- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Szakiii #9621 üzenetére
s4 volt.
aki samsungrol jott, az pontosan tudja, hogy sajnos ujrainditas, ram tisztitas nelkul a rendszer nehany nap utan sajnos akadozossa valik.
itt ilyen nincs.
en ezt eddig fanatikus samsung felhasznalokent nem hittem, de ahogy hasznalom a one-t, egyre jobban ertem azok szavait, aki eddig "kopkodtek" a samsungot.a mai tesztalanyban is ereztem az erot, de neha meg olyan akadasokra, roccenesekre volt kepes, hogy azt jobb nem is firtatni... de miert?
optimalizalas...... szerintem,
a htc (ahogy latom) csak ugy ad ki rendszert, hogy azt tesztelte, kiprobalta, javitotta.
a samunal viszont ez kozel sincs igy, egy dolog szamit, minel nagyobb legyen az android szama...de nem akarok errol igazabol vitat nyitni, csak orulok, hogy e mellett a keszulek mellett dontottem, mert minden szempontbol a one az android csucsa!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest