- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
picilabikoka
csendes tag
Sziasztok. Hol tudom kikapcsolni hogy a billentyuzetet hasznalom, ne vibraljon!? kosz
-
Heffi
őstag
Gyári van rajta abból is a legfrissebb (vagy inkább a legutólsó). Gondolom amiről Te írsz, azok már főzött romok.
Nem is akartam bizonygatni, hogy mennyivel jobb vagy rosszabb, valóban más hardverről, más rendszerről van szó. Csak ez a gyors merülés piszkálja a csőrömet. Mert ugye ha vamilyen oknál fogva gyíengébb aksival szerelték az én példányom, mint a nagy többségét, akkor kell mennem garanciális ügyintézésre.
-
Heffi
őstag
És amíg megcsinálam a műveletsort egészen a root törléséig, 15% ment le az aksiból
A lumia 820-am reggel 66-kor vettem le a töltőről, azóta 23%-t merült ( egész nap megy rajta wifi, 3g, helymeghatározás, szinkronizálás, duplakoppintásos ébresztés), és csak 1650-es az akkuja.
-
icsdl211
csendes tag
Lehet tudni valamit a Huawei Ascend P6S-röl azon kivül amit a Mobilarénán írnak???
-
JanR
addikt
LinkSys WRT54GC ver 2.0
Mindig jó, egyszer sem szakadt még meg!
Alvó mód: MindigFW: B607 voda
-
lfarkas
aktív tag
Sziasztok. "A Google play áruház sajnos leallt" üzenetet kapom, ha meg akarom nyitni! Tudnátok ebben segíteni? Miui romos 2 hónapja. Üdvözlet.
-
freemanone
addikt
válasz
freemanone #10381 üzenetére
-
duvi
nagyúr
válasz
akosar #10379 üzenetére
Sorry! Természetesen frissítem ha most nincs gondod vele. Én csak a fórumbeli hozzászólásod alapján írtalak be a jelenlegi adatbázisba:
"B118 van a telómon, TP-LINK WR1043-ND routerrel használom otthon. Továbbra is dobálja a wifit."
Igyekeztem visszaolvasni a hozzászólásokat és azokból kiegészíteni az adatbázist. Valószínűleg átsiklottam egy-két hozzászóláson... Ezért is lenne jó ha mindenki privátban elküldené a fent említett pár paramétert. -
freemanone
addikt
válasz
kemotox #10380 üzenetére
Igen én próbáltam. Samu az más világ ilyen szempontból, ott gyárilag működik... van egy elég brutálisan perverz app, amivel meg lehet oldani, hogy működjön, deeeee.......... tényleg csak nagyon elvetemült perverz állatoknak, a video magáért beszél: [link]
szerk: rossz videot linkeltem, közben keresem, a jót, de hasonló az eljárás, csak egy pár fokkal nehezebb...
-
kemotox
addikt
OTG mennyire működik ezzel a telefonnal? Pendrive-ot felismeri, XBOX 360 kontrollert viszont nem. Néztem jutubon egy videót, ott egy S3-al mutatta be a csávó, hogy ilyet is lehet, neki kiírta, hogy "USB Device Connected", vagy valami ilyesmit, mikor bedugta. Nekem semmit nem ír ki, viszont a kontroller elkezd villogni ahogy kell is neki, de ettől függetlenül nem működik.
Próbálta már valaki ezt a perverzséget P6-al? Mármint hogy droidos telefon + kontroller.
-
duvi
nagyúr
Sziasztok!
Az utóbbi hetekben elkezdtük összegyűjteni a P6-al használt routerek típusát, a sokat emlegetett wifi problémák miatt. Kiteszem az eddig elkészült adatbázist, ami kezdésnek jó de sajnos még mindig sokan nem írták meg tapasztalataikat és paramétereiket a témában. Ezért bemásolom még1x a felkérést:
----------------------------------------------------------------------------------------------
Hogy ne legyen teleszemetelve a topic, arra kérek mindenkit, hogy küldje el NEKEM PRIVIBEN az alábbi paramétereit:1. Router pontos típusa (és ha tudod, akkor a chipsetet is):
2. Állandó stabil kapcsolat / Működik de néha megszakad / Rövid ideig tartja csak a kapcsolatot, gyakran megszakad
3. Wi-fi alvó mód bekapcsolása rész ellenőrizve és "Mindig"-re bekapcsolva
(Ez utóbbi ugyebár a téves fordítás miatt kell)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Minta a kitöltéshez:1. ASUS RT-N66U (Chipset: Broadcom 5300)
2. Ide a fenti háromból a rád vonatkozót beírni (pl: Működik, de néha megszakad)
3. Wi-fi alvó mód: Mindig
----------------------------------------------------------------------------------------------
És itt látható a jelenlegi állásunk router ügyben 2014. január 6-án:
Az áttekintéshez kis magyarázat:
-zöld háttér: egyértelmű eredmény
-narancs: vegyes
-piros: a legellentmondásosabb
Mivel a legtöbb esetben csak egy felhasználó kapcsolható egy routerhez, ezért a fenti eredmény inkább csak tájékoztató jellegű! Még nem ajánlom senkinek a jelenlegi adatok alapján történő router vásárlást! -
Heffi
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek!
Közben wifi ügyben felkerestem a gyártó specifikációs oldalát, valóban nincs benne az "a"-s wifi.
A rootolás nem jár garanciavesztéssel? Mostanában nagyon rám járt a rúd a telefonokkal.
-
Nimda
addikt
1.Szükséges a root és egy filekezelő
2.Keressük meg a /cust/channel/neeurope/prop/local.prop/ filét
3.Töröljük a következő sorokat "ro.config.ce_authenticate=1" és "ro.config.hw.security_volume=11"
4.RestartVagy egy kevésbé elegánsabb megoldás
Szintén root, majd a kodek mappából törölni : asound_UEDGE_ce_NDL.dat filét.
-
Heffi
őstag
válasz
arminlok #10366 üzenetére
Nem halok bele a hiányába, úgyis nagyon távolságérzékeny az 5 GHz-es wifi.
Más: Fejhallgatóval (skullcandy) a hangerőt nem lehet feljebb srófolni valahogy. Még a sokéves x10mini is nagyon leallázza ugyanezzel a fejhallhatóval.
Vagy bezavar, hogy nincs mikrofon a vezetéken?
-
Nimda
addikt
Nos, még egy utolsó, átfogó hozzászólást szeretnék írni a sok készüléket érintő wifi problémával kapcsolatban.A tegnapi nap átnéztem a hozzászólásokat a fórumban és bizony azoknak volt igaza, akik a routerüket okolják a hiba miatt.Hogy miért?
Tegnap firmware frissítésen esett át a routerem (TpLink WR841N V8-as hardver).A firmware 2013.06. hó kiadású, ami a changelog szerint, biztonsági protokoll frissítéseket is tartalmaz.Nem tudom van e összefüggés, de a wifi kapcsolat a telefonnal, jelentem stabilnak bizonyult a mai nap folyamán.Korábban naponta szinte perceként dobta a jelet, de ennek már semmi nyoma.Tehát valójában nem a telefon hardverével van a baj, ez már szinte biztosra vehető.Sokkal inkább egy inkompatibilitás, a telefon és bizonyos routerek között.Én azt javaslom mindenkinek, akinek hasonló problémája van, hogy mindenképpen frissítsen firmware-t a routerén, ha még eddig nem tette meg.A frissítés után erősen javallott egy factory reset a routeren, hogy életbe lépjenek a változások.A telefonnal pedig annyi a teendőnk, hogy előzetesen felejtessük el a kapcsolatot, hogy tiszta lappal indulhassunk.
Azt nem állítom, hogy minden router-telefon kapcsolat ettől megjavul, hiszen ez nagyban függ az adott router típusától és a hozzá kiadott firmware-től.Viszont a telefon hardver hibáját így már kizárhatjuk.Nyilván és talán a rom-ban is lehetne még mit javítani, de elsőkörben a routerünk legyen naprakész.Egy-két régebbi bejegyzés itt a fórumon, ami szinte biztosan router hibára utal:
jegenye77
TP-LINK TL-WR740N egyszer se dobta le viszont,
TP-LINK TL-WR940N-nél nem egyszer előfordult,hogy megszakadt a kapcsolat.
Egy ilyen FRITZ!Box 6340 routerrel is sikerült tesztelnem és ezzel sincs semmi gond.racerx
Nálam is tökéletes a teló (111, 119, 125). Semmi gondom se volt vele. (bár most a wifit eldobja néha, de lehet h a router szarakodik, mert 2 laptop se megy mindig, megszunik a net meg egyebek..)
rone003
A wifivel kapcsolatban leírom tapasztalataimat. B107-es sw. Otthon upc wifi modemmel minden gond nélkül megy. Nem szakad nem dob le. Tmobil üzletben a nyílt wifi ok. Munkahelyen ledob rendszeresen.
úgyhogy szerintem nem a telefonnal van a gond és nem a szoftverrel. Valószínű router beállítás lehet a háttérben vagy a router teló párosítás lehet.
espista
Beadtam szervizbe, két hétig ültek rajta, fektették u.a. B111-et oszt' jónapot! Közben lecseréltem a routerem és jó lett minden.
danjeee
Nos srácok már nézem egy ideje ezt a wifi mizériát ,de már most leszogezem nem oldottam meg,illetve mégis,és nem tudok rá magyarázatot.
Elotte Belkin n-es router folyamatosan eldobálta a netet,utána át a TP-Linkre 1043nd-re fw frissítés és nincs eldobás 2 hónapjaDuvi kolléga meg hamarosan jön egy felméréssel, ami az általatok használt routerekről szól.
-
Heffi
őstag
Ebben ugya van 5GHz-es wifi is? Külön kell aktiválni, mert nem érzékeli a hálózatom, csak a 2,4 -et.
-
arminlok
senior tag
válasz
geotom #10359 üzenetére
Szerintem ez billentyűzet függő pl nálam a go keyboardnál alapértelmezett volt alig tudtam kikapcsolni
Most megnéztem a huaweies billentyüzetbe belehet állitani én ugy láttam a az androidosnál nem találtam rá beállítást. Billentyüzetet úgy tudsz változtatni h: Beállítások > Nyelv és Bevitel > Alapértelmezett bill
-
geotom
tag
Sziasztok!
Van ebben a telóban T9 , vagy csak én nem találom?
Íráskor nem ajánlja fel a szavakat amiket elkezdek írni, pedig eddigi telójaimon
szerettem használni. Ha nincs, akkor van valami alternatív megoldás?
Üdv Tom -
-ZsoLi-
tag
régi smc router dobálja:-( beszereztem egy asus rt-n12e tipusú routert este kipróbálom irok hogy mien, ha nem jó holnap megy szervízbe:-(
-
JaniT
csendes tag
Attol vagyok ki, hogyha ott az elerheto wifi, akkor ranyomok a kapcsolodasra es kapcsolodna, de aztan ott van ugyanugy a wifi es ujra lehet kapcsolodni. Mintha nem is akartam volna kapcsolatot. Hibauzenet ohne...
-
marilllyo
veterán
Sziasztok! Most vettem egyet én is! Én meg vagyok vele elégedve....annyi zavar talán, hogy a viber nem villogtatja a notification led-et. Tudtok erre valami megoldást?
-
Heffi
őstag
Sziasztok!
Tegnap érkezett a családba egy ilyen készülék. T-mobile-os, gyári állapot. Első bekapcsoláskor 34%-n volt az aksija. Kb 1 óra piszkálás (névjegyzél szinkronizálás, wifi beállítás, 2 alkalmazás letöltése, ismerkedés a szoftverrel) után 9%-ra lemerült. Egész éjszakás töltés után reggel fél óra alatt 8%-t vesztett a töltöttségből, és semmi komoly nem volt, csak beállítások keresése, a wifi is csak 1 percre volt bekapcsolva. Normális hogy ennyire merüljön? Tudom, hogy az aksinak kell pár töltési ciklus, hogy csúcsra járódjon, de nem gondoltam volna, hogy ennyire gyengus a kezdés.
