Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Felhasználom #353 üzenetére
Gyárilag van hozzá 2 matrica, elég jó minőségnek tűnik, már többször raktam ide-oda és jól tapad továbbra is. Egyébként több helyen lehet kapni, amit meg a telefon nem tud módosítani, azt play -en kapható 1-2 programmal simán meg lehet oldani. Pl.: NFC ReTag.
Amúgy én csak autós módra használom, többire igazán nem sok igényem van, főleg hogy szeretek dolgozni és mindkét telefonomom bonyolítok munkát, csak mást.
Amúgy elég nagy jövöje van ennek, nem csak ennél a telefonnál, általánosságban. Lassan itthon is elérhetőek lesznek az NFC -s névjegykártyák, amire céges adatot, elérhetőséget, vezérlést lehet tenni. Ez még csak 1 dolog, amire használják és használni fogják.
Konkrétan elhúzod az NFC előtt a telefont és ami be lett rá állítva az szerint módosítja a beállításokat. Pl. Navigáció be, autós mód, net be, bt be...stb. egy címkére írva. Kulcstartós dolog szimpatikusabb szerintem, műgyantába ágyazva.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest