- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NASATech #6995 üzenetére
Kár volt szétszedetni a telefont, mert nem azzal lesz a gond, de ezt nagyjából igazolta is, hogy az alaplap cseréje sem jelentett megoldást.
Szerintem ha beletennéd a telefonodba az én Telekom + Vodafone SIM kártyáimat - vagy bárki másét, akinél megfelelően működik bármilyen két SIM kártya - nálad sem lenne probléma, a te két SIM kártyád viszont másik, azonos típusú készülékben is gondot okozna.
A WCDMA és UMTS is 3G mód, ezekre a kétkártyás 4G funkció nem lehetne kihatással, ellentétben az internetelérés hívások közben funkcióval, ami a 2. SIM-et kifejezetten érinti.
A hozzáférési pontoknál nem az értékek módosítására gondoltam, azok alapban jók, viszont érdemes megnézni - pláne a második SIM kártyánál -, hogy automatikusan aktiválódott fixre, vagy sem, az APN neve előtt a kék körben fehér a pötty, vagy nem: Link, Link
Ha minden beállítás stimmel, akkor korrekt SIM kártyákkal nem lehet gond, de ez sajnos nem csak azt jelenti, hogy fizikálisan okés a SIM kártya, hanem az ahhoz tartozó profil is rendben legyen a szolgáltatónál, mert ha azzal probléma van, akkor még a SIM kártyát is hiába cserélik, a gond megmarad (és ez úgy is megnyilvánulhat, hogy nem minden készüléknél jelentkezik, például régebbieknél nem).
Feltétlenül próbáld ki idegen SIM kártyákkal, lehetőleg úgy is, hogy a te két SIM kártyádhoz külön-külön is társítasz nem sajátot, így kiszűrhető, hogy ha a tiéd problémás, akkor melyik.
A flottát nem véletlenül kérdeztem, az a SIM kártya duplán hibalehetőség.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest