Új hozzászólás Aktív témák

• BenHans

addikt

válasz F_Gergely #35698 üzenetére

Én egy évvel ezelőtt egy Lumia 920-at kaptam a vodától. :)

Tök aranyos volt a lány, hozott egy dobozt és mondta hogy nyugodtan válogassak. :D
    Volt még S2 meg még 1-2 más is hasonló kategóriából, de én kiböktem a 920-at, na mondom ez lesz...

Lett volna egy olyan legalja Samsung is ami úgy nézett ki mint amit egy Győr-Debrecen-Győr utazásra a kocsi után kötöttek. Konkrétan a karcoktól nem látszott a kijelző és a hátlapból is csak annyi hogy egykor la fleur edition volt amin a lánnyal jót nevettünk, mert mondtam hogy ez inkább kőmosott Retro farmer edition. :))

Még régebben történt hogy kaptam egy Huawei G510-et, (lehet kaptam volna jobbat is ha nem srác fogad :D ) ami csak azért volt érdekes mert a cserekészülékről kapott nyomtatványon az állt hogy amennyiben nem a kiadáskori állapotában viszem vissza a készüléket akkor 50.000 forintot vernek rám amennyibe anno újonnan került az a vacak.
    Akkor ment fel a várnyomásom amikor otthon rájöttem hogy a srác egy nem microusb-s samsung töltőt adott hozzá, de mivel már másnap visszaszaladtam szólni a problémáról így visszavették a töltőt és mivel nem volt náluk kiadható microUSB-s ezért leírták hogy nem adtak ki töltőt és tölthettem a HTC töltővel. :DDD

Szóval lehet hogy a következő HTC-m mellé veszek valami kis olcsó de 2-3hétig használható kínait. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés