- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
edima10
tag
Sziasztok!
Én is most vettem a T-nél egy P7-et részletre.Gyorsan meg is néztem, hogy hálózatfüggő e, de szerencsére Simlock Deactive.
N8-ról váltottam, amit nagyon szerettem, de sajnos 2 hónapja, közel 4 év után, szinte egyik napról a másikra meghalt.
A fórumot már szeptember óta követem, hogy képben legyek a telefonnal hogyha újra leakciózzák már úgy vegyem meg hogy van valami fogalmam a dolgokról.
Ez a második okostelefonom (első androidos). Néhány dolog hiányzik, ami a Symbian Belle-ben nagyon jó volt, de majd túlteszem magam rajta.
Még csak 4 napja használom. Egyelőre egy gondom volt csak, a telefonról nem tudtam szinkronizálni a naptárt pc-re (pc-ről telefonra jó volt) de arra találtam megoldást a neten.Létezik olyan fülhallgató P7-hez, amin lehet hangerőt állítani, előre-hátra léptetni a zeneszámok között? Az N8-hoz gyárilag olyan volt és nagyon kényelmes volt, hogy nem kellett elővenni zsebből a telefont ezekhez a dolgokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos fejegységek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest