopp-kopp. Jó kis cucc ez.... -
válasz
beyruth82 #6667 üzenetére
Itt lehet elolvasni a tesztelési metódust: Link
Nem együtt/összeadva értendők az értékek, viszont arra is jó, hogy telefonokat össze lehessen hasonlítani: Link
A táblázat feletti skálákon személyre szabható, hogy ki mennyit telefonál, böngészget és videózik az alapján is megnézhető, hogy a telefonok mit tudnak, egymáshoz képest is.[ Szerkesztve ]
-
thebeegee
tag
válasz
pergabb #6662 üzenetére
A Mate 10 Pro az akksiidőben is erős, de az igazi ereje a gyortöltőjében rejlik. Sajnos ez a kétnapos akksiidő azt hozza magával, hogy míg az előző telefonjaimat minden este töltőre tettem, ezt csak kétnaponta, viszont a második napon egy intenzívebb használatnál már akár neccesebb lehet a dolog estéig. És ilyenkor imádom benne azt, hogyha tudom hogy mennem kell el itthonról, akkor 20 perc alatt felszív magába 40%-ot...
-
bokarcsi71
aktív tag
Nektek működik a play áruház, mert nekem nem enged letölteni semmit. Már töröltem adatokat, gyorsítótárat, újraindítás is volt, és mégse tudok letölteni. Pár napja még működött. Mi lehet a gond?
-
-
Ti^Em
aktív tag
-
pergabb
senior tag
én még nem vettem meg ezt a telefont, váéltozatlan agyalok, hogy egy iphone 8 + ronda apple tok vs mate 10 pro legyen, üzemidőben nem tudom melyik lenne a jobb.
Viszont régen volt már problémám a telenorral, akkor telefont vettem náluk ami szar volt, 12 órán belül vittem vissza és kaptam papírt, hogy 2 héten belül cserélik a telefont vagy javítják. 1,5 hónapig semmi sem történt, akkor az asztalra csaptam idézőjelesen és kértem hívják ki az üzletvezetőt. 1-2 napra rá lett telefonom de ami a lényeg, hogy kb 40e Ft értékben kaptam ezt meg azt. Amennyiben ilyen telefonom lenne, én már kivertem volna a hisztit és oké, hogy egyből hárítanak, de ott a helyszínen bizonyítható, hogy az ő hibájuk. Rég lehúztam volna őket amivel csak lehet...
-
Ti^Em
aktív tag
-
pergabb
senior tag
válasz
gilimbgalamb #6659 üzenetére
na igen, mert ha köcsögök, lehúznak egy új sim árával is
-
gilimbgalamb
tag
Írjátok róla ha ez megoldódik! Így azzal az infóval tudunk menni reklamálni az "új" simért.
„Engem nem lehet elfelejteni, csak nehéz megjegyezni." :DD
-
-
pergabb
senior tag
Amit megtudtam, hogy nem is új sim van a telenronál, ha nem valami sokkal régebbi simet adnak hozzá
Nem tudom régiekből hány típus volt, de ezek szerint valamelyik régebbivel megy rendesen. Infót telenoros embertől kaptam fb-n, köv héten el is kezdik újra árusítani a készüléket. Azért beszarás, hogy valami ősrégi simet kell bele tenni és akkor jó lesz
Szimpatikusabb lenne, ha rendesen meg lenne csinálva, de ha ezek után működni fog, akkor teszek rá
-
Viper26
nagyúr
Azt vettem észre, hogy a Polar A360 rendszeresen leszakad a telefonról, restart sem segít általában.
Viszont pl. wear óra (Moto 360) gond nélkül ment, és kapcsolódott vissza, ahogy a bt fülesem is (B&O H4).Lehet, hogy az emui vagy az oreo nem szereti a Polar alkalmazást, és azért van ez?
A bt hibát kizártam, hiszen a többi gond nélkül ment, ha ez a helyzet, akkor viszont más után kell néznem (pl Garmin).
iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
válasz
yodamester10 #6650 üzenetére
A kétkártyások kaptak frissítést (*.129) az elmúlt napokban, az egykártyások most nem.
Az összefoglalóban követheted a firmware frissítéseket.[ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
Van új frissítés,mert nekem telenorra nem jött semmi?
-
pergabb
senior tag
telenor 4g jelenség....
Telenor most közölte az új sim volt a ludas és kiadtak vmi mást, amivel már megy a 4g.
Szóval mindenki mehet köv héten kártyát cseréltetni -
gusthy
veterán
válasz
zoleeno1 #6644 üzenetére
Szerintem sincs ennek semmi baja. Amúgy szerintem a fogyasztás tényleg javul picit az idővel, bár nem túl sokat, az is igaz. Egyébként ennyire jó akkuval szerelt flagshipet még nem nagyon láttam, aki nem hiszi, sétáljon át a Note 8 vagy az S8 topicba, és kérdezgessen az akkuidőről. Az iPhone-okról nem is beszélve.
-
zoleeno1
veterán
válasz
#04441088 #6641 üzenetére
En semmi hianyt nem erzek, vagy olyan hajmereszto bugot, ami miatt naponta kene frissiteni... (persze a telenor problema mas teszta, de az engem nem erint, meg azzal a szolgaltatonak kene kezdeni valamit). Ami jol mukodil, márpedig szerintem ez egy kiváló telefon, azt kar piszkalni :)
Honor Magic5 Pro
-
gusthy
veterán
válasz
beyruth82 #6637 üzenetére
Ha elolvasod a cikket, amihez ez a topic tartozik, ott le van írva, hogy mit csinál az MI. Semmi köze ahhoz, amiről beszélsz, és legfőképpen nem értem, hogy mi az a hatalmas funkcióhiány, amiről beszélsz. A legtöbb telefonban egyáltalán nincs hangszínszabályozó, és a BT-re meg főleg nincs.
Gyk jelenleg az MI a következő funkciókban használt:
Kamera
Fogyasztás optimalizálás
A hozzá adott Translate alkalmazás[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
beyruth82 #6637 üzenetére
Túl nagy volt a hájp ekörül az NPU dolog körül.
Szerintem sincs érdemi jelentősége az egésznek. Egyrészt ugye fotózásnál ott az a bizonyos bug, hogy néha csak újraindítás után 'érzékeli' a telefon, hogy mit akarsz fotózni. Pl nem vettem észre marha nagy különbséget egy NPU nélkül, automatán fotózott virágnál és egy NPU-val fotózott virágnál..ahogy macskánál sem.
Öcsém 5 éves Xiaomi telefonján a kamera, nem tudom, hogy valami külső appal vagy anélkül, de nagyjából próbálja megsaccolni a képen lévő emberek életkorát, illetve az is felismer egy csomó tárgyat...
Számomra semmi pluszt nem ad az NPU. Az akku időm full ugyan annyi átlagos használat mellett most, ~ 3 hónap után, mint anno 4-5 nap után volt. Illetve azt hittem - sőt, anno rinyáltam is miatta - , hogy minek frissítik a telefont néhányan külső appal. Ehhez képest nekik lett 'igazuk', ugyanis vásárlás után 1-1,5 hónapon belül jött pár frissítés rá nekem, azóta semmi. Arra is gondoltam, hogy mivel van NPU majd szépen fejlesztgetik, egyre több app használja majd, egyre jobb lesz a kamera, több dolgot felismer, jobban beállítja a dolgokat fotózás közben, aztán sehol semmi.De amúgy maga a rendszer gyors, gördülékeny, szeretem. Fél év múlva meg lehet lesz érdemi hatása is ennek a bizonyos NPU-nak, bár kétlem, addigra jön újabb Huawei Flagship, azzal fognak foglalkozni..
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Emilchen #6639 üzenetére
Szia,
Mindegy, hogy hol vásárolod a telefont és az egy-, vagy kétkártyás, csak Telenorhoz tartozó előfizetői SIM kártyával lesz, illetve lenne azzal (hazai) Telenor 4G hálózaton problémád.
gusthy: Az én telefonomban lakik egy okos kínai lány, akik nagyon intelligens, mert akkor jön elő, ha a feleségem nincs itthon.
[ Szerkesztve ]
-
Emilchen
tag
Sziasztok, a topic olvasása alapján kedvet kaptam egy ilyen telóhoz. A Telenor gondok olvastán kérdezem:
Ha akcióban veszem meg az Edigitalnál vagy a Médiamarktnál és a Vodafonnál veszek hozzá tarifát, lehet hasonló vagy egyéb problémám? -
Boss81
senior tag
Valaki esetleg tud olyan naptár appot ami szinkronizálható a facebook-al , és esetleg névnapok is vannak benne ?
IOS-on használtam egy ilyet , piszok jó volt , és rohadtul hiányzik .Valamint időjárás app ami a lehetőségekhez képest pontos , és normális widget tartozik hozzá ?
Egyenlőre ez a két alkalmazás van amiből nem tudom milyet rakjak fel . Köszönöm
-
Úgy képzelem hogy tud annyit de inkább többet mint egy olyan telefon amiben nincs MI.Az eddigiek alapján viszont még kevesebbet is tud illetve kevesebb funkcióval rendelkezik mint egy olyan telefon amelyikben nincs intelligens npu(pl:auto hdr,headset felismerése,szabályozható auto mobilinternet be és kikapcsolás,stb).Hol van az MI ebben a telóban?Te hol éred tetten a működését?Fotózáskor kirak egy piktogrammot hogy mit fotozól(miközben a helyes beállítást nem mindig találja el)?Ez lenne a spanyol viasz?
-
Nyilván, hiszen az már túl hosszú intervallum, ott már más a probléma, a regisztráció nagyon max percek kérdése.
A Telekomnál egyszer futottam ilyen problémába a hosszú évek során, új díjcsomagokat vezettek be és én mondhatni az első percekben váltottam - ráadásul nem is csak egy előfizetésemen -, aztán néhány másodperc után eltűnt a mobilnet minden előfizetésemen.
Telefonálás az ügyfélszolgálatra, újra aktiválták a mobilnetet, néhány másodperc múlva ismét behalt.
Sokadik próbálkozás után eljutottam a műszaki illetékesig, akivel különböző tesztek után rájöttünk a probléma okára és orvosolva lett. (A kombinációs mátrixban nem jól állították be először a kereteket, így az akkori 1 GB adatcsomag helyett 10 kB volt csak hozzárendelve adott új díjcsomaghoz, ami nyilván másodpercek alatt elszállt.)beyruth82: Nagyon haragszol a telefon intelligenciájára, pedig bizonyos dolgokhoz nem csak most nincs, hanem vélhetően később sem lesz direktben köze.
Nem véletlen, hogy a legtöbb készüléknél csak a vezetékes kapcsolatnál lehet bizonyos dolgokat részletesebben szabályozni.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Pongi1975 #6631 üzenetére
Azt nem lehet használni bluetooth fülesnél.Csak zsinorosnál.Érdekes ez is.Úgy lászik a hihetetlenül intelligens npu-ban fel sem merül,hogy nem csak zsinóros fülhallgatók léteznek a világon. Újabb bizonyíték arra hogy a mesterséges intelligencia egy hatalmas kamu.Ez a telefon hülyébb mint bármelyik másik amelyikben nincs intelligens npu
[ Szerkesztve ]
-
Nem is kimondottan a Telekom miatt írtam, bár lehet, hogy az általuk forgalmazott készülékeket már felvitték előzetesen a rendszerbe, a nem náluk vásároltaknak azért tart kicsivel tovább a hálózati regisztrációja, de ezzel nincs is gond, csak ha valaki nem tudja, vagy nem elég türelmes, akkor azzal szembesül az első pillanatban, hogy nincs mobilnet és máris a telefont okolja, mint lehetséges hibaforrást, pedig csak egy picit kell várni, amíg átfut a regisztráció és máris minden okés lesz.
staker: Van azért ennek másik oldala is, sokszor olyan problémákat írnak és tulajdonítanak a telefonnak, ami nem valós, nem a telefon problémája, felhasználói hiba, esetleg olyan szolgáltatós, ami adott érdeklődőt nem is érinti, de megijed azon a sok problémás hozzászólástól - rosszabb esetben azt már nem követi le, hogy megoldás született és nem is a telefon hibája volt -, esetleg el is tántorodik a készülék megvásárlásától, holott ha nem olvassa azokat, úgy elégedett használója lehetne.
[ Szerkesztve ]
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
#04441088 #6627 üzenetére
teszteket olvastam el előtte , és teszt videókat néztem meg, egyetlen tesztben sem említették, hogy a telenornál nem fog működni a készülék hibátlanul. De legközelebb ha venni készülök egy új kenyérpirítót privátban érdeklődöm nálad, hogy nehogy melléfogjak. Ne haragudj de szerintem ez tényleg egy szinten alul van, egy hivatalos márka-képviselőtől a saját szolgáltamtól vásároltam készüléket, eszembe sem jutott, hogy létezhet ilyen, ezt a fúrumot úgy találtam meg, hogy googléban kerestem rá a mate 10 pro hálózati hibára amit már csak a készülék vásárlása után tapasztaltam, és ezúton köszi mindenkinek a konstruktív segítséget.
-
Buckey
őstag
Igen, valaki(k) igen is keményen dolgoztak azért, hogy jó app legyen, így természetes, ha pénzt is kérnek a munkájukért.
Ha én meg tudnám írni magamnak..., de nem tudom. Még.Meg hát, ha telik valakinek min. 50 ezres telefonra, az szánjon még rá max. 10 ezret, ha speciális igényei vannak. Ami nekem appok kellettek, azok megálltak 10 ezer Ft alatt (kb. 8 év). Van pár akció, akkor szinte ingyen vannak, csak ki kell várni.
Igaz, most nem használom egy részét, de már megvan, ha kellene majd valamikor. -
Ti^Em
aktív tag
válasz
#04441088 #6614 üzenetére
Mert szerinted minden vásárlónak ismernie kellene a fórumokat és megkérdezni a hozzád hasonló okos embereket, hogy van e bármilyen probléma ami miatt majd nem lesz hívható a készülék? senki sem jött ide sírni, kérdezni jöttek ide emberek, és itt kaptak felvilágosítást róla, erről szól ez a történet nem? hogy ha valamit nem tudsz kérdezel és a nálad okosabbak válaszolnak.
-
Akkor még egyszerűbb volt a megoldás és az a lényeg, hogy megoldódott.
Nekem a második Mate 10 Pro aktiválásakor az első néhány percben nem volt mobilinternet, pedig előtte vettem ki a SIM kártyát a másik Mate 10 Pro-ból, amin volt, de már sejtettem a probléma okát, vártam néhány percet, amíg felregisztrált az új készülék és utána ment.
Az előző (Telekomos) Mate 10 Pro-nál nem volt ilyen, ahogy kibontottam a készüléket és beletettem a SIM kártyát, már forgalmazott is mobiladatot, de az MM-ben vett kátkártyásnál nem ment olyan gyorsan a dolog, bár ha nem korlátlan a mobilnetem és wifi kapcsolaton lakom be, akkor észre sem vettem volna, hogy hosszadalmasabb kicsivel a hálózati regisztráció.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Boss81
senior tag
Uraim , ismételten köszönöm a segítséget , a telekom cseszte el a dolgot ismételten , és 1 gb adatforgalom volt beállítva , bár piszkosul nem tudom miért . Felhívtam őket , és már vissza is állították .
-
OldSonyES
tag
válasz
Sokan célirányosan azért kezdtük ezt a topikot olvasni, mert a gazdái lettünk egy ilyen készüléknek. Már megbocsáss, de nem mondható óvatlanságnak, ha egy hivatalos viszonteladótól, jelesül a szolgáltatótól, a Telenortól veszek egy készüléket és előtte nem olvasok el 5 ezer bejegyzést...
Amúgy köszönöm az összes támogató és segítő visszajelzést, nem csak Telenor krízis ügyben, de minden egyéb kérdésben a Mate 10 Pro készülékkel kapcsolatosan!
Xiaomi 13 Pro
-
Milyen módon próbálod elérni a netet, értem úgy, hogy böngészővel, más alkalmazással...stb?
A felső értesítési sávon ha jelzi az adatkapcsolatot (4G, 3G vagy 2G módozatok), akkor működni kell, kivéve persze, ha nincs engedélyezve, illetve külön blokkolva van például itt:
Beállítások -> Vezeték nélküli és egyéb hálózatok -> Mobiladat -> Hálózati alkalmazások: Mobiladat legyen engedélyezve adott Telepített-, vagy RendszeralkalmazásnakTeljesen új készüléknél, ha most tetted bele adott SIM kártyát, akkor kell valamennyi idő, mire felregisztrál a hálózatra és engedi az adatkapcsolatot.
[ Szerkesztve ]
-
Boss81
senior tag
Találós kérdés . Miért nincs mobilnetem , mikor minden jól van beállíva ?
Korlátlan mobilnet és hívás , tehát az nem lehet gond .
1 kártyát használok , az 1-es tálcában .Poén , fent az ikon viszont kijelzi hogy van .
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz
Aki mostanában vette, az nyilván érdeklődhetett volna előtte. De aki még a megjelenéskor, az nem tudhatta, honnan is tudhatta volna... Egyébként meg eleve a Telenor hozzá nem értését tükrözi megint, hogy úgy kezdtek el árulni egy telefont, hogy le sem tesztelték előtte, hogy a saját, rakat fos hálózatukon működik e... Ne a user legyen már azért a hibás, hogy joggal várja el, hogy tökéletesen működjön egy több százezres telefon... Arról nem is beszélve, hogy a vásárlók csekély hányada olvassa a ph-t, meg ezt a topikot. Nekünk ez természetes, de a felhasználók zöme azt sem tudja mi az a prohardver
Engem szerencsére nem érint Telekomosként, de én biztos rájuk borítanám az asztalt, ha így jártam volna...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
mjani1172 #6609 üzenetére
Nekem a telefonom a Tmx mobile solution szervizhez került, ott egyértelműen megmondta a szervizes, hogy a készülék tökéletesen működik, a telenornál van a hiba, mivel kapcsolatban állnak a gyártóval így a gyártótól azt az információt kapták, hogy dolgoznak rajta közösen a telenorral és egy frissítés fog érkezni aminek az időpontját a szervizesek sem tudják, nyilván honnan is tudnák... tőlem megkérdezték akarom e így használni és küldjék vissza beavatkozás nélkül vagy megvárom a frissítést és végezzék el ők? mondtam hogy küldjék vissza, a szerviz egy állásfoglalását fog a készülékkel visszaküldeni amiben leírja, hogy a készülék minden más kártyával kiválóan működik, és a telenor hálózatával van a probléma. Én eddig jutottam, ezt írásban kapom, bélyegzővel egy független szerviztől ahova ők küldték a készüléket nem én, ezt az állásfoglalást továbbítom az üzletkötőmnek és majd reagálnak valamit... Ennél többet nem tudok most. Kínos ez nekik is, itt a kérdés az, mikor érkezik a frissítés... azt elhiszem, hogy lesz, és megfogják oldani, csak az a kérdés mikor... de nekem már papírom van róla, hogy nem készülék hiba.
-
Boss81
senior tag
válasz
OldSonyES #6605 üzenetére
Szerintem pedig ez alap lenne , mármint , hogy van , és az is , hogy ilyenért nem kell szólni
(#6606) Buckey Hosszú évek elteltével váltottam vissza Iphone-ról , ott is megvásároltam az appokat amikre szükség volt , ezzel úgy vagyok , ami kel az kell , meg kell venni és nem nyavajogni , buherálni stb..
Ha jó egy app akkor megéri megvenni , ennyi , de javíts ki ha nincs igazam .Amúgy eddig kellemesen csalódtam a készülékben , pár apró dolog van , amire feltehetően még csak én nem jöttem rá , de amúgy tényleg össze van rakva rendesen .
De most azt veszem észre , hogy kicsit eszi az akkumulátort , tudom még nem állt be rendesen , idő kell neki .
-
-
-
gusthy
veterán
válasz
szubence #6607 üzenetére
A nem mattot, a matt nekem nagyon matt, nem tetszett. Pont az a lényeg, hogy így szinte teljesen olyan, mint az eredeti állapot.
Érezni az oldalsó fóliát lehet, de nem vészes. (csodák nincsenek, a fólia éle nincs lekerekítve úgy, mint a fém kereté.)
A fólia tapadás szempontjából teljesen jó : ha fogod, az ujjadhoz tapad, de ha csúsztatod rajta az ujjad, akkor nem. Temple Run-oztam egy kicsit rajta, nem okozott gondot a fényes borítás.[ Szerkesztve ]
-
szubence
csendes tag
A "clear-coat original" fényeset vagy "clear-coat matt"-ot tetettél rá? Én egy olyanban gondolkoztam, hogy a hátlapjára menne a fényes (jobban tapad), a kijelzőre pedig a matt (csúszosabb felület). Csak kicsit félek tőle, hogy nagyon torzítja és fakóvá teszi a színeket.
Amúgy a felrakással elégedett vagy? A fóliák szélei mennyire zavaróak, nem akad meg benne az ujjad? -
OldSonyES
tag
-
válasz
pcsabat #6601 üzenetére
Igen én bt fülessel használom.Huawei am61-et használok hozzá.Ez az első bt füles amit használok előtte mindig zsinorosakat hasznaltam.Mostmar azt nem tudom elképzelni hogy tudtam meglenni btfüles nélkül.Sokkal kényelmesebb,jobb mindenben.Az am61-el sosem szakadozik a jel mindig folyamatos miközben honor band 3-at is használok.A hangzása nyílván belépőszint(13 ezer ft a füles)van jobb is több basszussal de nekem megfelel.Sokaig bírja nagyon egy feltöltéssel.
-
pcsabat
őstag
Sziasztok! Félig-meddig off topic, de talán releváns kérdés itt is, hogy bluetooth headsettel valaki használja a telefont? Nem akarom kinyírni rövid úton az usb-c -t, keresnék valami értelmes bt heasetet zenehallgatáshoz, de nem vagyok jártas ezen a téren.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Fujifilm X
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest