- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezért vannak általában az ilyen dolgok a haladó részben. Alap tudás nélkül alap butaságokat csinálhat az ember. Még akkor is, ha a szájába rágják. Nem mindenkinek való ez. Aki meg igényli, az meg döntse el maga. Vannak jó telefonok, de hulladok a szoftvere, ezen lehet javítani ROM cserével, és lett egy jó telefonod.
Megteheti az androidos OS -re gyártó, hogy korlátoz, de akkor már tök felesleges az android.
Unokahugom telefonját kénytelen voltam ki ROOT -olni, mert amíg nem jár le a szerződése, addig nem tud váltani. Viszont fél giga RAM -mal és a gyenge kis 2 magos CPU -val a telefonja halál. Szó szerint. Néhány dolgot helyreraktam rajta, meg került fel olyan RAM, CPU, akksi "rendezgető", amihez ROOT kell. DE most már pörög a telefon, működik rendesen.
Szerk.:
Egyébként van egy dolog az életemben, amiben igénytelen vagyok. Az pedig a tablet kérdés. Nekem van laptopom, néhány telefonom használatban, de nagyon ritkán jól jön. Tényleg ritkán szoktam használni tabletet.Így vettem 6.745 HUF -ért (BF) egy 2 magos, fél gigás, 7 colos darabot. Kicsit lassan muzsikált az elején, de nagyon penge kis gép. Főleg, hogy 3 év garancia van rá. Azzal kezdtem, hogy ROOT -oltam, picit helyretettem, felraktam arra is néhány programot, ami ROOT alatt gazdálkodik a ROM -mal, egyebekkel, és úgy pörög mint az állat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- RAM topik
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest