Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.

- 

LOGOUT
HTC ONE

Új hozzászólás Aktív témák
- 

ferob
őstag
A régivel ugyanúgy érvényes a garancia, valamint ahogy az előbb írtam, ha több mint egy év garancia volt még a készülékre, akkor annyi van rajta, ha kevesebb, akkor egy év jár rá, ha a későbbiekben problémád van a készülékkel, akkor a régi papírral, esetleg a munkalappal, amin rögzítették a cserét, bemész és leadod, de amennyiben a szolgáltató által vállalt garancia ideje lejárt, nem valószínű, hogy ők átveszik már javításra, így ilyenkor a Telemax egyik szervizpontjában érdemes leadni javításra a telefont.
Ettől függetlenül a készülékre érvényes garancia idejét a HTC telefonos ügyfélszolgálaton bármikor meg tudják mondani.
 - 

Kicsimix
őstag
Sajnos ezek nem oldják meg már próbáltam.. A foglalatot is fültisztítóval óvatosan megpucoltam...
A pontos jelenség az, hogy bedugom a fülest amiből nem jön ki hang de a telefon szól tovább...
Ez egyik pillanatról a másikra történt..Reggel zenét hallgattam a fülesen majd elraktam 10 percre aztán amikor újra bedugtam már ez volt.. Azóta tart..A füles jó laptopon nézve... Másik fülest még nem tudtam beledugni a telóba...
Valaki azt állítja a youtubos kommenteknél ,hogy valami szoftveres konfliktus...
 - 

Steve1207
veterán
Már írtam a supportnak erre, hogy alapjáraton amikor a BF a totál főképernyő pl (ott az óra meg minden ugye a tetején) akkor egy sima sávban jelezze az adott naptári teendőket és egy másikban a leveleket. Mint pl a kis 4x1-es naptár widget, amikor két napot mutat egymás alatt, csak itt kompaktabb megoldással is meglehetne (kb, mint a dátum kiírása, az fele akkora sáv). Alig foglalna helyet, mindig szem előtt lenne az egész.
Anno használtam alapból aktívnak a BF-et, de így most csak a híreket szolgálja és külön lapon van az óra és a kis naptár, ami részben fölösleges. - 

Steve1207
veterán
Pont azért szedték ki a widgetek nagy részét, mert alapvetően egy átlagfelhasználó nem tud különbséget tenni (sajnos) a widget és az alkalmazás között. Plusz a design irányvonal is annyira minimalista lett ugye, hogy így jobban megéri alapból az alkalmazást használni, minthogy a widget részét (felhasználói élményre)

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Mercedes topic
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - iPhone topik
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - World of Warships
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Kuponkunyeráló
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest