Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klaya1986
aktív tag
válasz Májkülnájt #25948 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy ez az oka. Én is ezt gondolom.
-
golyós
addikt
válasz bandigyerek #25954 üzenetére
Biztos, hogy rosszabb lett beltérben. Örültem amikor megvettem, hogy véhre lehet fotózni a gyereket, olyan képeket csinált, hogy csak néztem. Most vagyok játszóházban, 10 képből 8 kuka, életlen, homályos , egy paca a gyerek feje, és a lényeg: borzalmas sötét. 8.0-val elővettem, állítgatás nélkűl csipőből elfogadható képet csinált beltérben, mostmeg Mi mester kikapcsolva sem, bekapcsolva sem, manuálisan kell világosítani és folyamatosan a beállításokkal vabrálni. Hát pont a lényegről maradok le babrálás miatt.
Kacérkodom a P30 proval, de félek ezzel a felhasználóbarátnellenes üzletpolitikával az is csak addig lesz jó teló amíg kijön a Mate 30. Aztán szotveresen butítják azt is.
Egy valószínű, több Huaweiem nem lesz.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Dynamike
junior tag
válasz bandigyerek #25954 üzenetére
Nincs sok különbség köztük , ami egy mate 10 pron nem élvezetes , az egyik telefonon se lesz az. Ide sokkal nagyobb kategória ugrás kell akkor, drága dslr.
-
xZer0kidx
senior tag
Sziasztok!
Megpróbálom utoljára megkérdezni hátha...
Egy nem tudomnak is örülök lassan. Legalább megnyugodnék, hogy nem lettem szellem a múltheti sok csirkebőr felzabálása miatt."Látom kipróbáltátok páran a Huawei böngészőt. Nekem ez a verzió van fent 9.1.1.302 és indításnál a kezdőképernyőn felvillan egy pillanatra egy felület, mintha a mentett oldalak gyorsikonjainak az elérése lenne vagy nem is tudom... tapasztaltatok hasonlót vagy be lehet ezt üzemelni?"
Köszi
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
golyós
addikt
Talákoztatok már olyannal, hogy Facebook csoprtban felrak valaki egy PDF fájlt, rányomok, kiírja alul, hogy fájl letöltése, majd 2 rezgés, de sehol semmi. Senértesítő sávban nincs nyoma, hogy letöltötte, se a letöltések között nincs. ??
Olyan mintha valami blokkolná.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
mouzrr
őstag
válasz bandigyerek #25957 üzenetére
De nem az a gond hogy mobilhoz melto fotokat lehet vele kesziteni, hanem az hogy a frissitesek utan rosszabb képeket kap az ember automata modban mint a 8as rendszeren.
-
b05styp
tag
Srácok a sima szilikon tok (masszívabb változat, kb mint a gyári), és az üvegfólia kombó elég baba, mert a telóm a kocsi tetejéről szállt el egy kanyarban aszfaltra, és csak a fólia sarka pattant le, meg a tok 2 sarkán lesz kis horzsolás, a teló tökéletesen sértetlen.
:)
-
xZer0kidx
senior tag
válasz Dynamike #25964 üzenetére
Köszi, lehet marad a chrome, zavaró hogy nem lehet könyvjelzőt kitűzni oda...
(#25965) basaja Köszi, lehet valami bug...
(#25971) szabcsab és nálad csak felvillan vagy van is gyorsindítás? Mert nálam csak villan és az üres "használhatatlan" kezdőképernyő fogad.
[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
7Heads Drago
veterán
válasz golyós #25955 üzenetére
Nem mintha nem lehet visszatérni az előző verzióra...
Próbáld ezt meg egy Applen.
És a legtöbb gyártónál, nem a kamerát butítják, hanem az egész telot.Tud valaki linket adni, hogy tudok visszamenni az előző droidra? Valahol láttam, de most nem találom.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
válasz 7Heads Drago #25974 üzenetére
[link]
Nekem ez kínai
A finderben bent van van 20 hasonló. Melyik az enyém?
A droidra letöltve a progit talált valamit csak nem tudom hogy ezt hogy kell... Mivel ha jól látom ez 2 zip fájlos. Van egy update zip, meg egy eu zip[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Exelsior24
aktív tag
Mostanában nem igen jönnek a frissítések / javítások a telefonra, nekem egy Dual-Sim-es független készülékem van, de még mindig 9.0.0.215-ös verzión vagyok, miközben FF appban már 9.0.0.258 -as a legújabb. Közben meg arról is olvasni, hogy már bétázzák a 9.1.0.XXX -ás verziókat amik EMUI 9.1-esek lesznek, de furcsa módon FF ilyen verziókat nem dob fel semmit sem.
Régen sokkal jobb volt, még a P8-amnál, ott letöltöttem mindig a legfrissebb firmware-t FF appból kitömörítettem DLOAD mappába és a belső rejtett szerviz menüt előhívva feltelepítettem, nem értem miért kellett ezt megszüntetnie a Huawei-nek. Soha semmi gondom nem volt velük, és így mindig jóval előbb fent volt a legújabb frissítések és javítások mint hogy az OTA frissítésekre vártam volna még heteket.
Nincs valami új módszer rá. amivel most is fel lehetne mindig dobni a legújabb verziókat?
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Kiskutya
veterán
-
quint
aktív tag
válasz mirci18 #25976 üzenetére
Tudod, ez a raw-ozás picit olyan, mint amikor bemész az étterembe, csirkemellet kérsz, aztán a pincér kivisz neked egy tojást és egy zacskó csirketápot, majd amikor nagyra meresztett szemekkel csodálkozol, megnyugtat, hogy benne van, sőt nem csak a melle, hanem a combja is.
Szóval tök klassz, ha valaki
- arra kíváncsi, hogy mit tud a nyers vas;
- előre biztos abban, hogy szerkesztgetni akarja majd a képet, ehhez akar előzetesen minél kevésbé elszúrt nyersanyagot;
- képszerkesztővel akar olyan színeket és fényeket előállítani, amelyeket egyébként csak LSD vagy komolyabb dózisú alkohol alkalmazásával láthatna.Persze van olyan is, aki azt mondja, hogy imád tökölődni a tök általános kép "kidolgozásával", amit a M10P-vel összemérhető (vagy akár jóval olcsóbb) gépek röhögve megcsinálnak "Fire&Forget" üzemmódban. Hidd el, az emberek 99,x százaléka nem tökölődni akar, hanem jó fényképeket szeretne.
Olvastam olyan bejegyzést, hogy azt írta valaki, kiba' jó ez a kamera, mekkora királyság raw-val szórakozni, használd ezt a beállítást Lightroomhoz és 95%-ban klassz lesz a képed... Mi van, bazzz? Ha ez akár csak közelíti is a valóságot, akkor ez nem azt jelenti, hogy a gyári algoritmus nagyon el van kúrva? És akkor még a videózásról egy szót sem szóltunk...
-
Iomega
addikt
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
legenda
válasz Tsebacsi #25983 üzenetére
Akkor ott valami nagyon nem stimmel, mert maga a rendszer alapértelmezett beállításon nem eszközöl ilyen megkülönböztetést.
Ami a telefonon befolyásolhatja alkalmazás vagy beállítások tekintetében; VPN, reklámblokkoló, tűzfal és hasonlók.
Esetleg a hálózati alkalmazások beállításaira nézz még rá, hogy a wifi tekintetében is minden szükséges legyen engedélyezve.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
andreas49
senior tag
válasz 7Heads Drago #25978 üzenetére
Nem tudom mi az a 20, amit találtál, de előtte nézd meg a telodon a ->rendszer -> telefon névjegye résznél a modellt (BLA-L09 v.L09), majd a mostani build-számot. Nekem jelenleg a 9.0.0.215(C432E..) van, ebből a C432 vagy ami neked van a lényeges. Ilyet keres: BLA-L09 vagy.L09 és C432-öt, vagy ami Neked van.
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
Kiskutya
veterán
-
legenda
válasz Kiskutya #25992 üzenetére
Akkor más gond van.
Az adatforgalomhoz kap hozzáférést a Gmail alkalmazás?
Esetleg Gmail alkalmazás kényszerleállítása, gyorsítótár törlése - végszükség esetén az adatoké is, aztán újra beállítani -, telefon kikapcsol, wipe cache, aztán hátha jó lesz.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest