Új hozzászólás Aktív témák

• dani3l

őstag

válasz F_Gergely #5826 üzenetére

Gorillaglass ide vagy oda, egyszer-ketszer leteszed kijelzövel lefele az asztalra vagy valahova es olyan szep karcokat fog benne hagyni egy porszem, hogy öröm lesz nezni.. De akar meg zsebben is.. Ez is csak egy üveg, nem zafir, akarhogy fenyezik..
    A tok meg olyan dolog, hogy ok, hogy femböl van, de eleg csak egyszer rosszul leejteni veletlenül (nem muszaj, hogy a sajat hibadbol, ugyebar..), aztan cseszheted is.. Epp ma neztem töresteszet a telefonrol es azert bizony ez is eltörik, hiaba a fem burkolat.
    En nagyon vigyazok a telefonjaimra, de 2-3-szor mar ezt is sikerült leejtenem az elmult 2,5 evben es bizony volt olyan, hogy örültem, hogy rajta volt a szilikon tok..
    Szoval azert szerintem nemi egeszseges paranoia nem art. :N Mas kerdes, hogy en is utalok tokot rakni a telefonra, mert ugy mar nem olyan, föleg ha eleve jo minösegü anyagokbol van (mast meg nem veszek..), de inkabb elviselem a tokot, minthogy egyszer veletlenül valami törtenjen, aztan szervizeltessem 50k-ert a 3 honapos telefont mert összetörött az üveg..

porkiy: nem

Nem ertem egyebkent a HTC-t, ha tenyleg ugy csinaltak meg, hogy a felirat is egy gomb, akkor mi a francert nem engedelyeztek alapbol.. Remelem legalabb a frissitessel azert eszbe kapnak majd ezzel kapcsolatban is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés