Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz treck1985 #3248 üzenetére

Azt kell megnézni, hogy mik vannak rajta, amik húzhatják az akksit. Egyes programoknak tök mindegy, hogy van -e net vagy nincs... sajnos. Illetve a szinkronizációtól 2-3x annyi program is működhet, mint nélküle. Nekem mondjuk elég fontos, mert dolgozom is a telefonon, így pl. a mail szinkronizáció is elengedhetetlen.

Illetve az, hogy "XY program eddig tök jól mőködött, de X ideje mégsem", ez droid alatt simán előfordulhat, egy frankónak nem nevezhető frissítés után, ami ugye az app -ot érinti.

-----

A B127 -et (mint azt írtam) mindjárt beírom, de aki ettől eltérőt tapasztalna, akkor szóljon.

Egyébként aki feltette, és tapasztalta ezt a lebegő gombos problémát B127 alatt, az csinált egy visszaállítást utána a gépnek? Azután is ez volt a gond. Simán lehet hogy megoldja, mert a frissítés összeakadhat a jelenlegi problémával. Ezért nem szeretem az OTA -t. Lehet egy general verziós B127 megoldaná a problémát. Ezért simán lehet az is, hogy nem mindenkinek áll fent ez a "bug" B127 alatt.

Szerk.: Addig nem is frissítem le az összefoglalót. :D

Új hozzászólás Aktív témák