Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarTom
csendes tag
válasz
#86973952 #16517 üzenetére
Sziasztok. Itt voltam végig én is csak nem volt mit írjak.... mostanáig.
Én még mindig a B609 futtatom, gyári állapotban. Próbáltam az 5 -ös droidot hivatalos frissítésből, de nekem sem jött be így vissza tértem.
Cunaja munkásságát tisztelem, de még nem volt időm bátorságom, stb. bele vágni.
Nos, gyakorlatilag másfél éve amióta megvan a kedvencünk nem változott rajta szoftveresen semmi kivéve, hogy kb három hónapja került fel pluszba a wazze a belakott telefonra.
A múlt hét elején vettem észre, hogy bitang gyorsan elkezdett merülni a telefon. (a felhasználói szokásaim sem változtak)
Gondoltam valami beragadt, kilőttem mindent kézzel, majd töltöttem. Másnap ugyan ezt tapasztaltam.
Éjszakára kikapcsoltam és úgy töltöttem kb 6 órát.
3 napig ismét minden a régi....
4 nap megint előjött a merülős jelenség.
Ismét off állapotban töltés, mai az első nap azóta, jelenleg 65% reggel 6 óta!
Ma is ugyan annyit telefonáltam, böngésztem, csevegtem.....Van egy teóriám.
Szóval a készülékek elég erősek manapság, főleg a flagship telefonok.
Nem is jellemző hogy tönkre mennének, pláne gari időn belül.
E miatt ki kellett dolgozniuk valamit a gyártóknak, hogy az új cuccokat is el tudják adni. Így a tervezett elavulást szoftveresen valósítják meg, hisz azt meg lehet magyarázni a bíróság előtt, így elkerülvén egy újabb Apple (iPod) pert.
Minderre úgy jutottam, hogy nálam nem igen változik a környezet, csak az aktuális frissítéseket töltöm le, vagyis fogadom el. Pl. böngésző, viber, és persze google play szolgáltatások (itt is csak amit használok, a többi tiltva van)
Amikor belaktam és elkezdtem használni a telefont, átlag 900 MB, és 1 GB körül mozgott a szabad memória, mostanában 600 és 700MB!
Ráadásul néha laggol is, alkalmazás váltáskor, híváslista görgetéskor, némely program lassabban indul mint korábban.
Summa, így terelgetnek minket felhasználókat újabb vásárlásba. Ha nem hozza a régi fílinget a kütyü, tudat alatt máris a cserén gondolkodik a tisztelt user.Szóval érik a V4 teszt nálam is, csak legyen egy kis időm is hozzá.
Esetleg másnak is van hasonló tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest