- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltg4s
tag
Ma megnyomkodtam egy P9-est az Auchanba. 12 mp-re állítottam a kamerát, majd auto módban csináltam egy képet egy ártábláról. Persze a telefont letámasztva. Majd a P7-es is készült szintén auto módban ugyan onnan, szintén arról a tábláról. Jött a nagyítás mind két telefonon. Háááát, nagy különbség nem volt a P9 javára. S7-el is megtörtént ugyan ez és S6-al is. Nálam az S6 nyert. De akkor is P9 lesz a következő. Nagyon gyors telefon. Iszonyú gyorsan exponál. És a kiállított telefonok közül a legszebb volt.
Más...
Akinek kocsiban régebbi rádiója van, nincs Usb és Bluetooth, tudom ajánlani ezt.
Tegnap vettem, 3000 forint. Tökéletesen kihangosít, átviszi rádióra az mp3 fájlokat és ami nálam fontos volt, az Igo hangját is átviszi az autó hangszóróira. Így már hallani lehúzott ablaknál is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest