- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
toeki
senior tag
válasz
#41180928 #34195 üzenetére
Az imei alapján ellenőrzik van-e még rá gari. Ehhez nem kell sem garipapir sem számla sem születési anyakönyvi kivonat. Ha azt mondják élő garancia van rá akkor leadod telemaxnál, nem kérnek semmit. Amennyiben ez nálad valamiért nem jön/jött össze akkor valamit kihagysz/ rosszul csinálsz :S
-
ferob
őstag
válasz
#41180928 #34195 üzenetére
Elég sokszor leírtuk már itt a topikban, hogy nem szükséges a javításhoz semmilyen papír, ha a készülék rendelkezik garanciával és a két éves gyártási időn belül van, valamint ebből a régióból származik.
Ezek nem csak az én tapasztalataim, hanem ezek a tények, a HTC telefonos ügyfélszolgálata nem kér semmilyen számlát, furcsa is lenne, ha telefonon be tudnád mutatni.(#34196) jeni: A W az még stimmelne, de a CID, ami lényegében számít, de a HTC telefonos ügyfélszolgálata mindenre választ ad.
(#34198) toeki: Pontosan erről van szó.
-
ferob
őstag
válasz
#41180928 #34191 üzenetére
Ez nem azon múlik, hogy olyan ügyintézőt fogj ki, aki segít, szóval míg nem próbáltad, addig ne állíts ilyesmit, mivel a készülék gyári száma és/vagy IMEI alapján mindig megmondják, hogy meddig van érvényes garancia a készülékre.
Mellesleg a magyar részt főként egy, néha két ember bonyolítja és mindketten normálisan állnak az emberhez. -
jeni
félisten
válasz
#41180928 #34152 üzenetére
igen és mivel az aksi sem erős benne,és ráadásul a frissítésre angol lett a telója,már nem kell neki mivel nem tud angulul.így eladná.
vett helyette egy HTC Desire 816G-t a tegnapi napon,oda van érte,abban a hitben volt,hogy 4 magos,de mondtam és mutattam a doboz hátulját neki,hogy az OCTA-core procis,bár azt nem tettem hozzá,hogy az MTK magos. azt kell,hogy mondjam az is magyarosítva van,kíváncsi leszek,hogy frissítés után milyen lesz neki,bár tegnap valami 170MB csomit leszedtem rá,szerencsére főbb vonalakban magyar maradt-abból derült ki,hogy angol eredetileg,hogy a kikapcsolásnál a menü angol. mintha olvastam a 816G topikjában,hogy az első SIM berakásnál automatikusan magyar lesz a teló,vagy ez nem igaz és mindenképpen a morelocale 2 progi kell hozzá? -
-
Geri89
aktív tag
válasz
#41180928 #33547 üzenetére
Ha a rendszerük szerint garanciális, akkor megcsinálják garjegy nélkül is
Én a héten adtam le a sajátomat, pénteken ért oda a csehekhez, ahogy látom a rendszerben. Nagyon hangosan/erősen rezgett az enyém, illetve a bekapcsoló gomb beljebb volt a keretnél, így már nagyon nehéz volt megnyomni. Ezen kívül felírattam még, hogy 20%-os töltöttség alatt nagyon gyorsan lemerül. Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak vele csinálni.. A tapasztalatok szerint ha a vsp data oldalán annyi látszik, hogy "felvéve", utána mennyi időn belül történik a javítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest