Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
linterrobert
csendes tag
Sziasztok, szerettem volna feltenni az emui 3.0-át, mindent a leírás szerint csináltam (nem az első rom amit csinálok, szóval nem vagyok kezdő benne), de most elakadtam. Nem tudom mi lehet a gondja. Update.zip a dload mappába, factory reset megvolt, telefon helyi frissítéséből indítom a dolgot. Addig jut el míg ellenőrzi a zipet, utánna azonnal kiírja hogy update failed, a file-al nem lehet gond. De akkor mivel? Van ötletetek mit hagyok ki? Elvileg pofon egyszerű az egész, ennél sokkal bonyolultabb dolgokat is simán megcsináltam, de ez már idegesít...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gurulunk, WAZE?!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest