- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mati12
senior tag
Én az enyémet novemberben vettem 70-ért,gyári független(nem T-mobilos!) karc és sérülés mentesen. Pedig akkor még jócskán 100 felett volt a készülék a szolgáltatóknál is. A páromét Decemberben vettem 74.000-ért hasonló paraméterekkel,igaz ezt a készüléket pont a múlt héten cseréltem el szőr szőrbe egy Samsung Galaxy Note ll-re. Úgy hogy ez a 70.000-es ár így február környékén szerintem abszolút nem irreális. Sajnos ez van a Huawei mint márka jelenleg ennyire tudja tartani az árát,ilyen téren szerintem még nem tudja felvenni a versenyt a nagyobb gyártók termékeivel.
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #11797 üzenetére
Én sem, már augusztus óta megvan, de még mindig úgy tapogatom mint ha új lenne.
Az Xperia P esetéből is tanultam, a munkahelyemet lopás biztosra alakítottam, na meg sokkal jobban figyelek rá, mint anno szegény P-re. -
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #11794 üzenetére
A T webshopról van szó (szerintem) és ott rendes gari van.
-
Nimda
addikt
válasz
freemanone #11794 üzenetére
Ha valaki ilyen olcsón adja, az nekem gyanús.Valamiért gyorsan meg akar válni tőle.A mate azért egy régebbi típus, mégis közel egy árban mennek, ami vicces.
Nem mintha el akarnám adni az enyémet, keresve sem találnék ilyen sokoldalú és szép telefont.Pedig éppen azon gondolkoztam a minap, mivel én is telóbuzi vagyok, hogy mire lehetne cserélni...de a piacon jelenleg semmi sincs, ami felérne vele.
-
missz
tag
Mivel 81èrt màr kapható webshopban, nem hiszem, hogy egy hasznàlt kèszülèket(tök mind1, hogy egy hetes, vagy hàrom hónapos)70nèl többèrt bàrki el tudna adni..
, ez màr csak ilyen, mint az új kocsiknàl, ha gurulsz vele egy utcànyit màr hasznàlt ès nem èr annyit, mint amièrt megvetted...
-
Nimda
addikt
Na ne már gyerekek...a hardveraprón vannak olyan marhák, akik a P6-ot 70e-ért adják? A mate is közel ennyi...vagy a mate-t adják túl drágán? vagy ha nem, akkor nem értem miért tartja az árát a P6-hoz képest? hardverben közel azonos, de a kijelző 312 (P6) vs 241ppi, azért nagyon nem mindegy egy jóval nagyobb kijelzőn.No meg 4.4 sem igazán lesz rá...én 80e alatt biztos nem szállnék ki a P6-ból...és akkor meg sem néztem a többi szutykot, ami régebbi model.
-
Tomacko
őstag
válasz
Oldman2 #11773 üzenetére
Én a B122 romot használom, de olvasom azóta meg oldottad te is. Én nem kipróbáltam az ébresztést, hogy működik-e szimplán egyszer ki volt kapcsolva napközbe valamiért és így maradt egész hátra lévő napszakra és éjjelre is, és hajnalba mikor jött volna a szokásos ébresztő hang a bekapcsoló hang ébresztett majd rá egy percre az ébresztő is szépen tette a dolgát.
Droidos telefonok közt valóban ritka az ilyen a nem kínai és"nagy" gyártók telefonjai közt, talán 2-3 ilyen létezett.
-
gacsoi
senior tag
Urak!
járt már ugy valaki, hogy nem tud belépni a google fiókjába a telefonon??
Tegnap be akartam lépni a play-re, mire azt írta, hogy hitelesítés szükséges.
Töröltem a google fiókomat, és újra próbáltam létrehozni, mire azt az üzenetet kaptam, hogy nem tud csatlakozni a szerverhez. Próbáltam új fiókot létrehozni, de nem engedi. A böngészőben simán tudok netezni.
Van valakinek ötlete?? -
Cultus
tag
És IGEN, ébreszt kikapcsolva is!
-
-
mec71
tag
Kipróbáltam én is a themert. Nagyon tetszik de még érezhető a béta verzió. Amikor bekapcsolom a képernyőt akkor egy kicsit laggol. Szokni kell. Egyébként szép és nagy a választék.
-
kecskebégető
aktív tag
-
Tomacko
őstag
Nem tudom mennyire vagytok vel képben, az meg pláne mindenkinek saját megszokása, hogy éjjel ki kapcsolja-e vagy sem ....... nem is ez a láényeg hanem, az, hogy kikapcsolt állapotból is képes a saját ébresztő program bekapcsolni a telefont és ébreszteni . Mindezt azért gondoltam megosztani veletek, mert sokan írják, hogy hűde mennyire merül nekik éjszaka, szóval csak az ébresztés miatt NEM kell bekapcsolva tartani, mert 100% pontossággal mindig be kapcsol. Egész pontosan a folyamat úgy zajlik le, hogy 1 perccel az ébresztési idő előtt bekapcsol a telefon ez idő bőven elég neki a bootoláshoz és minden folyamat elindításához stb. aztán hamar le is zárja a képernyőt, majd a be állított időbnen kezdi az ébresztést a beállított hangon ahogy kell. A pin kóddal sincs gond, nálam be van kapcsolva mindig a pinkód kérés be kapcsoláshoz, ezt ilyenkor az ébresztés le állítása után tudjátok meg tenni.
-
icemad
nagyúr
-
mati12
senior tag
-
mati12
senior tag
válasz
gabancs #11759 üzenetére
Ez a launcher teljesen máshogy közelíti meg a felhasználói felület fogalmát,rengeteg szebbnél szebb téma közül lehet válogatni ami merőben más megjelenést add a készüléknek.
Sok minden mást nem tudok írni róla,ki kell próbálni és látni kell. Ha esetleg valakinek nem tetszik opcionális megoldásként még mindig ott van a törlés lehetősége. -
missz
tag
A yahoo mailem sehogy sem szinkronizalja, vagyis nem jonnek meg a mailek ertesiteskent. A fiokban ott vannak azonnal.., nemtom, mar mindent engedelyeztem neki. Megsem jo.Vki hasznal yahoot? A gmail az jo, legalabbis egyelore, azt kijelzi egybol.
-
mati12
senior tag
Már többször volt szó itt a fórumon a különböző launcherekről,ezért gondoltam megosztok egy újabbat veletek amivel még szebbé varázsolható ez az amúgy is gyönyörű készülék. Az app egyenlőre béta verzió a Google Playon nincs még fent,meghívásos alapon tölthető. Ennek ellenére nálam tökéletesen működik.
A neve Themer Launcher. [link]
Béta verzió letöltése: [link] -
Cultus
tag
Nekem buszon esett ki a kabátzsebemből, de kutya baja. Kicsit koszos lett persze, de ez minden.
-
akosar
tag
válasz
airmax_2.0 #11746 üzenetére
Én is így vagyok vele, de nekem a gyári tok hamar besárgult. Ezt vettem hozzá, egy hete leejtettem a 4-6 villamoson, de semmi baja nem lett.
-
airmax_2.0
tag
válasz
arminlok #11747 üzenetére
Elismerem szebb tok nélkül
Én leginkább csak azért használom, mert sokszor teszem le fejjel lefelé, - nem túl körültekintően - a kicsit kiálló perem viszont elég jól megvédi a kijelzőt a karcolásoktól...No végre rávettem magam , és feltettem a hivatalos b11-et. Lokális normál frissítéssel .. minden beállítás klasszul megmarad, és csak kb 15 percet vett igénybe a letöltéssel, mentéssel uppgrade-el cuzammen..
Köszi az útmutatóban lévő segítséget... -
sirály69
őstag
Nekem is lejött valahogyan a hátlap egy része vagy egy hónapja.(a fiam telefonált vele akkor, de ő nem tud semmit az estről....)
Megnéztem 1 videót, hogy hogyan lehet visszarakni.
Sajna a rögzítő fülek is elhajoltak mert elsőre vissza akartam nyomni a helyére és csak utána kerestem videót.
Baromi nehéz visszarakni, mert nehezen akadnak be egyszerre a fülek.... -
missz
tag
-
Alessza89
újonc
Sziasztok!
Január 23. óta birtokolom ezt a csodás kis kütyüt.Iphone 4-ről váltottam, és elég hirtelen felindulásból, de egy cseppet sem bántam meg. Azóta is olvasgatom róla a véleményeket, és összességében elég jók, én is csak ajánlani tudom bárkinek!
Két dolgot szeretnék kérdezni viszont.
1. Ha egész nap melóban vagyok, kikapcsolom a wi-fit. Amikor hazaérek bekapcs., és onnantól kezdve kb. percekig pittyeg, az összes facebook-os üzenetet megkapom pl., hiába már gépről elolvastam őket és válaszolgattam, tehát már nem számítanak újnak, elolvasatlannak. Ez normális?Ha hosszas beszélgetéseket is folytattam egész nap, akkor elég zavaró tud lenni.
2. A másik, hogy elég gyorsan merül a drága, persze ez tudom, hogy most még azért van, mert elég sokat nyomkodom. De ha lefekvés előtt leveszem a töltőről, és egész éjszaka hozzá sincs érve, reggelre már 76%-on van. Nézegetem mindig az energiakezelőt, meg akkumulátor, amit észrevettem, hogy vészes, az az "android rendszer", sokszor 70%-okat mutat mellette, de mindig 50% felett legalábbis. Lehet, hogy ez is normális, de azért örülnék egy kis biztatásnak.
Köszönöm előre is, szép napot mindenkinek! -
arminlok
senior tag
válasz
airmax_2.0 #11746 üzenetére
De ha magát a dobozt is magaddal viszed az a legjobb
-
airmax_2.0
tag
Szerintem aki fél a leejtéstől annak jó szolgálatott tesz a dobozban melléket műanyag tok. Én rátettem..
-
missz
tag
Sziasztok! En rendeltem ra epp nagJabol ez miatt(is) egy muanyag hatlapot az ebayrol, mar a motorolampn is ugyanilyen volt, tok fasza es kb 1500ft.., talan megjon a napokban
..,bar ha egyszer ledobom es a kijelzojere esik akkor cseszhetem...
, mas: valaki linkelt egy oldalt de nem talalom, a p6 temak letoltesevel kapcsolatban, szeretnem meg megkerdezni, hogy ezeket a temakat csak pc-n at lehet ratenni, vagy hogyan mukodik ez? Google playrol nem lehet leszedni vmit? Koszonom
, bocs az ekezeket hianya miatt, tudom h zavaro, szimpla lustasag reszemrol ..pedig van ekezetem
-
gabancs
addikt
-
DBC
tag
lefényképezném, de csak a teló van nálam
nincs bizti, használtan vettem.
akárhogy rakom vissza, nem pattan sehogy a helyére és eláll ahol tud. hétfőn bedobom szervizbe és utána várom rá a jelentkezőket...
a sebességétől is rosszul vagyok, nem játszom sokat, de egy candy crush néha belefér ha várok bankban, stb, akkor is el bírnám dobni amikor szaggat ilyen játékoknál. -
DBC
tag
tegnap ágyból felkelve kicsúszott a kezemből a telefon. Fél méter, szőnyeg. Az egész hátlapja LETÖRT, ami tudott elhajlott, ami nem, az kitört róla. Közel állok ahhoz, hogy egy az egyben beb****am a kukába.
-
Tomacko
őstag
válasz
BartShadow #11731 üzenetére
örülök, hogy volt értelme be gépelnem az előző hsz-t
Egészségedre és szivesen
-
Tomacko
őstag
válasz
jampop #11729 üzenetére
ez ne mspecifikus probléma, nézzetek be más fórumokba is ez mindenhol téma lett, az google rendszerében valamit valahol elástak megint
Pl.: itt is hosszan tagolják a srácok, hogy mi miért tünt el a névnapoknál és hogy kinél mi oldotta meg, talán hasznos lehet annak akinek szüksége van rá.
-
TomWexX
addikt
válasz
BartShadow #11727 üzenetére
Ahogy pollai kolléga is mondja, eltűntek a magyar névnapok, ezért nincs ott minden nap. Nálam is most jelentkezett a gond.
-
gabancs
addikt
válasz
BartShadow #11724 üzenetére
-
mati12
senior tag
válasz
freemanone #11716 üzenetére
"Minden gyártó szórakozik ezekkel, az is vicc, hogy a gyári értesítő sávban lévő ikonok számát, sorrendjét nem lehet állítani, az is, hogy nincs köztük zseblámpa és még sorolhatnám mennyi hiányossága van a stock droidhoz képest."
Az ikonok sorrendje változtatható szvsz.
-
|AP|
veterán
válasz
BartShadow #11706 üzenetére
A google-nél lehet a hiba oka. Nálam is fel volt véve a naptáraim közé a "magyar névnapok", így widgeten meg tudtam jeleníteni. Tegnap azonban egyszer csak eltűnt, és ha a gmail fiókomban nézem ott sem tudom beállítani, mert egyszerűen nincs ott, pedig korábban volt. Itt kellene lennie, de itt is teljesen üres. Remélem csak valami átmeneti gond a google-nél.
-
gabancs
addikt
válasz
freemanone #11719 üzenetére
Attól nem félek, hogy titkosítatlan lesz a BL. Ha jól emlékszem, azzal dicsekedtek, hogy ezt nem fogják feltörni.
-
gabancs
addikt
Tetszene ez a koppintásos ébresztés. Nem lehet valahogy a mienket is rávenni erre?
-
gabancs
addikt
válasz
freemanone #11716 üzenetére
Igen, tényleg így van, ezen én is meglepődtem. Valamiért meghülyül néhány nap után egy idegen launchtől. Pedig az előző telefonomra meg is vettem az egyiket, de most nem tudom használni. A gyárival viszont nagyon stabilan működik, és szerencsére nagyon ki van találva, nincs igazából hiányérzetem.
-
freemanone
addikt
válasz
gabancs #11715 üzenetére
Semmi köze a SoC-hoz az ilyeneknek, egyszerűen így álmodták meg az emui-t és kész. Minden gyártó szórakozik ezekkel, az is vicc, hogy a gyári értesítő sávban lévő ikonok számát, sorrendjét nem lehet állítani, az is, hogy nincs köztük zseblámpa és még sorolhatnám mennyi hiányossága van a stock droidhoz képest. De ezzel nincs egyedül a Huawei, mindenki a saját képére szabott korlátozott vackot erőlteti.
Azt nem tudom, hogy nálad miért okoztak problémát korábban a különböző launcherek, mert emlékszek hogy panaszkodtál rá, de ez eléggé egyedi hiba. Nekem se a launcher, se a locker nem gyári, sőt a framework kivételével semmi sem az. -
airmax_2.0
tag
Igazából a veszélyt az aksik jelentik.. Bear Grylls tanította, hogy ha belevágnak egy kést akkor zárlatos lesz, és úgy felforrósodik, hogy tüzet lehet vele gyújtani..
Ezt a kísérletet (ha jól emlékszem) a class FM reggeli stábja reprodukálta..
Szóval van benne valami.
A lány ha ráült feltehetően megtörte az aksit, és attól zárlat-> forrósodás->esetleg tűz
Tehát ha valaki ráül és nagyott reccsen a cuccz akkor gyorsan vegye ki a zsebéből, és ne dobja éghető anyagokra.. -
freemanone
addikt
válasz
kemotox #11712 üzenetére
Jól tudod, Én használom is, de azt meg kell venni és root sem árt hozzá. Nem kötelező ugyan, de ha nincs root, akkor nem tudja blokkolni a nav bar-t és azzal is fel lehet oldani. Ezért kell a root helper funkciót bekapcsolni, hogy az ilyen apróságokat meg tudja oldani az app és normális LS-ként tudjon működni.
-
-
gabancs
addikt
Én továbbra is olyan alkalmazást keresek, amivel ki lehet tenni a záróképernyőre az ébresztés időpontják. Ezt az LG telefonom tudta, sajnos a P6-ra nem találtam működő app-ot.
-
atiso01
csendes tag
Segítsetek
Eltűnő navibar root és "mókolás" nélkül kemotox írása alapján ami az összefoglalóban van próbáltam eltüntetni a navibaromat de mindent megcsináltam amit leírt és semmi nem történt. vajon miért? -
gabancs
addikt
válasz
BartShadow #11706 üzenetére
Két fajta naptár widget van.
1; Saját naptár-itt csak bizonyos bejegyzések jelennek meg
2; Naptár widget- ezt lehet kitenni havi nézet beállításban -
BartShadow
csendes tag
Arra tippetek van, hogy hogyan lehet a naptár widgetet úgy beállítani, hogy ne csak azokat a napokat jelenítse meg, amire teendő van beállítva?
Eddig úgy volt, most viszont már nemÉs hiába keresem, egyszerűen nem találok erre beállítási lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest