- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Pr3ciSioN #35634 üzenetére
Mivel délután nem volt időm, ezért most hosszabban válaszolok a leírt problémádra, tehát mint írtam, már csak a SunShine S-OFF módszere működhet, ami 25 dollárba kerül (~7100 forint).
A problémád másik felére meg továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nem véletlenül nem tudod a bootloader állapotát megváltoztatni a leírásom alapján (jelenleg kinyitni), mivel továbbra is csak az van érvényben, hogy vastagon szedetten ott van a címben, hogy S-OFF állapotú készüléknél lehetségesek a módosítások.
Így a HTCdev-en keresztül lekért fájlt kell használnod az újbóli nyitáshoz.A visszazárt bootloader miatt nem csoda, hogy nem tudsz másik recovery-t felrakni, mivel csak nyitott állapotban van rá lehetőség, így az sem meglepő, ha ez miatt hibát ír.
Az előzőleg HTCdev-en kinyitott booloader miatt pedig megvonta a HTC a telefonod garanciáját, így ezzel jó nagy hülyeséget csináltál, főleg úgy, hogy már a szervizből való visszaérkezéskor is tudtad, hogy vissza akarod küldeni, mert problémák adódtak a szervizelés során.Azt nem tudom, hogy a hibásan beszerelt kijelző miatt miért cserélnének neked készülékházat, azt pedig végképp nem értem, hogy miért gondolod, hogy azért mert te egyáltalán nem vagy tisztában a telefonon levő dolgok módosításával, ezért miért cserélnének neked egy komplett alaplapot.
A bootloader nyitásakor a HTC is egyértelműen leírta a megjelenő képernyőn, hogy a garancia a lekérés után érvényét veszti, ezért itt is figyelmetlen voltál vagy nem foglalkoztál vele, de ez a fórumban is nem egyszer le lett írva.
A leírásomban is egyértelműen vastagon ki van emelve, hogy a módosítások csak az S-OFF megléte esetén lehetségesek és ha egyszer nyitotta valaki a bootloader-t a HTC-n keresztül, akkor hiába próbál bármit is visszaállítani, mert nyoma van a gyártó adatbázisában a módosításnak, hiába lett visszaállítva a készülék. -
ferob
őstag
válasz
Pr3ciSioN #35634 üzenetére
A Rumrunner csak a régi HBOOT verzióval működött, már csak a fizetős SunShine S-OFF módszer létezik és nem tudom, hogy milyen alaplap cseréjéről írsz, de garanciában nyitott bootloader-rel semmit nem fognak csinálni vele, de már csak azért sem, mert S-ON állapot mellett a HTCdev-en keresztül lett nyitva a bootloader, aminek nyoma van és automatikusan a garancia megvonását eredményezi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged