Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz GSPLR #5643 üzenetére

Ezért vannak általában az ilyen dolgok a haladó részben. Alap tudás nélkül alap butaságokat csinálhat az ember. Még akkor is, ha a szájába rágják. Nem mindenkinek való ez. Aki meg igényli, az meg döntse el maga. Vannak jó telefonok, de hulladok a szoftvere, ezen lehet javítani ROM cserével, és lett egy jó telefonod.

Megteheti az androidos OS -re gyártó, hogy korlátoz, de akkor már tök felesleges az android.

Unokahugom telefonját kénytelen voltam ki ROOT -olni, mert amíg nem jár le a szerződése, addig nem tud váltani. Viszont fél giga RAM -mal és a gyenge kis 2 magos CPU -val a telefonja halál. Szó szerint. Néhány dolgot helyreraktam rajta, meg került fel olyan RAM, CPU, akksi "rendezgető", amihez ROOT kell. DE most már pörög a telefon, működik rendesen.

Szerk.:
    Egyébként van egy dolog az életemben, amiben igénytelen vagyok. Az pedig a tablet kérdés. Nekem van laptopom, néhány telefonom használatban, de nagyon ritkán jól jön. Tényleg ritkán szoktam használni tabletet.

Így vettem 6.745 HUF -ért (BF) egy 2 magos, fél gigás, 7 colos darabot. Kicsit lassan muzsikált az elején, de nagyon penge kis gép. Főleg, hogy 3 év garancia van rá. Azzal kezdtem, hogy ROOT -oltam, picit helyretettem, felraktam arra is néhány programot, ami ROOT alatt gazdálkodik a ROM -mal, egyebekkel, és úgy pörög mint az állat.

Új hozzászólás Aktív témák