Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Keresés
		- 

LOGOUT
HTC ONE

Új hozzászólás Aktív témák
- 

salieven
aktív tag
Nekem a 3. garanciáztatásnál a hangszóróval én diktáltam a hölgynek mi legyen ráírva hogy hátha csinálnak végre vele valamit. Erre beleírta hogy az ügyfél dühös
 Meglátta most is a hölgy a garanciapapírt kiakadt a szeme nem tehetek róla hogy ha egyszer szar akkor hordom vissza amíg lehet de már tényleg idegesítő 

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Meglátta most is a hölgy a garanciapapírt kiakadt a szeme nem tehetek róla hogy ha egyszer szar akkor hordom vissza amíg lehet de már tényleg idegesítő