- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
válasz
icemad #25383 üzenetére
Hát attól én is. Ilyen van amúgy? Ennyi volt, kifújt a hardver? Egyszer töltőn volt és nagyon felforrósodott, úgy, hogy nem töltött semmit, azóta random felmelegszik és lefagy. Akksi nem púpos, szétszedtem megnéztem. Lehet nem bírta valami alkatrész a hőemelkedést? Akkor csak jöhetne már viszont a Redmi 3 Pro
Kár azért a kis Péhatért, még azért elhasználnám néhány évig. Mikor vettem akkor úgy voltam, hogy vigyázok rá és kb másfél-két évig használom max, aztán eladom és jöhet az új. De azóta megváltoztak az igényeim, és megfelelne ez is.
Keresek valami nagyon stock/nagyon gyári cuccot azt ha azzal is fos, akkor tényleg lejárt már szegényke ideje. -
hrvathg
csendes tag
válasz
icemad #24371 üzenetére
Devices like Ascend P6 and Ascend G6 are missing from the update plan so its safe to assume that those devices won’t get the Lolipop update anytime soon or ever. Huawei hasn’t mentioned the specific EMUI version that Lolipop update includes. We don’t think that Huawei will develop whole new Emotion UI version for the upgrade so we can probably expect a slight bump to the EMUI version number to include Lolipop styling and features.
Forrás: http://huaweinews.com/2015/04/huawei-lolipop-schedule/
Szerintem sem lesz, mert mint fentebb írtam - öreg- 2 éves telefon már nem nagyon támogatott....
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
icemad #21429 üzenetére
próbáltam megkerülni a gondot, hogy ha már nem szakad meg a gsm hívás (amivel a fő gondom, hogy végigmondja,miszerint rossz formátumú számot hívok), akkor leveszem róla a hangerőt, a voipét meg feltekerem közben, aztán hagy menjen a háttérben a gsm addig a 8-10mp-ig.
de itt megint falba ütköztem, mert vagy nem halkul le a gsm hívás, vagy mindkettő lehalkul.
az egyetlen működő megoldás, ha várakoztam a voip hívás indítását, amíg a gsm befejeződik, de az kicsit hosszabb,mint amit a türelmem elvisel -
zeon.hu
nagyúr
válasz
icemad #21427 üzenetére
végre eljutottam odáig, hogy nagyjából képben vagyok a robottal.
most kezdjek el egy másikat megtanulni?
nem beszélve a robot azonnali supportjáról a fejlesztő részéről.
volt, hogy egyedi kérésemre 3 óra múlva kaptam dev fájlt.
messze ez vezet az általam megvásárolt vagy támogatott programok között.egyébként még mindig a Voice speed dial-MobileVoip-Svox-Erobot kombináción dolgozom, és már csak a gsm hívás (mint esemény) megszakítása nem működik.
sajnos a Moilevoip nem tehető alapértelmezett hívóalkalmazássá, ezért kell egy fake gsm hívást indítani, ami után a robot tárcsázza a megfelelő számot voip-on. -
törölt tag
válasz
icemad #21222 üzenetére
Én nem írtam erőműről! A P6 procija megfelelne paramétereiben, de a támogatottsággal baj van és az mint tudjuk már elég ahhoz hogy ne legyen alkalmas az igényesebb játékok futásához. Mondjuk az már a PC-k óta tudott a játékok (nem a kocka tologatásra gondolok) a leginkább hardver igényese programok, nyilván nem csak processzor kérdése.
-
iskir
csendes tag
válasz
icemad #20406 üzenetére
Persze, mert az a gps t letölti egy hétre előre. Képletesen értettem, de nyugodtan elhiheted, hogy az itthoni erdőkben is vannak olyan helyek, ahol a telefonok behalnak, a céleszközök pedig még vidáman dolgoznak és van, ahol, már azok is behalnak. Aki nem hiszi, az járjon utána. Az adótorony a legkisebb baj, azt csak a durva pozicionáláshoz használja. Na, de....
Minek is magyarázok itten? Én használom a gps t elég gyakran úton, erdőben, esőben, hóban, fagyban. Aki boldog a telefonjával, az legyen, aki meg nem, az vegyen másikat. Mindnek vannak korlátai, csak tudni kell, hol a határ. -
seria
tag
válasz
icemad #20288 üzenetére
Telepítettem a playből a supersu-t de nem indult el. Persze az első tökéletesre sikeredett rootolásnál nem volt gond a supersu elindításával sem.
Gyári kábel használok, másik usb portot is próbáltam és win 7 van a gépemen.
Most, hogy fent van a B513 megpróbálom a másik sz.gépen, majd beszámolok róla.(#20299) icemad
Persze, azt is bekapcsoltam. -
ViolavLight
csendes tag
válasz
icemad #17917 üzenetére
Kedves Icemad!
Abban kérném a segítséged, hogy a leírásod alapján megpróbáltam rootolni a p6omat és a rootgenius egy nagy x et rak középre és nem történk semmi.
Elindítom a programot rádugom usb 3 ra a készüléket és egy pillanatra elindul egy csik a rootgeniusban de aztán megáll.
Win 7em van mi lehet a gond?Köszönöm a segítséget.
Light.
-
layerke
aktív tag
válasz
icemad #19713 üzenetére
Lehet, hogy az, nem tudom a nevét pontosan, de a google szolgáltatásokon belül ez volt a legtöbb cpu időt használó app. Kényszerített leállítást csináltam, majd a telefont újraindítottam és azóta sokkal kevésbé merül és az akkumulátorhasználatnál sincs a listába a google szolgáltatások. Ebből arra tudok következtetni, hogy ez volt a hunyó.
-
dzsozi1982
újonc
válasz
icemad #19568 üzenetére
szia
először is köszi, hogy időt szántál rám.Próbálgattam a telot és ha azaz a gomb kombinációval inditom amit te is írtál akkor gyönyörű kinai ékírással pompázik a recovery.
ha csak a hangerő fel és bekapcs gombbal inditom akkor angol lesz(gondolom ez is jó)ha csinálok egy backup-ot akkor ha nem müxik a rom, visszarakhatom a mentésből az eredetit?
-
Tompie
őstag
-
marilllyo
veterán
válasz
icemad #19470 üzenetére
Január óta olvasom ezt a topicot...azóta ha jól emlékszem 3 olyan hsz-t láttam aki ezzel szívta meg...és ez csak a P6 ascend....és ez csak azok száma akik ismerik ezt a topic-ot és beírták ide. Nem vagyunk eléggé elővigyázatosak....
De hát aztán ha már egy gsm boltosban sem bízhat az ember....
-
marilllyo
veterán
válasz
icemad #19327 üzenetére
Én a System application manager-rel szoktam gyalulni.
Most rágoogleztem a Google Services Battery Drain dologra...és több helyen is olvastam ( többek között XDA-n is), hogy ki kell kapcsolni a Google helybeállításoknál a "Tartózkodási hely jelentése" és a "Helyelőzmények"-et.
Tegyetek vele egy próbát.
-
Caldera1
tag
válasz
icemad #19035 üzenetére
Memóriakártya nincs benne. Simet vadiújat kaptam automatikusan a t-mobiletól, mert nekem még régi volt.
Dátum, mindjárt nézem... 1.-én érkezett a futárral.
Valami olyasmit hallottam, hogy egész Európára vonatkozóan változtak a visszavásárlási feltételek, valami 15 nap? Utána kellene néznem, nem tudom pontosan. -
Caldera1
tag
válasz
icemad #19025 üzenetére
Sziasztok!
Amikor először olvastam a P6-ról már akkor tudtam, hogy ilyet akarok majd. Erre végülis egy évet kellett várnom.
Szóval pár napja vásároltam egy P6-ot, ami előtt azért rendesen utána olvastam teszteken, véleményeken, fórumokon. Úgy tűnt jó kis teló. Megérkezett, beüzemeltem, gyönyörű. Azonban nagyon csalódott vagyok.
Sorolom: lefagy, össze-vissza ugrálnak az alkalmazások, fényerő ugrál, aztán van olyan, hogy világosabb részeken vörös színű elmosódás jelentkezik, ez a legrosszabb. Ilyenkor önálló életre kel és a legkülönbözőbb alkalmazásokat dobálja elém. Csináltam egy update-t, egy darabig jó volt aztán megint előjönnek a hibák. Újraindítás sem segít ilyenkor. Egyszer csak gondol egyet és megjavul. Érthetetlen. Ahhoz képest, hogy dícséritek mennyire stabil, majdnem sírni tudnék kínomban. Szerintetek mi lehet a nyűgje? Mit csináljak? -
törölt tag
válasz
icemad #18943 üzenetére
Van dupla kamerás cucc is. Az enyém csak előre néz, de a felvételen rögzíti a pillanatnyi sebességet, és másodpercenként elmenti a GPS koordinátákat. Döbbenetesen pontos. Ráadásul ha akarod, akkor képeket is tudsz készíttetni vele (akár 5mp-ként) pl. éjszakai biztonsági kameraként. Meglepően sokat tudnak ezek a kütyük.
-
marilllyo
veterán
válasz
icemad #18891 üzenetére
Az Amcsiknál már a 80-as évek végén is ingyenes volt a körzeten belüli telefonálás. Itt MO-n főleg vidékéken...nem olcsó, de legalább sz*r.
Beltérben nem tudunk telefonálni. Sima mezei internet.....most már odáig eljutottunk, hogy nagyjából a legtöbb településen elérhető.Nálunk Lassú, drága instabil. Pedig ez nem a setét Zala. Voltak itt angol ismerőseink látogatóba. Fiatal srác FB-re kiposztolta..."úgy látszik mo-n csak a mekiben van ingyen wifi".
-
arminlok
senior tag
válasz
icemad #18834 üzenetére
Mindenhol ügyintéző függö. Ha nem ingyen cserélik menj a következöhöz. 5ezerbe kerül kb de megtehetik hogy ingyen cseréltetik csak jofejnek kell lennie... Nekem azt mondták a tmobilenál, hogy 4500 mondom köszönöm szépen hazamentem és körbevágtam azota igy használom semmibaja, viszont rá egy hétre barátnömmel bementünk mert ö is vett uj telefont, azt mondta neki a csávo hogy ezért ö nem szokott elkérni pénzt...
-
törölt tag
válasz
icemad #18836 üzenetére
Kicsit más téma. Teszteltem a P6-on a Poweramp próba verziós lejátszót és nagyon bejön, talán az eddigi legjobb amit használtam. Megvenném a teljes verziót de abszolút járatlan vagyok a netes fizetésekben volna valakinek erre ötlete, javaslata? Talán az utalásos megoldás lenne a legjobb ha van ilyen. Bankkártyaszámot nem szívesen tennék fel valahova, főleg mióta egy ismerős arra ébredt hogy jöttek sorba a leemelésekről szóló sms-ek, megcsapolták rendesen a számláját.
Előre is kösz annak akinek volna valamilyen javaslata akár privátban is. -
marilllyo
veterán
válasz
icemad #18678 üzenetére
Én még a gmail klienst is le szoktam törölni. Az alapvető feladatokat a gyári email kliens is tökéletesen el tudja látni.
Legalábbis számomra...de persze, ha ezt valami "nagyon sokat emailozó" ember megcáfolja ...elfogadom.
Sőt.. chrome-ot sem használok. Az alapértelmezett böngésző is tök szépen tördeli az oldalkat. Bár szinte csak ezt a fórumot olvasgatom rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bitcoin topic
- Fujifilm X
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest