Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Én ilyenből használom már a másodikat és eddig kisebb problémákat leszámitva teszi a dolgát és teljesen jó a telefonra.Nem innen vettem, de ilyen kialakitás, hogy a hátlap az müanyag és fém keret, elöre meg tettem rá edzett üveg fóliát igy körbe védve van.
Ami gondot okozhat, nehéz levenni és enem is ajánlatos, mert a müanyag hátlapon lévő kis tuskék fogják a telefont a keretbe és ha azok letörnek akkor leesik a hátlap és kijön a telefon, ezért cseréltem az elsőt.
A második, hogy ennél nem lehetséges a sim és SD kártyát cserélni a keret eltávolitása nélkül, tehát az első probléma előjöhet ha gyakran sor kerül rá.
A harmadik, hogy az erősebb Jack dugok fejei nem mennek bele a kereten keresztül igy vagy nem érzékeli vagy csak monoba a fülest, ugyan ez a probléma a másik felén a nem normális kialakitású USB pendrivokkal vagy kábelekkel is elöfordulhatA következő , hogy a kamera és a vaku helye ugyan ki van vágva ,de a vaku fénye a műanyag hátlapon keresztül bezavarja a kép készitést a kép aljára több kevesebb "ködöt" eredményezve vagy épp az alsó harmadát értékelhetetlenné téve.
Ezért vagy ki kell vágni a köztes részt vagy olyan hátlaput keresni ahol egybe van a vaku a lencsével kivágva.
Egy kis térerő vesztést azért érezni használat közben.Ha ezek a használati értékben nem zavarnak akkor mindenképp megéri ,mert jól teszi a dolgát minden irányból védi a készüléket és nem kell bajlódni a tök nyitásával vagy ki be vételével.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Ajánlani nem tudok, mert nem használok ilyeneket.
Látod, ebayen is hiába a sok pozitív értékelés, hiba mindig akad.
Esetleg ha itt visszakeresel a topikban, hátha vett régebben valaki jót és ott a link is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest