Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

MIUIv6 szinte senkinél nem jó. Oroszok is most tárgyalják, hogy hogyan lehetne ezen segíteni. Van akinél viszont jó. Én megpróbáltam azzal a metódussal feltenni, nálam nem használt.

Nekem sajnos nem sok időm volt vele foglalkozni (majd hét második felében tudok megint, vagy hétvégén), de azért leírom miket csináltam. Hátha valaki akar vele próbálkozni, így nem kell minden sz...on átmennie.

Probléma:
    A phone.android leáll. HA nincs benne SIM, vagy repülő módba kapcsolod, akkor működni fog.

Próbálkozás:
    Eddig amire időm jutott:
    - Formázások, de legfőképp wipe -ok sora telepítés előtt is/után is különböző variációkban.
    - Gapps.
    - Ultimate CUST-Partition

Nem kizárt, hogy találnak rá megoldást, de egyelőre ez a helyzet.

Ami FONTOS! Egy másik Huawei készülékről lett portolva, aminél viszont hardveres a navi sáv. Így amikor feláll a ROM nem lesz navi sáv. Érdemes SD -re tenni a Root Explorer -t vagy a Root Browser -t, majd abból megnyitva szerkeszteni a build prop -ot:

qemu.hw.mainkeys=0

Mentés és jogok (rw-r--r--) ellenőrzés után mehet az újraindítás.

Ami még FONTOS! Sajnos mostanában nálam nagyon sokat rosszalkodott a Root Browser, így inkább a másik ajánlott. Vagy valami hasonló program. Jellemzően:
    - nem frissíti a jogosultságot, újra kell indítgatni a programot
    - van amikor nem írja felül a fájlt
    - illetve volt már olyan is néhány napja, hogy úgy írta át az általam készített (módosított) build.prop -ot (rámásolás, felülírás), hogy üres lett fel.

Új hozzászólás Aktív témák