Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
beállítások-védett alkalmazásoknál pipáld ki.
ilyen órát csináltam, nem lenne jó, ha nem frissülne
-
Zotya21
senior tag
Hali
beálításoknál védett alkalmazások közé bekell tenni őket (legalább is így emlékszek)
időjárást meg még a wifi is befolyásolhatja ha az is kikapcsol készenlétben tehát azt is bekell rajt állítani hogy ne szakítsa meg a kapcsolatotde persze így jobban merül majd a teló készenlétben
-
Deeday
senior tag
Energia takarékosságból állítottam 2G re mikor nem használtam a netet. Pont hívásom volt felkaptam erre mondja a hívó hogy recseg nagyon a hangom nem hall rendesen semmit. Letettem átnyomtam 3G-re felhívtam azóta tökéletes csak ezért javasoltam. Amúgy ha net ki van kapcsolva 3G-n sem merül semmivel se jobban szinte mint 2G-n.
-
-
törölt tag
Futhatsz egy kört egy másik töltővel is (hozzávalóval - pl. szolgáltatónál, de semmiképp nem gyors-, univerzális, csodatöltőkkel). Szoftveres probléma is lehet, de önmagában egy frissítés nem biztos, hogy megoldja, max. ha újrateszed.
Én az imént említett 2 dolgot még kipróbálnám, mielőtt hardverre gondolok.
Egyébként én arra gondolok, hogy a szabályzóval lehet valami probléma, tehát hardveres. VAGY az akksinál van hibás diagnosztika. Elvileg nem szabadna ilyen korán előjönnie, de bármi lehetséges...
Tehát sorrendben:
1. Másik töltő (gyorstöltők nagyon nagy ívben kerülendők)
2. Szoftveres problém
3. Szabályzó - hardver telefon
4. Hibás diagnosztika - hardver akksiAmúgy TeleMax a köztponti szervíz, ha a szolgáltatóhoz viszed el, hogy küldjék be, mert nem jó, akkor egyből oda fogják dobni... Vannak kis szervízek is pesten, akik alapvető problémákat tudnak kezelni és a TeleMax -val, illetve a szolgáltatóval is szerződésben állank. Ezt a listát a szolgáltatód ki tudja adni.
Hibás diagnosztika egyébként annyiról szól, hogy bár a lítium bázisú akkumulátorokat nem kell kisütni, kezdésre sokat tölteni sem (túltölteni nem is lehet), de időnként érdemes végigmenni a teljes töltési perióduson. Én amúgy havonta egyszer szoktam minden telefonnál. Ez azért fontos, hogy a cellák közti feszültségek kiegyenlítődjenek. Ilyenkor van olyan gond, hogy pl. a telefon azt mutatja, hogy félig van töltve, közben meg fullon van (illetve fordítva is lehet).
Amúgy más töltővel nem töltötted korábban? Mert ez is okozhat gondot. Nem a fő periódusban (amikor a majdnem teljes feltöltés tart), hanem a csepegtető töltés esetében, tehát a töltés végső periódusában lehetnek problémák, illetve akkor okozhat károkat.
-
Tompie
őstag
-
törölt tag
Én is ezt akartam javasolni, hogy nézd meg mit szól a wifi -hez. Amúgy Telenor -os az enyém is, adattal nem szakad, pedig azt is sűrűn használom, valami bibi lehet a készülékben. Bár nem tudom merre laksz, mert ettől is függ.
Azért azt nézd meg, hogy a "Beállítások" -ban (összes, jobb oldali fül), azon belül a "Mobilhálózatok" alatt a "Hálózati mód" -ban mire van állítva. Praktikus a legfelső, aminél automatikusan 4G - 3G - 2G.
-
törölt tag
Gratulálok a 40 -hez, az egyik legszebb férfi kor

Nekem nincs szakadásom, pedig általában több fajtát is szoktam használni, szinte állandóan be van kapcsolva. Saját wifi, Telenor adat, Vodafone adat hotspot -ként (tehát wifi -vel), céges wifi, szabad wifi. Frissítetted a telefont? Nem ajánlott fel frissítést (Rendszer-frissítés alkalmazás)?
Egyébként kis érdekesség, hogy a KÉK üzletben nem volt saját hálózatos 3G, 100 méterrel jobbra a PIROSNÁL volt, de onnan meg Magentás szabad wifi -hez lehetett hozzáférni

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- MIUI / HyperOS topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Trollok komolyan
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bittorrent topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Próbáld ki egy másik usb kábelre cserélni a mostanit.