- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
spanyoll
addikt
A gyári launchernél van olyan lehetőség, hogy a lock screenen az értesítések egymás alatt jelenjenek meg? Tehát ha jön 3 facebookos üzenetem, akkor ne egyben lássam, hogy jöttek üzenetek, hanem egymás alatt pityukáét, sárikáét, és szvatoplukét.
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
zoleeno1
veterán
válasz
#82729984 #5696 üzenetére
Akár... Csak egy ellenpelda, hogy milye furcsa, masnal nem piros a rozsaszin. 3 kulonbozo targy, 3 kulonbozo helyszin, 3 kulonbozo fenyviszony. Kuld el azt a dobozt, arrol is csinalok rózsaszín kepet automatan
Csak különös, hogy megint csak nalad nem jo...[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
levberta
csendes tag
Sziasztok! 2 napja van még a telefon, folyamatosan olvasom a topikot, de még nem értem a végére, és lenne 2 kérdésem. A rezgés erősséget lehet valahol állítani (pl. Amikor hívnak). A másik, hogy azt hol tudom kikapcsolódás, hogy ha hívok valakit, és kinyomja a másik fél, akkor ne akarja automatikusan ujrahivni a számot. Előre is köszönöm, amúgy nagyon király szerintem a 10pro. Egy G4ről jöttem, égés föld....
-
mouzrr
őstag
Semmi reklámblokkolót vagy VPNt nem használok. Nem tudom melyik hálózaton jelentkeztem be, de igazából ahogy más is írta, helymeghatározás nélkül a wifi is külföldi szervert mér, szóval az biztos hogy ki volt kapcsolva, és vagy 4gn vagy wifin jelentkezhettem be. Köszi a segítséget, úgy látszik akkor ez itt normális és kb raerolter hogy menjen s helymeghatározás. Mintha folyamatosan tudni szeretnék hogy merre járunk
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Tybike81 #5683 üzenetére
Nem is azzal van a baj amikor nem rontja el, hanem amikor elrontja
De felesleges egymást erről gyözködni, ez most pont olyan mintha én fotóznék egy százlábút vagy egy pókot, erre te hoznál egy képet amin madarak vannak és közölnéd hogy márpedig az állatoknak 2 lába van nézzem a képet, milyen jól látszik hogy egynek sincs több mint kettő
(csak próbáltam mondani egy analógiát)
-
Tybike81
őstag
válasz
#82729984 #5679 üzenetére
Akkor, hogy ne csak rosszakat írjunk a kameráról. Automata módban készült, semmi változás. Szerintem többnyire jó képet csinál mint rosszst. Ja és azt vegyük figyelembe nagyobb frissítés még nem is nagyon volt. Tuti nem volt idő az Oreot meg a kamerát is össze hangolni....
Szerintem ettől nem kell jobb kép[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
gusthy
veterán
válasz
#82729984 #5679 üzenetére
Jó, ez teljesen nyilvánvaló, mindenki olyna telefont használjon, amelyik a szívének kedves, ebben nincs is vita köztünk.
Valóban sok ilyen jelzés volt, és igen, lehet fw verzió kérdése is. Nekem 127a van fenn, sokaknak meg 125.
Ideje lenne már, hogy kijöjjön a frissítés, de gondolom, a Spectre azért erősen belesz.rt a ventillátorba, és nem feltétlenül akarnak kiadni egy olyan változatot, amelyik 178.000-es antutu helyett 78.000-et tud. -
törölt tag
Nem használok LED izzót, sima halogén lámpa van az egyik szobában a másikban meg spotlámpa.
És az egész nem zavarna, ha ugyanott mindegyik kamera eltévesztené a színeket, de a helyzet az - ahogy már korábban említettem - hogy megcsináltam ugyanazokat a képeket egy 2015-ös Samsung A3-mal, egy 2016-os P9 Lite-tal (ugye ez is huawei) egy G4-gyel és a M10P-vel és csak az M10P rontja el a színeket, az összes többi színhelyes képeket lő.
Lásd az előző kolléga S6 vs M10P összevetését, ott is látszik az erősen túltolt piros szín, 100%-ban biztos vagyok benne hogyha 3 másik telefonnal is lefotózta volna a rókát azok is eltalálták volna a színeket.
"mégse általánosítható."
nem is mondtam hogy mind az, de ha összeszámolod már jó páran jeleztük ezt a színproblémát, tehát nem egyedi eset, ráadásul nálam a szervizben cserélték a kamera modult és továbbra is elrontja a színeket.
Ha feltételezzük hogy nincs akkora balszerencsém hogy hibás kamerájú telefont kaptam és a szervizben cserélt kamera modul is hibás, akkor ennek szoftveres hibának kellene lennie, ez esetben viszont érthetetlen hogy miért nem csinálja mindegyik.
Egy szó mint száz, én nem várok dslr minőséget, de azt elvárom hogyha egy 2-3 éves középkategóriás telefon eltalálja a színeket mindenféle mesterséges intelligencia nélkül egy kamerával, akkor egy csúcskategóriás telefon, 2 kamerával, mesterséges intelligenciával, találja már meg.
De mindegy, mivel én már lepasszoltam az asszonynak, nekem ez a kamera borzasztó nagy csalódás és ezen nem sokat segít ha csak az én példányom ilyen és a többieké jó, mert az enyém rossz és én abból indulok ki.
-
Juliuska
senior tag
válasz
bollizolee #5600 üzenetére
Először is: üdv a Csapatban! Jó döntéseddel, jó helyre kerültél, s ráadásul az ide látogató Kollégák segítőkészek is, ha problémával fordulsz hozzájuk
Lássunk is hozzá a problémád megválaszolásához: Látsz az értesítő sávban 4G, LTE, vagy a 4G+ jelölések közül valamit a hívás kezdeményezés/fogadásnál?
Ha nem, akkor az azért lehetséges, mert a szolgáltatód nem aktiválta még Neked.(A Vodafone estében ez a gyakorlatban olyan 1 nap szokott lenni). A trénél, majd nyilatkoznak a Többiek.
[ Szerkesztve ]
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
gusthy
veterán
válasz
#82729984 #5673 üzenetére
"van egy valós hibája" - nos, ez sajna nem ennyire objektív.
Ma direkt csináltam egy csomó képet, olyan helyeken, ahol mindenféle pirosak voltak, és lekapcsolva az élénk módot mind a kijelzőről, mind a kamerából, egyáltalán nem volt jellemző a túlpirosítás, kb. azt hozta, ami a valóság volt. (Néha inkább "pirostalanabb" volt, mint az eredeti.) Az kétségtelen, hogy LED izzók esetén gyakran "eltéved", de mint kamerákkal kapcsolatban oly sokszor elhangzott, a fizikát nem nagyon lehet kicselezni, és a led izzók hullámhossz-spektruma az emberi szemhez van optimalizálva, nem a Huawei Mate 10 Pro kamerájához. Soha nagyobb baja ne legyen a telefonnak.Nyilván továbbra se tudja azt, amit a Canon DSLR kamera, de az nem is elvárás.
Természetesen az lehet, hogy a Te készülékednek van valami hibája, ki tudja, mi, de ha valami egyeseknél megjelenik, mint probléma, másoknál meg nem, akkor az - bár nálad lehet, hogy valós hiba - mégse általánosítható.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
#82729984 #5675 üzenetére
Persze, hogy nem egyedi, annyira nem, hogy például a tegnapi méricskélésnél nem csak Huawei (mert volt ott az én Mate 10 Pro-mon kívül egy Mate 9 is), hanem Samsung és Apple gyártmányú készülék is állt be bizonyos esetekben külföldi szerverre a Speedtest alkalmazás által, ha nem volt helymeghatározásos támogatás.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Néha ránézek a biztonság kedvéért, de sosem tett még egyik eszközömnél sem másik országba a Google, a Mate 10 Pro is mindig Magyarországon van mobilnetes és saját wifi hálózaton is (idegenre, nyilvánosra nem csatlakoztatok saját eszközt).
-
törölt tag
válasz
mjani1172 #5664 üzenetére
Egyelőre semmit. Megvárom az LG mit fakít a G7-tel (ha lesz egyáltalán).
Az önkéntes huawei kommandót meg innen csókoltatom
Ez egy olyan dolog, hogy van egy valós hibája a készüléknek, arról egyeseknek fárasztó olvasni, ámde 1000 kommenten keresztül tolni az úristen milyen tokot/fóliát vegyek rá az nyilván sokkal izgalmasabb és érdekesebb.
-
Találgatni tudok csak, mert több tényező is befolyásolhatja, elég például egy olyan reklámblokkoló, ami VPN útján oldja meg a dolgokat, ott láttam már ilyet, de sok más lehetőség is van.
A telefon mobilinternetes vagy wifi kapcsolatánál írja amúgy az idegen országot, mint bejelentkezés helyszínét?[ Szerkesztve ]
-
Az a Speedtest alkalmazás sara lesz akkor, pláne ha böngészőből (lehetőleg inkognitó lapon, hogy semmi sem befolyásolja, ha esetleg vannak amúgy bővítmények, beépülők) hazai szervert lő be alapban.
gusthy, KZP és Daffni2: Hagyjátok, ha zavaró a dolog, akkor ignorálni kell, úgy nem lesz mit folytatni, hiszen lefutva ez a kör már többszörösen, az eredmény mindig azonos.
A kelleténél jobban nem fog erről szólni a topik, odáig nem fajulhat mint legutóbb, amikor valakitől búcsút is kellett venni.bigrock: A fényképekkel kapcsolatos témában láttam feltöltve RAW képet is, ahogy megannyi jó képet automata módban is.
[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
Francért nem lehet átállítani Pro módba, aztán lehet ott is fotózni mindenféle állítgatás nélkül...
Tényleg unalmas lesz, ha megint erről fog szólni a topik.Más: ezt az üveget sem lehetett rendesen feltenni, a bal oldalán (igaz, már csak kb. 2 mm szélességben) nem fekszik fel a kijelzőre. De ez már rajta marad egy ideig. Tettem már fel elég sokszor üveget és hagyományos fóliát is, de ilyennel még nem találkoztam...
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Úgy bíztam benne, hogy ez a téma kikopik egyszer.
Aminek nagyon piros, az részint nézze meg, hogy nincs - e a kamera appban élénk-re állítva a szín mód, másrészt győződjön meg róla, hogy nem led izzó alatt fotózza a kedvenc macskáját.[ Szerkesztve ]
-
bigrock
addikt
Akinek téveszt az automatika a színhelyességben, nem tolna fel 1-2 RAW képet? Nem lehet, hogy csak a szoftver béna és egy update-tel megjavulhat?
Köszi! -
mjani1172
addikt
válasz
#82729984 #5643 üzenetére
Mit vettél helyette?
Engem nem csak a színek zavarnak hanem a részletesség is. A feljebb linkelt képeken, van egy barométer? szerű valami, az s6 nál a skála adatait szépen el lehet olvasni, a mate-nél meg nem.
Viszont a mate mellett szól a mindennapi használat megbízhatósága, a stabilitás, nekem több mint egy év alatt nem volt térerő gondom, wifi gondom, 4G gondom, ez sajnos a samsungnál előfordult. Én személy szerint az ips- t is jobban szeretem,(mate9) nekem az amoled től fáj a fejem és a szemem.Az enyémet én a napi használatban nagyon szeretem, nagyon megbízható, csak hát a kamera meg a bluetooth.......
Nincsen rózsa tövis nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Az alkalmazás valamiért külföldre megy, ha nincs támogatva helymeghatározással, pedig elvileg a jobb válaszidő és hasonlók alapján kellene szelektálnia és nem életszerű, hogy külföldi szerveren jobb minden.
Az IP cím lehet talán becsapós bizonyos esetekben, ha a szolgáltató valamilyen szempontból kérdéseset ad.
A Telekomnál kap a telefon IPv4 és IPv6 címet is, előbbi NAT-olt - a speedtest és társai a mögötte lévő nem NAT-oltat látják -, utóbbi nem, de egyre több oldal nézi már a 6-ost, a whatismyip.com is az alapján azonosít és pontosan lövi be az országot is.
Mit mutat nálad a whatismyip.com oldal, ha a telefonról böngészővel meglátogatod?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
pruzsi
őstag
-
mouzrr
őstag
Miért jelzi a Google biztonsági beállításoknál hogy a mate 10 prorol Írországban jelentkeztem be? A Speedtestnel is mindig külföldi szerverekre akar csatlakozni. Ez mitől van?
-
soko70
aktív tag
Készítettem képet a félhomályos szobában, 12 Mpx és a 20 Mpx-el. A 20-son nagyon túl van szaturálva a szín a 12-eshez képest. Sokat számít. A Note 8-nak a színe túl fakó lett minden automatán. Nem értem, pedig jobbnak kellene lennie. Vagy nem értek hozzá, vagy ennyivel jobb a Mate.
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Igen valóban pro módban megtaláltam a helyes "izzót" neki így azt adja amit a s6 os preview képnek.
Így már rendben is vagyunk úgyis előre beállított képeket szoktam csinálni. Őszintén csak azért vettem mert lejárt a hűségidő... a s6 is csak azért volt hogy szűkebb helyekre ahova a dslr nem fér be tudjak fotózni.Nos akkor egy végeredmény így,
s6
mate 10 pro -
-
Z.É.T.
őstag
Itt írd be a keresőbe a Mate 10 Pro-t és találsz pár képet felhasználóktól (tőlem is), az alapján könnyebb lesz dönteni.
S8+ összességében gyengébb valamivel fotózásban (kollégáim között van az is és szoktuk őket összehasonlítani) néhány ledes izzó esetén tényleg színtévesztő a Mate10pro automatika, meg az éjszakai fotómódban is hangyányit, de nekem kifejezetten fontos a színhelyesség és ebben is jobb az esetek nagyobb százalékában, mint másik 6 egykori, vagy mostani flagship. (Samsungok, iPhone-ok, Sony)Huawei-nél automata módban is van lehetőség a féyymérést és fókuszt külön meghatározni (hosszan nyomni a kijelzőre és írja is mit csinálj), illetve egy simítással előhozható a Pro mód, ami alapból marad automatán, de pl a wb is módosítható.
Megértem, ha valakinek más az igénye, de jelenleg a Pixelek, a HTC U11 (és Plus) után a következő szinten van 6-7 hasonló képességű flagship, a különbségek kicsik, egyik ebben, másik abban jobb egy hajszálnyival.
Meglátásom szerint.Ami még esetleg fontos lehet (neked, vagy valakinek), hogy videózásban sereghajtó a flagshipek között, a videó hangminősége korrekt, de a képminőség nem túl acélos.
Samsungok közül egyedül a Note8 lenne pici előrelépés fotózásban, de az sem minden körülmények között.
[ Szerkesztve ]
-
Párom 1 hete vett s8+-t és én nem látok különbséget nagyon a képek között automata módban.Belenagyítva ez is meg az is zajos,elmosódott
Gyorsaságban meg pár chrome böngészőben megnyitott oldalon kívűl minden mást(pl:facebook,messenger,play aruház,instagramm,gmail,viber)egy hangyányival gyorsabban nyitott meg a mate 10 prom. -
soko70
aktív tag
válasz
#82729984 #5643 üzenetére
Nemrég kaptam én is egy 10 Pro-t, de a fényképező részével nagyon megvagyok elégedve. Van a családban egy Note 8 is. Szoktam próbálgatni a két készülék kameráit, hasonlitgatni a készült képeket, de a Note 8 annyira nem jobb sőt sok esetben rosszabbul teljesített persze csak automata módban használom.
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Hát csak mokka barna volt listán,a dobozán is annak van jelölve de ez inkább szürke
Azokat a beállításokat már próbáltam.Porthoszx : oh válóban azt hittem ilyen alap dolgot nem lehet elcseszni,lehet akkor holnap elállok tőle és lesz egy s8+ ?
Valaki még kamera tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
-
nylacika
aktív tag
lakásbiztosításban nekem is benne van, nem csak ez az egy, hanem az összes, ami a háztartásvan és ezen kívül a műszaki cikkek is. Jelképes évi 10 ezer forint és 150 ezerig térít. ha kiszámolja az ember, hogy 5 telefon és a tv, tablet, PC meg miegymás, akkor nem is olyan sok...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
válasz
bollizolee #5640 üzenetére
Lakásbiztosítás esetleg, ha van olyan, amibe belefér a mobiltelefon, vagy van olyan biztosító, ahol külön kötnek mobiltelefonra is, valamelyik topikban ajánlgatta valaki, talán a Note 8 témában, de rá kellene keresni, mert ebben nem vagyok biztos.
-
nylacika
aktív tag
válasz
csolaca68 #5635 üzenetére
Bár én nem ezt használom, hanem másikat, de ugyanez a hiba... szerintem vagy az oreo lehet a ludas, nincs még optimalizálva, vagy pedig az intelligens telefonunk... szerintem érzékeli, hogy túl sokat pörög a háttérben és automatikusan letilt. próbáltam már mindent, de ez van sajnos, nem tudtam változtatni rajta...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
törölt tag
Nincs tipp, ennek ennyire gyenge a kamerája.
Az enyém most jött vissza a szervizből (ugyanis visszaküldtem ezzel a hibával), kicserélték a kamera modult + valami szoftvert is cseréltek rajta (a szerviz lap szerint), és továbbra is pontosan ugyanannyira nem találja a színeket mint előtte.
A fehér továbbra is sárgás a rózsaszín piros stb, akárcsak a te képeiden.A feleségemmel ott röhögtünk, hogy lefotóztuk a rózsaszín dobozát az ő 2016-os Huawei p9 lite-jával meg az M10P-vel, a p9 liteon a doboz rózsaszín, az M10P-én piros...
De azt mondta őt nem zavarja, úgyhogy most megkapta tőlem, úgy sem volt még sosem ilyen drága telefonja, örül neki
Nekem meg még sosem volt ennyire drágáért ennyire gyenge képeket csináló telefonom, úgyhogy örülök hogy megszabadultam tőle. Az biztos hogy nálam a huawei leírta magát kamera ügyileg. -
bollizolee
tag
Ez a Telenor
. Ezt a hatvan napot én is hallottam a tmobilnál gondoltam a telenornál hasonló a helyzet, meg hát az ügyfélszolgálatos is mondta hogy lehet. Ma bementem az üzletbe hogy akkor itt vagyok biztosítást kötni aztán néztek rám hülyén hogy arról lekéstem. Hívtam az ügyfélszolgálatot mondta hogy így jártam csak ez az egy lehetőség van ha mindent újra kezdek. Biztosítás meg azért nem rossz ha van szerintem.
-
KZP
őstag
Eltűnt FF-ről a 129-es firmware...
Nem mintha fel lehetett volna már tenni.
-
Nem tudok ilyen lehetőségről, csak a töltő csatlakoztatásakor jelzi ki úgy, ha jól emlékszem, Mate 9-en is így volt az az animáció.
bollizolee: Az úgy nem valami korrekt, a Telekomnál a vásárlástól számított 60 napon belül bármikor lehet biztosítást kötni, annyi, hogy ha nem a vásárláskor történik a szerződés megkötése, akkor vinni kell bemutatni a telefont, hogy nem sérült, de ez érthető feltétel.
[ Szerkesztve ]
-
bollizolee
tag
Egy napi használat után meg kell válnom a telefontól egy darabig. A telenor ügyfélszolgálat nem nagyon áll a helyzet magaslatán. Online vettem a telefont de utólag már nem tudok biztosítást kötni a telóra, pedig az okos telenoros azt mondta lehet ,sajnos hittem neki. Holnap vihetem vissza a telenorhoz hogy el állok a vásárlástól, online vettem úgy hogy megtehetem. Aztán jó néhány nap után meg kell vennem biztosítással az üzletben. Ennyi a kis történet. Pár napot kibírom még a P9-el
nagyon jó kis telefon.
-
mouzrr
őstag
Ha bedugom tolteni elojon az az animacio ami irja tizedes pontossággal hány százalékon jár a töltés. Ha lezarom a kijelzőt és ujra bekapcsolom már nincs ott. Hogy lehet ezt bekapcsolni hogy mutassa ha bekapcsolom a kijelzőt? Honor 9en mutatja folyamatosan.
-
csolaca68
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni azoktól, akik használják az ACR hívásrögzítőt. Nálam egy idő múlva a bejövő hívásokat nem rögzíti, már újraraktam többször, átnéztem a beállításokat, de nem sikerült rájönnöm hogy mi lehet a gond.
Köszönöm! -
Szia,
Nem gagyi, véd, a Mate 9-et 8 hónapig használtam és azon sem sérült meg annyi idő alatt.
pruzsi: Biztos, hogy mokka barnát kaptál és nem titánszürkét?
(Vicc is lehetne, de miután Huawei dolgozó szájából hallottam a feketét a titánszürke helyett, már semmin sem csodálkozom...)
A kijelző színmegjelenítésével kapcsolatban van normál (színhelyes) profil is az élénk mellett.
Amikor auto módban fotózol, használhatod a normál mellett a lágy és élén színeket is, a megvilágítás milyenségétől függőn érdemes is.[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Ma megérkezett a teló,vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban.
Mokka szín hát képek alapján nem így kellene kinéznie inkább szürkés.
Kijelző színének részletgazdagsága, a galaxy s6 hoz képest gyengébb ugyan azt a háttérképet használom.
Lehet más profillal kellene lementeni az eredeti raw képet és úgy megnézni.
Fényképező a másik nincs 16:9így a 4:3-ból kell majd vágnom. Továbbá túlszaturált bizonyos elemeket pl a padlózat vöröses amúgy meg barna
PL:
S610 PRO
Kicsit sárgásnak érzem néha így túllövi.
S6
10 PRO
Tippet fogadok.
Mindegyik kép auto beállítás mellett készült 4:3-ban 12 mp[ Szerkesztve ]
-
nFlex
tag
Hali Srácok. A gyári fólia véd valamit szerintetek? Szépen fent van nem vennem le ha nem valami gagyi darab.
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Amúgy nemrégiben volt egy kérdés és nem igen emlékszem, hogy jött rá válasz. Ki gyártja a Mate 10 Pro-ba az oled kijelzőt?
[ Szerkesztve ]
-
piko88
tag
válasz
Van 4G csak akkor nem tudsz hívásokat fogadni.
Tiltsd le a 4G-t és minden ok lesz. -
hacki87
senior tag
Ma megérkezett az egyik tokom és a nillkin üvegfólia. A fólia a teljes képernyőt nem takarja le olyanira, hogy a kép széle kicsit ki lóg alóla.
-
-
CöcBömb
csendes tag
Pár napja már nyúzom a készüléket és nagyon szeretem, bár a P9-em után nem nagy az "aha" élmény! Azért is akartam a nagytestvérét beszerezni, mert azzal is meg voltam elégedve.
Akad még pár dolog, amit sehogy sem tudok beállítani:
- A Youtube még mindig nem küld értesítést az összes engedélyezés után sem.
- Az sms-nél nem mutatja a képemet, viszont az összes partnerét igen. Ha rákattintok a kis ikonomra, akkor előjön a képem, meg egy QR kód. Már mindent próbáltam, új képet beilleszteni, stb....de még mindig csak egy üres ikon a fejem. Nem nagy dolog...na, de nekem mégis.
- Néha feloldáskor brutál nagy képernyőre veszi magát magától, akkor óriási ikonokat látok, pár másodperc után, ha lezárom a képernyőt és újra vissza, akkor egy narancs keret jelenik meg, majd eltűnik, és újra a normál ikonokat látom. Jaj, de zavaró.....Úgy gondoltam, hogy nem bontom még ki az új fülhallgatót,a P9-es még nagyon szépen ment, majd átalakítóval használom, megnézem milyen. Konkrétan olyan halk a hangja maxon is, hogy a városban semmit nem hallok. Itthon kicsomagoltam az újat és elképesztő a különbség, le is kellett vennem a hangerőből. Miért csinálják ezt?
Nagyon tetszik, hogy lezárt képernyőnél is látom az órát, az sms-eket, és így sem fogyaszt ....Szuper az üzemidő, végre egy olyan telefon, amit használni is lehet állandóan és nem kell külső töltőket csatlakoztatni mindig....mondjuk a P9-em is bírta egy napig, de ha rákattantam valamire, akkor ott jól jött, ha van egy külső akksi.
[ Szerkesztve ]
Ki méltó látni a csodát, az a csodát magában hordja...
-
Gyugyu1987
tag
Köszi mindenkinek a válaszokat!
"Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni!!!!!!"
-
dns86
tag
Sziasztok,
Kérdezném hogy van itt valaki aki Iphone 8 plusról váltott esetleg erre a telefonra?
Ha igen, megtenné hogy akár privátba leírja tapasztalatait (pro-kontra)?Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
KZP
őstag
válasz
zoleeno1 #5621 üzenetére
Az oké, hogy nem ér ki a széléig, de ez az üveg pont akkora, mint a gyári fólia volt. A kijelző (fekete rész) széléig sem ér ki, mindkét oldalán még van 1-1 mm üres rész. De mégis, az egyik oldalán kb. 5 mm, a másikon pedig kb. 3 mm szélességben nem feküdt fel a kijelzőn...
(Vettem ma egy márkás üveget (Xprotector), remélem, azzal nem lesz ilyen gond.) -
zoleeno1
veterán
Az összes keskenyebb a kijelzőnél, a prémiumok is, mert lekerekített a széle. Vagy olyan mint az az ócó kínai, hogy kiér, de nem fekszik fel. Nálam most egy olcsóbb van rajta, mert a nillkin sarka elrepedt, ez még keskenyebb, a nillkin jobban kiér, mint ezek a filléres, pár 100 ft-os vackok. Kivéve az olyanokat, amik a teljes előlapot fedik, pl: [link] De ezek meg műanyagok, rendeltem én is kipróbálásra, de biztosan nincs olyan prémium tapintása, mint az üvegnek... Ne adj Isten érzékelési problémák is lehetnek vele (volt már aki panaszkodott rá itt a fórumon). Tesztelem majd én is, legfeljebb buktam 1600-at
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
KZP
őstag
A "sima" tempered glass jó erre a telefonra? Vagy nem sík a kijelzője? Mert jött egy olcsó kínai üveg, de mindkét oldalán van végig egy keskeny sáv, ahol nincs rásimulva a kijelzőre... Csak nem tudom, hogy az üveg, vagy a telefon "hibája". (Természetesen a gyári fólia le lett szedve előtte.)
Ha nem sík, akkor az üveg felejtős, és marad a hagyományos fólia? -
spanyoll
addikt
A poén, hogy csörög a telefonom miután kapom az értesítőt, hogy megérkezett a telekomba. Nézem, hogy ki az: hát a régi haverom, akinél 3 éve vettem a szifon 5s-t, és T-ben dolgozik. Röhögve veszem fel, mondván "na mi van, már a kökiben dolgozol?"
Aszondja ja, látta a rendelésem és úgy látszik ezt a telómat is tőle hozom elAmúgy tetszeni nagyon teszik, már pár dolgot kitapasztaltam, nagyjából felraktam minden programot amire szükségem van. Névjegyek átmentésével majd kell egy kicsit variálnom, mert nem mentett át mindent, meg végig kell túrnom az ÖSSZES beállítást, aztán onnantól már csak szokni kell a droidot alma után.
A tepsi méret meg egyáltalán nem zavaró, teljesen jó"Super perfundo on the early eve of your day."
-
mouzrr
őstag
válasz
Gyugyu1987 #5611 üzenetére
Én G4-ről jöttem, aztán le akartam cserélni ezt mert picit túl nagy volt eleinte, aztán hozzászoktam és maradt ez. Szerintem is mindenben jobb mint a G4, és elképesztően jó az üzemideje. A 10 órás SOT-okat nagyon szeretem a 2-3 órás G4 után
-
Goxi
tag
Az Ap-38 jelzésű autós töltő a M9 - hez jelent meg a Huawei új gyorstöltés technológiájával együtt. Kérdés hogy ez a típus az ajánlott autós gyors töltő Mate 10 Pro-hoz is, vagy jelent meg ilyen kiegészítő az új modellel?
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz
Gyugyu1987 #5614 üzenetére
Én is nehezen váltam meg a V10-től, nagyon szerettem azt a mobilt, az akkun kívül nagyon el van találva, mai napig megállja a helyét, egyik telómat sem szerettem annyira, pedig csak flagshipek voltak előtte is. De méltó utódnak bizonyul eddig a máté, nem bántam meg
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz
Gyugyu1987 #5611 üzenetére
Szia, Nem fogsz csalódni egyik téren sem, a rendszer sima mint a vaj, folyik ki a kezedből, nagyon jó a ram kezelése, meg ugye 6GB-ból gazdálkodik, ami még évekig elég mindenre
A kamera is előre lépés lesz a G4-hez képest, én V10-ről váltottam, annál is jobb.
Honor Magic5 Pro
-
Gyugyu1987
tag
Sziasztok! Részben visszaolvastam (de nincs időm mindent). Jelenleg (2,5 éve) egy LG G4-et nyomogatok, de lassan csereérdekelt lesz. Ez a teló az első számú kiszemeltem. Az lenne a kérésem, hogy aki esetleg tudja, hogy a g4-hez képest milyen a kamerája, ne tartsa magában! Ahogy olvasgatom a rendszer gyors. Én mindent a telefonon intézek, ezért szeretem ha a teló laggmentes.
A válaszokat előre is köszi!"Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni!!!!!!"
-
spanyoll
addikt
Na megvan a telefon
Előre is elnézést kérek a sok hülye kérdésért, ígérem próbálok annyit keresőzni amennyit csak lehet, hogy ne menjek az idegeitekre.
A kamera jó, ha kicsit zörög?(viccelek)
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
atikó
őstag
aki hosszabb kábelt akar és szuper töltéssel akkor az Amazon-ról kell vásárolni, az ebay-t nem ajánlom, én is onnét rendeltem, ha valakit érdekel akkor este elküldöm, hogy melyiket rendeltem.
-
voncci
aktív tag
Ezzel működhet rendesen a gyorstöltés? [Blitzfolf]
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Szia,
Gratula, használd egészséggel!
Van 4G a Telenornál, más jellegű a probléma azon szolgáltató 4G hálózatán; Hívás érkezésekor nem vált át 3G/2G módba, így nem valósul az meg, ez a hiba jellemzően nem aktív képernyőnél adott.
A Telenor tud a hibáról - innen is többen jelezték már tavaly, az ünnepek előtt -, javítás alatt.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sweet.tv - internetes TV
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Sorozatok
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- További aktív témák...
Állásajánlatok