- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ma ismét leadtam az M7-et, megint kamera gond, csak most nem lilul, hanem abszolút nem műxik.
5.0 előtt egy - egy FR, újraindítás segített, most már az sem.Azért elég ciki, hogy bármennyire is szeretem a HTC-ket (forma, Sense) még egy sem volt, aminek ne lett volna valami komolyabb gyíkja (8X -> akksi halál, csak úgy 2x is, One X / XL -> Wifi + GPS antenna "elhajlás", One S -> lepattogzó festés + leesésig lelazuló SIM takaró, One -> eddig 2x kamera). -
törölt tag
A Telemax-nál valóban nem kértek semmit, de csak annyit mondtak, hogy beveszik, és majd a HTC ellenőrzi a gari állapotát - és tájjékoztattak, hogy a regionális szerviz el is utasíthatja a készüléket ha nem a jelenlegi régióból származik.
Ezzel nincs is gond.
A HTC chat-en csak az USA féle hd mondott világosan olyat, hogy garis, vagy nem garis.
A HTC magyar chat-jén amint szóba került a garis-e kérdés jött a másik kettő és közölték, hogy annak hiányában nem tudnak a telefonnal foglalkozni, merthogy nem bizonyítható sem az eredet, sem a tulajdonjog.
_Nekem_ ez a tapasztalatom.Disclaimer: ez nem jelenti azt, hogy csak ilyen tapasztalat van.
(#34197) ferob
Igen, ez le van írva (én is írtam többször)
De ez _Nekem_ nem a HTC HD okán derült ki.
A Telemax-nál segítettek többet. -
törölt tag
Nem próbáltam, csak 8X-el, OneX-el, One-al.
És mindig ott bukik el, hogy őszinte vagyok.
Kérdés: megvan-e a számla? Nincs.
Megvan-e a gar papír? Nincs.
Oh, hát akkor nem tudok segíteni, sajnálom.
Ez a magyar nyelvű "helpdesk".
Az USA-val jobban jártam. Sokkal.
A Te tapasztalatod != más tapasztalata.
Mindkét tapasztalat lehet valós. Te meg légy oly drága és ezt vedd figyelembe.
Köszi. -
törölt tag
Azt hiszem, vihetem vissza javításra a telót... a kamera már nem lilul, csak nem mindig indul el...
-
törölt tag
Sziasztok,
A kamerám ügye ki let cserélve, minden OK szupi, etc.
Elkezdtem visszarakni a dolgaim.
És most valamelyik app-tól nem indul a kamera app.
Sőt. Semmilyen kamera app sem működik.
Nincs ilyen valakinek a tudásbázisában, hogy mi okozza ezt? -
törölt tag
válasz
SeatLeon08 #33707 üzenetére
Ha a 8X-es WP8.1 a követett út, akkor március, igen, de nem ez az év :-)
-
törölt tag
Sziasztok,
A kamera lilulásra van megoldás (azon kívül, hogy nem használom, hűtőbe rakom 2 képenként etc)? Szétszedni nem akarom, gari nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest