- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cultus
tag
A szeretett P6-om mellett szert tettem egy LG G3-ra. Fura mert azt vettem észre, hogy a P6-ra most is sokkal jobban vigyázok mint a G3-ra.
Azt hiszem ez már örök szerelem marad.
-
Cultus
tag
Sziasztok. Régen írtam ide, de ez csupán azért van mert tökéletes a teló, nagyon elégedett vagyok vele. Olvasni azért természetesen olvasok folyamatosan.
Lassan egy éve használom a P6-ot és ez az első teló amivel SOHA SEMMI GONDOM NINCS! Nálam a 4.2 tökéletes, az aksival nagyon elégedett vagyok, soha semmi fagyás, semmi negatív meglepetés. A teló, fehér Vodás, nincs púposodás, nincs melegedés....nincs probléma amiért itt írnom kellene.
Ezért is gondoltam, hogy most írok mert szerintem kell ide a pozitív "kritika" is, ne csak a problémákat olvassák az ide tévedők.
Természetesen én funkcionálisan választottam anno a P6-ot. Tudtam, hogy rengeteget fogom nyúzni, napi 50-60 telefonhívás, folyamatos, net-kapcsolat, mail, közösségi oldalak, zene hallgatás, böngészés, fotózás (elsősorban makró), és még fontos volt kinézet, karcsúság, ennyi. Nos, büszkén jelentem a választásom tökéletes volt és egyetlen pillanatig sem bántam meg a választásomat, sőt, napról napra megcsodálom a Telefont és egyre jobban szeretem.
Hát ennyi....
Köszi, hogy elolvastátok! -
Cultus
tag
Tud valaki valami jó appot amivel könnyen le lehet tölteni youtube zenéket mp3-ba? Köszi.
-
Cultus
tag
Hmm... Most, hogy jobban megnéztem valóban ott van a ME widget minden darabja, csak össze kellett rakosgatni.
-
Cultus
tag
Na, szóval nektek megvan KK-n a ME widget?
-
Cultus
tag
Sziasztok. Nekem a 4.2 is tökéletes volt és most a KK is tökéletes. Egyetlen dolgot hiányolok, hogy nincs meg a ME widget. Valami ötlet esetleg?
-
Cultus
tag
Na, most már az értesítő led is működik, azt hiszem így három nap után teljesen elégedett vagyok a KK-val.
-
Cultus
tag
Sziasztok. Helyivel feltettem én is a KK-t, eddig szinte mindennel meg vagyok elégedve, de sajnos az értesítő led nem működik pedig be van kapcsolva és ez számomra nagyon fontos lenne. Eddig b610-el tökéletes volt. Tud valaki erre megoldást?
-
Cultus
tag
Hangszórórecsegésre nem tud senki semmi megoldást?
-
Cultus
tag
Sziasztok. Tudnátok segíteni a hangszóró recsegés (robothang) miatt? Komolyan már kikészít, hogy nem tudok 3G-n telefonálni.
-
Cultus
tag
Végre értem már. Köszi mindenkinek a segítséget.
-
Cultus
tag
Sziasztok. Lesz egy buta kérdésem. Én telóval általában nem szoktam fotózni a P6-on is épp csak kipróbáltam vásárlás után. Viszont mostanában szükségem lenne a makróra, de ezt a beállítási lehetőséget sehol sem találom.
-
Cultus
tag
Lejárt a szerk. idő. Storno, rájöttem. Én voltam a béna, bocsi.
-
Cultus
tag
Sziasztok. Tudna valaki segíteni? Sajnos nekem nem működik az automata képernyőforgatás. Teljesen mindegy mit állítok, nem forgat.Fix a kép, pedig ez fontos lenne. Kinek mi az ötlete??? Köszi!
-
Cultus
tag
Köszi szépen a segítséget. Egyébként Vodás vagyok.
-
Cultus
tag
Sziasztok. Sajnos nálam is jelentkezett ez a torz, recsegős hang ha én hívok valakit. Már maga a kicsöngés hangja is torz. Ha engem hívnak akkor viszont nincs semmi baj, rendesen, tisztán szól a hangszóró. Ennek a térerőhöz nincs semmi köze mert full térerőnél is recseg. Valamint csak akkor ha én indítom a hívást és mindegy milyen irányba. Gyakorlatilag már minden egyes hívásindításkor ezt csinálja. Mit tudtok javasolni? Van erre valami megoldás? Pár napja kezdte el, eddig nem volt semmi baja!
-
Cultus
tag
Én még láttam a videót, ...hát nem semmi.
-
Cultus
tag
(#12934) Cultus Itt már megírtam a P6-ról a véleményemet,én maximálisan elégedett vagyok a telóval. Szerintem egyszerűen csak jobben kellene vásárlás előtt tájékozódni és ha valaki komolyabb játékokkal szeretné tolni az annak megfelelő gépet válasszon. Sajnos sokan csak megveszik mert szép, utána persze panaszkodnak. Én néha a lövöldözöm kicsit a madarakat, arra pedig kiváló! További véleményem fentebb olvasható. Én nagyon megszerettem ezt a kis gépet, hiszen pont az igényeimnek megfelelő választás volt!
-
Cultus
tag
válasz
MaTTheW91062 #12938 üzenetére
Köszi szépen!
-
Cultus
tag
Hmmm... Elég sokan panaszkodnak itt a telefonnal kapcsolatban erre-arra, szerencsére én ezeket csak csodálkozva olvasom. Mielőtt megvettem a telót, alaposan körbejártam a témát, latolgattam a lehetőségeket a különböző gyártók termékei között, végül két telefon maradt fenn a rostán; Sony SP és ez. Ezek feleltek meg azon igényeknek amik árban és tudásban is megfeleltek az elvárásaimnak. Én nem játszom, sok hívást bonyolítok (napi 50-60-70), több mailt kezelek, szeretem a közösségi oldalakat (face, twitter, stb) használni, sűrűn használok útvonaltervezőt, menetrendeket, stb, valamint szeretem ha a telefon vizuálisan is jól mutat, a kijelző pedig nem kisebb 4,3-nál, de nem nagyobb 5-nél, esetleg a frissítés is biztosított legyen. A P6 mellett végül a szépség és a közelgő kit-kat miatt döntöttem. Habár nem volt könnyű döntés, de nem bántam meg. A gép gyönyörű, az aksi 1,5 napot bír, nem dobálja a wifit, nincs púposodás, deformáció, (buszon kiesett a kabátzsebemből, de kutya baja sem lett), nem melegszik, amiért vásároltam mindennek tökéletesen megfelel. Nem használom tokban csupán lefóliáztam, csak a fülesen jövő hangerő miatt rootoltam (szeretek hangosan zenét hallgatni), de így már az is szuper és szépen szól. Tehát mindent összegezve én a P6-tal tökéletesen meg vagyok elégedve. Azt hiszem ha most kellene választanom akkor is ezt venném. Nekem fontos az egyediség (ezért Samu kilőve) és ez a gép légies könnyedséggel egyedi. Köszi Huawei!
-
Cultus
tag
válasz
kecskebégető #12305 üzenetére
Köszi! Rendben.
-
Cultus
tag
válasz
kecskebégető #12295 üzenetére
Huhh, hát bőven ér ma meglepetés. Kicsit pihent a "kicsike" (én is), és helyreállt a rend.
Újra szépen fut minden. Vannak még csodák....
-
Cultus
tag
válasz
kecskebégető #12295 üzenetére
Köszi, később megpróbálom, most egyenlőre félreteszem mert szétb.sz az ideg.
-
Cultus
tag
válasz
kecskebégető #12292 üzenetére
Hát ez nagyon furcsa. Elméletileg minden rendben van, nincs vírus, ram 33%-on, egy -két háttérben futó app volt amit leállítottam, mégis szemmel láthatóan lomha a teló. Lassan pörögnek az oldalak, ha megnyitom a híváslistát, lustán tölti be, stb.
-
Cultus
tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Eroottal rootoltam a telót a hangerő növelése miatt, de ahogy megcsináltam a rootot nagyon belassult a teló, rettentő lomha lett. Pedig a ram csak 30-40 % körül dolgozik. Mi lehet ennek az oka ill. hogy tudom orvosolni??? Vagy állítsam vissza az eredeti állapotot?
-
Cultus
tag
Valaki ajánlott itt hátlapi fóliát, de már egy órája keresem a hsz-t mégsem találom.
Esetleg valaki tudna segíteni?
-
Cultus
tag
Szerintem egy számot lehagytál.
-
Cultus
tag
Enyém Vodás, B610 van rajta és minden szuper jól megy.
-
Cultus
tag
És IGEN, ébreszt kikapcsolva is!
-
Cultus
tag
Nekem buszon esett ki a kabátzsebemből, de kutya baja. Kicsit koszos lett persze, de ez minden.
-
Cultus
tag
Sziasztok. Sajnos sikerült elhagynom a tálcák nyitásához kitalált, jack aljzatba dugott kis "pöcköt".
Esetleg valakinek van ötlete honnan lehetne újat szerezni? Ha tud valaki eladót, szívesen megvenném.
Valamint hátlapra való fóliát is keresek.
-
Cultus
tag
Ja, és hátlapi fóliát sehol sem kapok hozzá. Tudtok valami üzletet Budapest belvárosban?
-
Cultus
tag
Tudnátok valamit ajánlani, hogy a böngésző vigye a flash tartalmakat is? Dolphint használok.
-
Cultus
tag
Sziasztok! Szuper a telefon, az eddigi leghasználhatóbb a mindennapokban. Imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Politika
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi haladó szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest