Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- 
			  LOGOUT HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Xdmilan csendes tag válasz  spawn21

üzenetére spawn21

üzenetéreNos átnéztem a T-s jótállási jegyet illetve még a vonatkozó jogszabályt is. Ilyen 30 napos dologról nem esik szó egyikben sem. Mindkettő említi, hogy törekedni kell arra, hogy kijavítást/cserét legfeljebb 15 napon belül elvégezze. Mondjuk ebben a megfogalmazásban törekedni nem egy nagy dolog  Illetve olyat találtam még, hogyha nem tudták kijavítani akkor az esetben választás szerint visszaveszik/árleszállítást kapok, hozzátéve, hogy az elállás jelentéktelen hibára nem vonatkozik. Erre rámozdulhatok, azonban nem tudom mit tartanak ők jelentéktelen hibának és egy darab rossz pixel, nos nem tudom. Hétfőn lehet bepróbálkozom, egy kis csökkentés jól esne. Illetve olyat találtam még, hogyha nem tudták kijavítani akkor az esetben választás szerint visszaveszik/árleszállítást kapok, hozzátéve, hogy az elállás jelentéktelen hibára nem vonatkozik. Erre rámozdulhatok, azonban nem tudom mit tartanak ők jelentéktelen hibának és egy darab rossz pixel, nos nem tudom. Hétfőn lehet bepróbálkozom, egy kis csökkentés jól esne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Arc Raiders
- Gitáros topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Citizen
- További aktív témák...
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Illetve olyat találtam még, hogyha nem tudták kijavítani akkor az esetben választás szerint visszaveszik/árleszállítást kapok, hozzátéve, hogy az elállás jelentéktelen hibára nem vonatkozik. Erre rámozdulhatok, azonban nem tudom mit tartanak ők jelentéktelen hibának és egy darab rossz pixel, nos nem tudom. Hétfőn lehet bepróbálkozom, egy kis csökkentés jól esne.
 Illetve olyat találtam még, hogyha nem tudták kijavítani akkor az esetben választás szerint visszaveszik/árleszállítást kapok, hozzátéve, hogy az elállás jelentéktelen hibára nem vonatkozik. Erre rámozdulhatok, azonban nem tudom mit tartanak ők jelentéktelen hibának és egy darab rossz pixel, nos nem tudom. Hétfőn lehet bepróbálkozom, egy kis csökkentés jól esne.