- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
F_Gergely #5826 üzenetére
Gorillaglass ide vagy oda, egyszer-ketszer leteszed kijelzövel lefele az asztalra vagy valahova es olyan szep karcokat fog benne hagyni egy porszem, hogy öröm lesz nezni.. De akar meg zsebben is.. Ez is csak egy üveg, nem zafir, akarhogy fenyezik..
A tok meg olyan dolog, hogy ok, hogy femböl van, de eleg csak egyszer rosszul leejteni veletlenül (nem muszaj, hogy a sajat hibadbol, ugyebar..), aztan cseszheted is.. Epp ma neztem töresteszet a telefonrol es azert bizony ez is eltörik, hiaba a fem burkolat.
En nagyon vigyazok a telefonjaimra, de 2-3-szor mar ezt is sikerült leejtenem az elmult 2,5 evben es bizony volt olyan, hogy örültem, hogy rajta volt a szilikon tok..
Szoval azert szerintem nemi egeszseges paranoia nem art.Mas kerdes, hogy en is utalok tokot rakni a telefonra, mert ugy mar nem olyan, föleg ha eleve jo minösegü anyagokbol van (mast meg nem veszek..), de inkabb elviselem a tokot, minthogy egyszer veletlenül valami törtenjen, aztan szervizeltessem 50k-ert a 3 honapos telefont mert összetörött az üveg..
porkiy: nem
Nem ertem egyebkent a HTC-t, ha tenyleg ugy csinaltak meg, hogy a felirat is egy gomb, akkor mi a francert nem engedelyeztek alapbol.. Remelem legalabb a frissitessel azert eszbe kapnak majd ezzel kapcsolatban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Bittorrent topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rubik kocka
- Mafia: The Old Country teszt
- Milyen monitort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest