Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Newlachka #923 üzenetére

Lépj túl a saját korlátaidon és próbáld meg úgy értelmezni annak a toknak (Love Mei) a lényegét, ahogy kell. Ezt minden sértés nélkül írom, mert nem annak szántam, de nem érted annak a lényegét. Én sűrűn járok olyan helyszínekre, ahol igen jól jön a csepp-, por-, és ütésállóság. Főleg hogy ilyen esetekben használom is a telefon különböző funkcióit. Az meg hogy én milyen telefont szeretnék használni, az legyen a saját dolgom.

Összehasonlítani meg csak úgy érdemes 1 - 1 terméket, ha ismered is, illetve fogtad a kezedben. Kép alapján meg néhány elejtett információból nehéz olyan véleményt formálni, ami hiteles is. Én nem ismerem azt a fajtát, amit ajánlgattál, így nem tudok róla véleményt írni, ahogy te sem a Nillkin tokokról, tehát itt megrekedtünk.

Mellesleg azt a tényt se feledjük el, ha valamire ráteszel egy tokot, akkor azt le is lehet venni. Szerintem érted a lényegét. Nálam helyzettől függ, hogy mire van szükségem és nem fogok hímes tojásként ügyelni a telefonra, hogy ne legyenek + költségeim a javítással.

Új hozzászólás Aktív témák