-
-ZsoLi-
tag
tp link wr741ND v2 az lenne a kérdésem hogy erre v4 es fireware frissítést fel lehet rakni? esetleg nem tudjátok hátha megoldaná a gondot
-
Nimda
addikt
válasz
djbelo #10341 üzenetére
A B125 elvileg amolyan félhivatalos
de mutass egy gyártót, akik pontosan adják ki a frissítéseket.Kifogások mindíg lesznek.A huaweinél meg arra fogják a csúszást, hogy az újabb verzión dolgoznak.Miből áll átírni a build.prop-ot
az emberek meg örülnek, hogy jajdejó...
Más:
Tegnap frissítettem a routerem firmware-jét.Az előbbi sem volt nagyon régi (2012) de eddíg úgynézki, legalábbis tegnap, több órán át nem volt wifi eldobásom.Még nem merek biztosat mondani, de az eddigiekhez képest sokat javult.Ma még tesztelem és ha ez beválik, akkor megvan a hiba forrása: a router.
-
djbelo
senior tag
Ez nem jó hír! Azt gondoltam, hogy a januárt tartani fogják aug.22 óta nem adtak ki hivatalos frissítést! Mindig csak tolják! Emui 2.0-ből egyből 2.3-ra? Hát nekem jó de legalább használhatuk volna egy kicsit az Emui 2.0! Nem igazán értem őket, hogy miért mindig új+új romokat írnak aztán mikor már ki kéne adniuk,akkor azt írják, "ezt nem adjuk ki mert itt az új.
-
SityiSXT
őstag
Billentyűzet: TouchPal X - ingyenes, kényelmes, sokat tud.
-
Dugo0228
csendes tag
ááá köszi
-
-
JaniT
csendes tag
válasz
-ZsoLi- #10332 üzenetére
Enyem sima 740N (TP, mint a Tied). A muhelyben egy regi Belkin van (ne kerdezz most tipust) az kb 100-bol 99-szer nem mukodott, most meg mukodik, igaz lassabb. A melohelyen nem tudom milyen wifi van, de talan ott is jo most a vetel. Ami ritkasag, hogy ahanyszor eloveszem a telefont mindig wifin van. Ez mondjuk marhajo! Ennel a telefonnal ilyen meg nem volt.
Gondolkoztam, hogy lecserelem a wifi miatt a telefont, de nem tudok meg donteni, tul normalis most a telefon. Design meg uberelhetetlen. Regota vartam egy ilyen elegans keszuleket. Nem ertem ilyet miert nem gyartanak mar... Anno milyen szep telefonok voltak... :-)
-
Dugo0228
csendes tag
Sziasztok kéne egy kis segitség ..elöre is köszi .ha csatlakoztatom usb-n a pc-hez leválasztás után eltünnik sok ikon a fömenüböl és ha csak ujrainditom a telot akkor jönnek vissza.nem tudja vki miért van ,és mit kéne ellen tenni??? köszi
-
gabancs
addikt
Csak halkan merem megkérdezni. Nem unjátok még ezt a wifi eldobást? Megértem, hogy aki ettől szenved az igen bosszantó. De mivel senki nem tud rá megoldást, így én már nagyon unom.
-
JanR
addikt
válasz
akosxyz #10328 üzenetére
Nem kell sokat visszaolvasni. Valaki hardverhibát mond, valaki a szoftverre esküszik én meg a csilis babra
Vagy tegyél fel egy gyári romot és próbáld meg azzal, vagy várd meg a következő frissítést. Ma én is belefutottam egy routerba, ami ledobál (vagy is 1x ledobott), de eddig mindenhol tökéletes volt.
-
JaniT
csendes tag
válasz
TomWexX #10295 üzenetére
Ez egy jol mukodo ROM? Vannak visszajelzesek? Egyebkent ez a telefon tenyleg nagyon fura, mintha "be kellene koptatni". Amikor eloszor elkezdtem hasznalni (egyebkent B113-mal vettem kb 2 honapja), akkor nagyon sokszor vacakolt a wifi. Sokaig azt hittem rosszul ertelmezem a beallitasokat (ami talan jogos is), de aztan ugyanolyan beallitasok mellett elkezdett ugy (is) mukodni a telefon, mint egy atlag Android gep (hibatlanul), aztan random szetkapcsolt, meg nem volt adatforgalom csak kapcsolat. Felraktam vasarnap a B125-t es kb 1 ora utan ujra tapasztaltam a wifi eldobast, aztan meg max 2x volt ilyen es azota ugy vettem eszre jo... Tudni kell azt is, hogy kizarolag mobilrol netezek, notit nem hasznalom, ha nem kell. Tehat ha van idom, akkor 3 orat is netezek. Ilyen hasznalat mellett eleg zavaro hiba ez. Aki nem tapasztalta meg a hibat, Ok egy huzamban mennyit vannak wifin?
Egyebkent Ti milyen billentyuzetet hasznaltok? Szerintem az eredeti nehezen hasznalhato. En SwiftKey-t hasznalok. A probaido lejarta ota jobban tetszik. :-)
-
akosxyz
senior tag
Egyre sűrűbben veszem észre, hogy ledobál wifiről. Valaki tud valamit erről? Sorry ha már jött rá megoldás
-
bubuka80
tag
Elnézést kérek, elfelejtettem "mindig"-re állítani, megtettem, azóta még nem volt gondja, pedig figyelem.
AirLive WL-1500R a router, ettől szakmaibbat ne kérjél, nem értek hozzá
Én csak annyit tudok, hogy eddig egy telefonomnak sem volt vele gondja.
Nem kaptam új számlát, sem új jótállási jegyet, a régit jótállási jegyet kaptam vissza, ahol ráírták a javítást. Akkor ez tutira biztosan az én "régi" telefonom, ugye? -
Nimda
addikt
Új hír a 4.4 KitKat-ról.Röviden annyi, hogy valószínűleg átugorják a 2.0 EmUI-t és a 2.3-ra fejlesztenek.Először a kínai piac fogja megkapni, az international verzió meg kb. még egy-két hónap.
-
bubuka80
tag
Sziasztok!
Kész lett a telefonom, jött az sms
Bementem érte és mondták, hogy újat kaptam. Közelségszenzor kipróbálva, minden oké. Hazaértem kb. 1 órája, már 2x ledobott a wifi, 1x térerő nulla (piros x-el). Amikor ledobott, akkor csak a wifi újbóli bekapcsolása segített. Most b107, előtte b111 volt. Még ma, holnap figyelem és ha ez így marad, akkor szerintem visszaviszem.
Ja és az új telefonom tul.képpen a régi, tehát tuti nem cserélték, mert a fólia rajta ugyanott van bénán vágva, ahol én elbénáztam és mikor beadtam, a kis pöcköt oldalt nem adtam hozzá (itthon eltettem még az első használatnál) és ebben sincs kis pöcökPedig örültem volna, ha kettő lett volna.
Most nézem a szervízlapon ez áll: "Kiadott alkatrész: komplett csere" -
-
Zsocy155
őstag
válasz
cassius.clay #10304 üzenetére
Azt kérdezted van-e hír. Ilyen hírek vannak!
Ténylegesen ahogy arminlok is írta még nincs. Szerintem nálunk csak februárban várható.
-
arminlok
senior tag
válasz
cassius.clay #10304 üzenetére
Nincs.
-
mec71
tag
Én most 125-os romot használok néha kikapcsolt képernyőnél kikapcsol a wifi, egyébként használat közben sose. Miui romnál 3.11.22.-nél soha sem volt eldobás.
-
Zsocy155
őstag
válasz
cassius.clay #10300 üzenetére
Szia!
Kitkat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Suzuki topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest