- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dragonfx #1389 üzenetére
Ezek a képek nem valami jó minőségűek. DE nekem más a szemem hozzá, mindegy, nem fogok ilyen dolgokon leállni vitázni. Ne hasonlítsuk össze a fényképezőgépet a telefonnal. Farmert sem lehet a szövetnadrággal. Digitális gépet sem az analóggal...és még sorolhatnám.
Amit én tettem be, azok nem makrók, hanem ki lettek vágva az eredeti képből. Az utolsót lehet makrónak nevezni, de az photoshop -os. Csak betettem, hogy ilyet is lehet.
Szimplán annyiról van szó, hogy ne temessük a P7 kameráját és a minőségét. Mert szó nincs ilyenről. Erről volt szó.
Buszos:
Akkor azzal elvileg nem lehet gond, ha nem tapasztaltál ilyet. Amúgy fw frissítés óta van ilyen probléma? Próbáltad újratenni?Próbáld meg azt is, hogy kiveszed pár percre, majd újra beteszed az akksit.
Meg a szolgáltatónál ha van szervízpont rész, akkor ki lehetne próbáltatni saját töltőjéve (egy másikkal), mielőtt esetleg szervízbe küldenéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest