Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
Valaki kérdezte milyen telóm volt ezelőtt...Sony Sp. De elég sok különbség van a 2 telefon között. A Sony nehéz, vastag, a hangszórója nagyon halk volt mikor telefonáltam, és akkor döcögött mikor gyorsan szükség lett volna rá. A kamera is néha befagyott, illetve a kamera gomb sorozatképeket lőtt az elején pedig csak lenyomtam 1x.
Amúgy sunyik hogy eladják úgy hogy 1 cm vastag közben még 3-4 mm re kivastagszik a hátulja a hátlapnál. A P7 legalább tényleg telesen annyi, mint amennyit mondtak911: Én még le sem vettem a hátuljáról a fóliát. Magyarországon lehet kapni rá elöl-hátul fóliát?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest