- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Newlachka #923 üzenetére
Lépj túl a saját korlátaidon és próbáld meg úgy értelmezni annak a toknak (Love Mei) a lényegét, ahogy kell. Ezt minden sértés nélkül írom, mert nem annak szántam, de nem érted annak a lényegét. Én sűrűn járok olyan helyszínekre, ahol igen jól jön a csepp-, por-, és ütésállóság. Főleg hogy ilyen esetekben használom is a telefon különböző funkcióit. Az meg hogy én milyen telefont szeretnék használni, az legyen a saját dolgom.
Összehasonlítani meg csak úgy érdemes 1 - 1 terméket, ha ismered is, illetve fogtad a kezedben. Kép alapján meg néhány elejtett információból nehéz olyan véleményt formálni, ami hiteles is. Én nem ismerem azt a fajtát, amit ajánlgattál, így nem tudok róla véleményt írni, ahogy te sem a Nillkin tokokról, tehát itt megrekedtünk.
Mellesleg azt a tényt se feledjük el, ha valamire ráteszel egy tokot, akkor azt le is lehet venni. Szerintem érted a lényegét. Nálam helyzettől függ, hogy mire van szükségem és nem fogok hímes tojásként ügyelni a telefonra, hogy ne legyenek + költségeim a javítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest